Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εμενα μαλλον θα πρεπει να με βαλετε 12.12.12 !!!! φιλακια και καλο μεσημερακι!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω για τις ευχες σας.
μπραβο ρε μαρκελλα που ενημερωνεις την λιστα μας! θεα που λεει και ο ψινακης! Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:ευχαριστω για τις ευχες σας.
μπραβο ρε μαρκελλα που ενημερωνεις την λιστα μας! θεα που λεει και ο ψινακης! Very Happy

Να σου πω ρε κοριτσακι. Σιγα σιγα αρχιζω και μαζευω καλοκαιρινα της Ευης μου, που δεν θα της κανουν του χρονου. Θες να σου τα μαζεψω, εχεις χωρο να τα αποθηκευσεις η να τα φυλαξω και να κανονισουμε να στα δωσω τοτε? πριν το καλοκαιρακι?

eirini2

γεια σας κοριτσια τι κανετε?ειδα ειχατε συζητηση για τα υγρα.εγω και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και τωρα εχω αρκετα υγρα.ειδικα τωρα που εχω και τους μυκητες αλλαζω εσωρουχο εκατο φορες την ημερα.κι εμεις πρεπει να παμε να ψαξουμε κρεβατι για τον μεγαλο για να βαλουμε το μωρο στην κουνια.τον μεγαλο τον κρατησα μεχρι 2,5 μηνων στην καλαθουνα και μετα στο κρεβατι του στο δωματιο του επειδη δεν χωρουσε πλεον στην καλαθουνα κι επειδη το κρεβατι του δεν χωρουσε στο δωματιο μας.κοιμοταν κιολας ολη τη νυχτα απο 2,5 μηνων οποτε σηκωνομουν μονο για να τον ελεγξω.ελπιζω να ειναι ετσι καλοβολος και ο μικρος.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ειρηνακι, ολα καλα?

eirini2

markella_p έγραψε:γεια σου Ειρηνακι, ολα καλα?
καλα ειμαι μαρκελλα.συνεχιζω την θεραπεια μου μεχρι και την τεταρτη.ελπιζω να περασει.εσυ καλα?η μικρη σου?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
markella_p έγραψε:γεια σου Ειρηνακι, ολα καλα?
καλα ειμαι μαρκελλα.συνεχιζω την θεραπεια μου μεχρι και την τεταρτη.ελπιζω να περασει.εσυ καλα?η μικρη σου?

μια χαρα κοριτσακι μου. μονο που μου ζηταει συνεχεια βολτες γιατι κλειστηκε αποτομα, αλλα δεν προλαβαινω.

maria1984

maria1984
Γεια σας κορίτσια πως είστε σήμερα ;;; Εμένα με έχει πιάσει τρελή υπνηλια αυτές τις μέρες κ δεν πολυμπαινω εδώ αλλα διαβάζω μαζεμένα τα νέα σας... Έχω κι εγω υγρά όχι πολλά αλλα έχω μου είπε όμως ο γιατρός ότι ειναι φυσιολογικό κ να μην ανησυχώ ... Είδα ότι γράφεται ότι σιγά σιγα ετοιμάζεται τα δωμάτια για τα μπεμπακια σας... Εμείς θα πάμε μετα τις 20 Σεπτεμβρίου θα πάμε για ρουχαλακια κ κρεβατακια γιατι μέχρι τότε θα βαφουμε το σπιτι... Εγω την Πέμπτη θα πάω να κάνω τις καθιερωμένες εξετάσεις ούρων κ αιματος, την Παρασκευή έχω Doppler κ την Δευτέρα γιατρο ... Ανυπομονω να δώ πόσο μεγάλωσε η μπουμπου μου!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι καλησπερα. Doppler κιολας ε? Δεν σε προλαβαινουμε εσενα. Ξερεις αν γινεται παντα και σε ολες?

maria1984

maria1984
Δεν ξέρω αν γίνεται πάντα, εμένα ο γιατρός μου τώρα κ 2 μήνες μου κάνει κάτι σαν Doppler κ βλέπει αν τρέφεται σωστά το μωρο αλλα τώρα πρέπει να μου το κάνει ο γιατρός που μου έκανε την συχενικη διαφάνεια κ την β επιπέδου για να δούνε κ τον πλακουντα αν ειναι γερασμενος. Λογικά απ ότι ακούω πρέπει να τον κάνουμε όλες απο 30 εβδομάδα κ μετα αλλα μπορεί να ειναι κ θέμα γιατρού !!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Γεια σας κορίτσια μου!

Εγώ μάλλον θα προλαβαίνω ή μεσημέρι ή βράδυ να σας γράφω από εδώ και πέρα αφού όλη μέρα θα δουλευω !

Για το μαξιλάρι να αναφέρω πως το είπα στην μαμά μου μια μέρα και ένα απόγευμα πήγα σπίτι μου και μου είχε φτιάξει ένα μόνη της και το έιχε αφήσει στο κρεβάτι μου!
Η μαμά μου λοιπόν που λέτε πήρε 2 μαλακά κανονικά μαξιλάρια και τα έραψε μεταξύ τους και τώρα πια μόνο με αυτό μπορώ να κοιμηθω!!!! Μου γλίτωσε τα 60 ευρώ δηλάδη χι χι χι !!!

maria1984

maria1984
Χα χα χα ωραία ιδέα είχε η μαμά!!!!

Μπου

Μπου
ναι ρε συ τελεια!!!! η επιθυμια σου διαταγη πριν το ζητησεις!!! καταπληκτικο!!! αντε με γεια! εγω εχω κανει δικη μου πατεντα!! εχω γεμισει γυρω μου μαξιλαρια!!!!χαχαχαα!!! Μαιρη μου κουραγιο με τη δουλεια! ευχομαι να χεις παντα παιδακια ομως για να χεις και παντα δουλιτσα!!!!
Μαρακι μου κι εσυ στην 30η πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ζηλευωωωωωωωωωω!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 15 215994

maria1984

maria1984
Αναστασια μου κι εγω την ίδια πατέντα έχω κάνει με σένα κ μπορω να πω ότι την τελευταία βδομάδα έχω λιωσει στον ύπνο... Ναι επιτέλους έκλεισε τις 30 βδομάδες κ λιγοστεύουν οι μέρες που μου εμειναν κ με πιάνει αγωνία κ άγχος για τον τοκετο!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Εγώ τον τοκετό όταν τον σκέφτομαι μου σηκώνεται η τρίχα! Εδώ τον αφαλό μου κοιτάω που έχει τεντώσει και ανατριχιάζω καλέεεεεεεεεεεεεεε
είμαι και φοβιτσιάρα αστα να πάνε!!!!

Με έπιασε και νύστα τώρα πω πω ....

maria1984

maria1984
Εγω να δεις πόσο φοβιτσιαρα είμαι κ όσο περνάνε οι μέρες με πιάνει περισσότερο ο φόβος !!!

Μπου

Μπου
κι εγω φοβαμαι αλλα σκεφτομαι οτι θα τελειωνω επιτελους!!! να βγει απο μεσα μου να την κρατησω επιτελους αγκαλια!!!!!!!! δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="markella_p"

Να σου πω ρε κοριτσακι. Σιγα σιγα αρχιζω και μαζευω καλοκαιρινα της Ευης μου, που δεν θα της κανουν του χρονου. Θες να σου τα μαζεψω, εχεις χωρο να τα αποθηκευσεις η να τα φυλαξω και να κανονισουμε να στα δωσω τοτε? πριν το καλοκαιρακι? [/quote]
ναι εχω χωρο.μην μου ανησυχεις για τιποτα εσυ. ευχατιστω και παλι μαρκελα
φευγουν αυριο τα ξαδελφακια της. ωχχχχχ ξεκινησαμε το μανιατικο μοιρολοι.... σημερα πρωι εκλαιγε η ιωαννα, εκλαιγε η λυδια-η ξαδελφη της 10ετων- εκλαιγε ο πεθερος και η πεθερα καλα ειχε πολυ πλακα δεν ηξερα ποιον να παρηγορησω....εβαλα τις φωνες και ωπ ολοι 'κυριες'.

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοιλίτσες όμορφες!!
το μεσημέρι γύρισα από το γιατρό!!
Δόξα το Θεό όλα καλά, ο μπόμπιρας μου έχει φτάσει αισίως τα 894 γραμμάρια!
είναι 6 μέρες παραπάνω από το κανονικό, άρα έχω ΠΗΤ 7-12-2012. Ο τράχηλος μου μια χαρά, δε μίκρυνε αλλά φυσικά έχουμε μια έκπληξη όπως σε κάθε ραντεβού!
σας είπα που τις τελευταίες μέρες όλα ήταν περίεργα, χτυπούσε πολύ χαμηλά κτλ...
εεε, είχα δίκιο ότι κάτι άλλαξε! είναι ισχιακό όπως λέγονται, δηλαδή έχει γυρίσει ανάποδα...όπως δεν πρέπει δηλαδή για να γεννηθεί φυσιολογικά...είναι με τα πόδια κάτω!
την ξάπλα μου είπε ότι τη συνεχίζω, απαγορεύονται οι μετακινήσεις παρά μόνο μέσα στο σπίτι... Shocked

Μπου

Μπου
REINE έγραψε:γεια σας κοιλίτσες όμορφες!!
το μεσημέρι γύρισα από το γιατρό!!
Δόξα το Θεό όλα καλά, ο μπόμπιρας μου έχει φτάσει αισίως τα 894 γραμμάρια!
είναι 6 μέρες παραπάνω από το κανονικό, άρα έχω ΠΗΤ 7-12-2012. Ο τράχηλος μου μια χαρά, δε μίκρυνε αλλά φυσικά έχουμε μια έκπληξη όπως σε κάθε ραντεβού!
σας είπα που τις τελευταίες μέρες όλα ήταν περίεργα, χτυπούσε πολύ χαμηλά κτλ...
εεε, είχα δίκιο ότι κάτι άλλαξε! είναι ισχιακό όπως λέγονται, δηλαδή έχει γυρίσει ανάποδα...όπως δεν πρέπει δηλαδή για να γεννηθεί φυσιολογικά...είναι με τα πόδια κάτω!
την ξάπλα μου είπε ότι τη συνεχίζω, απαγορεύονται οι μετακινήσεις παρά μόνο μέσα στο σπίτι... Shocked
γεΙα σου ειρηνουλα μου συμπασχουσα!!!!! τελεια ο μπεμπης σου !!! μπαμπατσικος κι εμενα η δικια μου ειναι μια εβδομαδα μπροστα και μαλλον θα χω 7 δεκεμβρη κι εγω αχαχαχαχαχαα! κριμα να μη μενουμε στην ιδια πολη!!!! γιατι να συνεχιστει η ξαπλα! εχεις ακομη συσπασεις;;; ε τωρα εμεινε λιγο πια! μεχρι το Νοεμβρη που θα μπουμε στο μηνα μας υπομονη ! μετα θα χορευουμε κιολας εμενα μου πε!!!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι οι συσπάσεις συνεχίζονται και όσο κινούμαι τόσο χειρότερα είναι!!
πάντως με καθησύχασε και μου λέει, ότι χτύπα ξύλο ακόμη και κάτι να γίνει τις επόμενες εβδομάδες ή μέρες ακόμη να μην ανησυχώ! το μωρό μέχρι εδώ που έφτασε θα ζήσει..όλα καλά, ηρέμησα και αυτό που σκέφτομαι είναι όποτε θέλει να βγει ας βγει..
άρα καναπέ, κρεβάτι, τουαλέτα και ευτυχώς μαγείρεμα με αφήνει γιατί αλλιώς θα είχα λαλήσει αλλά και τι θα τρώγαμε?? ούτε μαμά ούτε πεθερά εδώ...ο άντρας τις δουλειές του σπιτιού κι εγώ μαγειρική!

Μπου

Μπου
ωραια!!! τα θετικα κοιταμε ειπαμε!!! αφου σε καθησυχασε!!! μακαρι να μεινει οσο χρειαζεται στην κοιλιτσα μας βεβαια αλλα ενταξει τι να κανουμε αν θελει να βγει ας ειναι τουλαχιτον γερο!!!!
παλι καλα που σ αφηνει να μαγειρεψεις!!! αντε να δουμε εμενα τι θα μου πει τωρα στις 14!!!! εγω ακομη τις ψιλοαισθανομαι τις συσπασεις αν κ ειμαι πολυ καλυτερα!!!!! αντε καλη συνεχειααααααααααα

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ μην ανησυχεις για την ισχιακη θεση.αλλαζουν θεση τα ατιμα οταν δεν το καταλαβαινεις.
καντε υπομονη θα ερθει το νινι.... χαχαχαχα

Μπου

Μπου
οσο για τη θεση του δεν μπορει μεχρι τοτε θα αλλαξει θεση ρεεεεεεεεε!!!!! πολλα μωρακια μετακινουνται συνεχεια!!!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλά ναι δεν ανησυχώ...αφού όλα τα υπόλοιπα είναι καλά!!
λογικά θα γυρίσει...
απλά είναι διαφορετικό το συναίσθημα να χτυπάει συνέχεια κάτω!!
Αναστασία μου μην ανησυχείς!! όλα τέλεια θα είναι, όταν θα πας η δικιά σου θα έχει περάσει το 1 κιλό σε βάρος!! Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις