26 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ?? Τετ Σεπ 12, 2012 2:36 am
MariaMous
Σιωπηλή δύναμη
Στον Γκαρα θα παω κ εγω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
KAI o νταφοπουλοσ καλοσ γιατροσ αλλα ο γκαρασ δεν παιζεται μαρια εχω παει κ στουσ 2 αλλα επελεξα να με αναλαβει στην εγκυμοσυνη ο γκαρασ....οταν πασ θα καταλαβεισ εχω σταθερο του τη κ κινητο αν θεσ να στο δωσω κ αν θεσ πεσ και το ονομα μου γιατι θα σε ρωτησει αν πηγεσ μεσο καποιου γνωστου...ΚΟΣΚΙΝΙΩΤΗ ΧΡΥΣΑ με λενε με εχει γραψει με το πατρικο μου.MariaMous έγραψε:Στον Γκαρα θα παω κ εγω.
MariaIoanna έγραψε:Κορίτσια γεια σας
έχω 2 κορίτσια γεννημένα το ένα τέλος του 2007 και το άλλο το 2009. Γέννησα στην κλινική του Ρίζου με τον κ. Ντούσια. Έμεινα υπερευχαριστημένη με τον γιατρό, το προσωπικό και την κλινική. Σε μονόκλινο με φτ δώσαμε όλα μαζί (γιατρό + κλινική) 2300 αν θυμάμαι καλά..μέχρι 2500 το πολύ. Σε αυτά τα χρήματα είναι και η αμοιβή του γιατρού σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δηλ. χωρίς να πληρώνω επισκέψεις. Όλα στο τέλος.
Τώρα για το νοσοκομείο, ρωτήστε καλά γιατί πλέον ακούγεται ότι έχουν σοβαρές ελλείψεις σε απλά υλικά.
Φίλες μου που γέννησαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς που προαναφέρατε, η γέννα μαζί με τα φακελάκια τους πήγε όσο έδωσα εγώ στο ιδιωτικό και ίσως και παραπάνω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaIoanna στις Τετ Σεπ 12, 2012 10:13 pm, 1 φορά
xrysakoski έγραψε: στο νοσοκομειο δεν σε εχουν κ για πεταμα ολα στα παρεχουν
MariaIoanna έγραψε:xrysakoski έγραψε: στο νοσοκομειο δεν σε εχουν κ για πεταμα ολα στα παρεχουν
και φυσικά πουθενά δεν ανέφερα ότι στο νοσοκομείο σε έχουν για πέταμα οι άνθρωποι
Λέω απλώς ότι λόγω της σημερινής κατάστασης (κρίση, περικοπές κλπ) καλό είναι να ενημερωνόμαστε πιο πριν για το τι θα χρειαστούμε. Δεν είναι καθόλου περίεργο να μην υπάρχουν ιατρικά αναλώσιμα κι ετσι ο κόσμος να μην εξυπηρετείται. Και ξαναλέω οι άνθρωποι δεν το κάνουν επίτηδες, οι συνθήκες δε το επιτρέπουν. Δεν είπα ποτέ ότι οι γιατροί του ιδιωτικού είναι καλύτεροι από του δημοσίου. Αν είναι δυνατόν.
Μια διαφορετική άποψη είπα να παραθέσω.
MariaIoanna έγραψε:Κορίτσια γεια σας
έχω 2 κορίτσια γεννημένα το ένα τέλος του 2007 και το άλλο το 2009. Γέννησα στην κλινική του Ρίζου με τον κ. Ντούσια. Έμεινα υπερευχαριστημένη με τον γιατρό, το προσωπικό και την κλινική. Σε μονόκλινο με φτ δώσαμε όλα μαζί (γιατρό + κλινική) 2300 αν θυμάμαι καλά..μέχρι 2500 το πολύ. Σε αυτά τα χρήματα είναι και η αμοιβή του γιατρού σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δηλ. χωρίς να πληρώνω επισκέψεις. Όλα στο τέλος.
Τώρα για το νοσοκομείο, ρωτήστε καλά γιατί πλέον ακούγεται ότι έχουν σοβαρές ελλείψεις σε απλά υλικά.
Φίλες μου που γέννησαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς που προαναφέρατε, η γέννα μαζί με τα φακελάκια τους πήγε όσο έδωσα εγώ στο ιδιωτικό και ίσως και παραπάνω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaIoanna στις Πεμ Σεπ 13, 2012 6:53 am, 1 φορά
MariaIoanna έγραψε:κι επειδή θέλω να κάνω 3ο
και δε μας περισσέυει φράγκο ας πούμε ότι επιλέγω νοσοκομείο.
Πόσο να υπολογίζω λέτε?
Γιατί αν είναι φτηνά ξεκινάω προσπάθειες
letitsa έγραψε:εγω παντως θεωρω βλακεια να πληρωνω στο νοσοκομειο...ελεος και μετα λενε δωρεαν υγεια.....εγω μενω επαρχεια και δεν μπορουσα να αφησω την δουλεια μου και να παω να περιμενω απο το πρωι μεχρι το μεσημερι να στηθω εκει μεχρι να με εξετασει για 10 λεπτα ο καθε νοσοκομειακος γιατρος.....ενω σε αντιθεση εγω στον γιατρο μου δεν εχω κανει επισκεψη κατω απο μια ωρα...αρα ετσι οπως ειναι σε εμενα θα επρεπε να παω απογευματινο που παει να πει 70 ευρω...οχι ρε δεν θα εδινα αυτα τα λεφτα στο νοσοκομειο...μετα το φακελακι που δινεις????που το πας.....αρα πας στιν κλινικι και απο εκει και περα δεν ειναι αναγκη να πας στα λουξ τα δωματια αμα δεν σου φτανουνε υπαρχουν και τα τετρακλινα που ειναι ποιο οικονομικα...εγω αμα πηγενα στο νοσοκομειο και πληρωνα απογευματινα θα μου εβγαιναν τουλαχιστων 1500 μονο ο γιατρος χωρις την γεννα και βαλε τι θα επερνε μετα .....ααααα και εχω ικα ασφαλεια
letitsa έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ...ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ... » Οι απαραίτητες... συστάσεις! » ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης