201 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Πεμ Σεπ 13, 2012 12:55 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:43 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:43 am, 1 φορά
εγω προσωπικα δεν στο λεω για να σου δειξω "κατανοηση"απλα σε νιωθω,ασχετο γεννησε η σκυλιτσα μας πριν λιγες μερες κ καθομουν κ την εβλεπα σαν χαζη κ της ελεγα"εγινες μανουλα ε?η σειρα μου τωρα"χααχααχααφρουλα έγραψε:ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ...ΤΙ ΚΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ? ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ (ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ!)! ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ (ΜΠΕΜΠΕ-ΓΑΜΟΣ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ! ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:45 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:45 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!ΑΝΤΕ!!!!!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ! ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ! ΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ?
eirini7 έγραψε:τι σου έφτιαξε η μαμά σου σήμερα Αννα;;;
christinageo έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!ΑΝΤΕ!!!!!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ! ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ! ΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ?
υπνηλια , κουραση γενικα , πονοκεφαλο(δεν ξερω βεβαια αν ειναι συμπτωμα αλλα με ποναει 1,5 εβδομαδα συνεχομενα , δυο βραδια ξυπνησα απο τον υπνο με ταση προς εμετο και με ποναγε η κοιλια μου σαν να θελω να αδιαθετησω αυτο πριν μια εβδομαδα που επισης δεν ξερω αν ειναι συπτωμα , ασε εχω μπει στο τριπακι και μπορει ολα αυτα να ειναι τυχαια , εχω τρελαθειιιιιιι σου λεω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:46 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΤΟ! ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΕΞΗΣ ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΟΝΑ ΤΡΕΛΑ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!
αυτό πράγματι μου κάνει εντύπωση
εγω προσωπικα δεν στο λεω για να σου δειξω "κατανοηση"απλα σε νιωθω,ασχετο γεννησε η σκυλιτσα μας πριν λιγες μερες κ καθομουν κ την εβλεπα σαν χαζη κ της ελεγα"εγινες μανουλα ε?η σειρα μου τωρα"χααχααχααφρουλα έγραψε:ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ...ΤΙ ΚΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ? ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ!
eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΕΤΟ! ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΕΞΗΣ ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΟΝΑ ΤΡΕΛΑ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!
αυτό πράγματι μου κάνει εντύπωση
ρε δεσποινα μου να σε ρωτησω οταν κανω πιπι μετα για λιγο με ποναει η κοιλια μου κ συνηθως το παθαινω τη νυχτα,το ειχες αυτο?Deb έγραψε:Αφρούλα ανυπομονώ να έρθει!!!Σίγουρα μέχρι τέλος του μήνα!!Αλλά πιο πολύ το βλέπω μέχρι τέλος της επόμενης εβδομάδας!Την Δευτέρα έχω πάλι γιατρό!!!Για να δούμε!!!!Πάντως το καλό είναι ότι πάμε φυσιολογικά!!!
Σας αφήνω λιγάκι να κάνω ένα μπανάκι και να ξαπλώσω στον καναπέ γιατί τα πόδια μου έχουν γίνει τούμπανο!!!φιλιά!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:50 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης