51 Απ: Ενοτητα : Μπανιο! δώστε μου τα φώτα σας! Τετ Απρ 13, 2011 11:24 am
elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Nicole.P έγραψε:Γεια σας!!! Σας εχω πολλες ερωτησουλες!!! ετοιμες???
1)Ποση ώρα κάνετε μπάνιο τα μωράκια σας?
2)Εχετε καποιο βοήθημα για το μπανάκι?(δυχτακι-σφουγγαρι-πετσετα?)
3)Εχετε καποια βοήθεια απο αλλο ατομο η μπορειτε μόνες σας?
4)Το κάνετε πρωινες ωρες/βραδινες και γιατι?
5)Ποια προιοντα χρησιμοποιητε?
Εμεις φοβόμαστε να μην κρυώσει και κάνουμε το πολύ 10 λεπτά μπάνιο(βραδινες ωρες παντα για να χαλαρωνει και να κοιμαται μετά)με τον άντρα μου γιατι μόνη ακόμα δεν μπορώ επειδη δεν στηρίζει το κεφάλι ακομα και αγχώνομαι... επίσης εχουμε και δυχτακι ασφαλειας που το ξαπλωνουμε πανω! (πιανετε στις ακρες του μπάνιου του)Πάντως θέλω να ασχοληθώ παραπάνω μαζί του..να αγαπήσει το νερό και μετα να του κάνω και μασαζ.. αλλα ειμαι μες στο αγχος μην μου κρυωσει (και ας εχουμε 24 βαθμους στο σπίτι μας)..ασε που τον πίανει και πείνα και γκρινίαζει να φάει και όλα αυτα μαζι..ειναι ενα μόνιμο Αγχος... επίσης χρησιμοποιουμε αφρόλουτρο της fissan... για τον ποπο υγρη πούδρα fissan..και για το σώμα ενυδατικη της Avene pediatric!
ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΑ 5ΩΡΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ, ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ, ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΝΑ 5ΛΕΠΤΟ. ΒΟΗΘΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ. ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΜΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ Κ ΑΛΛΟ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ ΠΟΛΥ. ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΠΟΥΝΙΖΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ. ΣΑΜΠΟΥΑΝ- ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΣ FISSAN & CICCO & MUSTELA & EUBOS. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΣ MUSTELA ΚΑΙ ΤΗΣ CICCO. NA ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ