Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ, και εγώ πόσο χαίρομαι όταν ακούω αυτές τις φωνούλες και ας με ξυπνάει το πρωί (και εγώ είμαι ξενυχτισμένη από το σερφάρισμα!). Εγώ σήμερα έκλεισα την διοργάνωση (μπομπο, στολισμούς κ.τ.λ.) για 26/09 κλείσαμε. Το θέμα μας είναι οι νεράιδες - πολύ συνηθισμένο, αλλά μετά από 6 χρόνια ενασχόλησης με αυτ/τα, εργαλεία κ.λ.π. θέλω λίγο κοριτσίστικα πράγματα. Βέβαια έμεινα άναυδη πόσο διαφορετικές τιμές μπορεί να έχουν τα ίδια πράγματα σε διαφορετικά μαγαζιά, ΕΛΕΟΣ.... δεν είμαστε χαζοί Mad Mad Mad

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιαννα μου μια απο τα ιδια κι εμεις..12/9,νεραιδες!!ξερω οτι ειναι πολυφορεμενο αλλα ολα απο το ονομα,το κειμενο της προσκλησης μεχρι το γλυκο ειναι πραγματα που φανταζομουν τα τελευταια χρονια,οποτε τωρα που ηρθαν ολα οπως ηθελα δεν σκοπευω να το αλλαξω!!οσο για τις τιμες,αστο μην το πιασουμε καν..εχω ριξει πολυ ψαξιμο,αλλα εχω γλιτωσει και πολλα..
η μικρη μου μου εχει αλλαξει τα φωτα!!δεν ξερω πως και γιατι αλλα ξαφνικα αρχισε τα ξενυχτια(δεν εχει πολλη ωρα που κοιμηθηκε..)αλλα τουλαχιστον ξυπνα αργα το πρωι..συνηθως τρωει στις 8,ξανακοιμαται ως τις 12 μπορει και 1-2 αναλογως τα κεφια κ αν ζεσταινεται

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!!!
Τι κάνετε!!!Διαβάζω για βαφτίσεις τι καλά!!!!!!
Εμείς αργούμε ακόμα του χρόνου τον Ιούνιο πρώτα ο Θεός θα κάνουμε και το γάμο μας και τη βάφτιση μαζί!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μια χαρα θεμα ειναι οι νεραιδες,παραμυθενιο.Δεν ειναι αναγκη να εντυπωσιασουμε στην βαπτιση,αλλα να κανουμε αυτο που μας αρεσει.Και εμεις λοιπον απο το παραμυθι ξεκιναμε,κορωνες ραβδακια κ δεν συμμαζευεται Razz Razz Smile

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια αρχισα να ζηλευω.....μονο εγω δεν ειχα θεμα στη βαφτιση.....αλλα που να εχω η τρελλη η μανα που ηθελα να κανω γαμο και 2 βαφτισεις.....
στο επομενο..........

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:κοριτσια αρχισα να ζηλευω.....μονο εγω δεν ειχα θεμα στη βαφτιση.....αλλα που να εχω η τρελλη η μανα που ηθελα να κανω γαμο και 2 βαφτισεις.....
στο επομενο..........

καλα πως το κανες αυτο?Δεν τα παιξατε τελειως? Shocked

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς πάντως παρόλο που θα κάνουμε γαμοβάφτιση θα έχουμε θεματάκι για την μικρή τα ξωτικά και τις νεραιδες!!! Εχω αρχισει κιολας να ψάχνω για κτήμα, εκκλησια βρήκαμε και γενικοτερα να ετοιμάζω!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
athina24 έγραψε:κοριτσια αρχισα να ζηλευω.....μονο εγω δεν ειχα θεμα στη βαφτιση.....αλλα που να εχω η τρελλη η μανα που ηθελα να κανω γαμο και 2 βαφτισεις.....
στο επομενο..........

καλα πως το κανες αυτο?Δεν τα παιξατε τελειως? Shocked

τα παιξαμε τελειως....ο παππας(παπαρας)μας ξεπεταξε....η μεγαλη γκρινιαζε και η μικρη στο κοσμο της....δεν καταλαβαμε σχεδον τιποτα απο το γαμο....
στη βαφτιση της μεγαλης οκ...στη μικρη δεν πηρα χαμπαρι γιατι φροντιζα τη μεγσλη...θα ταδε ολα στο βιντεο....ημουν και εκνευρισμενη απο τον παπα

tinker

tinker
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia kai meis gamovaptisi tha kanoume...peripou ton noemvri...tha thela kalokairaki alla o koumparos einai nautikos kai tha leipei tote..
exoume skeftei ton mikro prigkipa...!
tha xei gelio...
ego tha rapso nufiko-forema mpaloon..roz..me ena terastio poua fiogko kai tha valo mpalarines!!!xaxaxxaxaxa gelio tha xei...

marizakismom

marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τελειο θεμα ο μικρος πριγκηπας!!τοσο τρυφερο,παιδικο και ρομαντικο!!κι απο επιλογες στα βαφτιστικα κ τις μπομπονιερες ΑΠΕΙΡΕΣ!!με το καλο οι βαφτισεις μας και να χαιρομαστε ολες μας τα μωρακια μας!!

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tinker έγραψε:koritsia kai meis gamovaptisi tha kanoume...peripou ton noemvri...tha thela kalokairaki alla o koumparos einai nautikos kai tha leipei tote..
exoume skeftei ton mikro prigkipa...!
tha xei gelio...
ego tha rapso nufiko-forema mpaloon..roz..me ena terastio poua fiogko kai tha valo mpalarines!!!xaxaxxaxaxa gelio tha xei...
Μαράκι τέλειο θέμα ο μικρός πρίγκιπας!!!
Όσο για τις μπαλαρίνες συμφωνώ απόλυτα και εγώ μπαλαρίνες έχω σκεφτεί να φορέσω,που να αντέξω με τακούνι 2 μυστήρια και το γλέντι μετά!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν δεν παω διακοπες συντομα θα στριψω λαρυγγια!! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 19 679259

athi

athi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
litsakos έγραψε:αν δεν παω διακοπες συντομα θα στριψω λαρυγγια!! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 19 679259

λαρυγγοστρίφτης δηλαδή; Razz
μήπως βρε εισαι και ο Τζακ ο αντεροβγάλτης... ??????? Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 19 606100

http://lovinghorses.pblogs.gr/

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athi έγραψε:
litsakos έγραψε:αν δεν παω διακοπες συντομα θα στριψω λαρυγγια!! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 19 679259

λαρυγγοστρίφτης δηλαδή; Razz
μήπως βρε εισαι και ο Τζακ ο αντεροβγάλτης... ??????? Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 19 606100

οχι,οχι δεν ειμαι του αιματος,προτιμω καθαρους κ αποτελεσματικους τροπους. Very Happy

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας βρε μανούλες! εμείς χθες κάναμε το πρώτο μας μπανάκι χωρίς το μωρό μας όμως γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ μικρή. Ο γιος μου ξετρελάθηκε και επιτέλους αφιερώθηκα για κάποιες ώρες αποκλειστικά σε εκείνον Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 19 315810 εξάλλου είναι το αντράκι μου!!!
Ωραία αφού θα κάνουμε νεραϊδοβάφτιση θα ανταλλάξουμε ιδέες. Εγώ κάνω ραβδάκια προσκλητήρια και μπομπο νερόμπαλες με νεραϊδούλα μέσα
tinker τι να πω τέλειες οι ιδέες σου και για το ντύσιμό σου και για τον μικρό πρίγκηπα. Ψάξε να βάλεις και κανένα κόσμημα από τη φίλη της Ολίβιας που έχει ανάλογη σειρά με αυτόν!

maraki85

maraki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula2010 έγραψε:Εμείς πάντως παρόλο που θα κάνουμε γαμοβάφτιση θα έχουμε θεματάκι για την μικρή τα ξωτικά και τις νεραιδες!!! Εχω αρχισει κιολας να ψάχνω για κτήμα, εκκλησια βρήκαμε και γενικοτερα να ετοιμάζω!!!

Kαι εμεις του χρονου το καλοκαιρι λεμε να κανουμε γαμοβαφτιση αλλα ακομα δεν εχω ξεκινησει να ψαχνω τιποτα.Απο ποτε λετε?

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maraki85 έγραψε:
manoula2010 έγραψε:Εμείς πάντως παρόλο που θα κάνουμε γαμοβάφτιση θα έχουμε θεματάκι για την μικρή τα ξωτικά και τις νεραιδες!!! Εχω αρχισει κιολας να ψάχνω για κτήμα, εκκλησια βρήκαμε και γενικοτερα να ετοιμάζω!!!

Kαι εμεις του χρονου το καλοκαιρι λεμε να κανουμε γαμοβαφτιση αλλα ακομα δεν εχω ξεκινησει να ψαχνω τιποτα.Απο ποτε λετε?

Ε maraki νωρίς είναι ακόμη! Μπορείς να ψάχνεις για ιδέες και από του χρόνου την άνοιξη μόλις βγουν τα καινούργια κομμάτια να αρχίσεις τις αγορές!

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοίτα εμείς μπομπονιέρες νυφικό κτλ δεν έχουμε κοιτάξει ακόμα,λέμε μετα τα χριστούγεννα πρώτα ο Θεός!!!Βρήκαμε μόνο εκκλησία και ψάχνουμε και κτήμα γιατι μας είπαν ότι για να κλείσουμε ημερομηνία στο κτήμα πρέπει να το κάνουμε νωρίς!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Gianna έγραψε:Γεια σας βρε μανούλες! εμείς χθες κάναμε το πρώτο μας μπανάκι χωρίς το μωρό μας όμως γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ μικρή. Ο γιος μου ξετρελάθηκε και επιτέλους αφιερώθηκα για κάποιες ώρες αποκλειστικά σε εκείνον Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 19 315810 εξάλλου είναι το αντράκι μου!!!
Ωραία αφού θα κάνουμε νεραϊδοβάφτιση θα ανταλλάξουμε ιδέες. Εγώ κάνω ραβδάκια προσκλητήρια και μπομπο νερόμπαλες με νεραϊδούλα μέσα
tinker τι να πω τέλειες οι ιδέες σου και για το ντύσιμό σου και για τον μικρό πρίγκηπα. Ψάξε να βάλεις και κανένα κόσμημα από τη φίλη της Ολίβιας που έχει ανάλογη σειρά με αυτόν!

ωραια ιδεα οι νερομπαλες!δεν το χω ξανακουσει,πολυ θα θελα να δω,βαλε μας καμια φωτο μετα τη βαφτιση Gianna!
Ραβδακι και κορωνα θα ειναι οι μπομπο της δικιας μου,πηλινες,θα τις φτιαξω εγω,περιμενω τον πηλο για να ξεκινησω.Προσκλητηριο ακομα δεν εχω σκεφτει...ουτε εχω ψαξει για καμια ιδεα.

maraki85 εχεις χρονο ακομα,ψαξε βεβαια στο χαλαρο παντα για ιδεες!

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsako, και εμένα πήλινα θα είναι τα ραβδάκια (το αστέρι) που θα κάνω για προσκλητήρια σε φούξια χρώμα. Μπράβο βρε θηρίο που θα τα κάνεις μόνη σου, και εγώ μόνη είπα ότι θα τα έκανα και τελικά αφού τα βρήκα έτοιμα όπως τα ήθελα είπα να μην ταλαιπωρηθώ. Εμένα θα έχουν από πίσω και να τα κρεμάς μετά τα αστεράκια στον τοίχο, αν μπορείς βάλε και εσύ είναι πολύ ωραία. Όσο για τις νερόμπαλες είναι ένα από τα αγαπημένα μου αντικείμενα, παίρνω από όποια χώρα και αν πάω!

popi.

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανούλες! Τι κάνετε; Εγώ τρεχω συνέχεια για τις ετοιμασίες της γαμοβάφτισης. 4/9 είναι... περνάει ο καιρός! Τα περισσότερα είναι έτοιμα... ψιλοπράγματα έχουν μείνει. Κάναμε και εμβόλιο προχθές. Από 12 Αυγούστου ξεκινπάμε κρεμούλα!!! Μάχη θα γίνει μου φαίνεται!!! Σας αφήνω, ξύπνησε ο πεινάλας μου!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας γκρουπ!σε λιγο θα παω για υπνο και εγω,εντονη μερα σημερα...εχω πλυνει το συμπαν μετα την αλλεργια της μικρης,καροτσια,ρηλαξ,γυμναστηριο,παντες,ξαναεπλυνα καποια ρουχα (και ηταν ετοιμα σιδερωμενα γμτ!) και οτι εβρισκα μπροστα μου.Κοριτσια ελπιζω για αλλη μια φορα να μετακομοισουμε συντομα στο χωριο της πεθερας μου (ειναι διπλα στην Αθηνα,εχουμε και δουλειες εδω) γιατι μονο ετσι θα ηρεμησουμε απο τις αλλεργιες.Ολο σκονη και καυσαεριο,δεν ειανι περιβαλλον αυτο!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα......εσκασε μυτη το πρωτο μας δοντακι!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νωρις νωρις Αθηνα Smile καλα κουραγια και καλα δαγκωματα!

ειμαι λιγο παρμενη με την πεθερα μου σημερα..ξεκινησε η μικρη το ρυζαλευρο και ειπα να την φωναξα να την δει (γιατι ηθελε) και ακουω την ατακα "αχου το,επιτελους θα χορτασει"...μετα απο αυτη τη φραση περιττο αν αναφερω οτι θηλαζει ετσι? Very Happy οποτε κοριτσια το αφηνα νηστικο το παιδι 5 μηνες τωρα...μου ρθε να της δωσω κεφαλια! ειμαι στο ποδι απο τις 6.30,παιδικη χαρα απο τις 7.30 και με τα 2 μωρα μονη μου,βολτες γυρω γυρω,τρεξιμο να προλαβω να φαει το μεγαλο,να φαει κ το μικρο και ουτε που ζηταω βοηθεια,θα μπορουσε να ερθει στην βολτα μαζι δεν κανει τιποτα εξαλλου αλλα...βαριεται στην παιδικη χαρα Rolling Eyes λες και της ειπα να κανει κουνια εκεινη..ελεος...απιτι δεν εχει θεμα να κρατησει το ενα (ποτε κ τα δυο,δεν μπορει φοβαται) αλλα και εκει παλι ειμαι και εγω και καταληγω να ειμαι και με τα 2 γιατι τοτε θυμαται οτι εχει να βαλει φαι/απλωσει πλυντηριο.Μου φαινεται δεν θα ξαναπαω,αφου κουραζομαι περισσοτερο....τα πα κ ξαλαφρωσα!εχω και αλλα να πω χεχε αλλα αλλη φορα που θα φορτωσω παλι!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την litsakos στις Δευ Ιουλ 19, 2010 7:04 am, 2 φορές συνολικά

athi

athi
και η μπουμπου μου οταν μου πιπιλαει το δικο μου δαχτυλο.. εχει κατι σαγονια.. σαν τα σαγονια του καρχαρια χωρις δοντια... τεραστια δυναμη..
ελπιζω μονο οταν θα αρχισει να βγαζει κι εκεινη δοντακια να μην ταλαιπωρηθει...

α! επισης χθες η μπουμπου γελασε με την ψυχη της για πολυ ωρα στο μπαμπα της.. σε μενα δεν εχει γελασει ετσι ακομα... Mad

http://lovinghorses.pblogs.gr/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις