Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
165 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 165 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΟΥ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ! ΓΙ΄ΑΥΤΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ (ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ!) ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ Η' ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ 5 ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΦΡΙ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΓΙΑ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 215994 ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΙΝΙ? Laughing Laughing Laughing ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ.....ΤΙΠΟΤΑ! ΧΘΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!! Crying or Very sad

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ εγω κοριτσακια στο θεμα μωρο ημουν παντα αναισθητη...δεν αγχωνομουν δεν μετρουσα κ τσουπ ηρθαν!!!μονο στο τριτο με επιασε μια μανια αλλα περασε...οσο το σκεφτεστε ειναι πιο δυσκολο να γινει....χαλαρωστε κ ολες θα γινεται μανουλες

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Ειρήνη μου λατρεύω τα παιδιά και μακάρι αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω κι άλλα!!!Θέλω να φτιάξουμε μία πολύ μεγάλη οικογένεια!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Αφρούλα περίεργα μας τα λες!!!Θα σκάσουμε μέχρι να περάσει η ημερομηνία της ακατανόμαστης!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Πάω να πιω το καφεδάκι στο μπαλκόνι!!!Γουστάρω τρελά το κρύο!!!Τα λέμε σε λίγο!!!! Razz

ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΟΣΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ Κ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ 4 ΝΑ ΚΑΝΩ...3 ΑΓΟΡΙΑ Κ 1 ΚΟΡΙΤΣΙ...ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΤΟΣΑ ΗΘΕΛΑ!!!!ΘΕΛΩ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

ΟΚ ΚΟΥΚΛΑ ΠΙΕΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΞΩ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Very Happy Very Happy Very Happy

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΟΥ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ! ΓΙ΄ΑΥΤΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ (ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ!) ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ Η' ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ 5 ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΦΡΙ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΓΙΑ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 215994 ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΙΝΙ? Laughing Laughing Laughing ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ.....ΤΙΠΟΤΑ! ΧΘΕΣ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!

ΕΛΑ ΡΕΕΕ ΑΦΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ!!!!ΤΟ ΝΙΝΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ...ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ! Η΄ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ Η΄ΘΑ ΠΩ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΩ! ΠΟΙΑ ΕΓΩ?!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια παω να ετοιμασω τραπεζι..
πειναμε τοσοοοοοο πολυυυυ

αφρουλα μου δεν αξιζει να κλαις...θα ερθουν μερες που θα εισαι τοσο ευτυχιμσενη που θα εχεις ξεχασει οσα περνας τωρα.....

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!! Crying or Very sad

ΕΛΑ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΚΑΤΡΧΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΒΡΑΧΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Κ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Κ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΟΛΛΛΕΕΣ ΜΑΣ!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ Κ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΤΑΝΑΣΚΕΛΑ....ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ''...ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ 2 Κ 3 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝΕ...ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΑ????ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΣΕΙΣ Κ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ Κ ΤΙΣ ΩΟΡΙΞΙΕΣ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ...ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΝΙΝΙ...ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Very Happy Very Happy Very Happy ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 315810

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:αχ εγω κοριτσακια στο θεμα μωρο ημουν παντα αναισθητη...δεν αγχωνομουν δεν μετρουσα κ τσουπ ηρθαν!!!μονο στο τριτο με επιασε μια μανια αλλα περασε...οσο το σκεφτεστε ειναι πιο δυσκολο να γινει....χαλαρωστε κ ολες θα γινεται μανουλες

ΣΩΣΤΗΗΗΗ!!!!ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 654316

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:κοριτσακια παω να ετοιμασω τραπεζι..

αφρουλα μου δεν αξιζει να κλαις...θα ερθουν μερες που θα εισαι τοσο ευτυχιμσενη που θα εχεις ξεχασει οσα περνας τωρα.....

ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ... ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472 ΚΑΙ ΧΑΔΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ! ΝΙΩΘΩ ΣΤΑΣΙΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ 5ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κι απο εμένα!

ποιες ειναι εδω? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M086

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΑ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ! Η΄ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ Η΄ΘΑ ΠΩ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΑΠΛΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΩ! ΠΟΙΑ ΕΓΩ?!

ΧΑΧΑΧΧΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!Κ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:κοριτσακια παω να ετοιμασω τραπεζι..

ΕΓΙΝΕΕΕ!!!ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 654316

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗ ΜΟΥ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472 ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ? ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 534787

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ! ΝΙΩΘΩ ΣΤΑΣΙΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ 5ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ!

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ Κ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ!!!ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥΣ...
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΛΩΧΕΡΑ...ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ..ΓΙΑ ΟΛΑ

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλησπερα κι απο εμένα!

ποιες ειναι εδω? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M086

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑΑΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ???  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ακομη δν ηρθε!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M054το μονο που με φοβιζει ειναι οτι νιωθω να θελω να παω τουαλετα..και δν μπορω να τσεκαρω αν ειναι αυτο που θελω η ειναι η αφιξη της που ετοιμαζεται σιγα σιγα, γιατι μας εχει κοπει το νερο και δν εχω καζανακι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M146

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρες από Νότο εκεί που η ζέστη τελικά δε τελειώνει Ποτε!!

Τι κάνετε? Διάβασα κάτι ψηλά Αρτεμις κ Μπουμπού εύχομαι να μη σας έρθει για τους επόμενους 9 μήνες!!

Φίλη Αφρούλα επίσης !! Αλλά για να ησυχάσεις έχω κάτι κονεδάκια στη Λέρο για να σου φύγει η απορία το ξανα ανοίγουν το μαγαζί για να ηρεμήσεις χιχιχιχι!! Εγώ λέω να κάτσεις να ηρεμήσεις ότι είναι είναι! Εγώ πάντως έχω μια μικρή πίστη για εσένα!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλησπέρες από Νότο εκεί που η ζέστη τελικά δε τελειώνει Ποτε!!

Τι κάνετε? Διάβασα κάτι ψηλά Αρτεμις κ Μπουμπού εύχομαι να μη σας έρθει για τους επόμενους 9 μήνες!!

Φίλη Αφρούλα επίσης !! Αλλά για να ησυχάσεις έχω κάτι κονεδάκια στη Λέρο για να σου φύγει η απορία το ξανα ανοίγουν το μαγαζί για να ηρεμήσεις χιχιχιχι!! Εγώ λέω να κάτσεις να ηρεμήσεις ότι είναι είναι! Εγώ πάντως έχω μια μικρή πίστη για εσένα!!

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472 ΤΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΛΕΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ POLE DANCING ΚΑΙ ΤΟ STRIP TEESE!

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κοριτσια ακομη δν ηρθε!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M054το μονο που με φοβιζει ειναι οτι νιωθω να θελω να παω τουαλετα..και δν μπορω να τσεκαρω αν ειναι αυτο που θελω η ειναι η αφιξη της που ετοιμαζεται σιγα σιγα, γιατι μας εχει κοπει το νερο και δν εχω καζανακι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M146

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 215994

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κοριτσια ακομη δν ηρθε!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M054το μονο που με φοβιζει ειναι οτι νιωθω να θελω να παω τουαλετα..και δν μπορω να τσεκαρω αν ειναι αυτο που θελω η ειναι η αφιξη της που ετοιμαζεται σιγα σιγα, γιατι μας εχει κοπει το νερο και δν εχω καζανακι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M146

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ? Wink Wink Wink

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλησπέρες από Νότο εκεί που η ζέστη τελικά δε τελειώνει Ποτε!!

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 417472 ΤΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΛΕΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ POLE DANCING ΚΑΙ ΤΟ STRIP TEESE!

Το ψυχιατρείο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Μαιρουλα!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M139
τι κανείς κοριτσάκι με την όμορφη Αννουλα??

Ειρηνάκι μακάρι!!

Αφρουλα στο εχω ξαναπει νομιζω αλλα εισαι τρελη χαχαχαχα πολυ με κάνεις να γελάω  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M037
τι βόλτα στην φύση βρε!?? χαχαχ ειναι και ξέρα εδώ, δν έχει ουτε ένα θαμνο να κρυφτώ από πίσω!!! χαχαχαχ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 33 M146

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ? Wink Wink Wink

Συμφωνώ στη φύση το απολαμβάνεις καλύτερα!! Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις