351 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 Δευ Σεπ 03, 2012 2:47 am
Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμενα μαλλον θα πρεπει να με βαλετε 12.12.12 !!!! φιλακια και καλο μεσημερακι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μαμακα μου έγραψε:ευχαριστω για τις ευχες σας.
μπραβο ρε μαρκελλα που ενημερωνεις την λιστα μας! θεα που λεει και ο ψινακης!
καλα ειμαι μαρκελλα.συνεχιζω την θεραπεια μου μεχρι και την τεταρτη.ελπιζω να περασει.εσυ καλα?η μικρη σου?markella_p έγραψε:γεια σου Ειρηνακι, ολα καλα?
eirini2 έγραψε:καλα ειμαι μαρκελλα.συνεχιζω την θεραπεια μου μεχρι και την τεταρτη.ελπιζω να περασει.εσυ καλα?η μικρη σου?markella_p έγραψε:γεια σου Ειρηνακι, ολα καλα?
γεΙα σου ειρηνουλα μου συμπασχουσα!!!!! τελεια ο μπεμπης σου !!! μπαμπατσικος κι εμενα η δικια μου ειναι μια εβδομαδα μπροστα και μαλλον θα χω 7 δεκεμβρη κι εγω αχαχαχαχαχαα! κριμα να μη μενουμε στην ιδια πολη!!!! γιατι να συνεχιστει η ξαπλα! εχεις ακομη συσπασεις;;; ε τωρα εμεινε λιγο πια! μεχρι το Νοεμβρη που θα μπουμε στο μηνα μας υπομονη ! μετα θα χορευουμε κιολας εμενα μου πε!!!!REINE έγραψε:γεια σας κοιλίτσες όμορφες!!
το μεσημέρι γύρισα από το γιατρό!!
Δόξα το Θεό όλα καλά, ο μπόμπιρας μου έχει φτάσει αισίως τα 894 γραμμάρια!
είναι 6 μέρες παραπάνω από το κανονικό, άρα έχω ΠΗΤ 7-12-2012. Ο τράχηλος μου μια χαρά, δε μίκρυνε αλλά φυσικά έχουμε μια έκπληξη όπως σε κάθε ραντεβού!
σας είπα που τις τελευταίες μέρες όλα ήταν περίεργα, χτυπούσε πολύ χαμηλά κτλ...
εεε, είχα δίκιο ότι κάτι άλλαξε! είναι ισχιακό όπως λέγονται, δηλαδή έχει γυρίσει ανάποδα...όπως δεν πρέπει δηλαδή για να γεννηθεί φυσιολογικά...είναι με τα πόδια κάτω!
την ξάπλα μου είπε ότι τη συνεχίζω, απαγορεύονται οι μετακινήσεις παρά μόνο μέσα στο σπίτι...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης