Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
61 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 61 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρα το ο μπεμπης σου μαρακι!λεω να παρω 2 για αρχη μεχρι να δουμε αν θηλασω και μετα αν δεν, αγοραζω και αλλα.

myrtenia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημερα κοριτσια!!!! σαν να κρωσε λιγο ο καιρος σημερα κ μου αρεσει!!!!
Αθανασια μου κ εγω δεν θα αντεχα τόσο καιρό χωρίς να τη δω, αν και καθε μερα κουνιέται όλο και πιο πολύ και κάπως με ηρεμεί αυτό! Από την άλλη, κάθε μέρα χαλάμε τόσα λεφτά δεξιά κ αριστερά χωρίς να το καταλάβουμε, δεν έγινε τίποτα να κάνουμε κ κανένα εξτρά υπέρηχο Smile
Ελένη περαστικά στην αδερφούλα σου, αυτά τα μηχανάκια ρε γμτ είναι μεγάλος μπελάς... Εγώ τα φοβαμαι πάρα πολύ...
Μαριλού και εγώ πρωτομανούλα θα είμαι, αλλά έχοντας κάνει ένα γκάλοπ σε πρόσφατες μανούλες, μου έχουν πει ότι θες 6 μπουκάλια, και ότι να μην πάρω καθόλου τα πολύ μικρά γιατί αμέσως περνάς στα επόμενα (200 ml νομίζω ή 260). Τώρα για γυάλινα ή πλαστικά δεν ξέρω... Επίσης, εγώ λέω να τα παραγγείλω από το amazon, οπου βρίσκεις ολόκληρο σετ με όλα τα απαραίτητα (τουλ. 6 μπουκαλια, αποστειρωτή, συσκευούλα θέρμανσης και πιπίλες) στο 1/3 της τιμής από ότι αν τα έπαιρνες από ένα από τα καταστήματα τύπου Λητώ κλπ.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς κ τη Μαρία!
1450γρ, ε? Μια χαρά!!!!!
Κ εγώ έχω την πέμπτη ραντεβού!!! Ανυπομονώ να δώ αν περάσαμε το 1,5 κιλό κ αν είναι όλα καλά.

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myrtenia έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!! σαν να κρωσε λιγο ο καιρος σημερα κ μου αρεσει!!!!
Αθανασια μου κ εγω δεν θα αντεχα τόσο καιρό χωρίς να τη δω, αν και καθε μερα κουνιέται όλο και πιο πολύ και κάπως με ηρεμεί αυτό! Από την άλλη, κάθε μέρα χαλάμε τόσα λεφτά δεξιά κ αριστερά χωρίς να το καταλάβουμε, δεν έγινε τίποτα να κάνουμε κ κανένα εξτρά υπέρηχο Smile
Ελένη περαστικά στην αδερφούλα σου, αυτά τα μηχανάκια ρε γμτ είναι μεγάλος μπελάς... Εγώ τα φοβαμαι πάρα πολύ...
Μαριλού και εγώ πρωτομανούλα θα είμαι, αλλά έχοντας κάνει ένα γκάλοπ σε πρόσφατες μανούλες, μου έχουν πει ότι θες 6 μπουκάλια, και ότι να μην πάρω καθόλου τα πολύ μικρά γιατί αμέσως περνάς στα επόμενα (200 ml νομίζω ή 260). Τώρα για γυάλινα ή πλαστικά δεν ξέρω... Επίσης, εγώ λέω να τα παραγγείλω από το amazon, οπου βρίσκεις ολόκληρο σετ με όλα τα απαραίτητα (τουλ. 6 μπουκαλια, αποστειρωτή, συσκευούλα θέρμανσης και πιπίλες) στο 1/3 της τιμής από ότι αν τα έπαιρνες από ένα από τα καταστήματα τύπου Λητώ κλπ.

καλημερα!!απο το ιντερνετ δηλ θα τα παραγειλεις?εχει ιστοσελιδα?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myrtenia έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!! σαν να κρωσε λιγο ο καιρος σημερα κ μου αρεσει!!!!

Ευχαριστώ πολύ.
Κ εδώ σαν να δρόσισε σήμερα!!!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?
Μόλις συνειδητοποίησα οτι έχω μπει στον 8!!!! σοκ!!!

Τι μου κάνετε? Εγώ δεν είμαι πολύ καλά αυτές τις μέρες. Είχε ενα ατυχημα με το μηχανάκι η μικρή μου αδερφή, ευτυχώς απότι φαίνεται οχι τίποτα σοβαρό, κ είμαστε λίγο αναστατωμένοι. Στην αρχή μου το είχαν κρύψει. Χτες πήγα κ την είδα κρυφά από τον άντρα μου, γιατί δεν θέλει να μπαίνω στα νοσοκομεία, κ τα πήρα με το σύστυμα υγείας μας!!! Δεν υπήρχε πουθενά γιατρός, ούτε για δείγμα!!! Μου την είπε κ η προισταμένη, γιατί πήγα στην κατάσταση μου μέσα στη μικροβια, τα άκουσα κ από το σόι!!!

Είχα ξυπνήσει κ από τις 6 χθες γιατί ήμουν πρωινή, όλη μέρα στο πόδι κ ταβλιάστηκα απο τις 10 μέχρι τις 8 σήμερα το πρωί!!!!!

Να καλως ορίσω κ τη Jen, κ ας μας πουν οι δευτερότοκες για ταα μπιμπερό κ γενικά για αυτά που πρέπει να αγοράσουμε πριν τη μεγάλη έλευση!!!!!

περαστικα ελενη μου ευτυχως τιποτα σοβαρο ε?

mamameli

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι κι εμενα απιστευτο μου φανηκε!
Ο γιατρος μου εμενα εχει συστημα ανα 3 βδομαδες επισκεψη ως την 30η βδομαδα και μετα ανα 2 βδομαδες.Τωρα μου ειπε ελα σε 2 δηλαδη.Ετσι μολις αρχισω να το πεθυμαω ..να και το επομενο ραντεβου!Και στο τελος ακομα πιο συχνα μεχρι τη γεννα.
Ομως δεν πληρωνουμε την επισκεψη..ειναι ολα στο πακετο.Περιπου 1300-400 εκει θα βγει μαζι με τη γεννα καισαρικη ή φυσιολογικος.

Α η πιο καλη μαρκα μπιμπερο που βολευει τα περισσοτερα μωρα ειναι η nuk.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαριλου προσωπικη μου γνωμη,μην παρεις αποστειρωτη και μπιμπερο.ουτε πιπιλες. παλεψε το πρωτα με το θηλασμο και αν οχι τοτε εκει ειναι τα μαγαζια, πηγαινε και παρε. γυαλινα και μονο γυαλινα οσο τουλαχιστον ειναι στην αποστειρωση. καιαποστειρωτη μην παρεις καννενα ακριβο.τζαμπο.την ιδια δουλεια κανει.
οσο για τις θηλες παρε στην αρχη απο μια σιλικονης και καουτσουκ να δεις τι θελει και μετα ψωνιζεις και αλλες. μην τρελαινεσαι με τα μπιμπερο εχεις χρονο για τετοια.
τζενη καλωσηρθες! Very Happy
θα παω απο την αλλη εβδομαδα για υπερηχο εξω, να μοιρασω τις μερες χιχιχι.
μαμαμελι τι τυχερη που εισαι που τα τρωει ολα.εχω ενα θεματακι με τις σοκολατες εχω-ας οψονται οι γιαγιαδες-.
η ιωαννα ακομα να ξυπνησει.....παω για Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 517142
φιλακια!

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εδώ στο φόρουμ δεν υπάρχει κανένα θεματάκι με λίστα για τα απαραίτητα που πρέπει να αγοράσουμε?

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θα το παλεψω με το θηλασμο αλλα σε περιπτωση που δεν τα καταφερω θελω να εχω υποψιν καποια.ελενη εγω ρωταω μανουλες που εχουν ηδη μωρακια και μου λενε τι θα χρειαστω.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημεραααααααααααααααααααααα τι κανετε αγαπουλες μου???
σας ελειψα χαχαχαχα να ειμαι λοιπον.....ευτυχως τελειωσαμε με την μετακομηση βεβαια μου βγηκε η πιστη αλλα τωρα ολα οκ.....εσεις τι κανετε???δεν προλαβα να διαβασω ολεςςςςς τις σελιδες ...
εμεις εχθες πηγαμε στο γιατρο μας μεγαλωσε η μπεμπα μας χιχιχ ειμαστε 900γραμ πια παιδι μεγαλοοο χιχιχι κουνιομαστε και ειμαστε θερια ανημερα( καλο ειναι αυτο βεβαια) και μας εγραψε βεβαια εξαιτασεις μην τις ξεχασουμε ....περιμενω συντομα νεα σας!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλώς τη!!!!!
Να το χαίρεστε το καινούριο σας σπιτάκι, με το καλό να υποδεχτειτε κ το νέο μέλος!!!!!
Πωπω...μεγαλώνουν τα μωράκια μας!!!!
Κορίτσια πλησιάζουμε, το έχετε πάρει χαμπάρι?
Εγώ νομίζω αφού σταματήσω τη δουλειά θα το καταλάβω!!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenisig έγραψε:Καλώς τη!!!!!
Να το χαίρεστε το καινούριο σας σπιτάκι, με το καλό να υποδεχτειτε κ το νέο μέλος!!!!!
Πωπω...μεγαλώνουν τα μωράκια μας!!!!
Κορίτσια πλησιάζουμε, το έχετε πάρει χαμπάρι?
Εγώ νομίζω αφού σταματήσω τη δουλειά θα το καταλάβω!!!!

ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πολυ αγαπη μου να εισαι καλα και εσυ με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!!!
αστα εγω δεν το εχω παρει χαμπαρι ακομα .....μονο οτι φουσκωνω μερα με την μερα χαχαχαχαχα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο Ζωούλα μεγιά το καινούριο σας σπιτάκι!! τώρα αφού τακτοποιηθήκατε άραξε περιμένοντας το νέο μέλος!!
μην κουράζεσαι πολύ!!
κι εγώ την προηγούμενη Δευτέρα που πήγα 900 γραμμάρια ήταν ο μπούμπης μου!
πόσο εβδομάδων είσαι τώρα είπαμε??

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα φιλεναδες.
Καλη σχολικη χρονια σε ολα τα μικρα. Εχω στεναχωρηθει πολυ που δεν μπορεσα να παω με τη μικρη μου σημερα στον αγιασμο. Πηγε με τον μπαμπα της.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωουλα καλοριζικο το σπιτακι. Ξεκουρασου οσο μπορεις τωρα. Σιγα σιγα.
Ελενη περαστικα στην αδερφουλα σου.

Κοριτσακια μου ολα τι κανετε?

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρκέλλα μου δε μπόρεσες να πας λόγω της δουλειάς πάλι??
αχ βρε κούκλα μου δεν είχες πει ότι αυτή την εβδομάδα θα ήσουν σε αναρρωτική??

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
REINE έγραψε:Μαρκέλλα μου δε μπόρεσες να πας λόγω της δουλειάς πάλι??
αχ βρε κούκλα μου δεν είχες πει ότι αυτή την εβδομάδα θα ήσουν σε αναρρωτική??

Αστα βρε Ειρηνη μου. Τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα στη δουλεια. Εχεις ακουσει που λενε "το αφεντικο τρελαθηκε"? Ε αυτο συμβαινει. Στην κυριολεξια ομως. Και θα μας τρελανει και μας τους υπολοιπους. Εσυ ολα καλα?

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπορώ να σε καταλάβω απλά ευτυχώς ή δυστυχώς για μένα είμαι σε αναρρωτική. Αν και να σου πω το προτιμώ να είμαι ξάπλα κάθε μέρα παρά να ήμουν στη δουλειά και να με έπρηζε ο καθένας!!
πότε βγαίνεις επίσημα με την κανονική σου άδεια?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
REINE έγραψε:Μπράβο Ζωούλα μεγιά το καινούριο σας σπιτάκι!! τώρα αφού τακτοποιηθήκατε άραξε περιμένοντας το νέο μέλος!!
μην κουράζεσαι πολύ!!
κι εγώ την προηγούμενη Δευτέρα που πήγα 900 γραμμάρια ήταν ο μπούμπης μου!
πόσο εβδομάδων είσαι τώρα είπαμε??

27 εβδομαδων ειμαστε τωρα!!!!! σημερα αλλαζουμε κ μηνα ......

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Ζωουλα καλοριζικο το σπιτακι. Ξεκουρασου οσο μπορεις τωρα. Σιγα σιγα.
Ελενη περαστικα στην αδερφουλα σου.

Κοριτσακια μου ολα τι κανετε?

ευχαριστουμεεεεεεεεεεε μαρκελα μου να εισαι καλα!!!!! τωρα εχει ηρεμια απο εδω κ περα αρκετα την κουρασα!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 35 215994

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρκελα μην στεναχωριεσαι.αφου ηταν ο μπαμπας της εκει. δεν μπορουμε να τα εχουμε οοοολα στα παιδια μας δυστυχως. αλλωστε για την οικογενεια σου δουλευεις οχι για παρτυ σου.
ζωουλα wellcome back και απο εδω. βαλε ρε κοριτσι ενα στικερακι απο κατω να βλεπω ποσο εισαι. κανε κλικ σε οποιο σου αρεσει.ειναι ευκολο σε λεω

δεν σιδερωσα Embarassed
ηρθε μια γειτονισα, ηρθε η πεθερα που να προλαβω η γυναικα? σε λιγο τωρα βαριεμαιιιιιιιιιι Very Happy

eirini2

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?ευχαριστω για τις ευχες σας.κι εμεις εδω καλα ειμαστε.ψαχνουμε κρεβατι ν απαρουμε στον μεγαλο.αυριο θα παμε και στον ωρλ και την δευτερα εχω ραντεβου με το γιατρο να δω και το μωρο.

demmy29

demmy29
Καλώς μας ήρθες πάλι Ζωούλα! Η άλλη Ζωή τι κάνει; Τα άλλα κορίτσια; Και η Πατρίτσια έχει μέρες να μπεί!
Αναστασία αφού λέμε τι θέλουμε: Θέλω να πάω τη Δευτέρα στη γιατρό και να μου πει ότι η μπέμπα μου μεγάλωσε πολύ πολύ και ότι το αμνιακό μου αυξήθηκε!!! Αθανασία ούτε εγώ τα έτρωγα τα λαχανικά σαν παιδί και τώρα τα λατρεύω! Όντως ο τραχανάς είναι πολύ θρεπτικός! Εγώ θα φάω μπιφτεκάκια σήμερα! Μιαμ μιαμ!
Ελένη περαστικά στην αδερφούλα σου!
Υπόλοιπες...φιλάκια!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φορτωμένο το πρόγραμμα σου ε?
άντε να πάνε όλα καλά με το γιο σου και με τις αμυγδαλές του και με το καλό να δεις τη μπουμπου στον υπέρηχο!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις