Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
583 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 583 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 33]

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KONI_27 έγραψε:τι να σου πω δεν ξερω τι να πω οταν ξυπναμε το πρωι γκρινιαζει δεν θελω να παω κ οταν βλεπει το λεωφορειο δεν λεει τιποτα οταν γυρναει ειναι μια χαρα τι να πω δεν ξερω οποτε λες να μην τον ξαναρωτησω κ να περιμενω?

Αααα κ η δικιά μου κάποια πρωινά αντιστέκεται!Λέει ότι δε θέλει να πάει κ άλλα τέτοια αλλά τελικά όταν γυρνάει είναι μέσα στην τρελλή χαρά!Εγώ λέω να σεβαστείς το ότι δε θέλει να σου πει,πες του εσύ ότι χαίρεσαι που τον βλέπεις χαρούμενο κ ότι όταν θα θελήσει να σου πει κ εσένα πώς περνάει στο σχολείο θα χαρείς πάρα πολύ να τον ακούσεις!Εμένα η μικρή με βάζει να παίζουμε "σχολείο" κ να είμαι εγώ η δασκάλα κ μου λέει τι να κάνω χαχαχα κ έτσι επίσης καταλαβαίνω τι γίνεται!Την ρωτάω κ κάποια πράγματα ως μέρος του παιχνιδιού...κ για να μου εξηγήσει τον ρόλο μου λέει περισσότερα!Χαχαχαχα τα παιδάκια!
Μια μέρα εκεί που παίζαμε βάζει τιμωρία(!) την κούκλα της κ της λέει"πήγαινε στην γωνία να σκεφτείς το λάθος σου" κ εγώ έπεσα από τα σύννεφα κ την ρωτάω γιατί το είπε αυτό στην κούκλα κ μου είπε ότι η Κατερίνα την δάγκωσε (στο σχολείο)κ το είπε η δασκάλα στην Κατερίνα...

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να σου πω την αληθεια παντα λεω δεν θα τον ρωτησω αλλα παντα τον ρωταω κατι. Στην αρχη τον ρωτουσα συνεχεια αφου κ εγω δεν με αντεχα αλλα φοβομουν πολυ που τον αφησα με ξενους ακομα φοβαμαι κ δεν εχω τοση εμπιστοσυνη ελπιζω να το ξεπερασω.

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KONI_27 έγραψε:να σου πω την αληθεια παντα λεω δεν θα τον ρωτησω αλλα παντα τον ρωταω κατι. Στην αρχη τον ρωτουσα συνεχεια αφου κ εγω δεν με αντεχα αλλα φοβομουν πολυ που τον αφησα με ξενους ακομα φοβαμαι κ δεν εχω τοση εμπιστοσυνη ελπιζω να το ξεπερασω.

Εντάξει βρε παιδί μου εννοείται ότι θα ρωτήσεις πώς πέρασες,τι κάνατε κλπ κλπ!Εεεε δε θα είσαι κ αδιάφορη!Αλλά αν δεις ότι δε σου λέει...εντάξει,πάμε παρακάτω!Το ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη έχει να κάνει με δικό σου θέμα ή μήπως εκεί ο σταθμός κ οι δασκάλες σου προκαλούν κάτι αρνητικό?
Να εμπιστεύεσαι την διαίσθησή σου ,αλλά είναι απαραίτητο να έχεις ξεκάθαρο μέσα σου τι ακριβώς συμβαίνει αν δηλαδή είναι δικό σου καθαρά θέμα η έλλειψη εμπιστοσύνης ή αν "πιάνεις" κάτι που δεν σου αρέσει!
Αν βλέπεις κ στη συμπεριφορά τυ παιδιού κάποια σημάδια ότι μπορεί κ να μην περνάει καλά ή να είναι φοβισμένο ή δεν ξέρω τι....μην τα παραβλέπεις. Εκείνος πώς φεύγει από το σχολείο? Δεν νιώθεις ότι έχει περάσει καλά?

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι νοιωθω οτι περναει καλα δεν ξερω γιατι με πιανει αυτο ελπιζω να ειναι κατι δικο μου μονο μαλλον εγινα απο εκεινες τις μαμαδες που ανησυχουν πααααααααααρα πολυ.

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KONI_27 έγραψε:ετσι νοιωθω οτι περναει καλα δεν ξερω γιατι με πιανει αυτο ελπιζω να ειναι κατι δικο μου μονο μαλλον εγινα απο εκεινες τις μαμαδες που ανησυχουν πααααααααααρα πολυ.

χαχαχα έλα μωρέ,φυσιολογικό είναι!!! Very Happy Εγώ καμιά φορά την ακούω να βήχει κ τρέχω πανικόβλητη να δω..... Very Happy

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχα ναιαυτο το εχουν οι αδερφες μου οχι τοσο εγω (απεξω μου)προσπαθω να το παιξω ηρεμη μαμα.αν κ ειναι τοσο υπερβολικη οι γιαγιαδες παππουδες κ θειες που πρωτα πρεπει να κοιταξω αυτους κ μετα τα υπολοιπα.αμα εισαι μπροστα ειναι αστειο.

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναιιιιι μου ειπε αλλο ενα καινουριο τραγουδακιιιι.μωρε κ σε παιχνιδι κα σε ολατιποτα αυτος εκει θα δουμε με τον καιρο πιστευω να μου τα λεει σημερα παντως δεν το ρωτησα τιποτα ε?ε?εισται περιφανες

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marion ωραιο κολπο αυτο, θα το κανω με την μικρη που δεν λεει τπτ για το πως περναει.Ο μεγαλος μου λεει,ακομα κ για την ταξη της μικρης, εμαθα πως την χτυπησε ενα παιδακι πχ αυτη δεν μου το ειπε.
Ακομα παντως δεν εχει προσαρμοστει καλα το μικρο..ντυνεται χωρις δραματα το πρωι,ηρεμα παμε αλλα την βλεπω να κατεβαζει το μουτρακι οταν μπαινει στην ταξη, και οποτε παω να τα παρω κανει σαν παλαβο,παμε σε ολους εκιε να τους πει "κυλια Χαλουλα ηλθε η μαμα μου!" ,την καθαριστρια,την μαγειρισα,τον κυριο που καθαριζει την αυλη,τις δασκαλες....κανουμε ενα περασμα.
Αυριο δεν θα παμε. Πυρετο ο μεγαλος κ εμετοι. Sad

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναιαιαι,αυτό με τις κούκλες πιάνει!!!Κάποιες φορές όταν κλαίει ας πούμε κ την ρωτάω γιατί κλαίει μου λέει "θέλω να με ρωτήσει ο μπέμπης" κ πιάνω την κούκλα κ κάνω ότι της μιλάει κ απαντάει!!!Και το "σχολείο" της αρέσει όταν παίζουμε!Εκείνη βασικά μου είχε πει να παίζουμε σχολείο...έτσι το έμαθα κ εκμεταλλεύτηκα να ρωτήσω κ κάτι παραπάνω...χαχαχαχα

KONI_27 μπράβο!!!Εεεε ρώτα κ τίποτα όμως ε?χαχα

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λοιπον σημερα θα εισται ακομα πιο περιφανες ευχαριστω πολυ για την ιδεα με το παιχνιδι του σχολειου ναι το καναμε σημερα πριν φυγει κ μου ειπε ενα δυο πραγματακια θα συνεχισω ετσι με το παιχνιδι κ με το να μην του σπαω τα νευρα με τις εκατονταδες ερωτησεις μου χιχι

smor

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας μανούλες!!! Ξεκινήσαμε κι εμείς πρώτη φορά βρεφικό με τον Κωνσταντίνο μου που είναι 27 μηνών. Πήγαμε για προσαρμογή στις 30/10 κάθισε μισή ωρίτσα αλλά ενα κοριτσάκι έκλαιγε συνέχεια και ο δικός μου είναι ευαίσθητος και τα έμπηξε κι αυτός. Στις 31/10 κάθισε 3 ώρες μια χαρά και μόλις είδε το φαί (φακές, το χειρότερό του) έκλαιγε με αναφιλητα. Στις 1/11 έκατσε σκάρτη 1 ώρα, πήρε η παιδαγωγός τηλέφωνο την μητέρα μου, μιας κι εγώ εργάζομαι, να πάει να πάρει το παιδί γιατί έκλαιγε. Σήμερα δεν τον έστειλα γιατί μου εμφάνισε βήχα και μυξούλες από χθες το βράδυ.
Έχω δύο απορίες και ευχαριστώ εκ των προτέρων όποια μανούλα απαντήσει:
1) Πόσο κρατάει η περίοδος προσαρμογής;
2) Στο έντυπο που συμπλήρωσα με τα στοιχεία του παιδιού για τον βρεφικό έπρεπε να συμπληρώσω και αν γεννήθηκε με καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό scratch Ρωτηθήκατε κι εσείς κάτι ανάλογο κι αν ναι ξέρετε γιατί το ρωτάνε;;
Συγνώμη για το σεντόνι!!!! Very Happy

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
smor έγραψε:Γειά σας μανούλες!!! Ξεκινήσαμε κι εμείς πρώτη φορά βρεφικό με τον Κωνσταντίνο μου που είναι 27 μηνών. Πήγαμε για προσαρμογή στις 30/10 κάθισε μισή ωρίτσα αλλά ενα κοριτσάκι έκλαιγε συνέχεια και ο δικός μου είναι ευαίσθητος και τα έμπηξε κι αυτός. Στις 31/10 κάθισε 3 ώρες μια χαρά και μόλις είδε το φαί (φακές, το χειρότερό του) έκλαιγε με αναφιλητα. Στις 1/11 έκατσε σκάρτη 1 ώρα, πήρε η παιδαγωγός τηλέφωνο την μητέρα μου, μιας κι εγώ εργάζομαι, να πάει να πάρει το παιδί γιατί έκλαιγε. Σήμερα δεν τον έστειλα γιατί μου εμφάνισε βήχα και μυξούλες από χθες το βράδυ.
2) Στο έντυπο που συμπλήρωσα με τα στοιχεία του παιδιού για τον βρεφικό έπρεπε να συμπληρώσω και αν γεννήθηκε με καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό scratch Ρωτηθήκατε κι εσείς κάτι ανάλογο κι αν ναι ξέρετε γιατί το ρωτάνε;;

Η περίοδος προσαρμογής απ'ότι έχω καταλάβει εξαρτάται από το παιδάκι.Δηλαδή όσο το παιδάκι κλαίει κλπ κλπ θα μένει μερικές ώρες στον σταθμό μέχρι να νιώσει ασφαλές στο καινούργιο περιβάλλον όπου κ θα κάτσει όλο το ωράριο που είναι να κάθεται.Είναι φυσιολογικό στην αρχή να κλαίει,όταν τον αφήνεις.Σιγά σιγά θα κλαίει μόνο στην αρχή κ μετά θα ηρεμεί κ θα συμμετέχει.Θα σε ενημερώσουν οι δασκάλες σχετικά.Εσένα τι σου είπαν???
Σχετικά με τον τοκετό...απ'όσο θυμάμαι δεν με ρώτησαν πουθενά.Ίσως η ερώτηση να γίνεται κ για στατιστικούς λόγους γιατί απ'τη στιγμή που ένα παιδί είναι υγιές -άσχετα με τον τρόπο που γεννήθηκε- τι σημασία έχει?Βέβαια δεν είμαι κ ειδικός οπότε απλά εικάζω...
Μην ανησυχείς θα προσαρμοστεί,είναι πάρα πολύ νωρίς.Ούτε μια εβδομάδα δεν πάει το παιδί!Μπορεί να σας πάρει κ μήνα!Εμένα η μικρή έκανε περίπου 2 εβδομάδες για να νιώσει πιο άνετα αλλά κ πάλι γκρινιάζει μερικές φορές το πρωί...

smor

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marion έγραψε:

Η περίοδος προσαρμογής απ'ότι έχω καταλάβει εξαρτάται από το παιδάκι.Δηλαδή όσο το παιδάκι κλαίει κλπ κλπ θα μένει μερικές ώρες στον σταθμό μέχρι να νιώσει ασφαλές στο καινούργιο περιβάλλον όπου κ θα κάτσει όλο το ωράριο που είναι να κάθεται.Είναι φυσιολογικό στην αρχή να κλαίει,όταν τον αφήνεις.Σιγά σιγά θα κλαίει μόνο στην αρχή κ μετά θα ηρεμεί κ θα συμμετέχει.Θα σε ενημερώσουν οι δασκάλες σχετικά.Εσένα τι σου είπαν???
Σχετικά με τον τοκετό...απ'όσο θυμάμαι δεν με ρώτησαν πουθενά.Ίσως η ερώτηση να γίνεται κ για στατιστικούς λόγους γιατί απ'τη στιγμή που ένα παιδί είναι υγιές -άσχετα με τον τρόπο που γεννήθηκε- τι σημασία έχει?Βέβαια δεν είμαι κ ειδικός οπότε απλά εικάζω...
Μην ανησυχείς θα προσαρμοστεί,είναι πάρα πολύ νωρίς.Ούτε μια εβδομάδα δεν πάει το παιδί!Μπορεί να σας πάρει κ μήνα!Εμένα η μικρή έκανε περίπου 2 εβδομάδες για να νιώσει πιο άνετα αλλά κ πάλι γκρινιάζει μερικές φορές το πρωί...

Η παιδαγωγός με την οποία μίλησα μου είπε ότι στην αρχή θα έχουμε κλάματα και από ένα σημείο και ύστερα δεν θα θέλει να φύγει από τον βρεφικό. Δεν μιλήσαμε για χρονικά περιθώρια βέβαια. Είναι η πρώτη φορά που τον αφήνω με άτομα που δεν γνωρίζει και είμαι λίγο αγχωμένη.
Σ'ευχαριστώ πολύ, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

tzitziki2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια γεια σας!ειμαι νεο μελλος.εχω και γω δυο αγορακια το ενα 3 χρονων και το αλλο 10 μηνων. πηγαινουν και οι δυο παιδικο απο σεπτεμβριο.ευτυχως η προσαρμογη ηταν ευκολη και για τους 2.ο μεγαλος γκρινιαξε τισ 3 πρωτες μερες αλλα απο εκει και υστερα ολα καλα.πηγαινει με χαρα!!!!ο μικρος λιγο στην αρχη δυσκολευτικε αλλα απο οτι μπορω να καταλαβω παιρναει καλα αφου οταν βλεπει την κυρια του ειναι χαρουμενος!!!στον μεγαλο η προσαρμογη ηταν 1 εβδομαδα,στον μικρο 2 εβδομαδες το πηγαμε σιγα-σιγα
να χαιρεστε ολες τα παιδακια σας!!!! Very Happy

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
smor έγραψε:Γειά σας μανούλες!!! Ξεκινήσαμε κι εμείς πρώτη φορά βρεφικό με τον Κωνσταντίνο μου που είναι 27 μηνών. Πήγαμε για προσαρμογή στις 30/10 κάθισε μισή ωρίτσα αλλά ενα κοριτσάκι έκλαιγε συνέχεια και ο δικός μου είναι ευαίσθητος και τα έμπηξε κι αυτός. Στις 31/10 κάθισε 3 ώρες μια χαρά και μόλις είδε το φαί (φακές, το χειρότερό του) έκλαιγε με αναφιλητα. Στις 1/11 έκατσε σκάρτη 1 ώρα, πήρε η παιδαγωγός τηλέφωνο την μητέρα μου, μιας κι εγώ εργάζομαι, να πάει να πάρει το παιδί γιατί έκλαιγε. Σήμερα δεν τον έστειλα γιατί μου εμφάνισε βήχα και μυξούλες από χθες το βράδυ.

Στους παιδικους του δημου που μενω ζητησαν να συμπληρωσουμε ενα ερωτηματολογιο με τετοιες ερωτησεις (καισαρικη, αν θηλασαν κ ποσο και διαφορα αλλα).
Η προσαρμογη οπως ειπε και η Marion εξαρταται,μπορει να ειναι μια μερα,μπορει ενας μηνας κ παραπανω. Η μικρη μου χρειαστηκε πανω απο μηνα (ειναι 2,5 ετων) ,ο μεγαλος στην βδομαδα περιπου ηταν οκ.
Απο την αλλη μπορει ενα παιδι να παει με χαρα απο την αρχη και στο 2μηνο επανω να αρχισει τα κλαματα. Απο οτι μου εχουν πει φιλες αλλα κ στον σταθμο.Θελει επιμονη και σταθεροτητα απο την πλευρα μας και αγκαλιες απο τις δασκαλες.Καλη αρχη Smile

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα δεν ειναι πολυ δυσκολος πλεον να πηγαινει ειναι ο 3ος μηνας μας καποια φιλη ομως εκαναν κοντα 6 μηνες γενικα απο οτι εχουν πειοι παιδαγωγοι στον παιδικο το καθε παιδι ειναι διαφορετικο κανενα δεν κανει το ιδιο χρονο για να συνηθισει
εμενα δεν με ρωτησαν πως γεννηθηκε ουτε το εχωακουσει απο κανεναν αλλον δεν ξερω καθολου

smor

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
litsakos έγραψε:
Στους παιδικους του δημου που μενω ζητησαν να συμπληρωσουμε ενα ερωτηματολογιο με τετοιες ερωτησεις (καισαρικη, αν θηλασαν κ ποσο και διαφορα αλλα).
Η προσαρμογη οπως ειπε και η Marion εξαρταται,μπορει να ειναι μια μερα,μπορει ενας μηνας κ παραπανω. Η μικρη μου χρειαστηκε πανω απο μηνα (ειναι 2,5 ετων) ,ο μεγαλος στην βδομαδα περιπου ηταν οκ.
Απο την αλλη μπορει ενα παιδι να παει με χαρα απο την αρχη και στο 2μηνο επανω να αρχισει τα κλαματα. Απο οτι μου εχουν πει φιλες αλλα κ στον σταθμο.Θελει επιμονη και σταθεροτητα απο την πλευρα μας και αγκαλιες απο τις δασκαλες.Καλη αρχη Smile

Σ'ευχαριστώ πολύ, Very Happy μας βλέπω να μας παίρνει πάνω από μήνα η προσαρμογή κι εμάς! Επιμονή και σταθερότητα λοιπόν!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:

Εμένα δε μου ζήτησαν κάτι τέτοιο και να σου πω δε βλέπω σε τι τους αφορά.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rinoula έγραψε:
litsakos έγραψε:

Επειδη ουτε εγω εβλεπα που τους αφορα αρνηθηκα να το συμπληρωσω, μετα απο 2 μερες στα τηλεφωνα με την διευθυνση παιδικων του δημου,με την νομικη υπηρεσια του δημου, με το =ν συνηγορο του πολιτη και αφου ρωτησα και αλλες μαμαδες στα γκρουπ μαμαδων στο Fb ειπα να κανω ιστορια...αυτο ηταν ερωτηματολογιο, ηταν ξεκαθαρο, το κοινωνικο προφιλ της οικογενειας κ στοιχεια που θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν σε μια ας πουμε ψυχολογικη (?) αξιολογηση του παιδιου.Το προβλημα μου ηταν οτι το παρουσιαζαν ως υποχρεωτικο κ το ηθελαν επωνυμα, με τα στοιχεια μας. Οτα ανεφερα ομως οτι μιλησα με δικηγορο κ με τον συνηγορο του πολιτη (τους το εστειλα μαζι με μια αναφορα,αν θα παρεμβει ο Σ.τ.Π. δεν γνωριζω) τοτε τελικα δεν ηταν υποχρεωτικο....μπορεις να καταλαβεις μετα απο αυτο. Και τυχαια παλι φετος ο δημος ξεκινησε συνεργασια με ειδικους που ασχολουνται με την αναπτυξη του παιδιου (πολυ καλο το βρισκω αυτο μεν,αλλα...). Και οχι τπτ αλλο αλλα επεμεναν οτι δεν κανουν καποια ερευνα εν αγνοια των γονεων...

????????

Επισκέπτης
τι ειναι αυτο λιτσακο? ημουν μια βδομαδα χωρις συνδεση και εχασα επεισοδια.........

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
Rinoula έγραψε:
litsakos έγραψε:

Επειδη ουτε εγω εβλεπα που τους αφορα αρνηθηκα να το συμπληρωσω, μετα απο 2 μερες στα τηλεφωνα με την διευθυνση παιδικων του δημου,με την νομικη υπηρεσια του δημου, με το =ν συνηγορο του πολιτη και αφου ρωτησα και αλλες μαμαδες στα γκρουπ μαμαδων στο Fb ειπα να κανω ιστορια...αυτο ηταν ερωτηματολογιο, ηταν ξεκαθαρο, το κοινωνικο προφιλ της οικογενειας κ στοιχεια που θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν σε μια ας πουμε ψυχολογικη (?) αξιολογηση του παιδιου.Το προβλημα μου ηταν οτι το παρουσιαζαν ως υποχρεωτικο κ το ηθελαν επωνυμα, με τα στοιχεια μας. Οτα ανεφερα ομως οτι μιλησα με δικηγορο κ με τον συνηγορο του πολιτη (τους το εστειλα μαζι με μια αναφορα,αν θα παρεμβει ο Σ.τ.Π. δεν γνωριζω) τοτε τελικα δεν ηταν υποχρεωτικο....μπορεις να καταλαβεις μετα απο αυτο. Και τυχαια παλι φετος ο δημος ξεκινησε συνεργασια με ειδικους που ασχολουνται με την αναπτυξη του παιδιου (πολυ καλο το βρισκω αυτο μεν,αλλα...). Και οχι τπτ αλλο αλλα επεμεναν οτι δεν κανουν καποια ερευνα εν αγνοια των γονεων...

Πολύ καλά έκανες, κι εγώ το ίδιο θα έκανα!
Εδώ η φωτοτυπία του βιβλιαρίου με τα εμβόλια κάνονικά είναι παράνομο να ζητέιται, ισχύει το ιατρικό απόρρητο, όχι όλς αυτές οι λεπτομέρειες!!

KONI_27

KONI_27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πολυ καλα εκανες δεν το συζητω κ να το ζητανε με αυτο το τροπο καλα δεν περιμεναν να καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα αυτο τους αξιζε

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα, μανούλες! Αύριο θα πάει η κορούλα μου πρώτη φορά στον παιδικό. Είναι 32 μηνών. Μας είπαν θα κάνουμε την εγγραφή. Νιώθω πολύ περίεργα. Είμαστε συνέχεια μαζί από τότε που γεννήθηκε.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε πήρανε η τους πήρες τελικά; Είναι λίγο πρίγα τις πρώτες μέρες αλλά μετά θα συνηθίσετε!

nicole1981

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!Πήραν τηλ. τον άντρα μου αργά το μεσημέρι κ πήγαμε σήμερα πρωί πρωί για εγγραφή. Πολύ ωραίο περιβάλλον-δεν το περίμενα τόσο καλό, φαίνεται διαφορετικό από έξω.
Οι δασκάλες της χαμογελαστές κι ευδιάθετες. Αύριο θα πάμε μαζί για λίγες ώρες. Δεν ήξερα ότι επιτρέπεται να μείνει κ η μαμά μέσα στην αρχή. Έτσι κάνατε κι εσείς?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 33]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις