Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
90 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 90 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρακι εχεις δικιο δεν πρεπει να ντρεπομαστε με οτι εχει να κανει με τα μωρα μας.αυτο που λετε με την αγκαλια θα το εφαρμοσω και γω.θα το παρω και εγω αυτο το βιβλιο αφου ειναι καλο.thank you κοριτσια!!

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ειπαμε να μη κανουμε και υπερβολικα πραγματα.ε οχι και να δωσει στους κοντινους μου συγγενεις να φορεσουν αλλα ρουχα για να πιασουν το παιδι.αυτο ειναι χαζο.πιστευω οτι μεσα στο καταχειμωνο θα καταλαβει ο αλλος οτι δεν πρεπει να επισκεφτει ενα μωρο.εγω οταν γεννησε η γυναικα του ξαδερφου μου παρολο που ηταν ανοιξη τους ρωτησα αν δεχονται επισκεψεις και φυσικα δεν πηρα το παιδι μου μαζι στο μωρο για να μην του μεταφερουμε κατι παρολο που δεν πηγαινε παιδικο τοτε για να κουβαλαει καμια ιωση.ας το σκεφτουν πριν κανουν επισκεψη τετοια εποχη.

maria1984

maria1984
Μπου έγραψε:λες ε;;;; εχεις δικιο μωρε!!! γιατι να ντραπουμε εμεις!!! αυτοι να το σκεφτουν! καλα αυτο με την αγκαλια κι εγω ετσι σκεφτομαι να λεω και καλα οτι δεν θελω να το μαθω στην αγκαλια!!(βεβαια εγω ολη μερα θα τη ζουλαω!!!χιχιχιχι)

Καλα κ εγω δεν πρόκειται να το αφήνω απο την αγκαλιά μου αλλα έτσι θα το λέω μόνο στους άσχετους ... Οποίος θέλει να το σηκώσει κ να το παίξει ας περιμένει να μεγαλώσει μερικούς μήνες κ μετα δεν θα έχω κανένα πρόβλημα ...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια γεια σας.
Καλα αποτελεσματα διαβαζω και απο καμπυλες αλλα και το ντομπλερ. Μπραβο Μαρακι, μπραβο σε ολες.

Λοιπον, καλο ειναι ειδικα εφοσον θα γεννησουμε στην καρδια του χειμωνα, να αποφευγονται τα πολλα πολλα. Οι πολλες επισκεψεις, τα πολλα χερια και κυριως ... τα πολλα χνωτα! Οταν γεννησα την Ευη μου, ηρθαν σχεδον ολοι οι συγγενεις και φιλοι στο μαιευτηριο για μια πρωτη επισκεψουλα. Ολοι τους μαλλον απο προσωπικη εμπειρια, περιμεναν να σαραντισουμε για να ερθουν στο σπιτι. Μονο οι γονεις και τα αδερφια μας ερχοντουσαν τις πρωτες μερες. Δεν απαγορευσα ποτε σε κανεναν να ερθει, αλλα ημουν και τυχερη γιατι ηξεραν και απο μονοι τους τι πρεπει να κανουν. Ασε που απο την καισαρικη ημουν πολυ ταλαιπωρημενη και δεν ηθελα να βλεπω ανθρωπο. Να φροντιζετε να αεριζετε πολυ καλα τα σπιτια σας και ειδικα τον χωρο που κοιμουνται τα μωρα σας. Και βολτες παιδια. Πολλες βολτες σε ανοιχτους χωρους. Ντυνουμε καλα τα μωρα μας και εξω στον αερα. Οχι απο τις πρωτες μερες, αλλα δεν χρειαζεται και η απολυτη κλεισουρα.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να ξαπλωσω. δεν ειμαι καλα.μαλλον επεσε η πιεση μου.ευτυχως ηταν εδω ο σαραντος. παρε μια ζαλαδα μανα παρε και μια ξαπλα....ευτυχως ηταν ακριβως πισω μου ο σαραντος. παει τελειωσε τωρα. παμε για αλλα μπεμπη....
θα βγεις δεν θα βγεις...θα σε ρουφαω καθε μερα με αυτα που μου κανεις.... Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου απο την καισαρικη. η ιωαννα γεννηθηκε 01/ μαρτιου και 05 του μηνος ημασταν σπιτι μας. 6 του μηνος μεσημερακι με ωραιοτατο ηλιο πηγαμε την πρωτη μας βολτα.εξω φυσικα οχι σε σπιτι. οσο γιοα το σπιτι μαι μπαλκονοπορτα ανοικτη να αεριζεται ολο το σπιτι και να ανανεωνεται το οξυγονο-οσο μας αφησανε δηλ-

eirini2

μαμακα μου έγραψε:παω να ξαπλωσω. δεν ειμαι καλα.μαλλον επεσε η πιεση μου.ευτυχως ηταν εδω ο σαραντος. παρε μια ζαλαδα μανα παρε και μια ξαπλα....ευτυχως ηταν ακριβως πισω μου ο σαραντος. παει τελειωσε τωρα. παμε για αλλα μπεμπη....
θα βγεις δεν θα βγεις...θα σε ρουφαω καθε μερα με αυτα που μου κανεις.... Very Happy
περαστικα σου αθανασια.δεν την μετρας την πιεση σου?εγω μια φορα την εβδομαδα την μετραω στο σπιτι.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθανασια περαστικααααααα συνελθε εεεεεεεεε

Maryanastasia

Maryanastasia
κι εγώ ζαλίστηκα πριν και πήρα τον γιατρό και μου λέει ε καλά εσύ δουλεύεις 23 ώρες την ημέρα τι περίμενες?

Πρόσεχε Αθανασία καλή ξάπλα εγώ 'απλωσα τα ποδάρια μου εδώ στο γραφείο γιατί έχω μέλλον ακόμα!!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια γεια σας!

εγω γεννησα και τον γιο μου το Νοεμβριο, τις πρωτες 15 μερες ερχοντουσαν στο σπιτι μονο οι γονεις μας και τα αδελφια μας.Στις 15 μερες που πηγαμε την πρωτη επισκεψη στην παιδιατρο, μας ειπε πως θελουμε παρα πολλες βολτες εξω(οχι στην παραλια) αλλα σε καποιο σχετικα προφυλαγμενο μερος(για οσες ξερουν απο θεσσαλονικη, στο Cosmos--- ειναι εμπορικο κεντρο για οσες δεν ξερουν) οχι ομως να παμε σε καφετερια (κλειστο χωρο).
Μας ειπε πως οι βολτες με το καροτσι κουραζουν το μωρακι μας και κοιμαται καλα, και πως οσο βλεπει καινουργια πραγματα παιρνει ερεθισματα>
επισης μας ειχε πει πως τα μωρα που ειναι κλεισμενα μεσα και πολυ αποστειρωμενα αρρωσταινουν πιο ευκολα.
Να τηρουμε βεβαια καποιους κανονες υγιεινης π.χ εγω ειχα υγρο σαπουνι τυπου dettol στο μπανιο και ποιος εμπαινε στο σπιτι απέξω επλενε τα χερια του.
Οι υπολοιποι πολυ καλοι φιλοι ερχοντουσν αλλα οχι ολοι μαζι, και εννοειται χωρις κανενα παιδακι.Τα μικρα παιδακια οσο μπορειτε μακρια.
ο υπολοιπος κοσμος μετα το διμηνο.

Ο καλυτερος τροπος να παοφυγεις καποιον ή κατι σε αυτην την περιπτωση ειναι ο παιδιατρος.
Λες ενα <μας ειπε ο παιδιτρος> ή <δεν μας αφηνει ο παιδιατρος> και ο λαλλος δεν μπορει να σου πει τιποτα

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξεχασα να σας πω για τα βλαστοκυτταρα!
Εγω του γιου μου τα εκανα δωρεα.
Τοτε το ειχα ψαξει παρα πολυ, και ημουν πολυ μπερδεμενη.
Μεχρι που μια μερα βγηκαμε εξω με ενα φιλικο ζευγαρι, που ηταν μαζι με ενα ζευγαρι.Το παλικαρι δουλευε σε μεγαλη εταιρια της Θεσσαλονικης με βλαστοκυτταρα και μου ειπε επειδη εισαι φιλη των παιδιων μην το κανεις.
Ειναι βλακεια γιατι δεν θα χρειαστεις ποτε τα δικα σου βλαστοκυτταρα. Κι αυτος των παιδιων του τα εκανε δωρεα για να φανταστητε.
εννοειτε πως κι αυτη τη φορα θα κανω το ιδιο.

mamameli

μαμακα μου έγραψε: και να ανανεωνεται το οξυγονο-οσο μας αφησανε δηλ-

Xaxaxaxa ελα ντε...

Καλησπέρα κι από μενα!!!

Αντε παει κι αυτη η βδομαδουλα!!!
Τι κανετε;Όλα καλά; Μπράβο Μαρια1984 !Να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!

Συμφωνω με τη Στέλλα για τα βλαστοκύτταρα.
Εγω γεννησα 11 Αυγουστου με καισαρικη.Ειχα ευκολη αναρρωση γενικως.
Στην 12η μερα βγηκαμε για καφε..αναμεσα στουε θηλασμους γιατι στην αρχη ο θηλασμος ειναι ελευθερος.Οποτε κλαιει το παιδι.Ποτε με το ρολόι (βασικη συνταγη)
.Κι επειδη ημουν καινουρια στο σπορ αλλα και με υπερπαραγωγη δεν θηλαζα εξω γιατι γινομουν καρναβαλι που ετρεχε πολυ γαλα απο το στηθος που δεν θηλαζα.
Εμας αντιθετως ειχε καυσωνα και δεν το βγαζαμε πολυ λογω ζεστης! Rolling Eyes

Τωρα τον Νοεμβριο δεν ξερω πως θα ειναι.Την μικρη (προνηπια) μου ειπε ο γιατρος να μη τη σταματησω.Θα μειωσω τις ωρες ομως και θα τηρω τους κανονες υγεινης οπως και παντα αλλωστε .Καλο πλυσιμο οταν γυρναει ,στα απλυτα τα ρουχα της και οχι πολυ κοντα στο μωρο συνεχεια.Κλασικα οπως και τοτε dettol στο μπανιο για οποιον μπει στο σπιτι.Κα ι το μωρο αγκαλια τυλιγμενο σε πανα ή κουβερτουλα αγκαλιας.Αρρωστους δεν δεχομαστε...επεισης το μηητρικο γαλα εχει πολλα αντισωματα και εμβολιαζουμε ετσι καθημερινα το παιδι μας!

Δεν θελω και απομονωση ..οχι ομως και ασχετους καθε μερα.Θελω τους κοντινους να απαιζουν και λιγο με τη μικρη που θα ειναι η 'μεγαλη" πια.

Περαστικα Αθανασια!

Αυτα σας αφηνω..ερχεται το αφεντικο εδω στον υπολογιστη μου!

φιλια!

mamameli

Εφυγε..α ναι θα την κρατησω εκτος σχολειου οταν θα κυκλοφορει καμια ιωση ή οταν την τριγυρναει.. Φευγω κι εγω !Αν δεν τα ξαναπουμε καλο σκ!

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αναστασία εσύ που ανησυχείς μήπως σε παρεξηγήσουνε αν δε θες επισκέψεις, είπαμε. Θα το ρίχνεις σε σένα, θα λες ένα ωραιότατο "δεν έχουμε βρει τους ρυθμούς μας, δεν κοιμάμαι καλά, είμαι μονίμως κομμάτια" κλπ. κλπ.
Και στο τέλος θα τους λες "αφήστε καλύτερα να περάσουν καναδυο μήνες να μπούμε σ ένα ρυθμό και έρχεστε μετά".

Και τελειώνει εκεί η συζήτηση. Εγώ πάντως έτσι σκοπεύω να κάνω, σιγά μη μου ζητήσουν και το λόγο...
Τώρα αυτούς που θες και αν θες πραγματικά να δεις, δε θα τους λες τέτοια, θα τους δέχεσαι αλλά ναι με λίγο μέτρο και προσοχή, καθότι τα τόσο μωρά είναι πολύ ευαίσθητα και ο καιρός θα είναι εντελώς χειμωνιάτικος.

Maryanastasia

Maryanastasia
To βιβλίο της μαμάς το έχω και εγώ και είναι πολύ ωραίο!!

Έχει και φακελάκια μέσα και είναι ροζ και πολύ χαριτωμένο αλλά περαν των ροζ κτλ που μου αρέσουν εμένα έχει και χρήσιμες πληροφορίες και για κάθε μήνα και για τον τοκετό.
Αν θυμάμαι καλά είναι μεταφρασμένο από εκδόσεις Ψυχογιός και είχε γύρω στα 25 ευρώ!

Μπου

Μπου
Καλησπερα κοριτσακια να σας ρωτησω κατι; εχει καμια σας πονους στην κοιλια χαμηλα και στη μεση μεσα στη μερα;;; σημερα απ το μεσημερι νιωθω ετσι!!! οχι δυνατους αλλα συνεχομενους σχεδον!!! ειναι φυσιολογικο;

evi86

evi86
Καλησπερα κοριτσια.Σημερα απ'το πρωι ειχα δουλειες εντος και εκτος σπιτιου και δεν μπηκα να δω τα νεα σας.Το απογευμα πηγαμε να δωρισουμε σε ενα γαμο που γινεται αυριο και τωρα επιτελους εκατσα.Ο μπεμπης απ'το πρωι δινει το παρον σε ολα!

maria1984

maria1984
Αναστασία εμένα τέτοιος πόνος που λες δεν με έχει πιάσει αλλα καλύτερα να πάρεις τον γιατρο σου να τον ρωτήσεις για να είσαι σίγουρη ... Δεν θα ειναι τίποτα αλλα κανε του το τηλ προληπτικά... Εμένα πάλι σήμερα με έχει πιάσει καουρα κ υποφερω απο το απόγευμα...

Maryanastasia

Maryanastasia
Αναστασία εγώ αν θυμάσαι τον περασμένο μήνα έιχα τέτοια πονάκια.

Η μέση μου με πονάει εδώ και 3-4 μέρες ειδικά ψηλά και ακόμα και αν ξαπλώσω δεν μου περνάει. Σήμερα που πήρα τον γιατρό μου είπε είναι επειδή δουλεύω πολλές ώρες. Νομίζω πως και τα πονάκια φυσιολογικά είναι εξαρτάται και από το που κάθεται η μπέμπα!

Μπου

Μπου
τωρα μιλησα και με μια φιλη μου εγκυουλα που ειναι στο 3ο μωρακι της κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο! μπορει να ναι και το εντερακι ε;;; Μαρακι μου δεν τον παιρνω τωρα για τετοιο λογο αφου συμβαινει συνηθως! Μαιρουλα μου ελαφρια πονακια στην κοιλια αλλα σαν περιοδου ε; μου χει ξανασυμβει ειναι η αληθεια κ μου χε πει οτι ειναι φυσιολογικο αρκει να μην ποναει πολυ! οσο για τη μεση ειναι η αληθεια οτι και η σταση που εχω ολη μερα δε βοηθαει απλως επειδη ειμαι λιγο χεστου ολα τα αναγω σε κατι ασχημο!!!
Ευη μου ξεκουρασου αντεεεεεεεεε

evi86

evi86
Μπου έγραψε:τωρα μιλησα και με μια φιλη μου εγκυουλα που ειναι στο 3ο μωρακι της κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο! μπορει να ναι και το εντερακι ε;;; Μαρακι μου δεν τον παιρνω τωρα για τετοιο λογο αφου συμβαινει συνηθως! Μαιρουλα μου ελαφρια πονακια στην κοιλια αλλα σαν περιοδου ε; μου χει ξανασυμβει ειναι η αληθεια κ μου χε πει οτι ειναι φυσιολογικο αρκει να μην ποναει πολυ! οσο για τη μεση ειναι η αληθεια οτι και η σταση που εχω ολη μερα δε βοηθαει απλως επειδη ειμαι λιγο χεστου ολα τα αναγω σε κατι ασχημο!!!
Ευη μου ξεκουρασου αντεεεεεεεεε

Αναστασια μου επρεπε να γινουν σημερα γιατι απο δευτερα δεν θα εχω χρονο

demmy29

demmy29
Αθανασία μου πως είσαι? Περαστικά!
Άλλα κοριτσάκια εδώ?

Maryanastasia

Maryanastasia
Συγγνώμη που άργησα να σου απαντήσω Αναστασία αλλά έφυγα από το γραφείο και μπήκα από το σπίτι τώρα.

Ναι πονάκια κάτω χαμηλά έιχα τότε.

Την περασμένη εβδομάδα είχα πάλι κοντά στο νεφρό και μου είπαν πως παίζει ρόλο και που κάθεται η μικρή!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
ρώτα όμως τον γαυτοί γιατρό σου αυτοί ξέρουν εγώ και τις 2 φορές που τον ρώτησα μου έκανε 400 ερωτήσεις για να καταλάβει τι πόνος είναι ακριβώς!

Μην τον ντρέπεσαι !!!

Maryanastasia

Maryanastasia
εγώ είμαι εδώ Ντέμυ σκέφτομαι τι να παραγγείλω να φάω!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις