226 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Πεμ Σεπ 13, 2012 1:43 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:50 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
με βουλες δεν εχω καφε αμα θελεις ασε εχω παθει πλακα το ενα κοιμαται παντα ανασκελα σαν πεθαμενο εχω ριξει το γελιο της ζωης μου μολις τα βλεπω χααχααφρουλα έγραψε:ΤΟ ΞΕΡΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ! ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ! ΔΕ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΝΕΛΛΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΜΠΕ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ! ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
καλως ηρθες στην παρεα μας...ειμαι η Αρτεμη....συντομα σου ευχομαι να αποκτησεις ενα υγιεστατο μωρακι..........vorangela έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια και καλώς σας βρήκα!
Πρώτη φορά μιλάω μαζί σας αλλά έχω καιρό που σας διαβάζω και σας ευχαριστώ γιατί πολλές φορές μου ανοίξατε τα μάτια.
Είμαι κι εγώ μια ελπίζοντας προσεχώς μανούλα, προσπαθούμε περίπου 1,5 χρόνο, αλλά τίποτα. Ο γιατρός λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, οι λόγοι είναι καθαρά ψυχολογικοί. Τον περασμένο μήνα αδιαθέτησα στις 21 Αυγούστου και σ αυτό το διάστημα είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξίας. Αυτό έδειξε ότι τη 12η μέρα ξεκινούσε η αύξηση της ορμόνης, κανονικά, πρέπει να αδιαθετήσω 15 - 16 Σεπτεμβρίου μιας κι έχω σταθερό κύκλο 26-27 ημερών.
Δεν έχω συμπτώματα ιδιαίτερα, μόνο το στήθος μου έχει πρηστεί και πονάει, κι αυτό το έπαθα σχετικά νωρίς σε σχέση με άλλες φορές, πόνους στη κοιλιά δεν έχω εκτός από κάτι άσχετες σουβλιές ώρες ώρες που μπορεί να είναι κι από το έντερο.
Εύχομαι να μην αδιαθετήσω, και το ίδιο εύχομαι και σε όλες όσες είναι στη θέση μου!
Σας φιλώ!
vorangela έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια και καλώς σας βρήκα!
Πρώτη φορά μιλάω μαζί σας αλλά έχω καιρό που σας διαβάζω και σας ευχαριστώ γιατί πολλές φορές μου ανοίξατε τα μάτια.
Είμαι κι εγώ μια ελπίζοντας προσεχώς μανούλα, προσπαθούμε περίπου 1,5 χρόνο, αλλά τίποτα. Ο γιατρός λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, οι λόγοι είναι καθαρά ψυχολογικοί. Τον περασμένο μήνα αδιαθέτησα στις 21 Αυγούστου και σ αυτό το διάστημα είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξίας. Αυτό έδειξε ότι τη 12η μέρα ξεκινούσε η αύξηση της ορμόνης, κανονικά, πρέπει να αδιαθετήσω 15 - 16 Σεπτεμβρίου μιας κι έχω σταθερό κύκλο 26-27 ημερών.
Δεν έχω συμπτώματα ιδιαίτερα, μόνο το στήθος μου έχει πρηστεί και πονάει, κι αυτό το έπαθα σχετικά νωρίς σε σχέση με άλλες φορές, πόνους στη κοιλιά δεν έχω εκτός από κάτι άσχετες σουβλιές ώρες ώρες που μπορεί να είναι κι από το έντερο.
Εύχομαι να μην αδιαθετήσω, και το ίδιο εύχομαι και σε όλες όσες είναι στη θέση μου!
Σας φιλώ!
αφρουλα και ειρηνη ευχαριστω για τις απαντησεις.....για να δουμε τι 8α δουμε...αν και ποναω αρκετα μαλλον 8α με ρ8ει..........ελπιζω βεβαια πωσ οχι αλλα ειπαμε οταν 8ελει αυτο θα ρ8ει...εσεισ σε τι φαση του κυκλου βρισκεστεeirini7 έγραψε:art86 έγραψε:ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για τον μπεμπη ....μοιαζει πολυ τον αδερφο μου......κουκλαρος ειναι...ειχαμε κανενα ευχαριστο εντωμεταξυ...?Εγω κοριτσια μου δεν το σκεφτομαι ...το εχω παρει πολυ χαλαρα ...θελω να ρ8ει συντομα γιατι εχει περασει αρκετος καιροσ απο την αποβολλη...9 μηνεσ πανω κατω αλλα δεν θα με παρει απο κατω...θετικη σκεψη και ολα 8α γινουν...τωρα ειμαι στην 30η μερα του κυκλου συνη8ως 28 η 29 το πολυ 30η ερχεται αλλα πριοσπαθω αν μην το σκεφτομαι ..αν θελει αν ρθει θα ρθει αλλιωσ θα προσπερασει ....χαχαχαχ παντωσ χ8εσ και σημερα το προι που μετρησα την 8ερμοκρασια μου ειχα 37.2.....οταν ειναι αν ρ8ει πεφτει...?το ξερει καμια αυτο??????
νομίζω ότι κανονικά πέφτει μια μέρα πριν την περίοδο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:51 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:51 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:eirinaki έγραψε:καλημερουδια σε ολες τα κοριτσαρες!!!!τι κανετε πως ειστε????κανα νεο???
καλώς την!
ειρηνακι μου...δεν πειραζει ειπαμε θετικη σκεψη ...τον αλλο μηνα...μακαρι αν μην μου ρ8ει ουτε αυριο...γτ μετα οι μερεσ καθυστερησης ειναι πιο πολλες....eirini7 έγραψε:Αρτεμις για να είναι ανεβασμένη η θερμοκρασία σου ούτε αύριο θα σου έρθει..μακάρι!!!!!εγώ σήμερα αδιαθέτησα...
Γιάννα τι κάνεις;;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:55 am, 1 φορά
ε..εσυ μη ν εισαι τοσο σιγουρηηηηηηηηηηηηηηηηηη....σε 5 μερες θα αδια8ετησω.........μπορει αν μην βρει τον δρομο καλε.....που στο ευχομαι ολοψυχα κοριτσακιαφρουλα έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ?! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ? ΔΩΣΕ ΤΗΣ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ!
ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΓΩ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ! ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!
ετσι ειναι μονο το πρωι αλλα λεω υαρχει περιπτωση ενω ειναι ανεβασμενη το πρωι στην διαρκεια της μερασ να πεση και να ρ8ει η ακατανομαστη....//?αν και μου ειπαν οτι αν ειναι ανεβασμενη ουτε αυριο ερχεται.....δεν θυμαμαι ποια μου το ειπε.....αν και πιστευω οτι ακθε οργανισμος ειανι διαφορετικοςeirini7 έγραψε:art86 έγραψε:να ρωτησω κατι χαζο?την θερμοκρασια την μετραμε το πρωι πριν κατεβουμε απο το κρεβατι.....εγω σημερα πχ ειχα 37.2...υπαρχει περιπτωση στην διαρκεια τησ μερα να πεσει η 8ερμοκρασια και αν μου ρ8ει...????????η εφοσον η θερμοκρασια το πρωι ηταν υψηλη μετραει για ολη την μερα....γτ μονο αυτη η θερμοκρασια ειναια ξιοπιστη...ελπιζω αν καταλαβατε τι ειπα γτ το ειπα λιγοοο μπερδεμενα
δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω πρέπει να μετράμε μόνο το πρωι τη θερμοκρασία μας..
αφρουλα έγραψε:
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!! ΜΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!
ευχαριστω πολυ γιαννα μου να σαι καλα...μια χαρα ειμαι δοξα τω θεω...εχω λιγα τρεχαματα διαβασμα δουλειεσ σπιτι και τον μπεμπη μας οποτε καταλαβαινεις....ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ.ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ?ΠΩΣ ΝΙΩΣΑΤΕ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ?
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ.Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ?
ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ!
την θερμοκρασια την μετραμε το πρωι πριν σηκωθεισ απο το κρεβατι...εκει στο 37,2 κ3 ειανι ενθαρρυντικο σημαδι.....vorangela έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όλες!αφρουλα έγραψε:
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!! ΜΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!
Ξέρω ότι έχω απευθυνθεί στην πηγή της ομορφιάς και της επιστήμης! τι νόμιζες τυχαία έκανα εγγραφή?
Να ρωτήσω ρε κορίτσια τώρα κάτι σχετικό με τη θερμοκρασία, ποια στιγμή της ημέρας μετράται? Και ποια θερμοκρασία θεωρείται εντός εισαγωγικών "ενθαρρυντική"? εγώ έχω να αρρωστήσω από το 1996, όχι πυρετό δεν έχω κάνει από τότε αλλά ούτε δέκατα, χθες λοιπόν που διάβαζα διάφορα γραπτά σας εδώ είπα δε βάζω κι ένα θερμόμετρο στο άσχετο? και μου έδειξε ότι 37,2...
Δώστε μου το φώτα σας !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:55 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης