Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
67 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 67 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Σκεφτομαι, να μεινω αυτη και την αλλη βδομαδα και μετα να γραψω αδεια. Ο γιατρος μου εξαλλου μου το εχει πει. Να του ζητησω οποτε θελω. Αντε ρε, με τους μ@λ@κες! Απληρωτη ειμαι, ουτε επιδομα αδειας δεν μου εδωσε, ουτε τον μισθο του Αυγουστου. Θα μου εβαζε λεφτα ταχαμου στην τραπεζα κατα τις διακοπες και με εγραψε κανονικα. Διακοπες καναμε με δανεικα λεφτα απο την πεθερα μου. Ξερει οτι εχω δοση αυτοκινητου καθε 3 του μηνα. Δεν εχω δεκαρα τσακιστη, ουτε για να παω στον γυναικολογο δεν εχω, ουτε για εξετασεις, ουτε για τιποτα. Και δεν φτανει αυτο, με τρελαινει και καθε μερα εδω. Και μου ζηταει και να φερω τον αντρα μου για να βοηθαει σε καποια πραγματα. Αι σιχτιρ λοιπον!!!!
Ουφ! τα 'πα, αλλα δεν ξαλαφρωσα ακομα!

αχ κουκλίτσα μου, τι να πω εκμετάλλευση από όλους τους εργοδότες κι εμείς πρέπει αν τα ανεχόμαστε..
ο άντρας σου τουλάχιστον δουλευει ή όχι?
για να μπορέσετε τουλάχιστον να έχετε ένα εισόδημα..
πάντως για αναρρωτική μην το καθυστερείς καθόλου!! όσο μένεις να ξέρεις ότι κανένας δε θα σου πει ευχαριστώ!!

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
REINE έγραψε:
markella_p έγραψε:Σκεφτομαι, να μεινω αυτη και την αλλη βδομαδα και μετα να γραψω αδεια. Ο γιατρος μου εξαλλου μου το εχει πει. Να του ζητησω οποτε θελω. Αντε ρε, με τους μ@λ@κες! Απληρωτη ειμαι, ουτε επιδομα αδειας δεν μου εδωσε, ουτε τον μισθο του Αυγουστου. Θα μου εβαζε λεφτα ταχαμου στην τραπεζα κατα τις διακοπες και με εγραψε κανονικα. Διακοπες καναμε με δανεικα λεφτα απο την πεθερα μου. Ξερει οτι εχω δοση αυτοκινητου καθε 3 του μηνα. Δεν εχω δεκαρα τσακιστη, ουτε για να παω στον γυναικολογο δεν εχω, ουτε για εξετασεις, ουτε για τιποτα. Και δεν φτανει αυτο, με τρελαινει και καθε μερα εδω. Και μου ζηταει και να φερω τον αντρα μου για να βοηθαει σε καποια πραγματα. Αι σιχτιρ λοιπον!!!!
Ουφ! τα 'πα, αλλα δεν ξαλαφρωσα ακομα!

αχ κουκλίτσα μου, τι να πω εκμετάλλευση από όλους τους εργοδότες κι εμείς πρέπει αν τα ανεχόμαστε..
ο άντρας σου τουλάχιστον δουλευει ή όχι?
για να μπορέσετε τουλάχιστον να έχετε ένα εισόδημα..
πάντως για αναρρωτική μην το καθυστερείς καθόλου!! όσο μένεις να ξέρεις ότι κανένας δε θα σου πει ευχαριστώ!!
ευχαριστω δεν λεει κανεις και ποτε.αυτο ειναι το μονο σιγουρο.στην 1η μου εγκυμοσυνη δουλεψα μεχρι τον 8ο επειδη ημουν καλα και το ηθελα.και τωρα που σταματησα νωριτερα την ακουσα κιολας απο μερικες.

evi86

evi86
Γεια σας εγκυουλες!Τι κανετε;Πολυ ζεστη σημερα,εσκασα Embarassed .Δεν εκανα ομως καμια δουλεια στο σπιτι,εστρωσα την πεθερα...χιχι

Μπου

Μπου
Reine μου κουραγιο αφου βρηκες τι ειναι παλι καλα!!!! Αφηστε ρε κοριτσια κι εμενα με θρασσος ενω ηξερε κι οτι ημουν σε κακη καταστσαση σωματικη κι ειχα υπερβει τον εαυτο μου με αιμοραγια να του βγαλω ποσες ωρες για να δικαιολογησει στους γονεις τα λεφτα που ζητουσε γυρισε και μου ειπε οτι τη νεα σχολ.χρονια δεν θα με προσλαβει!!! ουτε για 5 ωρες να χω την ασφαλεια! να βγω ταμειο κ του χρονου το παλιο@@@@@@@!!
και τωρα με 3 ιδιαιτερα στις πιο χαμηλες τιμες και τον καλο μου αμφιβολο αν θα βρει δουλεια αυτος ο παλιο@@@@@ κοιμαται ησυχος τα βραδια!! κι εχει και δυο παιδια ο παλιο@@@@@!!! οποτε Μαρκελλα ορμα !! μαζι σου!!! βρισε να εκτονωθεις!!!

Μπου

Μπου
evi86 έγραψε:Γεια σας εγκυουλες!Τι κανετε;Πολυ ζεστη σημερα,εσκασα Embarassed .Δεν εκανα ομως καμια δουλεια στο σπιτι,εστρωσα την πεθερα...χιχι
Γεια σου συμπεθερα!!! καλα εκανες!!! κι εδω σημερα ζεστη!!! στρωσ την την πεθερουλα σου τωρα που μπορεις!!! χαχαχαχα

evi86

evi86
Που ειστε ολες σημερα που εχω και ορεξη για κουβεντουλα;;;

Μπου

Μπου
σε ποιο νουμερο λετε να γεννησουμε;;;; ποσα θεματακια εννοω λετε να προλαβουμε;;;

evi86

evi86
Μπου έγραψε:σε ποιο νουμερο λετε να γεννησουμε;;;; ποσα θεματακια εννοω λετε να προλαβουμε;;;

εγω θα ηθελα πολυ στο 7ο θεματακι να γεννησω,γρηγορα γρηγορα αλλα δεν ξερω.Αναλογα ποσο πολυλογουδες θα ειμαστε εκεινο το διαστημα

Maryanastasia

Maryanastasia
Καταρχάς κορίτσια δεν είμαστε όλοι οι εργοδότες έτσι...κατά δεύτερον να σας πω εγώ για υπαλλήλους που ούτε στην ώρα τους δεν έρχονται. Εγώ πρώτα θα πληρώσω το προσωπικό μου και μετά εμένα. Ο εργοδότης που δεν φροντίζει τους υπαλλήλους του δεν αξίζει και να πηγαίνει καλά. Εγώ είμαι εδώ 12 ώρες την ημέρα το μόνο που ζητάω από τους υπαλλήλους μου (τους οποίους εγώ αποκαλώ συνεργάτες και όχι υπαλλήλους) είναι να είναι οκ στις υποχρεώσεις τους!!!

Αναστασία δεν ξέρω τι σχέση είχες με την εργοδότρια σου αλλά να σου πω. Αν είχα μία δασκάλα η οποία πχ έχανε πολλά μαθήματα μέσα στην χρονιά και εγώ θα το σκεφτόμουν να την ξαναπάρω. Εσύ δεν φταις εννοείται αλλά και εγώ πρέπει να εξηγήσω σε 200 γονείς γιατί το βλαστάρι τους χάνει μάθημα ή γιατί η δασκάλα λέιπει και θα έπρεπε να βρω άλλη δασκάλα κάθε φορά να αναπληρώσει το μάθημα.
Αν έλειψες πχ 2 φορές τότε είναι απαράδεκτη να σε αφήσει χωρίς ώρες. Επισής με 5 ωρες δεν βγάινεις στο επίδομα.

Μπου

Μπου
ειναι αντρας και ελειψα μια εβδομαδα *σε 4 χρονια ασταματητης εργασιας) την οποια αναπληρωσα με το παραπανω! επισης ηταν η τελευταια εβδομαδα αρα ουσιαστικα μικρη ζημια! στη διαρκεια των εξετασεων δεν ελειψα ουτε μια φορα ! δυστυχως ειναι πολλα αλλα τα οποια δεν εκανε και γενικως τα λεφτα ειναι η προτεραιοτητα του και μετα οι ανθρωποι! ποτε δε μας αντιμετωπισε σαν συναδελφους και ποτε δεν μας εχει πει ουτε ενα ευχαριστω!!! τελοσπαντων μεγαλη ιστορια!!! αν οι ωρες ειναι μεσα στην εβδομαδα κι εχεις ξαναβγει ταμειο θελει μονο 125 ενσημα κι αν υπηρχε καλη διαθεση θα μπορουσε να με βοηθησει καθως εκει πηγαινα κι εγω σαν μαθητρια και του εχω παει πανω απο 50 πελατες τη χρονια! προς θεου δεν τους συμπεριελαβα ολους στον ιδιο σακο! ειμαι πολυ αγχωμενη ομως και πολυ προβληματισμενη και πολυ απογοητευμενη!

Μπου

Μπου
εχει πολυ μεγαλη σημασια να εισαι ανθρωπος στις μερες μας! και δυστυχως και η δικαιολογια που μου ειπε ηταν μια @@@@@ και μιση και η συμπεριφορα του απανθρωπη γενικως!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Ντροπή αφού έλειψες μία εβδομάδα άνθρωπος είσαι!
Εμένα δασκάλα μου έλειψε πέρυσι 2 μήνες και εννοείται θα την ξαναπάρω. Συνεργαζόμαστε 8 χρόνια και την αγαπάω και την εκτιμώ και εκείνη το ίδιο!

Απογοητευμένη έχεις δίκιο να είσαι. Αυτοί οι άνθρωποι θα δεις καλά δεν θα πάνε...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φυγανε....μανιατικο μοιρολοι κανονικοτατο ομως κοριτσια. μου ραγισε την καρδια οταν η μεγαλη-9,5 ετων-μου ειπε οτιδεν θελει να φυγει γιατι εκει-στο λονδινο- ειναι μακρια απο τον μπαμπα της Sad -ειναι χωρισμενοι τα βλαμμενα- και μακρια απο ανθρωπους που την αγαπουν πολυ-εννοουσε την γιαγια και τον παππου- Crying or Very sad . αφηστε εκει που ελεγα οτι θα βγαλω σκουποξυλα με πηραν καιεμενα τα κλαμματα. κ@λ@καταστασεις ρε γαμωτο.....
πυροσβεστης βρε κοριτακια μου ειναι το αντιοξινο-ετσι νομιζω λεγεται- gaviscon που εχει εναν πυροσβεστη στην ετικετα...αυτο κανει θαυματα!
μαρκελα εμπαινε, αλλα .....δεν ειναι ολοι οι εργοδοτες το ιδιο.μην τρελαθουμε τωρα.
μαιρη κανε υπομονη, απο αρχες οκτωβρη που θα εχεις φτιαξει τμηματα, προγραμματα κτλ κτλ θα ειναι καλυτερα.
δημητρα τι κανεις?
αναστασια θελει ο πισινος σου να γεννησει γρηγορα γρηγορα?????? ε οχι καλη μου εδω μαζι μας να υποφερουμε οοοολες μαζι, με τις κοιλιες μεχρι απεναντι χιχιχιχι
ειρηνη μια ενεση καθε μερα στην κοιλια? ωχ ποναει?

αααααα μα δεν σας ειπα το πιο σημαντικο.... η καμπυλη ζακχαρου ΤΕΛΕΙΑ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 19 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 19 215994
θα μπω σε διαιτα αλλα οχι στην εξαντλητικη..... Very Happy

σας ειπα οτι εκανα και αμφαλοκηλη? ε ναι λοιπον εκανα.βιβλιο θα γραψω απ αυτην την εγκυμοσυνη χιχιχι
η ζωουλα ακομα να συνδεθει...αντε καλη μου.......

Maryanastasia

Maryanastasia
demmy29 έγραψε:Μαίρη κάπως έτσι ήταν και μένα η ζωή μου μέχρι τον Ιούλιο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ δική μου δουλειά έχω! Δεν μπορείς να βρείς μια κοπέλα να σε βοηθήσει? Εγώ από όταν έμεινα έγγυος εκπαίδευσα μια κοπέλα να με βοηθήσει στα δύσκολα. Και να που χρειάστηκε γρηγορότερα. Βέβαια το θέμα πιά είναι το οικονομικό καθώς κι η κοπέλα πληρώνεται για τη δουλειά που κάνει!

Αρα είμαι σίγουρη πως με νιώθεις. Από την δική σου δουλείά δεν μπορείς να λέιψεις μήνες...και κοπέλα να πάρω (που δεν ξερω με τι θα την πληρώσω με αυτά που μου χρωστάνε..) ε εγώ θα πρέπει να επιστρέψω σύντομα!!! Αλλά έχεις δίκιο πάλι καλά να λέμε που έχουμε δουλεια! Απλά καμιά φορά δεν σε πιάνει το γαμώτο?? τόσα 12ωρα για να βγάζουμε 500 ευρω τον μήνα? Δεν θέλω να είμαι αχάριστη αλλά είναι πολλές οι ώρες...

Maryanastasia

Maryanastasia
ας μην ντραπώ λοιπόν και ας ρωτήσω τι είναι η ομφαλοκοίλη?

Μπράβο μαμάκα μου για την καμπύλη !!!!!!!!!!

Αστα αν χωρίζουν οι γονείς ....αν και μερικές φορές είναι καλύτερα από το να ζούνε τα παιδάκια σε τσακωμούς κτλ..

Μπου

Μπου
αχ Μαιρουλα μου μακαρι να ηταν σαν κι εσενα πολλοι εργοδοτες! και ξερεις ποσα παιδια εχει;;; 272!!! ναι ξερω δεν πληρωνουν ολοι οι γονεις αλλα σκεψου οτι δεν κανει ενα μαθημα το καθε παιδι ε;; μιλαμε για φροντιστηριο μεσης εκπαιδευσης!!!! τελοσπαντων!! τι να πω! ολα εδω πληρωνονται!!! τουλαχιστον βλεπω τη θετικη πλευρα! θα μεγαλωσω εγω το μωρακι μου!
Αθανασια μου μπραβο και παλι που ολα τα αντιμετωπιζεις ετσι!!!! σε θαυμαζω!!!
Respect

Maryanastasia

Maryanastasia
Αναστασία μου όσο πιο πολλά παιδιά έχει τόσο πιο πολλά έξοδα έχει μη νομίζεις πως επειδή έχει 272 παιδιά βγάζει και τρελλά λεφτα!! πιστεψέ με ξέρω τι σου λέω...αλλά δεν θα πάει καλά θα δεις αν δεν είσαι καλός άνθρωπος καλά δεν θα πας είναι δεδομένο εγώ έτσι πορευομαι...δεν μπορεί να σε αφήνει έγκυο και άνεργη επειδή έτσι του την κάρφωσε ντροπή...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:ας μην ντραπώ λοιπόν και ας ρωτήσω τι είναι η ομφαλοκοίλη?

Μπράβο μαμάκα μου για την καμπύλη !!!!!!!!!!

Αστα αν χωρίζουν οι γονείς ....αν και μερικές φορές είναι καλύτερα από το να ζούνε τα παιδάκια σε τσακωμούς κτλ..

εχει κανει ποτε 'βυζι'το λαστιχο του αυτοκινητου σου? ειναι σαν ενα μικρο εξογκωμα που πεταγεται στον αφαλο. σαν σπυρακι,αλλα δεν ειναι σπυρακι.ειναι πιο μεγαλο. απο την δυσκιλιοτητα, απο το βαρος- Embarassed πηρα 2 φορες αγκαλια ψηλη την ιωαννα, δεν γινοταν αλλιως το ζητουσε συνεχεια-
μετα τον τοκετο υποχωρει.απλα θελει καθολου βαρη και ξαπλα-πααααααλι?-
ναι καλα
ας μην ανοιξουμε κουβεντα τωρα για τους χωρισμους. ενα ειναι το σιγουρο, ολοι καποια στιγμη ισορροπουμε-αργουμε λιγο τα παιδια,αλλα η ζωη δεν ειναι παντα γλυκια....-

οσο για το αφεντικο της αναστασιας. ενα θα του πω: μαχαιρα εδωσες, μαχαιρα θα λαβεις.
βλακα ηλιθιε ασυνειδητε, εχω πολλα ακομα.....πρωτα ειμαστε ανθρωποι και μετα εργοδοτες χαζε....

Μπου

Μπου
να στε καλα βρε κοριτσια ! Ξερω Μαιρη μου οτι εχει πολλα εξοδα το φανταζομαι ! αλλα σιγουρα εχει και πολλα εσοδα ο συγκεκριμενος! διοτι μας ειχε κοψει τα παντα προ πολλου και τωρα με το ενιαιο μισθολογιο ενω μειωσε το μισθο των κοριτσιων τα διδακτρα τα αφησε ιδια επομενως καταλαβαινεις οτι θα βγαζει πιο πολλα!!! τελοσπαντων μακαρι να μην πεινασει ο ανθρωπος γιατι ετσι θα μεινουν ανεργες και οι αλλες κοπελες αλλα εγω ξερω πως οτι κανεις ειτε καλο ειτε κακο το βρισκεις μπροστα σου!!!
Αθανασια μου και πως φευγει αυτο;

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα νεύρα μου!!!!!
Δεν προλαβε να σχολάσει καλά καλά ο άντρας μου, κ τον πήραν τηλ. να ξαναπάει στη δουλειά!!!

Γαμώ την που.....α μου! Κ χτες που ήμουν πρωινή τα ίδια, κ στο προηγούμενο ρεπό μου τα ίδια!!!
Μια ώρα έκλαιγα από τα νεύρα μου...

Αθανασία ελπίζω να είναι μμικρό αυτό που έβγαλες γιατί είδα κάτι φωτό στο internet κ φρίκαρα..

Μπου

Μπου
γιατι πουλακι μου τι δουλεια κανει;;;;
υπομονη!!!! θα αργησει;;;

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ψητοπωλείο δουλευει κ είναι 2 κοπέλες όπου πάντα κάτι παθαίνουν κ όλο φεύγουν. Τη μια πονάει το βυζί τους, την άλλη ο κ...ς τους!!!
Κ ποιος θα πάει??? Αναγκαστικά ο άντρας μου.
Σόρυ κορίτσια αλλά τα χω πάρει!!!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια!!!!!ελενη υπομονη σε καταλαβαινω.εγω ειμαι στεναχωρημενη γιατι ο καλος μου αρρωστησε και θα ερθει αυριο σπιτι και φοβαμαι μην κολλησω και εγω..απο την αλλη θελω να τον δω οποτε..ευχηθειτε μου να μην κολλησω

Μπου

Μπου
για να σε παρηγορησω εγω δεν τον εχω καθολου τον δικο μου,παρα μια φορα τον μηνα!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
θα γυρισει ,δεν πειραζει αυτο σημαινει οτι εισαι με εναν φιλοτιμο ανθρωπο!!! ειναι καλο αυτο!!!! πες τα σε μας να εκτονωθεις!!! group therapy το καναμε τελικα εδω μεσα!!! χαχαχα
και παρεπιπτοντως κι εσενα σε ζηλευω σε 72 μερες;;;;;;;;;;;; τελειαααααααααα!!! Αχ ποτε θα μικρυνουν κι εμενα επιτελους;;;;;;

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilou27 έγραψε:γεια σας κοριτσακια!!!!!ελενη υπομονη σε καταλαβαινω.εγω ειμαι στεναχωρημενη γιατι ο καλος μου αρρωστησε και θα ερθει αυριο σπιτι και φοβαμαι μην κολλησω και εγω..απο την αλλη θελω να τον δω οποτε..ευχηθειτε μου να μην κολλησω

Ωχ, Μαριλού να προσέχεις.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις