Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebe lili έγραψε:[b]
kalispera koritsia!!!

ime ki ego mmama ianouariou !!!!!
27 ianouariou genisa tin bebe mou!!!kai apo tote eho trelathei !!!!

den eho ftaksei akoma tikeraki....tha organotho...polla filiaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Καλως ηρθες στη παρεα μας και να σου ζησει η μικρουλα!!!

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλώς ήλθες bebe lili! Καλά manoula2010 το Ειρηνάκι βλέπω είναι σαν την δικιά μου μπουτάκια και μπρατσάκια για δάγκωμα!

tinker

tinker
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalos irthes bebe lili!!!na sou zisei to koritsaki sou!!!!
agni ta xekinisame nai...i giatros ekrine oti o mikros exei anagki apo sterea trofi...genika ta troei ola..einai polu faganos!!!exei plaka..alla re paidi mu..xereis ti...parolo pou troei..kai troei kala...zitaei sunexeia stithos..polu periergo!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinker έγραψε:kalos irthes bebe lili!!!na sou zisei to koritsaki sou!!!!
agni ta xekinisame nai...i giatros ekrine oti o mikros exei anagki apo sterea trofi...genika ta troei ola..einai polu faganos!!!exei plaka..alla re paidi mu..xereis ti...parolo pou troei..kai troei kala...zitaei sunexeia stithos..polu periergo!!!

ζηταει στηθος γιατι δεν το αντιλαμβανεται μονο ως τροφη,αλλα και ως στοργη,αγαπη,δεσιμο με τη μαμα Smile και συ δεν το βλεπεις ετσι?
καλο που ειναι καλοφαγας,δεν θα σε δυσκολεψει και αργοτερα,φαινεται ευπροσαρμοστο παιδακι Smile

bebelili καλως μας ηρθες!

athi

athi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
η μικρή μου έρβαλε 380 γραμμάρια αυτό το μήνα. ήταν 5.720 και είναι 6.100 μου είπε θα μπορούσε ναχει παρει αλλα 100, αλλα δεν ειναι λογος να δωσουμε ξενο γαλα. ευτυχως γιατι ειχα αγχωθει. τον άλλο μήνα θα ξεκινήσουμε κρεμούλα!!!! και έβαλε και 2 εκατοστά ακόμα ύψος. είναι τώρα 63! ψηλή θα γίνει; χμμμ

χθες βγήκα με την αδερφή μου έξω. πη΄γαμε θεατρο και μετα ταβερνα. εχει στην αλεξανδρουπολη κινέζικο! δεν το ήξερα.. γιαμι! οχι, δεν εφαγα τιποτα ωμο... ειχε νοστιμα πιατα με γλυκοξινες σαλτσες κλπ... και τηγανητη μπανανα στο τελος με μελι για επιδορπιο. ηπια και λιγο σακε!

αλλα ρε κοριτσια.. ολο για τη μπεμπα μιλουσα.. την κρατησε χθες η πεθερα μου. τι να κανει τωρα η μπουμπούκα μου και τετοια. η αδερφη μου μου ειπε οτι επαθα.. μπουμπουκιαση!!! Razz
κι αλλη φορα εφευγα, οταν ειχα δουλεια. χθες βγηκα για διασκεδαση και ενιωσα τυψεις!!!! Rolling Eyes

http://lovinghorses.pblogs.gr/

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Gianna έγραψε:καλώς ήλθες bebe lili! Καλά manoula2010 το Ειρηνάκι βλέπω είναι σαν την δικιά μου μπουτάκια και μπρατσάκια για δάγκωμα!
Αχ ειναι τέλεια όταν έχουν αυτές τις διπλίτσες στα μπουτάκια!!!Καλα να ειναι τα ζουζουνια να εχουν να δαγκωνουμε!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!
τι κανετε μαμαδες?ολα τα ζουζουνια καλα?εμενα νανι,εχει βγει και ο αντρας μου μπαροτσαρκα οποτε ειμαι ας πουμε σολο! πηγαμε κ στην συναντηση το απογευμα,και ηταν μια χαρα!αυριο εχουμε γαμο των νονων της μικρουλας μου αλλα εγω με τα παιδια θα μεινουμε σπιτι.Δεν θελω να τα ταλαιπωρησω ,δεν ξερω αν κανω καλα..αλλα που να τα τρεχω στην Παλληνη,ειναι και η ωρα υπνου και θα αρχισουν την γκρινια,που θα θηλαζω τη μικρη?που θα κυνηγαμε τον μεγαλο?ειναι εξω σε κτημα το τραπεζι και θα ειναι πολυ ζορι.Θα παει ο αντρας μου μονο.Κανω βλακεια?Το ιδιο καναμε και το ΣΚ που μας περασε στο γαμο των νονων του γιου μου,πηγαμε οικογενειακως Λαρισα,πηγαμε στην εκκλησια αλλα παλι στο τραπεζι εγω με τα παιδια δεν πηγαμε,μειναμε στο ξενοδοχειο.

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsako να σου πω και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα, αν και θα έσκαγα από τη ζήλια μου που θα διασκέδαζαν οι άλλοι. Αλλά από το να σπάσουν τα νεύρα μου, να μην ευχαριστηθώ τίποτα και προπαντώς να ταλαιπωρηθούν τα κακόμοιρα, λίγη πίτσα και μία κρέπα σοκολάτα μπανάνα μπισκότο pig pig pig θα με βοηθούσε να πνίξω την ζήλια μου!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna έγραψε:litsako να σου πω και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα, αν και θα έσκαγα από τη ζήλια μου που θα διασκέδαζαν οι άλλοι. Αλλά από το να σπάσουν τα νεύρα μου, να μην ευχαριστηθώ τίποτα και προπαντώς να ταλαιπωρηθούν τα κακόμοιρα, λίγη πίτσα και μία κρέπα σοκολάτα μπανάνα μπισκότο pig pig pig θα με βοηθούσε να πνίξω την ζήλια μου!!!!

αμαν ρε Γιαννα!τι την ηθελες την πιτσα και την κρεπα στο τελος?...εχω ψοφησει απο την πεινα,δεν εχω κανει τιποτα,μονο κριτσινια και την ψαροσουπα- μπακαλιαρο pale pale του γιου μου εχω στο σπιτι...

αυτα σκεφτηκα και γω και ειπα ας μεινουμε σπιτακι!ελπιζω να μην μας παρεξηγησουν..

bebe lili

bebe lili
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalimera manoules!!!

na ehoume ena omorfo sk !!!!

polla filia!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως ειστε μαμς&μωρα? εχετε φυγει εξοχη? μια Σιφνο θα την ηθελα τωρα..

Ολιβ φτασατε Χαλκιδικη?

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχετε φυγει ολες πια?απαπα!παω να τσακισω τα παγωτα ΤΩΡΑ!Βαριεμαι μονη μουυυυυυυ Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 18 679259

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανούλες!!!
Είχαμε πάει στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σήμερα και γυρίσαμε πριν μια ώρα και η μικρή μου δεν θέλει να κοιμηθεί με τίποτα έχει όρεξη για παιχνίδια!!!!
Έχετε καμιά ιδέα πως να την κάνω να κοιμηθεί???? Sleep Sleep Sleep Sleep

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!!! Πλάκωσε από χθες κόσμος στο σπίτι και δεν καταφέρνω να καθίσω. Τι να πω έρχονται τόσοι για το μωρό και άλλοι πόσοι μας στέλνουν δώρα που συγκινούμαι!Να δω πόσα άτομα θα είμαστε στο τέλος στη βάφτιση βλέπω να κάνουμε γάμο!!!! Και τώρα που λέω βάφτιση πολύ ψάξιμο ρε κορίτσια άντε να τους ικανοποιήσεις όλους και ιδίως τα μικρά παιδιά γιατί για να μην ξεχνάμε αυτοί είναι οι κυρίως καλεσμένοι!!!! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 18 403793

litsako, αν σε παρεξηγήσουν, τότε δεν αξίζει να στεναχωρεθείς γιατί δεν είναι φίλοι...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χθες η μικρη μου φωναξε και μαμα....
ευτυχως ειχα και μαρτυρες γιατι
αλλιως θα μου λεγαν οτι ειμαι τρελλη

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα στο πω εγω : εισαι τρελλη! Razz Very Happy Very Happy τι κανουν τα μωρακια σου Αθηνα?

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και ναι κυριες και κυριοι!το φαγαμε επιτελους το ποδαρακι μας!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα μωρακια μου??????αυτη τη στιγμη απο οσο ξερω....
η μικρη βασανιζει το πατερα της με τη γκρινια της.....και
η μεγαλη (ως συνηθως)βασανιζει
τη μικρη/....κατα τα αλλα μια χαρα....
καναμε και μπανακι χθες....!

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsakos έγραψε:και ναι κυριες και κυριοι!το φαγαμε επιτελους το ποδαρακι μας!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Μιαμ μιαμ μανούλα νόστιμο φαίνεται!!!! Χα χα χα! θεά!!! Respect Respect Respect Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 18 50580 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 18 50580

manoula29

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 10-3-2010.ΕΙΜΑΣΤΕ 4 ΜΗΝΩΝ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΤΙ ΒΡΟΥΜΕ,ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΑΓΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΜΑΣ.....

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna ειναι που αρχιζουμε τις στερεες σε λιγο Razz ειπε το παιδι να ξεκινησει το τσιτσι λιγο νωριτερα Smile

manoula29 α,αμα δε φαγατε ποδαρακι δε θα σας κανουμε παρεα Very Happy καλως ηρθες στο γκρουπ,να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!

manoula29

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
litsakos έγραψε:Gianna ειναι που αρχιζουμε τις στερεες σε λιγο Razz ειπε το παιδι να ξεκινησει το τσιτσι λιγο νωριτερα Smile

manoula29 α,αμα δε φαγατε ποδαρακι δε θα σας κανουμε παρεα Very Happy καλως ηρθες στο γκρουπ,να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ??? scratch

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.forum.eimaimama.gr/forum-f26/topic-t27.htm

θα πας εδω και θα δεις βημα βημα τι πρεπει να κανεις.Μπορεις να βρεις ενα ticker (γκουγκλαρε baby tickers) κ να το βαλεις.ΟΚ?

manoula29

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
litsakos έγραψε:http://www.forum.eimaimama.gr/forum-f26/topic-t27.htm

θα πας εδω και θα δεις βημα βημα τι πρεπει να κανεις.Μπορεις να βρεις ενα ticker (γκουγκλαρε baby tickers) κ να το βαλεις.ΟΚ?
ΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!! flower flower flower

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια, τι γινεται?
ημουνα χωρις διαδυκτιο αυτες τις μερες,... ειχα και ακομη εχω και μαστορες στο σπιτι και με το βρεφος..... τα νευρα μου!.... κυριως για το διαδυκτιο κατακριβεια....

Η Ναγια μου εκανε μεγαλη διαφορα,. γυριζει απο ανασκελα πλευρο και το αντιστροφο και απο τις 2 πλευρες..... μιλαει στη γλωσσα της και συνειδητοποιησε πως μπορει να φωναζει κατακριβεια στριγγλιζει μιας και εχει και ταλεντο για τραγουδιστρια, και το κανει συνεχως.... μιλαει και στα παιχνιδακια της.... ερωτας μεγαλοςςςςςςςςςς!!!

κοριτσια τι γινεται με τη βαπτιση των παιδιων σας? ποτε λετε? και τι θεμα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις