951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!! Πεμ Αυγ 30, 2012 2:06 pm
pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρουλα στις γονιμες εισαι!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΣΕΞ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ!ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΙΖΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟ!maryz-iraklio kritis έγραψε:Αφρούλαααααα καλύτερα έτσι να μην υπολογίζεις δε θα το σκέφτεσαι κιόλας και θα σου χτυπήσει την πόρτα μόνο του!! "hello sexy mummy"
Deb έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:Deb έγραψε:Αφρούλα τι εννοάς;;;
Χρύσα!!!χαχαχαχα!!!Αι στο καλό!!!!Κοίτα να δεις!!!!!Εγώ είμαι παντρεμένη με τον μικρότερο αδερφό του Θανάση του Καρασαίνη που θα τον ξέρεις σίγουρα!!!Κοίτα να δεις πόσο μικρός είναι ο κόσμος ρε παιδάκι μου!!!!
παιδι μου τα παιξα!!!!!!!!ναι καταλαβα!!!!!αχχαχαχαχααχ!!!!εχουμε φιλοξενιση εδω στην αθηνα τον θαναση πολλες φορες!!!!χροοοονια φιλοι!!!!!να σου πω ο αγγελος και η καλλη ειναι σκιαθο???ακομη???
Ναι Σκιάθο είναι!!!Μόνιμοι κάτοικοι!!!
pigkoulinaki έγραψε:
ναι αθηνα τωρα!!!!!
θα ερθουμε βολο μετα τις διακοπες απο παργα!1 βδομαδα θα καθησουμε!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
εεε καλόοοο άντε με ένα τέτοιο σύντομα όλες μας!
Deb έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:
ναι αθηνα τωρα!!!!!
θα ερθουμε βολο μετα τις διακοπες απο παργα!1 βδομαδα θα καθησουμε!
Μια χαρά!!ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩ!!!Κοίτα να δεις σύμπτωση!!!
αφρουλα έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΣΕΞ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ!ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΙΖΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΣΟ ΑΠΙΘΑΝΟ!maryz-iraklio kritis έγραψε:Αφρούλαααααα καλύτερα έτσι να μην υπολογίζεις δε θα το σκέφτεσαι κιόλας και θα σου χτυπήσει την πόρτα μόνο του!! "hello sexy mummy"
ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟΣΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ?pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα στις γονιμες εισαι!!!!!!!!!!!!!
αφρουλα έγραψε:ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟΣΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ?pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα στις γονιμες εισαι!!!!!!!!!!!!!
Deb έγραψε:Μαρία λιώνωωωωωωωωωωωω!!!Κουκλίίίίί!!!
Χρύσα μένουν μόνιμα εδώ και 2 χρόνια σχεδόν!!
Καλέ κορίτσια,έχει καμιά σας twitter να σας ακολουθήσω;;;
Deb έγραψε:Αφρούλα όντως!!Μπορεί αν είσαι στις γόνιμες!!!Τέτοια πονάκια συνήθως αυτό προδίδουν!
ΠΩ ΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΑ ΕΣΥ!pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟΣΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ?pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα στις γονιμες εισαι!!!!!!!!!!!!!
αφου εχεις πονακια δεξια αριτερα κεντρικα πονοι στη μεση,ε τι αλλο θελεις για να πιστεις??????????
αυτο κανει κρα!!!!!!!!!
ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΞΑΝΘΙΑΣ Ε?maryz-iraklio kritis έγραψε:Όχι καμία σχέση! Στο κατάλογο του Gap το βρήκα κ είπα να σας το ποστάρω!
αφρουλα έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΑ ΕΣΥ!pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟΣΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ?pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα στις γονιμες εισαι!!!!!!!!!!!!!
αφου εχεις πονακια δεξια αριτερα κεντρικα πονοι στη μεση,ε τι αλλο θελεις για να πιστεις??????????
αυτο κανει κρα!!!!!!!!!
ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ!pigkoulinaki έγραψε:κοριτσια σελιδα 49!!!!!!!!!ασ ανοιξουμε αλλο!!!!!!!!!!!!!!παρτε πρωτοβουλια!!!!!!!!!!!
αφρουλα έγραψε:ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΞΑΝΘΙΑΣ Ε?maryz-iraklio kritis έγραψε:Όχι καμία σχέση! Στο κατάλογο του Gap το βρήκα κ είπα να σας το ποστάρω!
pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΑ ΕΣΥ!pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟΣΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ?pigkoulinaki έγραψε:αφρουλα στις γονιμες εισαι!!!!!!!!!!!!!
αυτο κανει κρα!!!!!!!!!
δικαιολογουμε!εχω υπερενταση σημερα.....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #62!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης