Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
65 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 65 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mπαινω ετσι για να δωσω το παρον και να πω ενα "γεια"

φιλακια πολλα σε ολες

να δω ποτε θα βρω χρονο να τα πουμε.

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σουρεάλ μου φαίνεται Μαράκι που είσαι στην 32η και σου φαίνεται μακριά η 38η! Τι να πούμε κι εμείς δηλαδή ... για βάλε από 26 και κάτι εώς 38???? Ταραταταννννννννννννννν!!! Σοκ! Χα χα χα! Σοφάκι να είσαι καλά και με το καλό να γεννήσεις!
Μαράκι μας να είσαι καλά και απ' ότι βλέπω είσαι η πρώτη με το καλό ... Όλα καλά να σου πάνε!
Αναστασία υπομονή σε μας!!! Να, έφτασε η Τετάρτη!
Κορίτσια υπόλοιπα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 417472 !

demmy29

demmy29
markella_p έγραψε:Mπαινω ετσι για να δωσω το παρον και να πω ενα "γεια"

φιλακια πολλα σε ολες

να δω ποτε θα βρω χρονο να τα πουμε.
Γειά σου κορίτσι! Very Happy

maria1984

maria1984
demmy29 έγραψε:Σουρεάλ μου φαίνεται Μαράκι που είσαι στην 32η και σου φαίνεται μακριά η 38η! Τι να πούμε κι εμείς δηλαδή ... για βάλε από 26 και κάτι εώς 38???? Ταραταταννννννννννννννν!!! Σοκ! Χα χα χα! Σοφάκι να είσαι καλά και με το καλό να γεννήσεις!
Μαράκι μας να είσαι καλά και απ' ότι βλέπω είσαι η πρώτη με το καλό ... Όλα καλά να σου πάνε!
Αναστασία υπομονή σε μας!!! Να, έφτασε η Τετάρτη!
Κορίτσια υπόλοιπα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 417472 !

Είτε 26 , είτε 32, είτε 38 όλες στις 40 εβδομάδες πάνω κάτω θα φτάσουμε κ όλες την ίδια υπομονή πρέπει να κάνουμε ... Ουφ περιμένω το γιατρο κ δεν έχει έρθει ακόμα ...

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΟΜΑΙ!
ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! cheers

ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΛΑΧΑΝΙΚΟ
ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στελα μην αγχωνεσαι με τα λαχανικα. απλα εσυ θα επιμενεις και θα επιμενεις.καποια στιγμη θα φαει κατι δεν μπορει. εμενα δεν τρωει κολοκυθι, μα με τιποτα τιποτα. απογοητευτηκα και το αφησα για λιγο καιρο και θα επανελθω δυναμικα αργοτερα. πολυ καλη τροφη για τα παιδακια ειναι ο τραχανας-ακους ευη?- οπως και οι χυλοπιτες. καροτα και ψαρια.εμενα δεν τρωει ουτε μπροκολο,ουτεκουνουπιδι, ουτε φασολακια. αλλα βρε κοριτσια εμεις τα τρωγαμε σαν παιδακια?????-εγω παντως οχι-
μαρκελα αντε βγες σε αδεια να τα λεμε.σε χασαμε Sad

Maryanastasia

Maryanastasia
Μπήκα και εγώ απλά να δώσω το παρόν και τα φιλιά μου καθώς είμαι ακόμα στην δουλειά!!! χχχχχχχχχχχχχ

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ας δώσω κ γω το παρόν μιας κ θα έχω λίγο χρόνο τώρα που ο μικρός μου ξεκίνησε παιδικό.
Αυτό με την αναμονή πάντως κ γω δεν το αντέχω. Λίγο οι ζέστες, λίγο το ήδη ένα παιδί με ότι αυτό συνεπάγεται έχω σκάσει. Τουλάχιστον ο δικός μου τρώει τα πάντα, αν κ όχι πάντα, αλλά δεν έχω παράπονο. Με τη γκρίνια του παιδεύομαι περισσότερο αλλά θα στρώσει πάλι σιγά σιγά με το σχολείο.
Α, ναι. Και τα κιλά με ζορίζουν. 12 είναι πολλά λέτε; Έχασα 6 το πρώτο 3μηνο κ μετά φούσκωσα κυριολεκτικά σα μπαλόνι. Το τι παγωτό, πίτσες(σπιτικές), κρέπες, αναψυκτικό κ πατατάκια έχω φάει σ'αυτήν την εγκυμοσύνη δε λέγεται. Κ ο μπέμπης υγειέστατος. Δεν έκανα κ αμνιο (είμαι 37), τι άλλο να θέλω;
Αρκετά για 1η φορά. Smile

Maryanastasia

Maryanastasia
και τώρα μπήκα για να σας πω καληνύχτα καθώς θα ξεραθώ!!! Που είστε καλέ όλες???? ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΕ!!!

Μπου

Μπου
Γεια σας κι απο μενα κοριτσακια μου!!!!
αργοσβηνω απο την αγωνια μου!! την Παρασκευη εχουμε γιατρο και θελω να μου πει 2 πραγματα : η μπεμπα μου ειναι τελεια,υγιης και αψογη και 2ον οτι ο τραχηλος ειναι ακομη το ιδιο παχυς και κλειστος παρα τις συσπασεις!!!!! ουφφφφφφφφφ!!! ευτυχως εχουμε πρωι ραντεβου!!! θα ρθει κι ο μπαμπας μας επιτελους να την δει κι ειπαμε αν ειναι καλα το μωρακι μας να παμε να της παρουμε δωρακια εσωρουχακια!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy καληνυχτα σε οσες πανε για νανι!!! οι υπολοιπες θα μαι τσατ αν ενδιαφερεστε!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 215994

maria1984

maria1984
Αναστασία μου μην ανησυχείς κ το μπεμπακι σου μια χαρα θα ειναι κ ο τραχηλος σου το ίδιο μην αγχωνεσαι... Άντε θα την δει κ ο μπαμπάς την κορούλα του τώρα που θα έχει μεγαλώσει κιόλας ... Κι εμείς πήγαμε σήμερα στο γιατρο κ μεγάλωσε κ άλλο το μωρο μας κοντεύει το 1 κιλό κ 800 γραμμάρια αλλα μου είπε ο γιατρός ότι θα γεννηθεί περίπου 3 κιλά μια χαρα δηλαδή , είχα κ εγω αγωνία με τον τραχηλο μου μήπως έχει κοντυνει αλλα μου είπε ότι ειναι το ίδιο κ ότι μπορω τώρα να ξεκινήσω κ περπάτημα σιγα σιγα ... Τώρα επειδή είμαι στον 8ο θα με ξαναδεί σε 15 μέρες κ θα δούμε κ την Πήτ μου ξανά γιατι μάλλον θα έχω γεννήσει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου κ θα μου δώσει κ τις τελευταίες εξετάσεις που θα πρέπει να κάνω ...

Μπου

Μπου
maria1984 έγραψε:Αναστασία μου μην ανησυχείς κ το μπεμπακι σου μια χαρα θα ειναι κ ο τραχηλος σου το ίδιο μην αγχωνεσαι... Άντε θα την δει κ ο μπαμπάς την κορούλα του τώρα που θα έχει μεγαλώσει κιόλας ... Κι εμείς πήγαμε σήμερα στο γιατρο κ μεγάλωσε κ άλλο το μωρο μας κοντεύει το 1 κιλό κ 800 γραμμάρια αλλα μου είπε ο γιατρός ότι θα γεννηθεί περίπου 3 κιλά μια χαρα δηλαδή , είχα κ εγω αγωνία με τον τραχηλο μου μήπως έχει κοντυνει αλλα μου είπε ότι ειναι το ίδιο κ ότι μπορω τώρα να ξεκινήσω κ περπάτημα σιγα σιγα ... Τώρα επειδή είμαι στον 8ο θα με ξαναδεί σε 15 μέρες κ θα δούμε κ την Πήτ μου ξανά γιατι μάλλον θα έχω γεννήσει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου κ θα μου δώσει κ τις τελευταίες εξετάσεις που θα πρέπει να κάνω ...
αχ μαρακι μου απ το στομα σου και στου θεου τ αυτι!!! μεχρι τωρα δεν ειχε πειραχτει ο τραχηλος απ τις συσπασεις ελπιζω ακομη ετσι να ναι!!!
ωχ ρε συ κοντευεις απειλητικα!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 215994 αντε να μου πει κι εμενα να περπατησω λιγο που κανω κρακ κρακ σαν τη γρια!!!χαχαχαχα! αχ κοριτσια μολις γεννησω θα παρω μερος σε μαραθωνιο απ την αγανακτηση της ξαπλας!!! Reine και demmy θα με ακολουθησετε ε;;; α!! και marilou!!!! και λιγο η ευη!!!χαχαχαχ

Μπου

Μπου
κοιλιτσες μου μου χτυπαει την πορτα το νανι κι επειδη χαλαρα κατα τις 3 θα ξυπνησω και θα στριφογυρναω παλι μεχρι το πρωι ας εκμεταλευτω και 2 ωρες υπνου!! μακια τα λεμε αυριο!!! Sleep Sleep Sleep Sleep Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 850933

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου Very Happy εννοειται πως ο υπνος ως συνηθως με εγκατελειψε παλι 4 ωρες κοιμηθηκα Mad αναστασια μου εννοειται θα ακολουθησω αν και εμενα τωρα στον 8 μηνα ειναι που θα μου απαγορευσει ακομα και μεχρι την τουαλετα να πηγαινω Crying or Very sad και γω παρασκευη εχω γιατρο και θελω αυτα τα δυο να μου πει αναστασια.μαρακι μπραβο για τα καλα νεα μια χαρα η μπεμπα.σοφουλι με το καλο και με εναν πονο!!!μαμαδες λογικο να μην τρωνε τα παιδακια τα λαχανικα και μεις τα ιδια δεν καναμε?πολλες καλημερες!οι υπολοιπες που χαθηκατε?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σε ολες!
μαριλου εγω προσωπικα λαχανικα τρωω εδω και 7 χρονια.πιο πριν ουτε να τα δω.φωναζα στην μαμα μου οταν τα εβραζε γιατι μου βρωμαγαν. ε τωρα πηρε η μαμα μου το αιμα της πισω μεσω της ιωαννας χαχαχαχα

παρασκευη ε?αντε λιγες μερες να δεις το μπεμπε βρε....καληεπιτυχια!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:καλημερα σε ολες!
μαριλου εγω προσωπικα λαχανικα τρωω εδω και 7 χρονια.πιο πριν ουτε να τα δω.φωναζα στην μαμα μου οταν τα εβραζε γιατι μου βρωμαγαν. ε τωρα πηρε η μαμα μου το αιμα της πισω μεσω της ιωαννας χαχαχαχα

παρασκευη ε?αντε λιγες μερες να δεις το μπεμπε βρε....καληεπιτυχια!

σε ευχαριστω αθανασια μου!παντως και γω δεν τα τρωγα γενικα πολυ τα λαχανικα και τωρα στην εγκυμοσυνη θελω πολυ να τρωω οπως ξεσκιζω και τα οσπρια!αντιθετως κρεας ουτε να το δω!βρες πρωτοτυπες συνταγες με λαχανικα να της κανεις.υπαρχουν πολλες με ζυμαρικα και με κρεας που εχουν μεσα λαχανικα και ετσι τα παιδακια τα τρωνε.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι οτι δεν τα τρωει ο μπαμπας της. κοινως κανονικα θα επρεπε να μαθω σε 2 παιδια να μαθουν τι να τρωνε.αλλα βγαζω εγω ακρη με το αγυριστο κεφαλι? ασε που μια φορα που εβραζακουνουπιδι μπηκε μεσα και φωναζε τι βρωμαει και τι βλακειες ειναι αυτες???? Twisted Evil Twisted Evil
δεν χανω την υπομονη μου-εχω γαιδουρινη-.θα μεγαλωσει ακομα λιγο και θα τα τρωει ολα που θα παει....

πανε και ερχονται τα σχολικα στην γειτονια μας απο σημερα και ζηλευω....θελω να μεγαλωσει η ιωαννιτσα και να την πηγαινω σχολειο.....-ναι ξερω μετα θα αναπολω τις μερες που δεν θα εχω τα περα δωθε,τις γκρινιες διαβασες,ελα να διαβασουμε, κτλ κτλ-
καλη σχολικη χρονια στα παιδακια σας μαρκελα, μαμαμελι, και οποια αλλη εχει μεγαλο παιδακι....

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
υπομονη τοτε αθανασια που θα παει θα φαει καποια στιγμη και η ιωαννιτσα.ναι βρε συ καλα ειναι ακομα που ειναι σπιτι ασε με το σχολειο θα εχεις μεγαλυτερα ζορια και περισσοτερα εξοδα.καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια.εμενα ευτυχως ο αντρας μου τρωει τα παντα πρεπει να ειμαι πολυ τυχερη ε?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:
Elenisig έγραψε:
maria1984 έγραψε:Κι εμένα μέχρι τώρα μου διναν μόνο cd με φωτογραφίες αλλα πήγαινα σε εξωτερικό γιατρο αλλα αυτη τη φορά πήγα στο μητέρα κ ευτυχώς εκει δίνουν dvd...

Μαρία πόσο πλήρωσες στο Μητέρα? Γιατί κ εγώ εκεί θα την κάνω λογικά.

160 πλήρωσα ... Την αυχενικη κ τον β επιπέδου εκει τους έκανες ;;; Εγω δεν τα είχα κάνει εκεί απλα αυτη τη φορα πήγα στο μητέρα γιατι ήθελα κ το dvd με όλο τον υπερηχο γιατι στον άλλο που πήγαινα μόνο cd με φωτογραφίες μου έδινε ...

Καλημέρα κορίτσια!
160, ε? Αχ εγκεφαλικό θα πάθω!!!
Ναι εκεί είχα κάνει κ τους προηγούμενους, στον κο Μουσουράκη.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω να δω τον μπεμπη απο 21 αυγουστου.πολλες μερες δεν ειναι, αλλα με τρωει.....
θα παω στο γιατρο του ικα να μου γραψει τον υπερηχο να παω εξω μου φαινεται. μεχρι τις 03 οκτωβρη που εχουμε ραντεβου στο νοσοκ αργουμε........

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αθανασια μου πηγαινε να κανεις εναν υπερηχο εξω να σου φυγει.εμενα με βλεπει ο γιατρος καθε 20 μερες σχεδον.ευτυχως δεν μου περνει επισκεψη παρα μονο την γεννα στο τελος.

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια θελω την συμβουλη σας.ποσα μπιμπερο πρεπει να παρω για αρχη?ξερω οτι τα γυαλινα ειναι καλα.ποια μαρκα προτεινετε?η θηλη πως να ειναι απο καοτσουκ η σιλικονατη?εχω ακουσει διαφορα και εχω μπερδευτει.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?
Μόλις συνειδητοποίησα οτι έχω μπει στον 8!!!! σοκ!!!

Τι μου κάνετε? Εγώ δεν είμαι πολύ καλά αυτές τις μέρες. Είχε ενα ατυχημα με το μηχανάκι η μικρή μου αδερφή, ευτυχώς απότι φαίνεται οχι τίποτα σοβαρό, κ είμαστε λίγο αναστατωμένοι. Στην αρχή μου το είχαν κρύψει. Χτες πήγα κ την είδα κρυφά από τον άντρα μου, γιατί δεν θέλει να μπαίνω στα νοσοκομεία, κ τα πήρα με το σύστυμα υγείας μας!!! Δεν υπήρχε πουθενά γιατρός, ούτε για δείγμα!!! Μου την είπε κ η προισταμένη, γιατί πήγα στην κατάσταση μου μέσα στη μικροβια, τα άκουσα κ από το σόι!!!

Είχα ξυπνήσει κ από τις 6 χθες γιατί ήμουν πρωινή, όλη μέρα στο πόδι κ ταβλιάστηκα απο τις 10 μέχρι τις 8 σήμερα το πρωί!!!!!

Να καλως ορίσω κ τη Jen, κ ας μας πουν οι δευτερότοκες για ταα μπιμπερό κ γενικά για αυτά που πρέπει να αγοράσουμε πριν τη μεγάλη έλευση!!!!!

mamameli

Καλημερα!!!!

Καλή σχολική χρονια και ευχαριστουμε αν και εμας αρχισε λιγο νωριτερα γιατι η δικια μου θα κανει τα προνηπια σε παιδικο σταθμο!

Αχ αυτες τις μερες δεν προλαβα να μπω..ισα ισα διαβασα τα τελευταια!

Η νεα κοπελα καλωσηρθε..νομιζω πρωτη φορα εγραψε!

Η Μελινα ειναι ακριβως το αντιθετο και ευχαριστώ το Θεο δηλαδη τρωει με ευχαριστηση λαχανικα -φρουτα-ξηρους καρπους-ψαρακια-πολυ λιγο κρεας-γαλακτοκομικα -τραχανα κτλ.Και σπανια αγγιζει τα ανθυγεινα...δεν τα προτιμαει καθολου.Αφου στο σπιτι μας πατατακια,σοκολατες κυκλοφορουν ελευθερα κ δεν τα αγγιζει καθολου.Καμια φορα οταν τα λιμπιστει εγω της δινω και τρωει πολυ λιγο.Θα ηθελα να τρωει λιγο περισσοτερο κρεας μονο.Βεβαια ποτε δεν εφαγε κρεμα
φαριν λακτε ουτε τεχνητο γαλα δεν τα ηθελε απο την αρχη.Και εκανε 10 μηνων απεργια πεινας γιατι δεν ηθελε αλεσμενα.Καλυτερα για μενα βεβαια αλλα μεχρι να το καταλαβω εφαγα ζορι.

Για τα μπιμπερο που ρωτας Μαρακι παρε 1-2 μικρα για αρχη εκτος αν σκοπευεις να μη θηλασεις (σε αυτην την περιπτωση καλυτερα κανενα να μη παρεις για αρχη γιατι ουτε νερο δεν δινουμε στα μωρα που θηλαζουν-τα φαρμακεια ειναι ανοιχτα παντα)καθολου που θα παρεις 6-7.Λενε οτι καλυτερα ειναι τα γυαλινα για την αποστείρωση
και πιο αγνο το καουτσουκ αλλα χρειαζονται πολλες αλλαγες.Ομως θα προτεινα παλι να δοκιμασεις ποια θηλη βολευει το μωρο γιατι καθε ενα βολευεται διαφορετικα.Οποτε αν παρεις πο την αρχη πολλα ισως τα πεταξεις στο τελος.

Εγω να πω τα νεα μου!Πηγα χθες στον γιατρο..ο μπεμπης εβαλε 600γρ περιπου σε 3 βδομαδες και γιάυτο φουσκωσα ετσι αποτομα.Και στη ζυγαρια αυτα τα 600 φανηκαν ευτυχως μονο.
Εγινε 1450 περιπου.Μεγανο νινακι μου φανηκε...θα δειξει!Αλλα συμπιπτει με τη βδομαδα του οποτε δεν υπαρχει προβλημα.Για την καμπυλη μου ειπε ολα καλα και ζητησα και βιταμινες για εγκυους γιατι αρχισαν να καταφθανουν ιωσεις απο τον παιδικο σταθμο.Ειχε το χερακι στα μουτρα και δεν τον ειδαμε πολυ καλα χθες..μας την εσκασε.

Αυτα τα νεα μου!
Φιλακια πολλα ελπιζω να ξαναμπω μεσα στη μερα! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 34 417472

mamameli

Α ναι καπου διαβασα για μπαλετο.Η Μελινα ζητησε μονη της φετος και τη γραψαμε μουσικοκινητικη αγωγη που παιζουν μεσα απο το χορο.Γιάυτες τις ηλικιες αυτο συνηθιζεται..πιο πολυ θα ξεσκανε δηλαδη.Δεν ημουν και πολυ υπερ του μπαλετου αλλα αφου θελει το κοριτσι..μπηκε ακομα ενα εξοδο στον προϋπολογισμο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις