Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!εγω χειμωνιατικα κατεβασα!τωρα σκεφτομαι να στρωσω χαλια το σκ

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι, κι εγώ θα στρώσω τα χαλιά την Τετάρτη (τότε θα μας έρθουν από το καθαριστήριο) και ποιος περιμένει μέχρι τοτε???
Ανάψαμε και τα καλοριφέρ γιατί μας κρύωσε για τα καλά... είχαμε και κάτι μικρές γαστρεντεριτιδούλες με εμετούς και διάρροιες (ο μεγάλος και ο άντρας μου, ο μικρός ακόμα τίποτα)...
Εγώ απαγορεύεται να αρρωστήσω γιατί μετά ποιος θα τα κάνει όλα?????? scratch

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:Ναι, κι εγώ θα στρώσω τα χαλιά την Τετάρτη (τότε θα μας έρθουν από το καθαριστήριο) και ποιος περιμένει μέχρι τοτε???
Ανάψαμε και τα καλοριφέρ γιατί μας κρύωσε για τα καλά... είχαμε και κάτι μικρές γαστρεντεριτιδούλες με εμετούς και διάρροιες (ο μεγάλος και ο άντρας μου, ο μικρός ακόμα τίποτα)...
Πες το ψεματα εμεις πλεον ειναι απαγορευτικο να αρρωσταινουμε γιατι απαξ και αρρωστησουμε πιστευω μεσα στο σπιτι θα επικρατησει χαος!!!!

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ μεγαλωνει η μπουμπου μου τοσο γρηγορα!!!!!
Σημερα γιναμε 9 μηνων!!!!!!!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:

Laughing Laughing Laughing

manoula2010 έγραψε:Αχ μεγαλωνει η μπουμπου μου τοσο γρηγορα!!!!!

χρονια σας πολλα!!! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 654316

εμεις στρωμενα τα εχουμε,δεν τα βγαλαμε καθολου,του καθιστικου κ της κουζινας,εχουμεβαλει μοκετα τοιχο -τοιχο και την αφησαμε απο τοτε που αρχισε το μπουσουλημα ο γιος μας, μας εχει σωσει ή μαλλον τον εχει σωσει απο πολλες κουτουλιες στο πατωμα. Υπαρχουν παντα και τα καλοριφερ βεβαια... cyclops cyclops

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!ΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ...ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΛΩΘΗΚΑ ΚΑΠΩΣ!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΨΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ...ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ!!!!!!!

maria_86

maria_86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
litsakos: ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΗ...ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΣΑ????
ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ???ΕΜΕΝΑ 15-02-2010 ΣΤΟ ΓΑΙΑ.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μανουλες να σας ρωτησω....τα μικρα σας οταν κλαινε,κρατανε την αναπνοη τους μεχρι να μελανιασουν?γιατι νομιζω πως μονο τα δικα μου τα αναποδα το κανουν...
Sad

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανούλες!!!!
Εχω 2-3 μέρες να μπω,οντως χειμώνιασε για τα καλά.Κάνει κρύο και χθες πρωτη φορα τη μικρή την έβαλα σε υπνόσακο λεπτό όμως γιατι όλο ξεσκεπάζεται.Καλά δε συζητώ για τις κάλτσες τις βγάζει και τις τρώει,ελεος!
Εγω δεν εχω στρώσει γιατι δεν εχω χαλιά.Θα τα πάρω απο βδομάδα.
Αθηνά και η δικιά μου οταν κλαιει καμια φορά το κάνει αλλά δε μελανιάζει!
Φιλάκια σε όλες!!!!!

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula2010 έγραψε:Αχ μεγαλωνει η μπουμπου μου τοσο γρηγορα!!!!!

Είστε μεγάλες κοπέλες τώρα.... Very Happy
Αντε και τα δοντάκια έρχονται Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 328109 Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 328109 .Ολα μαζι θα τα βγάλει θα το δεις. φιλιά! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 654316

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
litsakos ευχαριστουμε πολυ!!!!!
Βικη μου σε ευχαριστουμε,ναι ειναι κοπελα της παντρειας πια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Αυτο φοβαμαι οτι θα τα βγαλει ολα μαζι!!!!Τι κανει η Αναστασια????

Vikoukou

Vikoukou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
manoula2010 έγραψε:litsakos ευχαριστουμε πολυ!!!!!
Βικη μου σε ευχαριστουμε,ναι ειναι κοπελα της παντρειας πια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Αυτο φοβαμαι οτι θα τα βγαλει ολα μαζι!!!!Τι κανει η Αναστασια????
νομιζω οτι θα είναι πιο καλά έτσι! θα κοιμηθεί και θα ξυπνήσει με δοντάκια...φαντάζεσαι!!! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 875502
Η Αναστασία είναι καλά,ευτυχώς χθες δε ξύπνησε το βράδυ και κοιμήθηκα
Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 215994 !!!!!!!!!
Τι πράγμα και αυτό να σηκώνεται για να παίζει!!!!!!!!!!!!Δε της φτάνει η μέρα θελει και τη νυχτα,μάλλον το χάραμα!!!!!!!!!!!!!!
φιλια... παω για Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 93981 και μετα δυστυχως Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 517142.

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vikoukou έγραψε:
manoula2010 έγραψε:litsakos ευχαριστουμε πολυ!!!!!
νομιζω οτι θα είναι πιο καλά έτσι! θα κοιμηθεί και θα ξυπνήσει με δοντάκια...φαντάζεσαι!!! Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 875502
Η Αναστασία είναι καλά,ευτυχώς χθες δε ξύπνησε το βράδυ και κοιμήθηκα
Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 215994 !!!!!!!!!
Τι πράγμα και αυτό να σηκώνεται για να παίζει!!!!!!!!!!!!Δε της φτάνει η μέρα θελει και τη νυχτα,μάλλον το χάραμα!!!!!!!!!!!!!!
φιλια... παω για Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 93981 και μετα δυστυχως Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 517142.
Τουλαχιστον εσενα ξυπναει και παιζει εμενα ξυπναει και κλαιει αλλα που θα παει φαση ειναι θα περασει και αυτο!!!Καλο Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 93981 και Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 517142
Φιλια!!!

Gianna

Gianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας και από εμάς! Καλά εμείς έχουμε παγώσει, πολύ κρύο θα στρώσω από εβδομάδα τα χαλιά και εννοείται ότι ανάβουμε καλοριφέρ. Ε, δεν έχουμε τυχαία και την χαμηλότερη θερμοκρασία στην Ελλάδα! Νένα μου καλέ δίπλα είμαστε, Δράμα μένω εγώ! Εμένα η μικρή μου συνήλθε μ'ονο η όρεξη δεν έχει επανέλθει, πείτε καμιά καλή συνταγή για το φαγάκι, τί άλλο να βάλω δεν ξέρω!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria_86 έγραψε:litsakos: ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΗ...ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΣΑ????
ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ???ΕΜΕΝΑ 15-02-2010 ΣΤΟ ΓΑΙΑ.

σωστα,Λιτσα με λενε Smile 19/2 γεννηθηκε η δικια μου στο Ελενα,πολυ κοντα ειμαστε!

athina24 έγραψε:μανουλες να σας ρωτησω....τα μικρα σας οταν κλαινε,κρατανε την αναπνοη τους μεχρι να μελανιασουν?γιατι νομιζω πως μονο τα δικα μου τα αναποδα το κανουν...
Sad

απνοιες κανει και η μικρη,και ο γιος μου,δεν μελανιαζουν ομως.Δεν ειναι τα δικα σου μονο Αθηνα μου!

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dimitra_Elena έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου...!

Έχω καιρό να σας διαβάσω,έμπλεξα με την γαμο-βάφτιση και τρέχω ακόμα για αλλαγές,φωτογραφίες κτλ...Όλα πήγαν κατ'ευχήν όμως,αυτό εχει σημασία!

Τζενάκι πήρες καθισματάκι φαγητού;

Περάσαμε κι εμείς την ίωση,ευτυχώς η Έλενα ελαφρά και μέσα σε 2 μέρες ήταν μια χαρά,εγώ κι ο άντρας μου παιδευτήκαμε 10 μέρες.Είχα να αρρωστήσω από 9 χρονών,15 χρόνια τώρα!Και την κόλλησα στα Χανιά.

Τα φιλιά μου σε όλες!
πηραμε της chicco και ευτυχως τρωει εκει...ακομη μπουκωμενος ο μικρουλης ασε κολλησαμε κοι εμεις οικογενειακως κι εγω ειχα χρονια να αρρωστησω...

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σημερα τον κοινωνησαμε πρωτη φορα μετα την βαφτιση...γελουσε κι επαιζε με τα παιδακια αλλα οταν ηρθε η ωρα να παρει τη κοινωνια το σφραγισε το στοματακι..χαχαχα ευτυχως ο παππας ηταν πολυ καλος και υπομονετικος..του μιλουσε ολη την ωρα και τον καταφερε Very Happy Very Happyεχθες κοιμηθηκε κιολας το βραδυ μετα απο 4 μερες ξενυχτι και ξεκουραστηκα ουφ!!!
περαστικα σε ολες κοριτσια!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανουν τα αρρωστακια μας? αυριο παιδιατρο τα δικα μου για επανεξεταση,κ μετα εμβολιο. Θα κλαψουν μανουλες λεμε! cyclops

εβαλα την μικρη στον υπνοσακο σημερα, εχει αρκετη υγρασια και το σπιτι ειναι κρυυυοοο...εχουμε αναψει κλιματιστικα γιατι καλοριφερ μετα τις 20/10 θα εχουμε,τοτε ξεκιναει η πολυκατοικια μας,χαζος αυτος ο κανονισμος...αλλα και αν ξεκινησουν παλι δεν εχουμε καλη θερμανση,ειμαστε κ στον 5ο...οποτε κλιματισμος για μας!

fani

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολυ γαι τις ευχές και καλώς σας βρήκα. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

fani

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nena έγραψε:
fani έγραψε:είμαι μανούλα μαρτίου 2010 ο μικρούλης μου γεννήθηκε στις 5 του μήνα,να έρθω στην πα΄ρεα σας; Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

5 Μαρτίου το ζουζούνι σου? Εγώ έχω γενέθλια στις 5 Μαρτίου! Το δικό μου ζουζούνι γεννήθηκε στις 23!
Φιλιά!
και η μαμά μου την ίδια μέρα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy φαντάζεσαι λοιπόν ότι ήταν το ωραιότερο δώρο που της έχουν κάνει. να σου ζήσει ΠΗΤ είχα 23-3 αλλά πηγα με καισαρική

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thank you fani!
Ο μικρός μου χτές, κορίτσια, όλη νύχτα μας είχε στο πόδι, δοντια, μπούκωμα, δυσκοιλιότητα, όλα μαζί (και τα νεύρα του φυσικά αλλά το προσπερνάμε αυτό..). Κάτι τσιρίδες πάτησε, πρέπει να ακουστήκαμε γενικώς στα περίχωρα. Και τώρα έχει ξεραθεί στον ύπνο... έχει κανένα τρίωρο που κοιμάται και δεν τον βλέπω να ξυπνάει σύντομα!
Ευτυχώς ο μεγάλος δεν ξυπνάει ούτε με κανόνια...
Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! - Σελίδα 35 49454

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nena πακετακι τα δοντια μεγαλο!!
εμενα σημερα με εσκασαν οι αγαπες μου...μας ακουσε ολη η πολυκατοικια μεσημεριατικα,ο μεγαλος να τσιριζει γιατι δεν ηθελε να κοιμηθει ενω ηταν λιωμα (ξυπνησαμε στις 6) και η μικρη να γελαει γιατι νομιζε οτι παιζαμε μανα και γιος Laughing και αρχισε κατι κολπα η ζουζου,αν δεν κοιμηθει ο μεγαλος δεν κοιμαται με τιποτα!θελει να ναι μαζι του και να τον βλεπει Shocked

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια μου,τί κάνετε;Είχα μια καταπληκτική μέρα σήμερις,αλλά είδα το νησί κι έπεσα...!χαχαχα

Πολύ κλάμμα ρε παιδάκι μου,κι ήταν μόνο το πρώτο επεισόδιο αυτό...

Είστε καλά;

manoula2010

manoula2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες!!!!!
Πως ειμαστε???Καλέ εχει αρχισει και κανει κρυο αρκετο!!!
Λοιπον εμεις χθες φαγαμε για πρωτη φορα οσπρια και συγκεκριμενα φακες, μιλαμε τις καταβροχθισε δεν το περιμενα γιατι τωρα τελευταια με τη κρεατοσουπα δεν τα παμε καλα αλλα ευτυχως τα οσπρια τα τιμησαμε!!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!τι κανετε??????εμενα η μικρη μου εδω και 2 μερες αρνειται να πιει το γαλα της.........τι κανουν τα αρρωστουλια?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις