251 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Πεμ Σεπ 13, 2012 2:25 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 4:56 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:Ειρηνάκι χάλια είμαι..πονάει η μέση μου και η κοιλιά μου...βλέπεις δε με ξέχασε η αλέκαΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ.ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ?ΠΩΣ ΝΙΩΣΑΤΕ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ?
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ.Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.ΑΦΡΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ?
ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ!
Γιάννα μου ήταν πολύ συγκινητικά..εγώ προσωπικά ένιωθα σα να βγήκα με τις φίλες μου και όχι με κάποιες που είδα πρώτη φορά..ήταν πολύ όμορφα αλλά δε βγάλαμε φωτο ξεχάσαμε
το διαβασα ειρηνακι μου..............σε ευχαριστω πολυ....eirini7 έγραψε:http://www.123baby.me/temperature.html
διάβασε Αρτεμις
eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΤΙΜΗ! ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 9Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!
καλέ πριν σε ρώτησα γιατί δε μου το είπες;;;;;;;αααααα.........
μάλλον είναι νωρίς για να δείξει..12 μέρες θέλει
αφρουλα μου βιαστηκεσ...ειανι νωρις...τατεστ δειχνουν με μια μερα καθυστερηση και μπορει ακι με παραπανω...πες οτι αυτο το τεστ δεν το εκανες......μακαρι να μην σου ρθει και αν δεις ενα τεραστιο ++++++++++++++eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΤΙΜΗ! ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 9Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!
καλέ πριν σε ρώτησα γιατί δε μου το είπες;;;;;;;αααααα.........
μάλλον είναι νωρίς για να δείξει..12 μέρες θέλει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 5:00 am, 1 φορά
καλως ηρθες στην παρεα μας και σου ευχομαι συντομα να γινεις μανουλα.......Pegy έγραψε:Καλησπεριζω ολες τις μαμαδες,τις μελλουσες μαμαδες και οσες βρισκονται στην προσπαθεια για να γινουν μαμαδες...Ειμαι νεα στο forum αλλα ειμαι επισης μια απο τις πολλες που επιθυμουν να βιωσουν το θαυμα της ζωης...!! Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα....!!!
Pegy έγραψε:Καλησπεριζω ολες τις μαμαδες,τις μελλουσες μαμαδες και οσες βρισκονται στην προσπαθεια για να γινουν μαμαδες...Ειμαι νεα στο forum αλλα ειμαι επισης μια απο τις πολλες που επιθυμουν να βιωσουν το θαυμα της ζωης...!! Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα....!!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΤΙΜΗ! ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 9Η ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Ιουλ 23, 2014 5:00 am, 1 φορά
art86 έγραψε:την θερμοκρασια την μετραμε το πρωι πριν σηκωθεισ απο το κρεβατι...εκει στο 37,2 κ3 ειανι ενθαρρυντικο σημαδι.....
ακριβως ετσι αν σκεφτεσαι..αν δεν ερθει τελεια αν ερθει δεν πτοουμαστε............βαλε ενα θερμομετρο διπλα στο κομοδινο σου-καλυτερα υδραργυρου-και καντο δεν εχεισ αν χασεις κατι...και καλυτερα υπογλωσσια.....vorangela έγραψε:art86 έγραψε:την θερμοκρασια την μετραμε το πρωι πριν σηκωθεισ απο το κρεβατι...εκει στο 37,2 κ3 ειανι ενθαρρυντικο σημαδι.....
...μάλιστα... (ΤΙ ΑΣΧΕΤΗ ΕΊΜΑΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!!)ενθαρρυντικό σημάδι είναι γι αυτούς που τη μετράνε το πρωί… κι όχι γι αυτούς που τη μετράνε (καλή ώρα σας εμένα στις 20 και 30 το βράδυ και μετά από πιστολάκι μαλλιών 20 λεπτά )
... κατάλαβα...μάλλον θα πρέπει να πάω Super Market...
...και να έρθει δεν πτοούμαι... θα έρθει η στιγμή που δε θα έρθει...
Ευχαριστώ για την πληροφορία!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑ! ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΑΖΟΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΙΛΟΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ! ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ 9 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!
για μεναδεν ειναι χαζο αφρουλα μου...το 8ες πολυ και εισαι ανυπομονη...το καταλαβαινω απολυτα.....αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑ! ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΑΖΟΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΙΛΟΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ! ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ 9 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ!
eirinaki έγραψε:Pegy έγραψε:Καλησπεριζω ολες τις μαμαδες,τις μελλουσες μαμαδες και οσες βρισκονται στην προσπαθεια για να γινουν μαμαδες...Ειμαι νεα στο forum αλλα ειμαι επισης μια απο τις πολλες που επιθυμουν να βιωσουν το θαυμα της ζωης...!! Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα....!!!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΜΑ
Pegy έγραψε:eirinaki έγραψε:Pegy έγραψε:Καλησπεριζω ολες τις μαμαδες,τις μελλουσες μαμαδες και οσες βρισκονται στην προσπαθεια για να γινουν μαμαδες...Ειμαι νεα στο forum αλλα ειμαι επισης μια απο τις πολλες που επιθυμουν να βιωσουν το θαυμα της ζωης...!! Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα....!!!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΜΑ
Καλως σας βρηκα!!!! eirinaki ας ελπισουμε να μην ερθει η ακατανομαστη!!! Μεχρι τις 20 του μηνα θα ξερουμε...!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης