851 Απ: Mαμάδες με μωράκια Ιανουαρίου-Μαρτίου 2010! Παρ Οκτ 08, 2010 11:12 pm
athina24
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!εγω χειμωνιατικα κατεβασα!τωρα σκεφτομαι να στρωσω χαλια το σκ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Πες το ψεματα εμεις πλεον ειναι απαγορευτικο να αρρωσταινουμε γιατι απαξ και αρρωστησουμε πιστευω μεσα στο σπιτι θα επικρατησει χαος!!!!Nena έγραψε:Ναι, κι εγώ θα στρώσω τα χαλιά την Τετάρτη (τότε θα μας έρθουν από το καθαριστήριο) και ποιος περιμένει μέχρι τοτε???
Ανάψαμε και τα καλοριφέρ γιατί μας κρύωσε για τα καλά... είχαμε και κάτι μικρές γαστρεντεριτιδούλες με εμετούς και διάρροιες (ο μεγάλος και ο άντρας μου, ο μικρός ακόμα τίποτα)...
Εγώ απαγορεύεται να αρρωστήσω γιατί μετά ποιος θα τα κάνει όλα??????
Nena έγραψε:
Εγώ απαγορεύεται να αρρωστήσω γιατί μετά ποιος θα τα κάνει όλα??????
manoula2010 έγραψε:Αχ μεγαλωνει η μπουμπου μου τοσο γρηγορα!!!!!
Σημερα γιναμε 9 μηνων!!!!!!!!!
manoula2010 έγραψε:Αχ μεγαλωνει η μπουμπου μου τοσο γρηγορα!!!!!
Σημερα γιναμε 9 μηνων!!!!!!!!!
νομιζω οτι θα είναι πιο καλά έτσι! θα κοιμηθεί και θα ξυπνήσει με δοντάκια...φαντάζεσαι!!!manoula2010 έγραψε:litsakos ευχαριστουμε πολυ!!!!!
Βικη μου σε ευχαριστουμε,ναι ειναι κοπελα της παντρειας πια Αυτο φοβαμαι οτι θα τα βγαλει ολα μαζι!!!!Τι κανει η Αναστασια????
Τουλαχιστον εσενα ξυπναει και παιζει εμενα ξυπναει και κλαιει αλλα που θα παει φαση ειναι θα περασει και αυτο!!!Καλο καιVikoukou έγραψε:νομιζω οτι θα είναι πιο καλά έτσι! θα κοιμηθεί και θα ξυπνήσει με δοντάκια...φαντάζεσαι!!!manoula2010 έγραψε:litsakos ευχαριστουμε πολυ!!!!!
Βικη μου σε ευχαριστουμε,ναι ειναι κοπελα της παντρειας πια Αυτο φοβαμαι οτι θα τα βγαλει ολα μαζι!!!!Τι κανει η Αναστασια????
Η Αναστασία είναι καλά,ευτυχώς χθες δε ξύπνησε το βράδυ και κοιμήθηκα
!!!!!!!!!
Τι πράγμα και αυτό να σηκώνεται για να παίζει!!!!!!!!!!!!Δε της φτάνει η μέρα θελει και τη νυχτα,μάλλον το χάραμα!!!!!!!!!!!!!!
φιλια... παω για και μετα δυστυχως .
maria_86 έγραψε:litsakos: ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΗ...ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΤΣΑ????
ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ???ΕΜΕΝΑ 15-02-2010 ΣΤΟ ΓΑΙΑ.
athina24 έγραψε:μανουλες να σας ρωτησω....τα μικρα σας οταν κλαινε,κρατανε την αναπνοη τους μεχρι να μελανιασουν?γιατι νομιζω πως μονο τα δικα μου τα αναποδα το κανουν...
πηραμε της chicco και ευτυχως τρωει εκει...ακομη μπουκωμενος ο μικρουλης ασε κολλησαμε κοι εμεις οικογενειακως κι εγω ειχα χρονια να αρρωστησω...Dimitra_Elena έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου...!
Έχω καιρό να σας διαβάσω,έμπλεξα με την γαμο-βάφτιση και τρέχω ακόμα για αλλαγές,φωτογραφίες κτλ...Όλα πήγαν κατ'ευχήν όμως,αυτό εχει σημασία!
Τζενάκι πήρες καθισματάκι φαγητού;
Περάσαμε κι εμείς την ίωση,ευτυχώς η Έλενα ελαφρά και μέσα σε 2 μέρες ήταν μια χαρά,εγώ κι ο άντρας μου παιδευτήκαμε 10 μέρες.Είχα να αρρωστήσω από 9 χρονών,15 χρόνια τώρα!Και την κόλλησα στα Χανιά.
Τα φιλιά μου σε όλες!
και η μαμά μου την ίδια μέρα φαντάζεσαι λοιπόν ότι ήταν το ωραιότερο δώρο που της έχουν κάνει. να σου ζήσει ΠΗΤ είχα 23-3 αλλά πηγα με καισαρικήNena έγραψε:fani έγραψε:είμαι μανούλα μαρτίου 2010 ο μικρούλης μου γεννήθηκε στις 5 του μήνα,να έρθω στην πα΄ρεα σας;
5 Μαρτίου το ζουζούνι σου? Εγώ έχω γενέθλια στις 5 Μαρτίου! Το δικό μου ζουζούνι γεννήθηκε στις 23!
Φιλιά!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης