626 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!! Τρι Σεπ 04, 2012 11:29 am
eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αν θέλεις, μέχρι την Παρασκευη΄που θα φύγω να κάνω κατι εγώ απο την ΑΘήνα, πες μου....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ? ΑΣΧΕΤΟ: ΤΟ ΕΥΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
eva34 έγραψε:Αφρούλα μου γλυκιά, η αλήθεια είναι ότι δε γουστάρω να αρρωσταίνω. Τρελαίνομαι...
Ας ελπίσουμε πως αύριο θα είμαι καλύτερα.
Οσο για το άλλο..΄.Όποτε θέλει ο Μεγαλοδύναμος.Δεν το βάζω ΚΑΘΟΛΟΥ στο μυαλό μου.Αλήθεια..
Σε σένα τώρα...Επειδή θεωρώ την συμπεριφορά και τον τρόπο τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, κάνε ότι περνάει από το χέρι σου γιατί μερικοί δήθεν έξυπνοι νομίζουν πως όλοι οι άλλοι είμαστε πρόβατα και μας κάνουν ότι θελουν χωρίς να αντιδρούμε.Α΄΄ σιχτίρ οι βλαμμένοι.
Πάντως,(δε ξέρω αν μπορείς να το κάνει και εσύ), μια φίλη μου που την απέλυσαν΄κάπως έτσι, έκανε καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη(ξέρεις ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ κατοχυρωμένη Ανεξάρτητη Αρχή) τη βοήθησε πολύ.
Κοίταξέ το λίγο...
Μη σκέφτεσαι αρνητικά. Αϋριο θα ξέρεις τα πάντα και με λεπτομέριεςanabela έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε??? Ειλικρινα εδω νιωθω πολυ καλα γενικα και πως ειμαι αναμεσα σε ατομα που με καταλαβαινουν. Κοριτσια δεν νιωθω καλα σημερα. Κατι εχω φοβαμαι μην ειναι κατι κακο. Θελω να κλαψω. Θυμαστε που περιμενα την περιοδο μου. Στις 21-23 αυγουστου. Τελικα ηρθε στις 25 και κρατησε μεχρι τις 2/9 και ολες αυτες τις μερες ηταν μια εναλλαγη ροζ-καφε-κοκκινο-καθολου αιμα και φτου απ την αρχη. Κυριακη υποτιθεται τελειωσα απο ολο αυτο το πραμα. Χτες Δευτερα ειχα ξανα μια δυο σταγονες ροζ. Λεω οκ υπολειμματα. Σημερα ομως καθ ολη την διαρκεια της μερας αρχισα με ροζ υγρα και ξαναγινονταν καφε και πιο καφε μεχρι που στις 10 ηταν καφεκοκκινα. Τρομαξα. Πηρα την γιατρο τηλεφωνο παω αυριο για υπερηχο. Της τα πα και αυτη που λεει υποψιαζεται εγκυμοσυνη. Εκει επιμενει. Σε ολες τις γυναικες σταματαει λογικα η περιοδος εμενα μου ερχεται εστω και ετσι και την αλλη μερα καπακι μου ξαναρχεται δηλαδη????? Φοβαμαι κοριτσια. Αυτο δεν μου χει ξανασυμβει. Θελω να κλαιω και να κλαιω..........
αφρουλα έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΘΑ ΔΕΙΣ! ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ! ΕΛΕΟΣ! ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!
eva34 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΘΑ ΔΕΙΣ! ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ! ΕΛΕΟΣ! ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!
Σώπα καλέ!!!Κάνε δουλειά σου
Αφού κ εγώ οικειοθελώς έγινα Άρα διπλή δόση ηλιθιότητας
αφρουλα έγραψε:eva34 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! ΘΑ ΔΕΙΣ! ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ! ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ! ΕΛΕΟΣ! ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!
Σώπα καλέ!!!Κάνε δουλειά σου
Αφού κ εγώ οικειοθελώς έγινα Άρα διπλή δόση ηλιθιότητας
ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!
eva34 έγραψε:Αχ ρε κορίτσια, χίλια συγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Πρεπει να παω να κοιμηθώ. Αισθάνομαι χάλια.Και έχω και από το μεσημέρι την κολίτιδά μου(αυτό δε σας το είπα νωρίτερα, ε)που προστίθεται σε όλα τα άλλα.
Σας καληνυχτώ και σας αγαπώ πολύ!!
Αφρούλα μου, ότι χρειαστείς από αύριο αργά το απόγευμα και μέχρι την Παρασκευή, ενημέρωσέ με. Πραγματικά είμαι εδώ για σένα. Δε το κάνω για να φανώ καλή. ΑΠλά.....έτσι είμαι ρε παιδί μου
Φιλάκια
αφρουλα έγραψε:ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ! ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΕΞΟΔΟ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΑΜΑΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ Μ...Ρ..ΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #64!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης