Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Χρύσα και Τόνια ακριβώς κι εγώ γι'αυτό είπα ότι καλύτερα να μη χαλάμε τις καρδιές μας και τέλος! Smile
Λογικό να υπάρχουν ψιλοδιαφωνίες και παρεξηγησούλες αλλά μη μενουμε εκεί!
Ειρήνη, Αννα και Χρύσα μίλησα με τη φίλη μου και είπαμε να βρεθούμε αύριο βραδάκι ή την Πέμπτη!Οπότε ok για αύριο στις 6! Very Happy

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 654316
Έτοιμο το παρεάκι
Τελικα να βρεθούμε 6 στην πλατεία η να βρεθούμε 6 στο σταθμο; Τι λέτε;
Αφου όλες ξέρουμε τις φάτσες μας βρε τρελοκομεια
Μόνο μη μου άρχισετε τα 12ποντα γιατι θα φυγω

εγώ δε σώζομαι ούτε με 12 ποντο λέμεεεε..... Laughing Laughing
να έρθω εγώ κατευθείαν στην πλατεία;;;πειράζει;για να παρκάρω εκεί

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΙΠΛΉ!!!!!

Ευχαριστώ βρε κούκλα
Καλη ξεκούραση
Φιλια

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
xrysaki! έγραψε:
toniach29 έγραψε:
xrysaki! έγραψε:τονια κ εμενα αυτα μου θυμιζουν κ να σου πω την αληθεια δεν χαλιεμαι αλλο..κ δεν θα μιλησω κ αλλο..
ειρηνη κακως φοβασαι να μιλησεις..οταν δεν προσβαλεις κ σεβεσαι μπορεις να εκφραζεσαι ελευθερα κ εσυ κ ολες μας..πιστευω δλδ..

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΘΕΩΣ..ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ??ΣΩΣΤΑ??ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΝΟΗΜΑ...
το ξερω τονια μου..ομως αυτα δεν σταματουν ποτε απο οτι φαινεται..δεν μπορουμε να κανουμε κατι ομως μονο να παψουμε να ασχολουμαστε..
ευουλι κ εγω αυτο λεω να μην χαλαστουμε αλλο Very Happy
ειρηνηηηηη ναι μια χαρα ειναι στις 6..θα κραταω ενα κοκκινο τριανταφυλλο Very Happy Very Happy Very Happy

Laughing Laughing εγώ θα φοράω ένα κόκκινο στρινγκ!να σας δω να ξεβρακώνετε τις κοπέλες που θα περνάνε και τι στον κόσμο!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 40746

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΕ!!!ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ............

ΕΥΟΥΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΝΑ Σ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!

ΑΝΤΕ ΦΕΥΓΩ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΧΤΩ ΠΙΟ ΥΣΤΕΡΑ.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ.ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΧΑΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 417472

ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ Κ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΒΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΙΛΙ!!!

ΕΛΑ ΕΛΑ! ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 417472 ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ! Wink

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
eirini7 έγραψε:
Laughing Laughing εγώ θα φοράω ένα κόκκινο στρινγκ!να σας δω να ξεβρακώνετε τις κοπέλες που θα περνάνε και τι στον κόσμο!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 40746

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΕ!!!ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ............

ΕΥΟΥΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΝΑ Σ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!

ΑΝΤΕ ΦΕΥΓΩ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΧΤΩ ΠΙΟ ΥΣΤΕΡΑ.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ.ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.

χαχαχαχαχαχα!!!έλιωσααααααααα....... Laughing Laughing Laughing Laughing
ξαναπετάξου ξαναπετάξου!!!!

κορίτσια πάμε μια βολτίτσα κι εμείς!σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Χρύσα και Τόνια ακριβώς κι εγώ γι'αυτό είπα ότι καλύτερα να μη χαλάμε τις καρδιές μας και τέλος! Smile
Ειρήνη, Αννα και Χρύσα μίλησα με τη φίλη μου και είπαμε να βρεθούμε αύριο βραδάκι ή την Πέμπτη!Οπότε ok για αύριο στις 6! Very Happy

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 654316
Έτοιμο το παρεάκι

Εγω θα βρεθώ 6 με την Ευη στο σταθμο και θα ανέβουμε μαζι, πόση ώρα να κάνουμε; 15 λεπτακια;

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
eirini7 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

Έτοιμο το παρεάκι

Εγω θα βρεθώ 6 με την Ευη στο σταθμο και θα ανέβουμε μαζι, πόση ώρα να κάνουμε; 15 λεπτακια;

όχι βρε πιο λίγο..μια ευθεία είναι..

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
characy έγραψε:Γεια σου Μικα! Δεν εχουμε ξαναμιλησει...με το καλο σου ευχομαι!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε θυμάμαι εσένα σαμάνθα
Μπήκες σιγα σιγα δειλά δειλά
Αλλα μετα έκανες πολυ αισθητή την παρουσία σου!!

Χαχαχα

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγγνώμη που χάθηκα αλλά πλακωσαν τα τηλέφωνα!Αννα, Γιάννα και Χρύσα σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Αννα μου ας πούμε και 6 παρα κάτι στα εκδοτήρια του σταθμού ώστε κατα τις 6 να βρούμε και τις άλλες!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εντάξει κυρία πειραιωτισσα εγω δεν τα ξέρω καλα τα μέρη!!! Οπότε αύριο rdv γύρω στις 6:10 στην πλατεία! Το είδε η Χρύσα ε, μην μας ξαχνει, αλλα τα λέμε και αύριο
Σου στέλνω το κιν μου σε πμ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Σε θυμάμαι εσένα σαμάνθα

Χαχαχα

ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΥΠΩΣΩ! ΑΜΑ ΤΡΟΥΠΩΣΩ ΤΡΟΥΠΩΣΑ! Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mikas έγραψε:
characy έγραψε:Γεια σου Μικα! Δεν εχουμε ξαναμιλησει...με το καλο σου ευχομαι!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΣ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 417472

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Σε θυμάμαι εσένα σαμάνθα

Χαχαχα

ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΥΠΩΣΩ! ΑΜΑ ΤΡΟΥΠΩΣΩ ΤΡΟΥΠΩΣΑ! Laughing Laughing Laughing
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 334590

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ....ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΩ! Laughing Laughing Laughing

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια δημιουργήθηκε ένας καυγάς για τον οποίο φταίω εγώ. Εντελώς απερίσκεπτα, άνοιξα ένα θέμα, για το οποίο είχαν απορίες ορισμένες μαμάδες εδώ μέσα. Δεν φαντάστηκα ότι θα έφτανε εκεί που έφτασε. Ήταν δική μου η απερισκεψία. Ό,τι έγινε έγινε, μη το συνεχίζετε κι εδώ και χαλάτε μεταξύ σας τις καρδιές σας. Μη το πάρετε ως απαγόρευση. Συζητήστε το όσο θέλετε, αλλά ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 315810

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΙΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ! ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΑΣΤΕΙΑ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Very Happy Very Happy Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν πήρα ανάσα απ'τα τηλέφωνα!Σας αφήνω!Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 315810 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 315810

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛ! Wink

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:Ε ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛ! Wink

Δεν παιζεσαι!!! Προσκυνώ!!!
Φεύγω και εγω κοριτσακια πανε σε μια γιορτουλα

Πολλα φιλάκια

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
αφρουλα έγραψε:Ε ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛ! Wink

Δεν παιζεσαι!!! Προσκυνώ!!!
Φεύγω και εγω κοριτσακια πανε σε μια γιορτουλα

Πολλα φιλάκια

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 417472

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 90233 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 90233 ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ.ΝΑ ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΙΣΑ.ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΗΡΘΕ Ο ΑΓΑΣ ΑΠ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΗΡΘΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ,ΗΘΕΛΕ ΜΕΤΑ Ο ΑΓΑΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΣΟΥΚΑΛΙΚΑ Κ.Λ.Π....ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΡΟΝΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΝ Κ........ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΕΑ? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 37 315810

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΟΥΡΛΟΚΟΥΚΟΥ? Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ? ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ? Laughing Laughing Laughing

mikas

mikas
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΟΥΡΛΟΚΟΥΚΟΥ? Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ? ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ? Laughing Laughing Laughing

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΓΑ,ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ,ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ,ΛΟΥΣΟΥ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΑΡΑΚΙ...............

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις