Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
319 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 319 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλησπερα!! Ειναι κανενα κοριτσακι εδω??

Εγω παλι δουλεια μεχρι τις 12 και ειπα να μπω να σας κανω παρεα!
ειμαι εγω εδω..τι ακνεις..εχουμε πολυ καιρο αν τα πουμε..να ζησετε να εστε ευτυχισμενοι και συντομα να μεγαλωσετε την οικογενεια σας,.....δεν σου ειχα ευχηθει εγω..καλλιο αργα παρα ποτε

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
eirinaki έγραψε:
art86 έγραψε:
eirinaki έγραψε:
art86 έγραψε:
eirinaki έγραψε:αααα ωραια μια χαρα μπραβοοο!!!!προσπαθητε καιρο????μακαρι συντομα να εισαι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 990599  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 990599  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 990599
εμενα λες.....?????αν λες εμενα ναι προσπαθουμε αρκετο καιρο και πριν και μετα την αποβολλη...ειναι 9 μηνες σχεδον απο την αποβολλη προσπαθουμε συστηματικα αλλα τπτ.ο γιατρος λεει οτι μαλλον φταιει το αγχος...αλαλ γινεται να μην αγχωνεσαι να μην το σκεφτεσαι να μην απογοητευεσαι οταν ερχεται η καταραμενη,?γινεται?αφου το θες...αφου ξερεις οτι το αξιζεις?οτι εχεις να δωσεις ...αγαπη φροντιδα στοργη...ΓΙΝΕΤΑΙ??????????

ναι εσενα λεω!!!χιχιχιχι
αχ ναι βρε κοπελα μου αυτο το αγχος πωπω...κακο πραγμα αλλα δεν γινετε!!!!οτι κ να πεις εχεις δικιο κοπελα μου σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!αλλα προσπαθησε να χαλαρωσεις οσο μπορεις για να ερθει το νινι Very Happy Very Happy Very Happy

Ειρηνακι μου μαι κουβεντα ειναι.νομιζεις δεν προσπαθησα...σαν τρελη προσπαθησα αλλαματαια.οκ δεν ειμαι τελειως τρελη οποως παλια αλλα οχι οτι δεν το σκεφτομαι παλι..απλα πιο ηπια πιο νορμαλ.παλια εβγαζα συμπτωματα απο το μυαλο μου.τωρα απλα τα καταπινω μεσα μου δεν τα μοιραζομαι με τον αντρα μου γτ αγχωνω και αυτον κια ειναι κριμα.το θελει και αυτος οσο εγω αλλα ξερεις οι αντρες ειναι πιο κουλ απο μας...και επειδη λατρευω τον αντρα μου δεν θελω να νιωθει οτι κανω αγγαρεια στο σεξ μονο και μονο για να μεινω εγκυος...γτ οταν συνεχεια λες στον αλλον ελα ελα εχω οωρρηξια ετσι νιωθει......εγω δεν το κανα βεβαια για αυτο τον θελω τον αντρα μου δεν το συζηταμε αλλα λεω και απολαυση και μπεμπε....αλλα οι αντρες ξερεις.νιωθουν οτι τους εκμεταλευομαστε.για αυτο πια δεν εκδηλωνομαι.τα κραταω μεσα μου..αλλα φοβαμαι μην σκασω μονο καμια μερα.ολη μου λεν νεοι ειστε τι δεν αθ κανετε παιδια?η το αλλο που να ξερεις εσυ δεν εχεις παιδια για ρωτα και μενα που εχω 2..η το αντε 1 χρονο παντρεμενοι παιδια ποτε θα κανετε...........???αστα..αστα

αχχ το ξερω κουκλα μου οτι ειναι μια κουβεντα κ σε καταλαβαινω απολυτα...μπορεις να τα συζητας εδω μαζι μας κ να ξαλαφρωνεις..ναι οι αντρες ειναι πιο αναισθητοι σε αυτο το θεμα οχι ολοι βεβαια αλλα αρκετοι...
ετσι πρεπει να το βλεπετε κ οι σας..κ απολαυση κ μπεμπε σωστα...και μακαρι συντομα να πιασεις αν δεν εισαι ηδη κουκλα μου!!!!αυτοι οι υπολοιποι που το παιζουν γνωστες των παντων πως μου την δινουν στα νευρα..κ ειδικα οταν γινονται αδιακριτοι με ερωτησεις κ σποντες...πωπω τρελενομαι λεμε

ε ναι υπαρχουν πολλοι καλοθελητες .ρε νουμερο με ποιο δικαιωμα μου λες εμενα να πατε να κοιταχτητε μην δεν μπορειτε...ναι ναι μου το παν και αυτο.ε καταλαβαινεις γτ επειπεδο ανθρωπων μιλαμε...διακριτικοτητα 0..κια συνηθως αυτες τισ μαλακιες τισ κανουν συγγενεις..οχ οικογενεια συγγενεις

μα καλα δεν ντρεπονται λιγακι??ειναι δυνατον??πως το λες αυτο μωρε?επιπεδο????πατο πιανουν....ναι οι συγγενεις νομιζουν οτι εχουν παραπανω δικαιωμα να ρωτησουν επι του θεμματος..ελεος δηλαδη

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλησπερα!! Ειναι κανενα κοριτσακι εδω??

Εγω παλι δουλεια μεχρι τις 12 και ειπα να μπω να σας κανω παρεα!

καλως την την κουκλα τι κανεις κοπελα μου?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω πολυ Αρτεμις μου!! να εισαι καλα!!
συντομα να ειμαστε ολες μανουλες!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 654316

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ Αρτεμις μου!! να εισαι καλα!!
συντομα να ειμαστε ολες μανουλες!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 654316
μακαρι μακαρι..σε τι φαση βρισκεσαι .....αναμενεις???????

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirinaki έγραψε:

γεια σου Ειρηνη μου!! καπου πηρε το ματι μου οτι φτανει η μερα που θα πιασεις δουλεια? βρηκες?? αντε για να αρχισουν οι "δημιουργικες"  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 215994 αν μπορω να το πω κι ετσι ! χιχι

Αρτεμις ειναι να αδιαθετισω σημερα! Ακομη δν εχει κανει την εμφανιση της! λιγο το μεσημερακι με πονεσε η κοιλια μου, αρα υποθετω οτι δν αργει η ωρα! θα καταφθασει και θα με ξενερωσει για αλλη μια φορα!! ακομη στην αναμονη λοιπον!!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
eirinaki έγραψε:

γεια σου Ειρηνη μου!! καπου πηρε το ματι μου οτι φτανει η μερα που θα πιασεις δουλεια? βρηκες?? αντε για να αρχισουν οι "δημιουργικες"  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 215994 αν μπορω να το πω κι ετσι ! χιχι

Αρτεμις ειναι να αδιαθετισω σημερα! Ακομη δν εχει κανει την εμφανιση της! λιγο το μεσημερακι με πονεσε η κοιλια μου, αρα υποθετω οτι δν αργει η ωρα! θα καταφθασει και θα με ξενερωσει για αλλη μια φορα!! ακομη στην αναμονη λοιπον!!
οκ ποτε δεν ξερεις ....για τπτ να μην εισαι σιγουρη...μακαρι αν μην εμφανιστει..στο ευχομαι ολοψυχα...εγω εχω 3 μερες καθυστερηση......ΕΙΔΩΜΕΝ

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="boubou"]
eirinaki έγραψε:

ψαχνω για δουλεια κ περιμενω τα πτυχια μου κουκλα μου...ελπιζω μεσα σε 1 μηνα να εχω βρει δουλεια!!!ναι να αρχισουν κ οι δημιουργικες νυχτες πρεπει χαχαχαχχα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομιζω Δευτερα πρεπει να πας για χοριακη Αρτεμις!!

Ειρηνη καλη επιτυχια τοτε σου ευχομαι!κι ολα να σου ερθουν οπως τα θες!!

Εγω ειμαι και λιγο μαζοχα γιατι το πρωι που ημουν μονη μου αποφασισα να δω την ταινια "what to expect when you're expecting" και πλανταξα!! μετα με επιασε στεναχωρια γιατι θα αδιαθετησω παλι και πλανταξα και γι αυτο και τωρα ειμαι στα ισια μου χαχαχα δν παω καλα το ξερω!! Razz Razz

υ.γ. εχω απο αυτα τα φτηνα τεστ και ειπα να κανω ενα το πρωι οταν ξυπνησα και βγηκε αρνητικο οποτε το εχω σιγουρακι! (για να μη μου πειτε να ελπιζω Razz Razz )

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια θα πρεπει αν φυγω.θα τα ξαναπουμε το βραδυ...σας φιλω

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:κοριτσια θα πρεπει αν φυγω.θα τα ξαναπουμε το βραδυ...σας φιλω

καλη συνεχεια!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια..
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ..ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΣΤΡΑΠΕΣ Κ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΔΩ...ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΡΕΛΗ ΒΡΟΧΗ...ΤΙ ΚΑΛΑ!!!

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:κοριτσια θα πρεπει αν φυγω.θα τα ξαναπουμε το βραδυ...σας φιλω

οκ κουκλα μου τα λεμε ξανα!!!καλα να περασεις!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 417472

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:νομιζω Δευτερα πρεπει να πας για χοριακη Αρτεμις!!

Ειρηνη καλη επιτυχια τοτε σου ευχομαι!κι ολα να σου ερθουν οπως τα θες!!

Εγω ειμαι και λιγο μαζοχα γιατι το πρωι που ημουν μονη μου αποφασισα να δω την ταινια "what to expect when you're expecting" και πλανταξα!! μετα με επιασε στεναχωρια γιατι θα αδιαθετησω παλι και πλανταξα και γι αυτο και τωρα ειμαι στα ισια μου χαχαχα δν παω καλα το ξερω!! Razz Razz

υ.γ. εχω απο αυτα τα φτηνα τεστ και ειπα να κανω ενα το πρωι οταν ξυπνησα και βγηκε αρνητικο οποτε το εχω σιγουρακι! (για να μη μου πειτε να ελπιζω Razz Razz )

καλη η ταινια???θελω πολυ να την δω...αχαχχαχα εισαι φοβερη ομως!!!εγω εχω την ελπιδα πως ολες μας αργα η γρηγορα θα κανουμε παιδακια πολλα!!!!!

υ.γ ευχομαι το τεστ να ειναι λαθος Very Happy Very Happy Very Happy

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:καλησπερα κοριτσια..
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ..ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΣΤΡΑΠΕΣ Κ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΤΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΔΩ...ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΡΕΛΗ ΒΡΟΧΗ...ΤΙ ΚΑΛΑ!!!

καλησπερααααααααα!!!!!!!!!!!!αντε καλε τετοιο πραγμα ριχνει εκει σε εσας??ααααχχχ εγω δεν μπορω τετοια φοβαμαι πολυυυυ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΑΚΙΟ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΔΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΒΡΟΧΕΡΟΣ.ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια τι κανεις? Very Happy Εγω δν ειμαι φαν του χαλια καιρου, αγαπω καλοκαιρι, κι απ οτι φαινεται παει! Κι εδω ο καιρος δν ειναι και ο καλυτερος αλλα σταματησε για την ωρα να βρεχει..για αυριο λενε καταιγιδες εδω! αντε να δουμε!!

Ειρηνη εμενα μου αρεσε παρα πολυ αλλα οχι εχει σχεση με τετοια πραγματα στην φαση που ειμαι μου αρεσει, δν ειμαι αντικειμενική σε αυτα Embarassed Rolling Eyes !!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗ..ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΣΥ?ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ....
ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΑΝ Κ ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΡΥΟ ΒΡΟΧΗ Κ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ! ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΓΕΝΙΚΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΥΣΤΑ! Sleep Sleep Sleep

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια μου αρεσει κι εμενα το χουχουλιασμα , αλλα επειδη ειμαι και τυπος που θελει να καθεται σπιτι σε τετοιες φασεις και δν καθομαι λογω δουλειας, ε , δν θελω να εχει τετοιο καιρο γιατι αναγκαζομαι να βγαινω εξω στο κρυο!! Laughing Laughing Laughing

αφρουλα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 654316 εγω λεω να αφησεις την γενικη στην ακρη και να κανεις λιγα πραγματα γιατι πολυ φοβαμαι οτι εισαι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 990599 και καλο θα ηταν να προσεχεις!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 403793  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 403793

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΑΚΙΟ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΔΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΒΡΟΧΕΡΟΣ.ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ...

καλα ειμαι κουκλα μου μια χαρα εσυ????αντε ρε συ τοσο βροχερος εεε?κ ειχατε πλημηρησει κ περυσι??απαπαππα θεε μου εγω θα ειχα τρελαθει

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ...
ΚΑΛΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ?ΠΩΠΩ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ..ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ...ΕΙΝΑΙ Κ ΒΡΑΔΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΨΙΛΟΦΟΒΑΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΤΛ....

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Τονια τι κανεις? Very Happy Εγω δν ειμαι φαν του χαλια καιρου, αγαπω καλοκαιρι, κι απ οτι φαινεται παει! Κι εδω ο καιρος δν ειναι και ο καλυτερος αλλα σταματησε για την ωρα να βρεχει..για αυριο λενε καταιγιδες εδω! αντε να δουμε!!

Ειρηνη εμενα μου αρεσε παρα πολυ αλλα οχι εχει σχεση με τετοια πραγματα στην φαση που ειμαι μου αρεσει, δν ειμαι αντικειμενική σε αυτα Embarassed Rolling Eyes !!

εγινε λοιπον θα την δω κ εγω οταν βαλω κανονικο ιντερνετ κ θα σου πω εντυπωσεις Very Happy Very Happy Very Happy

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ! ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΓΕΝΙΚΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΥΣΤΑ! Sleep Sleep Sleep

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΕΕ?ΠΩΠΩΠΩ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 911307  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 911307  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 911307

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ,ΕΙΡΗΝΑΚΙ,ΕΛΛΗ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 26 379767 ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ?! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις