851 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Σαβ Σεπ 15, 2012 3:12 am
goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 8:11 am, 2 φορές συνολικά
ΑΦΡΟΥΛΙΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ 2ΠΛΑ ΚΑΙ 3ΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΧΑΧΑ..........αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ! ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!!! ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ!
ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!
ΜΑΡΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ!!!!
goldangel1990 έγραψε:αφρούλα δε θελω απογοήτευση η αδελφη μου εκανε χοριακή 8-9 μέρες μετα την συλληψη και ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ,κλάματα...και μετα απο 2 μέρες καθυστέρηση ξαναέκανε και ηταν 275
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ.ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ.ΤΕΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙαφρουλα έγραψε:goldangel1990 έγραψε:αφρούλα δε θελω απογοήτευση η αδελφη μου εκανε χοριακή 8-9 μέρες μετα την συλληψη και ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ,κλάματα...και μετα απο 2 μέρες καθυστέρηση ξαναέκανε και ηταν 275
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ Η ΙΔΕΑ!!! Γ@ΜΩ ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΥ! ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ!ΕΣΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!! . ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 8:14 am, 1 φορά
ελλη μου 9 μηνες μετα την αποβολλη και χωρια πριν δεν ειναι λιγο με συστηματικεσ προσπαθειεσ....νομιζω οτι το εχου αργησει κιολασ.δεν ξερω ...θα προσπαθησω να μην το σκεφτομαι μπας και αποβαλλω το αγχοσ και κατφερουμε τπτ και οπωσδηποτε πρεπει αν δρομολογηθουν εξετασεις ακομα και αν δεν ειναι τπτ τουλαχιστον να το ξερουμεboubou έγραψε:Αρτεμις δν θα σου πω δν πειραζει, ξερω ότι πειράζει και παρα πειράζει...κι εγώ τώρα που θελω να πάω τουαλέτα...νομίζω ότι θα ερθει,γιατι συνήθως έτσι γινεται..στουπώνω λίγες μέρες πριν και όταν ειναι να έρθει, παθαινει τραλαλά το έντερο και τρέχω τουαλέτα με το παραμικρό χαχα! δν αγχώνομαι όμως γιατί και να έρθει έχω δρομολογισει ήδη εξετάσεις να γίνουν και αυτό μου έχει πάρει πολύ απο το άγχος μου γιατι τουλάχιστον τώρα αν φταιει κάτι θα το βρούμε! σου συστήνω να ξαναμιλήσεις με τον γιατρό σου και να του πει και αυτός του άντρας σου αν χρειάζετε να κάνετε κι εσείς!!
Ειρηνάκι
Μαιρη καλή όρεξη!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 8:15 am, 1 φορά
λεσ να σας την κανει σημερα η μπεμπα...χαχαχαχ.με ενα πονο που λενε ευχομαι κοριτσακι μου οποτε και αν ερθει....μην το σκεφτεσαι εσυ...οταν θελει αυτη η μικρουλα θα βγει..........Deb έγραψε:Καλώς τα κορίτσια,Έλλη,Γιάννα,Έβελιν,Μαρία,Ειρήνη!!!
Έβελιν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου;Μετά από πόση ώρα το μέτρησες και βγήκε τόσο;
Μαράκι καλή όρεξη!!
Άρτεμις !!!θα συμφωνήσω με την Έλλη και δεν θα σου πω δεν πειράζει γιατί σε πειράζει και είναι λογικό!Θα σου ευχηθώ όμως ον άλλο μήνα να μην φανεί η άτιμη!!!Να φύγει και να εξαφανιστεί!!
Εγώ ήπια το καφεδάκι μου στο μπαλκόνι και τώρα περιμένω την μαμά μου και την αδερφή μου να έρθουν να τιμήσουμε το παστίτσιο!Μετά τις 3 θα έρθει και ο σύζυγος!!
Ρε κορίτσια,πονάω σαν να θέλω να πάω τουαλέτα!Πάω αλλά τίποτα...αν συνεχιστεί με βλέπω για το Νοσοκομείο το απόγευμα!!
eirini7 έγραψε:
άσε Γιάννα μου..και τώρα πεθαίνω της πείνας...ουφ..
2-3 θα χάσω και αν θέλει!
τι κάνει το Μαράκι σου;
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ......ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ....ΜΕ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ..............ΕΛΛΟΥΚΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ
eirini7 έγραψε:γειά σας κορίτσια!!
τι κάνετε;;;
Γιάννα,Αφρούλα,Εβελιν,Ειρήνη
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΕΙΡΗΝΗ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ.
Deb έγραψε:Καλώς τα κορίτσια,Έλλη,Γιάννα,Έβελιν,Μαρία,Ειρήνη!!!
Έβελιν έχεις κάνει καμπύλη σακχάρου;Μετά από πόση ώρα το μέτρησες και βγήκε τόσο;
Μαράκι καλή όρεξη!!
Άρτεμις !!!θα συμφωνήσω με την Έλλη και δεν θα σου πω δεν πειράζει γιατί σε πειράζει και είναι λογικό!Θα σου ευχηθώ όμως ον άλλο μήνα να μην φανεί η άτιμη!!!Να φύγει και να εξαφανιστεί!!
Εγώ ήπια το καφεδάκι μου στο μπαλκόνι και τώρα περιμένω την μαμά μου και την αδερφή μου να έρθουν να τιμήσουμε το παστίτσιο!Μετά τις 3 θα έρθει και ο σύζυγος!!
Ρε κορίτσια,πονάω σαν να θέλω να πάω τουαλέτα!Πάω αλλά τίποτα...αν συνεχιστεί με βλέπω για το Νοσοκομείο το απόγευμα!!
art86 έγραψε:κοριτσια θα βγω παω για μαμμμμμ...τα λεμε πιο μετα φιλακια
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης