Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
132 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 132 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μόλις τώρα τελείωσα με το Doppler με είχε μέσα πάνω απο μιση ώρα ... Τα νέα μου ειναι πολυ καλα, το μωρακι μου ειναι 1600 έγινε ολόκληρη κοπέλα τώρα , είδαμε ξανά όλα του τα όργανα κ ειναι φυσιολογικοτατα κ ο πλακουντας μου κ αυτός μια χαρα ειναι δεν ειναι καθόλου γερασμενος κ το μωρο αιματωνεται κανονικά... Επίσης έχει πάρει θέση κ κατεβαίνει κανονικά με το κεφάλι κάτω .... Μας έδωσε πάλι φωτογραφίες του 3d κ 1 DVD με όλο τον υπερηχο. Με βλέπω σήμερα να μην ξεκολλαω απο την τηλεόραση.

eirini2

Maryanastasia έγραψε:Εδώ θα μπορέσει να μας βοηθήσει η Μαρκέλλα και η αγαπημένη μαμά της ομάδας Αθανασία (ναι εγώ σε βάφτισα έτσι).

Οταν με το καλό έρθουν τα μπεμπε στο σπίτι έρχεται όποιος θέλει? Δεν έχω ιδέα για αυτό και ρωτάω.
Εμάς θα έρθει να μείνει μαζί μας η μαμά μου καθώς εγώ θα δουλέυω και από το σπίτι και θα μείνω σπίτι ελάχιστες μέρες. Οκ πες η μαμά.
Οι υπόλοιποι?

Εχω ακούσει διαφορα για αυτό και ρωτάω!
εσυ θα αποφασισεις ποιος θα ερθει στο σπιτι σου αφου γεννηθει το μωρο.καλο ειναι να μην εχεις πολυ κοσμο λογω των ιωσεων αφου θα γεννησεις και χειμωνα.και φυσικα οχι αρρωστους.εγω επειδη δεν εχω πολλους δικους μου ανθρωπους εδω οταν γεννησα το αγορακι μου και ηταν καλοκαιρι ηρθαν αυτοι οι λιγοι που εχω να με δουν.περα φυσικα απο τους συγγενεις του αντρα μου που τους εχω και διπλα και ερχονταν οποτε ηθελαν απλα προσεχαν αν ηταν αρρωστοι κλπ.εγω να φανταστεις δεν θα στειλω στον παιδικο σταθμο τον μεγαλο μου γιο γιατι οταν θα γεννησω πρεπει να τον σταματησω μην μας φερει καμια ιωση.παρολο που δουλευω σε σταθμο(αν και τωρα ειμαι σε αδεια)δεν θα τον στειλω γιατι θα ειναι κριμα για το μωρο.και δικη μου συμβουλη στις μαμαδες που εχουν μεγαλυτερα παιδια αν γινεται για καποιο διαστημα να μην στειλουν το παιδι τους σχολειο.οσο ειναι οι μαμαδες στο σπιτι και μπορουν ας κρατησουν και το μεγαλο παιδι μαζι.και αν αισθανεσαι κι εσυ καλα και ο καιρος ειναι καλος μπορεις να βγαλεις το μωρο καμια βολτα και πριν τις 40 μερες.ολοι οι γιατροι το επιτρεπουν αυτο.εγω στην 1η γεννα δεν ειχα και πολυ διαθεση να βγω μεχρι να μπω σε ενα ρυθμο με το παιδι και να προσαρμοστουμε και οι 2.μετα καναμε συνεχεια βολτες.

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπράβο κοπέλα μου!! τι τέλεια νέα!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αχ μακάρι να είναι όλα έτσι τέλεια για όλες μας!! σούπερ!! πόσο σε ζηλέυω που θα βλέπεις τη μπουμπου σου όλη μέρα!!
τέλεια άντε πλεον με ένα πόνο που λένε!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Σε ευχαριστώ πολυ Ειρήνη! ! !

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Στο Ιασω δεν δίνουν DVD :-(

eirini2

Maryanastasia έγραψε:Σε ευχαριστώ πολυ Ειρήνη! ! !

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Στο Ιασω δεν δίνουν DVD :-(
ελπιζω να σε βοηθησα στο διλλημα σου.

maria1984

maria1984
Κι εμένα μέχρι τώρα μου διναν μόνο cd με φωτογραφίες αλλα πήγαινα σε εξωτερικό γιατρο αλλα αυτη τη φορά πήγα στο μητέρα κ ευτυχώς εκει δίνουν dvd...

maria1984

maria1984
Με ένα πόνο όχι μόνο εγω αλλα όλες μας ....

Maryanastasia

Maryanastasia
Ναι Ειρήνη μου !!!

Απλά ξέρεις ο καθένας λέει τα δικά του!!
οι δικοί μου άνθρωποι θα θέλω να έρχονται έτσι και αλλιώς!!!! Wink

eirini2

Maryanastasia έγραψε:Ναι Ειρήνη μου !!!

αστους να λενε.κοιτα εσυ ποιο ειναι το καλυτερο για το παιδι σου και για σενα.και αν σε παρεξηγησουν καποιοι προβλημα τους.εσυ θα το κανεις για το καλο το δικο σου και του παιδιου σου

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini2 στις Παρ Σεπ 07, 2012 2:13 am, 1 φορά

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια γεια σας τι ομορφα νεα διαβαζω!μπραβο μαρακι ολα καλα με την μπεμπα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 27 215994 χαιρομαι που ειστε αισιοδοξες και μου μεταφερετε και μενα θετικη ενεργεια.εγω σπιτι οπως καθε μερα..οσο για το οταν με το καλο γεννησουμε με το θεμα των επισκεψεων,καλο θα ειναι οσο πιο λιγοι τοσο το καλυτερο γι αυτο ειναι αλλωστε και οι 40 μερες.και εννοειται μακρια απο αρρωστους.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Πολύ απλά στους πιο ξένους, ή αυτούς που δεν πολυτρελαίνεσαι να δεις, θα λες οτι ακόμα δεν έχεις βρει τους ρυθμούς σου, κοιμάσαι πολύ λίγο κλπ. κλπ. (που θα είναι κι αλήθεια στο κάτω κάτω) και οτι να στρώσει το πράγμα κανα δίμηνο - τρίμηνο και έρχονται μετά. Και τελείωσε το θέμα!

Maryanastasia

Maryanastasia
eirini2 έγραψε:

αστους να λενε.κοιτα εσυ ποιο ειναι το καλυτερο για το παιδι σου και για σενα.και αν σε παρεξηγησουν καποιοι προβλημα τους.εσυ θα το κανεις για το καλο το δικο σου και του παιδιου σου

Απλά δεν μου άρεσαν ποτέ οι υπερβολές!
Γνωστές μου πχ κάνουν μωρό πετάνε τα κατοικίδιά τους! Δεν αφήνουν τον παππού να πιάσει το παιδί
Εγώ δεν θα κάνω τέτοια πράγματα!
Οτι μου πει ο γιατρός μου και όλα με μέτρο!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilou27 έγραψε:κοριτσια γεια σας τι ομορφα νεα διαβαζω!μπραβο μαρακι ολα καλα με την μπεμπα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] χαιρομαι που ειστε αισιοδοξες και μου μεταφερετε και μενα θετικη ενεργεια.εγω σπιτι οπως καθε μερα..οσο για το οταν με το καλο γεννησουμε με το θεμα των επισκεψεων,καλο θα ειναι οσο πιο λιγοι τοσο το καλυτερο γι αυτο ειναι αλλωστε και οι 40 μερες.και εννοειται μακρια απο αρρωστους.

και φαντάζεσαι να αρρωστησουμε εμείς οι ίδιες?? έτσι είχε πάθει μια φίλη μου, γεννούσε Ιανουάριο και ήταν με πυρετό χάλια και όταν πήρε το μωρό σπίτι ήταν με τη μάσκα!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Maryanastasia"]
eirini2 έγραψε:

καλά ένας ξάδερφος μου έχει φτάσει στο άλλο άκρο! όποτε πάνε οι γονείς του να δουν το παιδί τους δίνει πουκάμισα καθαρά να αλλάξουν και απολυμαντικά για να πιάσουν το παιδί!! η απίστευτη τρέλα!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
REINE έγραψε:
marilou27 έγραψε:κοριτσια γεια σας τι ομορφα νεα διαβαζω!μπραβο μαρακι ολα καλα με την μπεμπα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] χαιρομαι που ειστε αισιοδοξες και μου μεταφερετε και μενα θετικη ενεργεια.εγω σπιτι οπως καθε μερα..οσο για το οταν με το καλο γεννησουμε με το θεμα των επισκεψεων,καλο θα ειναι οσο πιο λιγοι τοσο το καλυτερο γι αυτο ειναι αλλωστε και οι 40 μερες.και εννοειται μακρια απο αρρωστους.

και φαντάζεσαι να αρρωστησουμε εμείς οι ίδιες?? έτσι είχε πάθει μια φίλη μου, γεννούσε Ιανουάριο και ήταν με πυρετό χάλια και όταν πήρε το μωρό σπίτι ήταν με τη μάσκα!!

αχ ειρηνη μου ελπιζω να μην τυχει κατι τετοιο..παντως η εποχη που γενναμε ειναι επικινδυνη για ιωσεις αλλα εμεις θα ημαστε υγιεις και δυνατες για τα μωρα μας!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="REINE"]
Maryanastasia έγραψε:
eirini2 έγραψε:

καλά ένας ξάδερφος μου έχει φτάσει στο άλλο άκρο! όποτε πάνε οι γονείς του να δουν το παιδί τους δίνει πουκάμισα καθαρά να αλλάξουν και απολυμαντικά για να πιάσουν το παιδί!! η απίστευτη τρέλα!!

πιστευω οτι ολα με μετρο!ειπαμε να μην γινουμε και υπερβολικες!

Μπου

Μπου
Μαρακι τι τελειαααα!!! αντε καλη τηλεθεαση τωρα!!!!χαχααα!
reine ρε συ αν ειχες επικινδυνες συσπασεις ισως ο γιατρος σου προτεινε να νοσηλευτεις! πιστευω οτι ανετα θα φτασεις τις 36 εβδομαδες! απ τη στιγμη που σ εχει αφησει να σηκωνεσαι και να μαγειρευεις δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο νομιζεις! φαντασου εχω κι εγω και που και που βγαινω και καμια βολτα!!!
Μαιρη μου κι εγω εχω τις ιδιες αποριες για το ποιοι θα ερθουν σπιτι!!!
Ρε κοριτσια φοβαμαι μην παρεξηγηθω!!! μπορει να μην θελω να βλεπω κανεναν! πως το λες αυτο;;; και επισης χειμωνιατικα εμενα ολες μου οι "φιλες" ειναι συναδελφοι δλδ ασχολουνται με παιδια!!! ενα σωρο ιωσεις!!! αν ο αλλος δε το σκεφτει απο μονος του;;; και ο καθενας που θα ερχεται(δε μιλαω για συγγενεις)θα παιρνει το μωρο αγκαλια;;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked

Μπου

Μπου
εγω εχω τρια βιβλια! τη βιβλο της εγκυμοσυνης,το βιβλιο της μαμας και το ημερολογιο της εγκυμοσυνης μου(το τελευταιο τζαμπα λεφτα)αλλα και τα δυο εχουν μεχρι και τους πρωτους 11 μηνες νομιζω απ οτι ειδα!!! εχουν και για το θηλασμο πολλα!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.πηρα χτες τα αποτελεσματα της καμπυλης και ειναι ολα φυσιολογικα.

μπραβο ειρηνη! καλη συνεχεια!

Maryanastasia έγραψε:Τι ώρα είναι η συνάντηση??
νομιζω 7 απογευμα.αλλα θα σε ενημερωσω.

REINE έγραψε:κορίτσια έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο με οδηγίες για τον 1ο χρόνο του μωρού??
βαρέθηκα με τα λογοτεχνικά και είπα να παραγγείλω κανένα βιβλίο από το ίντερνετ για μωρα αφού ούτε έξω μπορώ να βγω για να χαζέψω σε κανένα βιβλιοπωλείο..
εχω ενα βιβλιο-δεν θυμαμαι πως λεγεται- για την εγκυμοσυνη και τον πρωτο χρονο. αν θες στο στελνω, εμενα με εκπαιδευσε η ιωαννα χιχιχι

Maryanastasia έγραψε:Εδώ θα μπορέσει να μας βοηθήσει η Μαρκέλλα και η αγαπημένη μαμά της ομάδας Αθανασία (ναι εγώ σε βάφτισα έτσι).

Οταν με το καλό έρθουν τα μπεμπε στο σπίτι έρχεται όποιος θέλει? Δεν έχω ιδέα για αυτό και ρωτάω.
Εμάς θα έρθει να μείνει μαζί μας η μαμά μου καθώς εγώ θα δουλέυω και από το σπίτι και θα μείνω σπίτι ελάχιστες μέρες. Οκ πες η μαμά.
Οι υπόλοιποι?

Εχω ακούσει διαφορα για αυτό και ρωτάω!

καλο θα ηταν επειδη γενναμε μεσα στην καρδια του χειμωνα να αποφυγουμε επισκεψεις και πολλα πολλα γενικοτερα. ασε να ξεπεταχτουνε λιγο και μετα βουρ....μεχρι το πασχα και λιγο μετα ας το παμε συντηριτικα καλυτερα. α και να προτιματε να βγαλετε εξω βολτα το μωρο σας,στον φρεσκο αερα οοοοσο κρυο και αν κανει, παρα να πατε σε ενα σπιτι επισκεψη.

maria1984 έγραψε:Μόλις τώρα τελείωσα με το Doppler με είχε μέσα πάνω απο μιση ώρα ... Τα νέα μου ειναι πολυ καλα, το μωρακι μου ειναι 1600 έγινε ολόκληρη κοπέλα τώρα , είδαμε ξανά όλα του τα όργανα κ ειναι φυσιολογικοτατα κ ο πλακουντας μου κ αυτός μια χαρα ειναι δεν ειναι καθόλου γερασμενος κ το μωρο αιματωνεται κανονικά... Επίσης έχει πάρει θέση κ κατεβαίνει κανονικά με το κεφάλι κάτω .... Μας έδωσε πάλι φωτογραφίες του 3d κ 1 DVD με όλο τον υπερηχο. Με βλέπω σήμερα να μην ξεκολλαω απο την τηλεόραση.
ελα ρε ζηλευω....εμεις στα δημοσια δεν εχει τετοια.αν και της ιωαννας μεταξυ μας, δεν τα ξαναεπαιξα απο την ωρα που γεννηθηκε. ρε συ ανεβασε το να την δουμε και εμεις...

που ειναι παλι εκεινη η σουρτουκο η μαρκελα?
δημητρα ευελικτη νιωθω ακομα, αλλα θα δειξει κιολας!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το βιβλίο της μαμάς είναι καλό??
θέλω ένα βιβλίο που να έχει γενικές και ειδικές οδηγίες για το τι κάνουμε τον 1ο χρόνο του παιδιού!!
νιώθω εντελώς άσχετη γι αυτό!!
πιο άσχετη δε γίνεται!

Μπου

Μπου
το βιβλιο της μαμας ειναι τελειο προς το παρον! νομιζω πως θα με βοηθησει αρκετα! κι εγω ειμαι πανασχετη! ευτυχως θα ρθει η μανουλα μου για λιγο καιρο στο σπιτι ! οτι θυμαται κι αυτη γιατι και η μικρη μας ειναι ηδη 24 χρονων οποτε....

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι ευτυχώς έχω την αδερφή μου που έχει 2 μωρά και θα την πρήξω με τις απορίες μου!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια σας αφήνω! πάω για μαμ και νανι γιατί μετά θα ερθει μια συναδελφος απο τη δουλεια για να με ενημερώσει και απο κοντά για το χαμό που γίνεται!!

maria1984

maria1984
Ειναι ένα θέμα αυτο με τις επισκέψεις όταν γεννησουμε, εγω δεν θα απαγόρευση σε κανένα να έρθει να δει το μωρο απλα δεν θα αφήνω κ κανένα να το σηκώνει πέρα απο τους κοντινούς μου συγγενείς ,στους άλλους θα λέω ότι δεν θέλω να το σηκώνουν για να μην μάθει στα χέρια αν κ τα μωρά κοιμούνται συνέχεια όταν ειναι νεογεννητα οπότε σπάνια θα το πετυχαίνουν ξυπνιο, αν τώρα έρθει κάποιος άρρωστος στο σπιτι κ δεν ντραπει απο μόνος του που θα έρθει σε τέτοια κατάσταση να δει το μωρο ουτε κ εγω θα ντραπω να του πω να φύγει κ να έρθει όταν ειναι καλα... Σιγα μην ντραπω να προσβαλω κάποιον όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού μου... Όταν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δεν νιώθει κ ειναι αναισθητος κ αυτός πρέπει να ντρέπεται κ όχι εμείς !!!

Μπου

Μπου
λες ε;;;; εχεις δικιο μωρε!!! γιατι να ντραπουμε εμεις!!! αυτοι να το σκεφτουν! καλα αυτο με την αγκαλια κι εγω ετσι σκεφτομαι να λεω και καλα οτι δεν θελω να το μαθω στην αγκαλια!!(βεβαια εγω ολη μερα θα τη ζουλαω!!!χιχιχιχι)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις