Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
69 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 69 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πω, πω δε σας προλαβαίνω...
Και γω είχα ρωτήσει άλλες μανούλες τι να κάνω, τι να πάρω κλπ αλλά εξαρτάται απ'το αν θηλάσεις. Είχα πάρει 6 μπιμπερό με θηλές καουτσούκ, πιπίλες πάλι καουτσούκ κ ένα κουτί γάλα σκόνη να υπάρχει. Τελικά θήλασα 1 χρόνο κ τα μπιμπερό τα χρειάστηκα αρχικά για τσάι(κακώς αφού θήλαζα), δικό μου γάλα για όσο δούλευα κ νερό. Ακόμα τα έχω τα πλαστικά, σήμερα πήρα 1 καινούριο κ θα πετάξω 2 παλιά(θηλές έχω αλλάξει φυσικά). Α, τα γυάλινα σπάσανε, με βολέψανε μόνο όσο ο γιοκας μου ήταν μικρούλης. Μετά που άρχισε να το κρατάει κ να το πηγαινοφέρνει στην κουζίνα μόνος του μάζευα γυαλιά κ γάλατα. Πιπίλα πήρε 2,5 μηνών κ την έκοψε περίπου 8 μηνών μόνος του(είχε καλύτερη επιλογή, το στήθος). Αυτά απ'τη δική μου εμπειρία. Σίγουρα θα κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα στον δεύτερο.Ότι κ να κάνετε όλα θα βρουν το δρόμο τους αφού θα τα κάνετε με αγάπη Smile
Ευχαριστώ κ για τα καλωσορίσματα Smile

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κι απο μενα κοριτσακια!!!! τι κανετε;;;;Ζωουλα καλωσηρθες και καλοριζικο το καινουριο σας σπιτακι!!! Μαρκελιτος μου δεν πειραζει κι εκεινος γονιος ειναι!!!! νοητα ησουν εκει ομως και αυτο εχει σημασι!!! Αθανασια μου μην σιδερωνεις ας τα φορεσουν ετσι !!!χαχαχαχαχαχα συνξαπλωτριες κουραγιαααααααααααααααααααααααα!!
Ελενιτσα μου καλημερα!!!
ξεχασα καμια;;; σορυυυυ Embarassed Embarassed (δλδ να μην παρουμε μπιμπερο ακομη ε;;; γιατι ειχα διλημμα!!!)

demmy29

demmy29
Καλέ από τα φαρμακεία τα παίρνεις τα μπιμπερό; (Η πανάσχετη)

Μπου

Μπου
νομιζω εχει και στα τζαμπο!!!! στα φαρμακεια θα ναι πανακριβα φανταζομαι!!! Shocked Shocked

demmy29

demmy29
Το ανέκδοτο της ημέρας:
Αναστασία, θα πάω να κοιτάξω στα τζάμπο και στα φαρμακεία και θα σου πω!
Αχαχαχαχαχαχα!

Μπου

Μπου
χαχααχαχα! ναι κι εγω ΘΑ ΠΑΩ να περπατησω ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟ το τζαμπο!!χαχαχαχχα κι εγω αντιπροσωπο θα στειλω τη μαμα μου και τον καλο μου!!! χαχαχαα! σε κανενα μηνα ομως!! θες να μπεις τσατ;

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να φαω σπανακορυζακι και ερχομαι....πειναωωωωωωωωωωωω

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πο τώρα μαγείρεψα και κουράστηκα!
έκανα κολιούς με λαχανικά στο φούρνο...μιαμ μιαμ αλλά άργησα να το κάνω!!να δω τι ώρα θα φάμε..
καλή όρεξη κοπελιές!

όσο για τα μπιμπερό κι εγώ τίποτα δεν παίρνω ακόμη!
αυτό είναι το μόνο εύκολο για να αγοράσουμε, για τα υπόλοιπα να δω τι θα κάνω..

Maryanastasia

Maryanastasia
Γεια σας κορίτσια!!
Εγώ βάρεσα την κρισάρα μου και επανήλθα!
Εχθές γύρισα στις δέκα μαγείρεψα και μετά έκατσα να φάω και είδα πως δεν είχα τίποτα σιδερωμένο για την επομένη και έβαλα κάτι κλαμματα που ο καλός μου έκανε μία ώρα να με συνεφέρει.
Σας λέω να κλαίω με λυγμούς άρα Μαρκέλλα πίστεψέ με ΣΕ ΝΙΩΘΩ!!! Αλλά δεν γίνεται να μην δουλεύουμε...ΦΙΛΙΑ !!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Επίσης δεν έχουμε αγοράσει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας βλέπω Νοέμβριο να πηγαίνουμε Embarassed

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
REINE έγραψε:μπορώ να σε καταλάβω απλά ευτυχώς ή δυστυχώς για μένα είμαι σε αναρρωτική. Αν και να σου πω το προτιμώ να είμαι ξάπλα κάθε μέρα παρά να ήμουν στη δουλειά και να με έπρηζε ο καθένας!!
πότε βγαίνεις επίσημα με την κανονική σου άδεια?

Δεν εχω υπολογισει ακριβως, γυρω στις 10-15 Οκτωβρη παντως. Εχω εναν μηνα ακομα.
Ρε συ, δεν με πρηζουν απλως. Ο αλλος αν δεν παρει φαρμακα, δεν θα εχουμε καλη καταληξη. Τον πηγαν το Σαββατο σε νοσοκομειο και χθες το εσκασε και ερχεται στο γραφειο σα να μην τρεχει τιποτα. Σου ειπα "το αφεντικο τρελαθηκε" και δεν το λεω καθολου χιουμοριστικα δυστυχως.

Τελος παντων. Θα δουμε.

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πο πο μου θυμιζεις το παλιό μου αφεντικό σε μια εταιρεία που ήμουν!!
εμε είχε τρελάνει τόσο πολύ που στο τέλος τον έκανα να με απολύσει--ήταν μια κατάσταση αρρωστημένη!!
είναι πού θα πέσεις κάθε φορά!! πάντως εγώ γενικά δεν έχω πολύ υπομονή, αντιδράω και αντιμιλάω αν χρειαστεί!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την εκανα...ταρατσα! Very Happy Very Happy Very Happy
μια γαβαθα σαλατα-λαχανο, καροτο και ...ντοματαμε μπολικο ξυδακι μπαλσαμικο, λεμονακι και λιιιιιγο λαδακι- και ενα πιατακι-συγκεκριμενα 1φλυτζανα τσαγιου-σπανακορυζο με 2 φρυγανιες σικαλεως και ενα μικρο κομματακι τυρι.
καλα ναι, τις φρυγανιες τις τσακισα απο 2 τις εκανα 3,5.... Embarassed
α ξεχασα και 3 ποτηρια νερο νερομπουρμπουλιασα που λεει και η ιωαννα χιχιχι

Maryanastasia

Maryanastasia
markella_p έγραψε:
REINE έγραψε:μπορώ να σε καταλάβω απλά ευτυχώς ή δυστυχώς για μένα είμαι σε αναρρωτική. Αν και να σου πω το προτιμώ να είμαι ξάπλα κάθε μέρα παρά να ήμουν στη δουλειά και να με έπρηζε ο καθένας!!
πότε βγαίνεις επίσημα με την κανονική σου άδεια?

Δεν εχω υπολογισει ακριβως, γυρω στις 10-15 Οκτωβρη παντως. Εχω εναν μηνα ακομα.
Ρε συ, δεν με πρηζουν απλως. Ο αλλος αν δεν παρει φαρμακα, δεν θα εχουμε καλη καταληξη. Τον πηγαν το Σαββατο σε νοσοκομειο και χθες το εσκασε και ερχεται στο γραφειο σα να μην τρεχει τιποτα. Σου ειπα "το αφεντικο τρελαθηκε" και δεν το λεω καθολου χιουμοριστικα δυστυχως.

Τελος παντων. Θα δουμε.

Μαρκέλλα κάνε υπομονή. πίστεψέ με σε νιώθω!! να χτυπάς 8 ωρα με έναν βαρεμένο και μετά να έχεις και παιδί στο σπίτι και να είσαι και έγκυος...κουράγιο κορίτσι μου έχεις την δουλειά σου δες το έτσι..ποια οικογένεια βγάινει με ένα μισθό πλέον? κάνε υπομονή !!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mα Μαιρη μου, με εναν μισθο ειμαστε εδω και ενα χρονο σχεδον. Και να σου πω και κατι? Δεν τη θελω τετοια δουλειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 36 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 36 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 36 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 36 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 36 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 36 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 36 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 36 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 36 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 36 679259

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ σας παρακαλω μην μιλατε για λεφτα και δουλειες. παει οοοοολη μερα για δουλειαη ιωαννα κλαιει καθε φορα που ερχεται το μεσημερι να φαει και ξαναφευγει και οοοολα αυτα για 10 ευρω την ημερα κερδος.....μας εχουν γ@μησει τα καθικια οι πολιτικοι.αντι να καλυτερευειη ζωη μας, παει στο κακιστο...
μας βλεπω να αδυνατιζουμε απο αναγκη στο τελος..........

Μπου

Μπου
πω ρε κοριτσια τι περνατε!!! να προτιμω που καθομαι δλδ και δεν εχω κι εγω το δικο μου τον μ@λ@κ@ ε;;; γιατι κι ο δικος μου περιπου βλαμενος ειναι!!!!
οκ λοιπον ουτε κι εγω παιρνω μπιμπερο!! εχθες μου εδωσαν παντως μια τεραστια σακουλα με κουβερτουλες παπλωματακια,υπνοσακους και πανες οποτε απο τετοια γλιτωσα!!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Μαρκέλλα δεν σε πληρώνει???

Ο ανδρας σου έχει δουλειά έτσι δεν είναι??

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:αχ σας παρακαλω μην μιλατε για λεφτα και δουλειες. παει οοοοολη μερα για δουλειαη ιωαννα κλαιει καθε φορα που ερχεται το μεσημερι να φαει και ξαναφευγει και οοοολα αυτα για 10 ευρω την ημερα κερδος.....μας εχουν γ@μησει τα καθικια οι πολιτικοι.αντι να καλυτερευειη ζωη μας, παει στο κακιστο...
μας βλεπω να αδυνατιζουμε απο αναγκη στο τελος..........

Ρε τον φιλο μου τον ταριφα τι τραβαει κι αυτος! Και η γλυκια μου Ιωαννιτσα κλαιει?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:Μαρκέλλα δεν σε πληρώνει???

Ο ανδρας σου έχει δουλειά έτσι δεν είναι??

Οχι Μαιρη μου, ο αντρας μου ειναι ανεργος απο το Νοεμβριο. Και εγω εχω να πληρωθω απο τον Ιουλιο. Ηδη μου χρωσταει 1200 που σε 3 μερες θα γινουν 1650. Μια χαρα ε? Αφου λεγαμε με τον αντρα μου πως ειναι σα να ειμαστε 2 ανεργοι αυτη τη στιγμη στο σπιτι και οχι ενας.

Maryanastasia

Maryanastasia
και δεν έχει και δεν σε πληρώνει ή είναι απλώς κλασσικό αφεντικό που δεν τον ενδιαφέρει? οχι πως παίζει ρόλο εσύ τον μισθό σου δικαιούσαι απλά ρωτάω...

δεν ξέρω που θα πάει η κατάσταση..

εμέις είμαστε τόσο πιεσμένοι που δεν τα πάμε και καλά πια...τι να πω...

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:και δεν έχει και δεν σε πληρώνει ή είναι απλώς κλασσικό αφεντικό που δεν τον ενδιαφέρει? οχι πως παίζει ρόλο εσύ τον μισθό σου δικαιούσαι απλά ρωτάω...

δεν ξέρω που θα πάει η κατάσταση..

εμέις είμαστε τόσο πιεσμένοι που δεν τα πάμε και καλά πια...τι να πω...

δεν εχει φραγκο. αλλα φταιει αυτος που δεν εχει. προσπαθω να μαζεψω κανα φραγκο για να τακτοποιησω τις ενα εκατομμυριο εκκρεμοτητες που εχει δημιουργησει και μου ξαφριζει το ταμειο. σημερα ειχα 50 ευρω στο ταμειο και τα πηρε και πηγε και αγορασε σκουπιδοτενεκεδες.

Maryanastasia

Maryanastasia
Κατάλαβα είναι από τους βαρεμένους....

πραγματικά δεν ξέρω που θα πάει η κατάσταση...

εμένα ήρθε ο δικός μου σπίτι προχθές το βράδυ και έκλαιγε γιατί καθαρίζει λέει τουαλέτες...ε τι να του πω άδικο έχει?
και είναι και απλήρωτος και αυτός...

mamameli

Μερικοί ανθρωποι Μαρκελλα δεν κανουν για αφεντικα..δεν μπορουν να διαχειριστουν την τσεπη τους θα διαχειριστουν εταιριες;

Εγω που ειπα πριν για φαρμακεια και μπιμπερο να διευκρινησω οτι Κυριακη απόγευμα ή καποια στιγμη εκτακτως να χρειαστεις μπιμπερο,πιπιλα, επιθεματα στηθους, κρεμα επειδη πονανε οι θηλες,γαλααν δινεις τεχνητο, παμπερς κτλ. μαλλον τζαμπο δεν θα βρεις αλλα ενα διημερευον-διανυκτερευον φαρμακείο καπου θα υπαρχει αυτο εννουσα.Εννοειται οτι φροντιζεις να μη σου λειψουν και ψαχνεις τα φθηνα αλλα ανθρωπος εισαι..και η τιμη δεν εχει πολλη διαφορα!

Καλοριζικο το σπιτι Ζωη!
Μαρκελλα δεν πειραζει που δεν ησουν αλλα κι εγω το ιδιο θα ενιωθα..ηδη μου κακοφανηκε που σκεφτηκα ποιος θα πρωτοπαει την επομενη χρονια!
Κι εδω στην δουλεια μου πλανητης τρελα επισης..αλλα καλη εταιρια ευτυχως!

Φιλακια σε ολες!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamameli στις Τρι Σεπ 11, 2012 4:50 am, 1 φορά

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:Κατάλαβα είναι από τους βαρεμένους....

πραγματικά δεν ξέρω που θα πάει η κατάσταση...

εμένα ήρθε ο δικός μου σπίτι προχθές το βράδυ και έκλαιγε γιατί καθαρίζει λέει τουαλέτες...ε τι να του πω άδικο έχει?
και είναι και απλήρωτος και αυτός...

Ξερεις κατι? λυπαμαι πραγματικα γιατι ειναι αρρωστος. εχουμε φτασει σε σημειο να παρακαλαμε να τον κλεισουν καπου, πρωτα για την υγεια του και μετα για την δουλεια του που ειναι και δουλεια μας. η κατασταση του πραγματικα χρειζει εγκλεισμου. αλλα δεν παραδεχεται πως εχει προβλημα. Λυπαμαι ομως και για μενα, για το σπιτι μου και το παιδακι μου.
εχουμε γονατισει ολοι μας.
Οπως και ο δικος σου. φυσικα και δεν εχει αδικο. Ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις