Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αν θέλεις, μέχρι την Παρασκευη΄που θα φύγω να κάνω κατι εγώ απο την ΑΘήνα, πες μου....

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??? Ειλικρινα εδω νιωθω πολυ καλα γενικα και πως ειμαι αναμεσα σε ατομα που με καταλαβαινουν. Κοριτσια δεν νιωθω καλα σημερα. Κατι εχω φοβαμαι μην ειναι κατι κακο. Θελω να κλαψω. Θυμαστε που περιμενα την περιοδο μου. Στις 21-23 αυγουστου. Τελικα ηρθε στις 25 και κρατησε μεχρι τις 2/9 και ολες αυτες τις μερες ηταν μια εναλλαγη ροζ-καφε-κοκκινο-καθολου αιμα και φτου απ την αρχη. Κυριακη υποτιθεται τελειωσα απο ολο αυτο το πραμα. Χτες Δευτερα ειχα ξανα μια δυο σταγονες ροζ. Λεω οκ υπολειμματα. Σημερα ομως καθ ολη την διαρκεια της μερας αρχισα με ροζ υγρα και ξαναγινονταν καφε και πιο καφε μεχρι που στις 10 ηταν καφεκοκκινα. Τρομαξα. Πηρα την γιατρο τηλεφωνο παω αυριο για υπερηχο. Της τα πα και αυτη που λεει υποψιαζεται εγκυμοσυνη. Εκει επιμενει. Σε ολες τις γυναικες σταματαει λογικα η περιοδος εμενα μου ερχεται εστω και ετσι και την αλλη μερα καπακι μου ξαναρχεται δηλαδη????? Φοβαμαι κοριτσια. Αυτο δεν μου χει ξανασυμβει. Θελω να κλαιω και να κλαιω..........  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 534787 Sad

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ? ΑΣΧΕΤΟ: ΤΟ ΕΥΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Παντού υπάρχει ένας ρουφιάνος ρε Αφρούλα! Τί ρωτάς και εσύ έξυπνη κοπέλα;;;!!!
Κάποιος γνωστός γνωστού που είναι έτοιμος να πει μέχρι ποτε το κάνουμε με τους άντρες μας, προκειμένου να βολευτεί κόμσος(όπως πολύ σωστά είπε και η Μαιρούλα Respect Respect )

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Αφρούλα μου γλυκιά, η αλήθεια είναι ότι δε γουστάρω να αρρωσταίνω. Τρελαίνομαι... Mad Mad
Ας ελπίσουμε πως αύριο θα είμαι καλύτερα.
Οσο για το άλλο..΄.Όποτε θέλει ο Μεγαλοδύναμος.Δεν το βάζω ΚΑΘΟΛΟΥ στο μυαλό μου.Αλήθεια.. Cool Cool
Σε σένα τώρα...Επειδή θεωρώ την συμπεριφορά και τον τρόπο τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, κάνε ότι περνάει από το χέρι σου γιατί μερικοί δήθεν έξυπνοι νομίζουν πως όλοι οι άλλοι είμαστε πρόβατα και μας κάνουν ότι θελουν χωρίς να αντιδρούμε.Α΄΄ σιχτίρ οι βλαμμένοι. Mad Mad Mad Mad
Πάντως,(δε ξέρω αν μπορείς να το κάνει και εσύ), μια φίλη μου που την απέλυσαν΄κάπως έτσι, έκανε καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη(ξέρεις ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ κατοχυρωμένη Ανεξάρτητη Αρχή) τη βοήθησε πολύ.
Κοίταξέ το λίγο...

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ! ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΣΟΥ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΤΕΛΩΣ! ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ! Laughing ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 215994 ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ!ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΕ ΠΑΥΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! Wink Wink Wink

eva34

eva34
anabela έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??? Ειλικρινα εδω νιωθω πολυ καλα γενικα και πως ειμαι αναμεσα σε ατομα που με καταλαβαινουν. Κοριτσια δεν νιωθω καλα σημερα. Κατι εχω φοβαμαι μην ειναι κατι κακο. Θελω να κλαψω. Θυμαστε που περιμενα την περιοδο μου. Στις 21-23 αυγουστου. Τελικα ηρθε στις 25 και κρατησε μεχρι τις 2/9 και ολες αυτες τις μερες ηταν μια εναλλαγη ροζ-καφε-κοκκινο-καθολου αιμα και φτου απ την αρχη. Κυριακη υποτιθεται τελειωσα απο ολο αυτο το πραμα. Χτες Δευτερα ειχα ξανα μια δυο σταγονες ροζ. Λεω οκ υπολειμματα. Σημερα ομως καθ ολη την διαρκεια της μερας αρχισα με ροζ υγρα και ξαναγινονταν καφε και πιο καφε μεχρι που στις 10 ηταν καφεκοκκινα. Τρομαξα. Πηρα την γιατρο τηλεφωνο παω αυριο για υπερηχο. Της τα πα και αυτη που λεει υποψιαζεται εγκυμοσυνη. Εκει επιμενει. Σε ολες τις γυναικες σταματαει λογικα η περιοδος εμενα μου ερχεται εστω και ετσι και την αλλη μερα καπακι μου ξαναρχεται δηλαδη????? Φοβαμαι κοριτσια. Αυτο δεν μου χει ξανασυμβει. Θελω να κλαιω και να κλαιω..........  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 534787 Sad
Μη σκέφτεσαι αρνητικά. Αϋριο θα ξέρεις τα πάντα και με λεπτομέριες

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΩ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!ΘΑ ΕΕΠΙΚΟΙΜΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ! Very Happy

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εχω παραλυσει απο φοβο τι να μην φοβαμαι??? αχχχχχχχχχχχχ αχχχχχχχχχχ δεν τα μπορω αυτα τα περιεργα. Αν ειναι εγκυμοσυνη για το οποιο αμφιβαλλω εχει καλως αν οχι γιατι συμβαινει αυτο τωρα??????????? στην ζωη μου οσο ανωμαλο κυκλο και να χα λογω πολυκυστικων τετοιο πραμα δεν εχω ξαναπαθει. Sad

eva34

eva34
Αφρουλιτάκι μου όμορφο, πραγματικά αυτή τη φορά στ' ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ πως δε το έχω στο μυαλό μου...
ΚΑι δε το είχα ούτε τη στιγμή που  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 215994
ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ! ! ! Ούτε τώρα. Αλήθεια.
Λοιπόν, άσε με εμένα. Μάλλον ιωσούλα είναι τελικά που μεχρι αύριο, το αργότερο την Πέμπτη θα έχει τελειώσει.

Εσύ είσαι το θέμα τώρα βρε.
Κοίτα σε πάρακαλώ και αυτό το θέμα με το συνήγορο του Πολίτη. Τη φίλη μου τη βοήθησε πολύ. Μέχρι που είχαν πάρει τηλέφωνο στον διευθυντή της υπηρεσίας και εκείνος χέστηκε...
Νονά, εσύ τί λες;;;;

eva34

eva34
Και αν χρειαστείς καμία νομική συμβουλή από Εργατολόγο, έχω έναν πολύ καλό που έχω το προσωπικό του τηλέφωνο Wink (είναι όνομα στην πιάτσα)

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΘΑ ΔΕΙΣ! ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ! ΕΛΕΟΣ! ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΘΑ ΔΕΙΣ! ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ! ΕΛΕΟΣ! ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!

Σώπα καλέ!!!Κάνε δουλειά σου Laughing Laughing Laughing
Αφού κ εγώ οικειοθελώς έγινα Laughing Laughing Laughing Laughing Άρα διπλή δόση ηλιθιότητας Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΘΑ ΔΕΙΣ! ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ! ΕΛΕΟΣ! ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!

Αφού κ εγώ οικειοθελώς έγινα Laughing Laughing Laughing Laughing Άρα διπλή δόση ηλιθιότητας Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!

eva34

eva34
Αχ ρε κορίτσια, χίλια συγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Πρεπει να παω να κοιμηθώ. Αισθάνομαι χάλια.Και έχω και από το μεσημέρι την κολίτιδά μου(αυτό δε σας το είπα νωρίτερα, ε)που προστίθεται σε όλα τα άλλα.
Σας καληνυχτώ και σας αγαπώ πολύ!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472

Αφρούλα μου, ότι χρειαστείς από αύριο αργά το απόγευμα και μέχρι την Παρασκευή, ενημέρωσέ με. Πραγματικά είμαι εδώ για σένα. Δε το κάνω για να φανώ καλή. ΑΠλά.....έτσι είμαι ρε παιδί μου
Φιλάκια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 531909

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:
eva34 έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!

Χρόνια τώρα....!!!! Για την ακρίβεια τριάντα τέσσερα(34)!!! Laughing Laughing Laughing
Φιλιά  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κυστη? τι κυστη? αφρουλα ειχες και συ? ειχες αιμα? πονο? εγω δεν ποναω νιωθω μονο σαν να παει να μου ξαναρθει περιοδος κατι σαν βαρος και τσιμπιματακια. Επισης απ οτι καταλαβα απο λιγο που διαβασα καπου σε αδικησαν εσενα ε? Για να σου φανε θεση. Μωρε αλλαξε τους και τα φωτα και τα πετρελαιο φτανει πια με αυτην την διαφθορα τους. Ακομα ακι στην κριση σε τετοιες μερες που διανυουμε δεν βαζουν μυαλο βλεπω ε? Εκει να βολευτουν ολοι. Εοχι μην τους κανεις την χαρη και παρε οτι δικαιουσαι

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χάθηκα γιατί έχουμε θέμα με τη μικρή ουρλιάζει κ δε κοιμάται!!

Εύα καληνύχτα κ καλή ξεκούραση να χεις! Φιλιάα αχ δε μιλήσαμε παραπάνω!

Αναμπέλα καλησπέρα!
Αφρούλα συμφωνώ κινήσου νομικά νομίζω ότι κάποιος πρέπει να το απατάξει αυτό!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑΚΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑΝΙ? ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΥΣΤΕΣ! ΩΟΘΗΚΙΚΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ Η' ΩΧΡΙΝΙΚΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΩΧΡΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 14 ΗΜΕΡΕΣ!ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ Η' ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Αχ ρε κορίτσια, χίλια συγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Πρεπει να παω να κοιμηθώ. Αισθάνομαι χάλια.Και έχω και από το μεσημέρι την κολίτιδά μου(αυτό δε σας το είπα νωρίτερα, ε)που προστίθεται σε όλα τα άλλα.
Σας καληνυχτώ και σας αγαπώ πολύ!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472

Αφρούλα μου, ότι χρειαστείς από αύριο αργά το απόγευμα και μέχρι την Παρασκευή, ενημέρωσέ με. Πραγματικά είμαι εδώ για σένα. Δε το κάνω για να φανώ καλή. ΑΠλά.....έτσι είμαι ρε παιδί μου
Φιλάκια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 531909

ΚΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ! ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΠΟΝΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΤΩΜΑ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 531909 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 604962 ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΕΞΟΔΟ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472 ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΜΑΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ Μ...Ρ..ΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 679259

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 604962  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 604962 ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΕΞΟΔΟ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 417472 ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΜΑΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ Μ...Ρ..ΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 679259

Nα πιείς τίποτα μην την βγάλεις με νερό! Εγώ στη θέση σου θα κατέβαζα μια jose κίτρινη κ το μπουκάλι θα μη πω τι θα το έκανα γιατί μας παρακολουθούν χιχιχι! Καλή βολτούλα φιλιά τα λέμε αύριο!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 531909

goldangel1990

goldangel1990
κοριτσάκια μου τι κάνετε???πετυχένω καμιά εδώ? Very Happy  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 215994

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πού είστε όλες;;;;;κοιμάστε;;;;;;;;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!!! sunny sunny sunny Τι μου κάνετε;Αυτές τις μέρες δεν έχω και πολύ χρόνο να μπαίνω, γι'αυτό είπα να μπω έστω για μια καλημέρα μιας και σήμερα θα πάω λίγο αργότερα για δουλειά!
Αφρούλα μου πρώτη φορά ακούω για διαχωρισμό του ΦΠΨ ανάλογα με την κατεύθυνση!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! - Σελίδα 26 606100 Τι άλλο θα βρουν προκειμένου να περάσει το δικό τους;!Αλλά μην τους αφήσεις!Εστω και για το γαμώτο, όπως είπες!
Εύα το 37,3 όντως δεν θεωρείται πυρετός, αλλά φυσιολογική θερμοκρασία για βράδυ!Και για να πω την αλήθεια, ούτε εγώ πιστεύω ότι δεν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης καθόλου!Δεν μπορεί να μην σκέφτηκες πως αυτές οι "περιέργειες" χθες στο εστιατόριο μπορεί να σήμαιναν κάτι άλλο!Αν το έχεις καταφέρει, να μου πεις το κόλπο! Smile Εύχομαι ολόψυχα πάντως από Δευτέρα να μάθουμε ευχάριστα! I love you
Anabela μη φοβάσαι!Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι άσχημο!Αν δεν είναι τελικά εγκυμοσύνη (απορώ πως δεν σου είπε η γιατρός σου να πας για χοριακή!), θα είναι κάποια ψιλοανωμαλία του κύκλου.Μην πάει ο νους σου στο κακό!Να μας ενημερώσεις πάντως!
Αννούλα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!Να είναι πάντα καλά και σύντομα μπαμπάς! Razz

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΟΥΛΙ.ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Γιάννα μου!Για λίγο ακόμα εδώ θα είμαι!Τι κάνεις;Η μικρούλα κοιμάται;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις