851 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 Δευ Σεπ 10, 2012 10:50 pm
marilou27
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρα το ο μπεμπης σου μαρακι!λεω να παρω 2 για αρχη μεχρι να δουμε αν θηλασω και μετα αν δεν, αγοραζω και αλλα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
myrtenia έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!! σαν να κρωσε λιγο ο καιρος σημερα κ μου αρεσει!!!!
Αθανασια μου κ εγω δεν θα αντεχα τόσο καιρό χωρίς να τη δω, αν και καθε μερα κουνιέται όλο και πιο πολύ και κάπως με ηρεμεί αυτό! Από την άλλη, κάθε μέρα χαλάμε τόσα λεφτά δεξιά κ αριστερά χωρίς να το καταλάβουμε, δεν έγινε τίποτα να κάνουμε κ κανένα εξτρά υπέρηχο
Ελένη περαστικά στην αδερφούλα σου, αυτά τα μηχανάκια ρε γμτ είναι μεγάλος μπελάς... Εγώ τα φοβαμαι πάρα πολύ...
Μαριλού και εγώ πρωτομανούλα θα είμαι, αλλά έχοντας κάνει ένα γκάλοπ σε πρόσφατες μανούλες, μου έχουν πει ότι θες 6 μπουκάλια, και ότι να μην πάρω καθόλου τα πολύ μικρά γιατί αμέσως περνάς στα επόμενα (200 ml νομίζω ή 260). Τώρα για γυάλινα ή πλαστικά δεν ξέρω... Επίσης, εγώ λέω να τα παραγγείλω από το amazon, οπου βρίσκεις ολόκληρο σετ με όλα τα απαραίτητα (τουλ. 6 μπουκαλια, αποστειρωτή, συσκευούλα θέρμανσης και πιπίλες) στο 1/3 της τιμής από ότι αν τα έπαιρνες από ένα από τα καταστήματα τύπου Λητώ κλπ.
myrtenia έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!! σαν να κρωσε λιγο ο καιρος σημερα κ μου αρεσει!!!!
Αθανασια μου κ εγω δεν θα αντεχα τόσο καιρό χωρίς να τη δω, αν και καθε μερα κουνιέται όλο και πιο πολύ και κάπως με ηρεμεί αυτό! Από την άλλη, κάθε μέρα χαλάμε τόσα λεφτά δεξιά κ αριστερά χωρίς να το καταλάβουμε, δεν έγινε τίποτα να κάνουμε κ κανένα εξτρά υπέρηχο
Ελένη περαστικά στην αδερφούλα σου, αυτά τα μηχανάκια ρε γμτ είναι μεγάλος μπελάς... Εγώ τα φοβαμαι πάρα πολύ...
Μαριλού και εγώ πρωτομανούλα θα είμαι, αλλά έχοντας κάνει ένα γκάλοπ σε πρόσφατες μανούλες, μου έχουν πει ότι θες 6 μπουκάλια, και ότι να μην πάρω καθόλου τα πολύ μικρά γιατί αμέσως περνάς στα επόμενα (200 ml νομίζω ή 260). Τώρα για γυάλινα ή πλαστικά δεν ξέρω... Επίσης, εγώ λέω να τα παραγγείλω από το amazon, οπου βρίσκεις ολόκληρο σετ με όλα τα απαραίτητα (τουλ. 6 μπουκαλια, αποστειρωτή, συσκευούλα θέρμανσης και πιπίλες) στο 1/3 της τιμής από ότι αν τα έπαιρνες από ένα από τα καταστήματα τύπου Λητώ κλπ.
Elenisig έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?
Μόλις συνειδητοποίησα οτι έχω μπει στον 8!!!! σοκ!!!
Τι μου κάνετε? Εγώ δεν είμαι πολύ καλά αυτές τις μέρες. Είχε ενα ατυχημα με το μηχανάκι η μικρή μου αδερφή, ευτυχώς απότι φαίνεται οχι τίποτα σοβαρό, κ είμαστε λίγο αναστατωμένοι. Στην αρχή μου το είχαν κρύψει. Χτες πήγα κ την είδα κρυφά από τον άντρα μου, γιατί δεν θέλει να μπαίνω στα νοσοκομεία, κ τα πήρα με το σύστυμα υγείας μας!!! Δεν υπήρχε πουθενά γιατρός, ούτε για δείγμα!!! Μου την είπε κ η προισταμένη, γιατί πήγα στην κατάσταση μου μέσα στη μικροβια, τα άκουσα κ από το σόι!!!
Είχα ξυπνήσει κ από τις 6 χθες γιατί ήμουν πρωινή, όλη μέρα στο πόδι κ ταβλιάστηκα απο τις 10 μέχρι τις 8 σήμερα το πρωί!!!!!
Να καλως ορίσω κ τη Jen, κ ας μας πουν οι δευτερότοκες για ταα μπιμπερό κ γενικά για αυτά που πρέπει να αγοράσουμε πριν τη μεγάλη έλευση!!!!!
Elenisig έγραψε:Καλώς τη!!!!!
Να το χαίρεστε το καινούριο σας σπιτάκι, με το καλό να υποδεχτειτε κ το νέο μέλος!!!!!
Πωπω...μεγαλώνουν τα μωράκια μας!!!!
Κορίτσια πλησιάζουμε, το έχετε πάρει χαμπάρι?
Εγώ νομίζω αφού σταματήσω τη δουλειά θα το καταλάβω!!!!
REINE έγραψε:Μαρκέλλα μου δε μπόρεσες να πας λόγω της δουλειάς πάλι??
αχ βρε κούκλα μου δεν είχες πει ότι αυτή την εβδομάδα θα ήσουν σε αναρρωτική??
REINE έγραψε:Μπράβο Ζωούλα μεγιά το καινούριο σας σπιτάκι!! τώρα αφού τακτοποιηθήκατε άραξε περιμένοντας το νέο μέλος!!
μην κουράζεσαι πολύ!!
κι εγώ την προηγούμενη Δευτέρα που πήγα 900 γραμμάρια ήταν ο μπούμπης μου!
πόσο εβδομάδων είσαι τώρα είπαμε??
markella_p έγραψε:Ζωουλα καλοριζικο το σπιτακι. Ξεκουρασου οσο μπορεις τωρα. Σιγα σιγα.
Ελενη περαστικα στην αδερφουλα σου.
Κοριτσακια μου ολα τι κανετε?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης