Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
569 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 569 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

sonia

sonia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ τον κάνω μπάνιο μέσα σε μπανάκι με ένα σφουγγάρι μέγάλο από κάτω από τα mothercare. Τον κάνω μπάνιο από την αρχή μόνη μου.
Του ρίχνω νερό με ένα κανατάκι και αφού τελειώσουμε τον σηκώνω όρθιο πλέον και τον ξεβγάζω αν και το προδερμ δεν κάνει σαπουνάδα ιδιαίτερη.
Σε λίγο καιρό όμως πρέπει να βρω άλλο τρόπο γιατί έχει αρχίσει και σηκώνει το κωλαράκι του πάνω κάτω και μου ρίχνει όλα τα νερά έξω και γίνομαι και εγώ λες και έχω κάνει μπάνιο.

Olivia

Olivia
Admin
Admin
Α να!! Αυτό σας έλεγα: http://www.mothercare.com/Mothercare-Deluxe-Baby-Bather-Splish-Splash/dp/B001NZFT9I/sr=1-9/qid=1275580853/ref=sr_1_9/276-0811869-2386835?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core

Κορίτσια, δεν υπάρχει το καρεκλάκι!!! Αν έχετε μεγάλο νιπτήρα, είναι ιδανικό μέχρι τον 6ο μήνα!!!!!

http://www.eimaimama.gr

sonia

sonia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εσύ που από τι έχω καταλάβει είσαι πρώτη στο ψάξιμο μήπως έχεις και τίποτα για μετά τον 6ο? Ενοτητα : Μπανιο! δώστε μου τα φώτα σας! - Σελίδα 2 328109

maria2

maria2
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Olivia έγραψε:Α να!! Αυτό σας έλεγα: http://www.mothercare.com/Mothercare-Deluxe-Baby-Bather-Splish-Splash/dp/B001NZFT9I/sr=1-9/qid=1275580853/ref=sr_1_9/276-0811869-2386835?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core

Κορίτσια, δεν υπάρχει το καρεκλάκι!!! Αν έχετε μεγάλο νιπτήρα, είναι ιδανικό μέχρι τον 6ο μήνα!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MOTHERCARE ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΘΙΣΤΗ )ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ,ΠΑΠΑΚΙΑ ,ΨΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

30Ενοτητα : Μπανιο! δώστε μου τα φώτα σας! - Σελίδα 2 Empty ΜΠΑΝΙΟ!ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ! Πεμ Ιουν 03, 2010 11:04 am

Roula

Roula
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμεις κανουμε μπανακι μεσημεριανες ωρες ,την κανω σε ενα μπανακι και την αφηνω κανενα δεκαλεπτο γιατι τρελαινεται!Κανουμε με προδερμ μυριζει τελεια!!!! Ενοτητα : Μπανιο! δώστε μου τα φώτα σας! - Σελίδα 2 215994

Olivia

Olivia
Admin
Admin
sonia έγραψε:Εσύ που από τι έχω καταλάβει είσαι πρώτη στο ψάξιμο μήπως έχεις και τίποτα για μετά τον 6ο? Ενοτητα : Μπανιο! δώστε μου τα φώτα σας! - Σελίδα 2 328109

Sonia, τι ακριβώς ψάχνεις;; Μπανάκι;;

http://www.eimaimama.gr

sonia

sonia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλά αυτό που χρειάζομαι εγώ είναι καινούργια μπανιέρα βασικά γιατί η μπανιέρα μου είναι μέσα σε ένα π χωμένη και για να βάλω το παιδί στην μπανιέρα θα πρέπει να μου φύγει η μέση.
Και βλέπω ότι σιγά σιγά έχει αρχίσει και ζωηρεύει αρκετά και σε λίγο καιρό δεν θα είναι για το μπανάκι συν ότι δεν θα χωράει σε λίγο. Very Happy

nena1988

nena1988
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
να ρωτησω κατι κοριτσια,το μπανιο μας το βραδυ το κανουμε κατα της 8.30 μετα μασαζακι καθαρισμο ματιων μυτης αυτιων μαμ και νανι(συνηθως οχι αμεσως μετα απο αγκαλιτσες και νανουρισματα),τωρα που ερχεται καλοκαιρι θελω την ωρα του μπανιου του να την αλλαξω γιατι ειναι νωρις 8.30 να μαζευομαστε μεσα,αλλα αν την αλλαξω πως θα συμπεριφερθει το μωρο δηλαδη εννοω μηπως βγει απο το προγραμμα του,ας πουμε αν το εκανα κατα της 10.30 για να κοιμαται 12?Εσεις χειμωνα καλοκαιρι τα κανετε ιδια ωρα μπανιο?

http://panotourtestismamas.blogspot.com/

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορείς κάθε φορά να το κάνεις ένα μισάωρο πιο αργά.
Δηλαδή μια μέρα αντί για 8:30 να το βάλεις στις 9 κράτα το 2-3 μέρες και μετά αντί για 9 στις 9:30 κ.ο.κ.
Έτσι δε θα του κακοφανεί, θέλω να πιστεύω...

nena1988

nena1988
καλο..δεν το σκεφτηκα αυτο ναι ετσι θα το κανω, Shocked ευχαριστω γλυκια μου τζιζ Ενοτητα : Μπανιο! δώστε μου τα φώτα σας! - Σελίδα 2 334590

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύχομαι να πιάσει...

Να εγώ σήμερα την έβαλα μία ώρα νωρίτερα από ότι συνήθως (γιατί έκατσαν έτσι τα ταίσματα) και έχει πλαντάξει στο κλάμα.
Κλαίει τουλάχιστον 45 λεπτά με τσιρίδες και γκαρίδες..
Ξέρω ότι τώρα θα φανώ η πιο κακιά μάνα του κόσμου, αλλά αν ήταν μεγαλύτερη θα την έδερνα...
Φαίνεται ότι το κάνει από πείσμα γιατί μόλις την πάρουμε αγκαλιά σταματάει.
Κι είναι μόλις 4 μηνών....

Έχω χάσει την υπομονή μου κι έβαλα τον άντρα μου να την ηρεμίσει.
Αλλά βλέπω κι αυτός τώρα βγήκε από το δωμάτιο.
Έχει αρχίσει και τα χάνει κι αυτός...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Εύχομαι να πιάσει...

Να εγώ σήμερα την έβαλα μία ώρα νωρίτερα από ότι συνήθως (γιατί έκατσαν έτσι τα ταίσματα) και έχει πλαντάξει στο κλάμα.
Ξέρω ότι τώρα θα φανώ η πιο κακιά μάνα του κόσμου, αλλά αν ήταν μεγαλύτερη θα την έδερνα...

Χαχαχαχα... Υπομονή κοπέλα μου! Κληρονόμησε χαρακτήρα μου φαίνεται! Wink Η μικρή επαναστάτρια! Δώσε ένα φιλάκι στην Μπουμπου-λίνα σου από μένα!

nena1988

nena1988
Tziz έγραψε:Εύχομαι να πιάσει...

αχ αυτο με την αγκαλια το εχουμε και εμεις..μωρε τα καημενουλια θελουν ζεστασια και αγκαλιτσες...Παντως ειχα διαβασει καπου οτι τα μωρακια την θελουν την ρουτινα τους δηλαδη στανταρ ωρα μπανιο μετα μαμ και τα λοιπα,εμεις σχεδον τα καταφεραμε με την καθημερινη ρουτινα,ελπιζω αυτη η αλλαγη να μην μας κανει κακο.. Embarassed Αχ η ζουζουνα σου ειναι μια γλυκα,να τη χαιρεσαι... Ενοτητα : Μπανιο! δώστε μου τα φώτα σας! - Σελίδα 2 893968

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Μαρία, σα να έχεις δίκιο μου φαίνεται...
Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν μικρούλα. Η μάνα μου έχει να το λέει για το νεύρο μου...

Λοιπόν, ξαναπήγα μέσα και την πήρα αγκαλίτσα (αφού βγήκε ο Νίκος) σταμάτησε να κλαίει.
Την κάναμε λίγο νταχτιρντί -και οι δυο μαζί- της άλλαξα το μπειμπιλίνο, αλλά επειδή μόλις την έντυνα άρχισε να κλαίει πάλι, άφησα μέσα το Νίκο και πήγα να φτιάξω χαμομήλι, μπας και...

Όση ώρα έβραζε το χαμομήλι ο Νίκος την είχε αγκαλιά. Του λέω: βάλτη να δούμε.
Με το που την ακουμπάει κάτω κλάμα!!!
Πάω κι εγώ της χώνω την πιπίλα στο στόμα κρατώντας τη για να μην τη φτύσει, τη γυρνάω στο πλάι, τη σκεπάζω κι όλα αυτά λέγοντας ΈΝΤΟΝΑ και γρήγορα "νάνι νάνι νάνι νάνι" και σε 30 δεύτερα σταμάτησε.

Τα σχόλιά σας....

Τώρα δεν ξέρω αν έχει κοιμηθεί. Ούτε αν έχει βγάλει την πιπίλα κι έχει βάλει το δάχτυλο. Δεν το ρισκάρω να πάω μέσα.

Άσχετη τελείως με το θέμα, αλλά να πω κι εγώ τον πόνο μου... Mad

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Αχ Μαρία, σα να έχεις δίκιο μου φαίνεται...
Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν ήμουν μικρούλα. Η μάνα μου έχει να το λέει για το νεύρο μου...

Λοιπόν, ξαναπήγα μέσα και την πήρα αγκαλίτσα (αφού βγήκε ο Νίκος) σταμάτησε να κλαίει.
Την κάναμε λίγο νταχτιρντί -και οι δυο μαζί- της άλλαξα το μπειμπιλίνο, αλλά επειδή μόλις την έντυνα άρχισε να κλαίει πάλι, άφησα μέσα το Νίκο και πήγα να φτιάξω χαμομήλι, μπας και...

Όση ώρα έβραζε το χαμομήλι ο Νίκος την είχε αγκαλιά. Του λέω: βάλτη να δούμε.
Με το που την ακουμπάει κάτω κλάμα!!!
Πάω κι εγώ της χώνω την πιπίλα στο στόμα κρατώντας τη για να μην τη φτύσει, τη γυρνάω στο πλάι, τη σκεπάζω κι όλα αυτά λέγοντας ΈΝΤΟΝΑ και γρήγορα "νάνι νάνι νάνι νάνι" και σε 30 δεύτερα σταμάτησε.

Τα σχόλιά σας....

Τώρα δεν ξέρω αν έχει κοιμηθεί. Ούτε αν έχει βγάλει την πιπίλα κι έχει βάλει το δάχτυλο. Δεν το ρισκάρω να πάω μέσα.

Άσχετη τελείως με το θέμα, αλλά να πω κι εγώ τον πόνο μου... Mad

Είναι μία... Αχ! Για δάγκωμα! Ησυχία τώρα μην σας πάρει χαμπάρι... Δεν ήθελε να κάνει μπάνιο, δεν ήθελε να ντυθεί και δεν ήθελε και να κοιμηθεί το κορίτσι. 4 μηνών, τι ήθελε;;; Άμα καλοκαιριάσει κιόλας δεν θα μπορείτε να την μαζέψετε, χαχαχα! Όλο βόλτα θα θέλει! Όπως είπαμε, τώρα ησυχία, σσσσσσσ...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nena1988 έγραψε:αχ αυτο με την αγκαλια το εχουμε και εμεις..μωρε τα καημενουλια θελουν ζεστασια και αγκαλιτσες...Παντως ειχα διαβασει καπου οτι τα μωρακια την θελουν την ρουτινα τους δηλαδη στανταρ ωρα μπανιο μετα μαμ και τα λοιπα,εμεις σχεδον τα καταφεραμε με την καθημερινη ρουτινα,ελπιζω αυτη η αλλαγη να μην μας κανει κακο.. Embarassed Αχ η ζουζουνα σου ειναι μια γλυκα,να τη χαιρεσαι... Ενοτητα : Μπανιο! δώστε μου τα φώτα σας! - Σελίδα 2 893968

Κοίτα, αυτό με τη ρουτίνα το έχουμε.
Μισή ώρα πάνω, μισή ώρα κάτω αλλά το έχουμε.
Μου το είχε ξανακάνει πριν λίγο καιρό το ίδιο σκηνικό και δεν ξέρω γιατί. Ενώ δυο μέρες τώρα αποκοιμιέται στην αγκαλιά μου και τη βάζω στο κρεβάτι και δε βγάζει κιχ, ε, σήμερα ξεσκίστηκε!
Πάντως η πονήρω, όταν την παίρναμε αγκαλιά έβαζε ΑΜΕΣΩΣ τα γέλια!
Πώς γίνεται πείτε μου από εκεί που στάζει το δάκρυ κορόμηλο, ξαφνικά η μουσίτσα να χαμογελά!??

Σε ευχαριστώ. Όταν θέλει είναι γλύκα. Όταν πάλι δε θέλει, είναι, τι να πω... για να σου βγάλει την πίστη!

Πάντως τι να πω...
Όσο περισσότερο με παιδεύει, τόσο πιο πολύ την αγαπώ.
Περίεργο πράμα...

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Είναι μία... Αχ! Για δάγκωμα! Ησυχία τώρα μην σας πάρει χαμπάρι... Δεν ήθελε να κάνει μπάνιο, δεν ήθελε να ντυθεί και δεν ήθελε και να κοιμηθεί το κορίτσι. 4 μηνών, τι ήθελε;;; Άμα καλοκαιριάσει κιόλας δεν θα μπορείτε να την μαζέψετε, χαχαχα! Όλο βόλτα θα θέλει! Όπως είπαμε, τώρα ησυχία, σσσσσσσ...

Μπάνιο κάνουμε αδιαμαρτύρητα.
Είναι και πολύ τσιτσιολίνα.
Όταν τη γδύνεις είναι η καλύτερή της.
Και δελφινάκι επίσης.
Το μπάνιο της αρέσει πολύ.
Στο ντύσιμο έχει ένα πρόβλημα...
Στο φαί δεν έχει...
Μια χαρά έφαγε και αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου...
Όταν άρχισε να κλαίει είπα μήπως θέλει να ρευτεί γιαυτό τη σήκωσα και η αλήθεια είναι ότι μας έβγαλε κάτι γουλίτσες (συνηθισμένο φαινόμενο τις τελευταίες μέρες).
Αλλά δεν κατάλαβα γιατί συνέχισε να κλαίει.

Όσο για την ησυχία, έχω προσέξει ότι όσο περισσότερη φασαρία κάνουμε, τόσο πιο όμορφα κοιμάται. Σα να μας αισθάνεται... (έτσι ήμουν κι εγώ μικρή).
Ο άντρας μου έχει βάλει το "Μονομάχο" και βλέπει... Άσχετο...

CHRISLA2216

CHRISLA2216
nena1988 έγραψε:να ρωτησω κατι κοριτσια,το μπανιο μας το βραδυ το κανουμε κατα της 8.30 μετα μασαζακι καθαρισμο ματιων μυτης αυτιων μαμ και νανι(συνηθως οχι αμεσως μετα απο αγκαλιτσες και νανουρισματα),τωρα που ερχεται καλοκαιρι θελω την ωρα του μπανιου του να την αλλαξω γιατι ειναι νωρις 8.30 να μαζευομαστε μεσα,αλλα αν την αλλαξω πως θα συμπεριφερθει το μωρο δηλαδη εννοω μηπως βγει απο το προγραμμα του,ας πουμε αν το εκανα κατα της 10.30 για να κοιμαται 12?Εσεις χειμωνα καλοκαιρι τα κανετε ιδια ωρα μπανιο?
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΙΣ 12?? ΓΙΑΤΙ?? ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ?
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?

nena1988

nena1988
CHRISLA2216 έγραψε:
nena1988 έγραψε:να ρωτησω κατι κοριτσια,το μπανιο μας το βραδυ το κανουμε κατα της 8.30 μετα μασαζακι καθαρισμο ματιων μυτης αυτιων μαμ και νανι(συνηθως οχι αμεσως μετα απο αγκαλιτσες και νανουρισματα),τωρα που ερχεται καλοκαιρι θελω την ωρα του μπανιου του να την αλλαξω γιατι ειναι νωρις 8.30 να μαζευομαστε μεσα,αλλα αν την αλλαξω πως θα συμπεριφερθει το μωρο δηλαδη εννοω μηπως βγει απο το προγραμμα του,ας πουμε αν το εκανα κατα της 10.30 για να κοιμαται 12?Εσεις χειμωνα καλοκαιρι τα κανετε ιδια ωρα μπανιο?
ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΙΣ 12?? ΓΙΑΤΙ?? ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ?
ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?

ειναι 6 εβδομαδων...Κοιτα ειναι καλο μωρο σχεδον ολη τη μερα κοιμαται τρωει κοιμαται,το απογευμα θα κοιμηθει κατα τησ 6 και ξυπναει 8 και κατι τρωμε λιγο και κανουμε μπανιο μετα ξανα τρωμε και συνηθως 10.00-10.30 κοιμαται..Και ξυπναει παλι κατα τησ 1 για να φαειι το βραδυ..Εσυ τι με συμβουλευεις να μην του αλλαξω το προγραμμα?

CHRISLA2216

CHRISLA2216
[quote="nena1988"][quote="CHRISLA2216"]
nena1988 έγραψε:
ειναι 6 εβδομαδων...Κοιτα ειναι καλο μωρο σχεδον ολη τη μερα κοιμαται τρωει κοιμαται,το απογευμα θα κοιμηθει κατα τησ 6 και ξυπναει 8 και κατι τρωμε λιγο και κανουμε μπανιο μετα ξανα τρωμε και συνηθως 10.00-10.30 κοιμαται..Και ξυπναει παλι κατα τησ 1 για να φαειι το βραδυ..Εσυ τι με συμβουλευεις να μην του αλλαξω το προγραμμα?

δηλαδη αν καταλαβα καλα, τρωει στις 8,30 τον κανεις μπανιο,τρωει παλι στις 10 (αληθεια γιατι τοσο κοντα??), ξανα στη 1 τη νυχτα και μετα το παει σερι ως το πρωι??
δηλαδη αυτο ειναι το προγραμμα του??

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ τις δίδυμες τις περιποιήθηκα πάρα πολύ..παιχνίδια,σαπουνόφουσκες, τριψιματάκια,μασαζάκια κλπ! Κάθε μέρα στην αρχή με τον άντρα μου κ στους 2 μήνες μόνη μου!
Αυτές μισούν τώρα το μπάνιο κ λουζονται με κλάματα-ειδικά στα μαλλιά..οϊμέ τι πάθαμε οι λωλοί!! Ενοτητα : Μπανιο! δώστε μου τα φώτα σας! - Σελίδα 2 215994
Αλλά το μπισκοτίνι μου, τη Ραφαέλα την έβαλα σε μπανιέρα 3-4 φορές μέχρι τώρα.Όλο στο νιπτήρα την πλένω(κάθε φορά με τα κακά εννοείται) και στα γρήγορα! Ενοτητα : Μπανιο! δώστε μου τα φώτα σας! - Σελίδα 2 328109
Το μπισκοτίνι λατρεύει το νερό!
frezyderm χρησιμοποιώ και μ αρέσει η απαλή μυρωδιά τους..

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:

Μπάνιο κάνουμε αδιαμαρτύρητα.
Είναι και πολύ τσιτσιολίνα.
Όταν τη γδύνεις είναι η καλύτερή της.
Και δελφινάκι επίσης.
Το μπάνιο της αρέσει πολύ.
Στο ντύσιμο έχει ένα πρόβλημα...
Στο φαί δεν έχει...
Μια χαρά έφαγε και αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου...
...

Έχω το ίδιο αλλά σε αγόρι! Very Happy Και εμείς στο γδύσιμο, στο μπάνιο και στο φαί δεν λέμε όχι! Για να τον ντύσω δε... Μου βγάζει το λάδι. Και κάνει και πολλές φορές κακά μέσα στην μέρα και μετά δεν κάθεται να τον ντύσω. Σηκώνεται και τρέχει γυμνός και τον κυνηγάω μην κατουρήσει πουθενά. Αρκεί να σου πω ότι έχω ξεστρώσει τα χαλιά εδώ και 15 μέρες... Το σίγουρο είναι ότι όταν αρχίσουμε τα μπάνια στην θάλασσα δεν θα βγαίνει ούτε το δικό σου αλλά ούτε και το δικό μου από το νερό! Laughing

stavas

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
1)Ποση ώρα κάνετε μπάνιο τα μωράκια σας? Το πολύ 10 λεπτά2)Εχετε καποιο βοήθημα για το μπανάκι? Καθισματάκι μέσα στο μπανάκι + σφουγγάρι 3)Εχετε καποια βοήθεια απο αλλο ατομο η μπορειτε μόνες σας? Μόνη μου4)Το κάνετε πρωινες ωρες/βραδινες και γιατι? Δεν έχουμε καθόλου σταθερό ωράριο.5)Ποια προιοντα χρησιμοποιητε? Προδερμ

http://istoriestismamas.blogspot.com

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Έχω το ίδιο αλλά σε αγόρι! Very Happy ... Το σίγουρο είναι ότι όταν αρχίσουμε τα μπάνια στην θάλασσα δεν θα βγαίνει ούτε το δικό σου αλλά ούτε και το δικό μου από το νερό! Laughing

Μακάρι!!!
Το περιμένω πώς και πώς!!!
Περιμένω να περάσει το Πάσχα και να βγάλουν στα Jumbo τα καλοκαιρινά για να πάω να πάρω κουβαδάκια, σωσίβιο, καπελάκια, πετσετούλες και όλα τα συναφή!!
Δεν κρατιέμαι!!!

Αλλά εδώ στας Αθήνας, πού να την πάω για μπάνιο ρε γμτ... Πρόβλημα...

nena1988

nena1988
[quote="CHRISLA2216"][quote="nena1988"]
CHRISLA2216 έγραψε:
nena1988 έγραψε:

δηλαδη αν καταλαβα καλα, τρωει στις 8,30 τον κανεις μπανιο,τρωει παλι στις 10 (αληθεια γιατι τοσο κοντα??), ξανα στη 1 τη νυχτα και μετα το παει σερι ως το πρωι??
δηλαδη αυτο ειναι το προγραμμα του??

κοιτα για να σου δωσω να καταλαβεις,θηλζουμε αποκλειστικα,επειδη εχει παλινδρομηση τρωει κατα της 8 αλλα οχι πολυ ισα για να μην γκρινιαζει χωνευει λιγο τον κανω μπανιο και μετα ξανα τρωει και κατα της 10.30 κοιμαται,ξανα ξυπναει κατα της 1 τρωει και μετα ξυπναει το πρωι κατα της 4-5 και παει λεγοντας,απλα αν τον κανω τελειως νηστικο μπανιο χαλαει τον κοσμο με το κλαματα του και για αυτο τον ταιζω ετσι.Εσυ πιστευεις οτι ειναι εφικτο να του αλλαξω το προγραμμα ή οχι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις