826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Σαβ Σεπ 15, 2012 2:43 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ειρηνάκι!! Πως είσαι?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλησπέρες από Νότο εκεί που η ζέστη τελικά δε τελειώνει Ποτε!!
Τι κάνετε? Διάβασα κάτι ψηλά Αρτεμις κ Μπουμπού εύχομαι να μη σας έρθει για τους επόμενους 9 μήνες!!
Φίλη Αφρούλα επίσης !! Αλλά για να ησυχάσεις έχω κάτι κονεδάκια στη Λέρο για να σου φύγει η απορία το ξανα ανοίγουν το μαγαζί για να ηρεμήσεις χιχιχιχι!! Εγώ λέω να κάτσεις να ηρεμήσεις ότι είναι είναι! Εγώ πάντως έχω μια μικρή πίστη για εσένα!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ! ΤΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΛΕΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ POLE DANCING ΚΑΙ ΤΟ STRIP TEESE!
Το ψυχιατρείο!!!
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλησπέρες από Νότο εκεί που η ζέστη τελικά δε τελειώνει Ποτε!!
Τι κάνετε? Διάβασα κάτι ψηλά Αρτεμις κ Μπουμπού εύχομαι να μη σας έρθει για τους επόμενους 9 μήνες!!
Φίλη Αφρούλα επίσης !! Αλλά για να ησυχάσεις έχω κάτι κονεδάκια στη Λέρο για να σου φύγει η απορία το ξανα ανοίγουν το μαγαζί για να ηρεμήσεις χιχιχιχι!! Εγώ λέω να κάτσεις να ηρεμήσεις ότι είναι είναι! Εγώ πάντως έχω μια μικρή πίστη για εσένα!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ! ΤΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΛΕΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ POLE DANCING ΚΑΙ ΤΟ STRIP TEESE!
Το ψυχιατρείο!!!
ΘΕΛΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΘΕΣΗ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΛΟΓΩ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ! ΣΟΥΙΤΕΣ ΕΧΕΙ?
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ!
Ε χρειάζεται δε χρειάζεται!! Παρά να καθόμαστε να μιζεριάζουμε με το χάλι που βιώνουμε καλά είναι να το ρίξουμε λίγο στη παλαβή !!!
goldangel1990 έγραψε:Γεια και απο μενα!!!
ελλη ακομα να έρθει???? !!!!!
βρε κοριτσια μετρησα το ζάχαρο μου το πρωί και ήταν 83,και μετα εφαγα δημητριακά σοκολατας με γαλα+1 φρούτο+2 παγωτα νερου μικρα..και πήγε 150..ειναι φυσιολογικό???ανυσηχω τωρα μην και εχω διαβητη κυησης..τι λέτe??
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΛΛΗ?????????????
ΜΑΙΡΗ????????????
ΑΦΡΟΥΛΑ?????????
ΕΙΡΗΝΗ??????????
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ, ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ
goldangel1990 έγραψε:ελλη μου και γιάννα μου την παρασκευή που θα πάω στον γιατρό θα του το πω..αλλα η αλήθεια ειναι οτι έφαγα πολυ
σοκολατενια δημητριακα με γαλα
1 φρουτα
παγωτακια απ αυτα που αγοραζουμε απ την υπεραγορά,ξερεις με χυμους πορτοκαλιου ή λεμονιου..
α και ξεχασα και 2 κουταλιές φαριν λακτέ !!!νομιζω για όλα αυτα το 150 ειναι τέλειο!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης