901 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Σαβ Σεπ 15, 2012 3:52 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
[
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 8:24 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xrysaki! έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια..φαγαμε το λαχανοριζο μας κ μπηκα να τα πουμε..
αντε ειρηνη τη γλιτωσες παλι με τη βροχη!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ? ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΝΕ ΨΗΛΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ! ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΑΝ ΠΟΝΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΜΟΥ!
ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ??
ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
eirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια..φαγαμε το λαχανοριζο μας κ μπηκα να τα πουμε..
ναι ναι!!!
αλλά θα πάω για μάθημα και μου τη δίνει να οδηγώ με τη βροχή..ελπίζω να μην πιάσει ακόμα
τι κάνει ο μικρός;
Γιάννα εγώ εκτός από πράγματα για το σπίτι πρέπει να παίρνω και σχολικά κάθε φορά:τετράδια,ντοσιέ,διαφάνειες κλπ..οπότε καταλαβαίνεις μόνο στα είδη μπεμπέ δεν πα΄με ακόμα...
Μαίρη όντως αυτές τις μέρες δεν είναι να πηγαίνεις
ελα μαρακι σε εχασα κανα δυο μερες η ειναι ιδεα μου?!ειστε καλα?maryz-iraklio kritis έγραψε:xrysaki! έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια..φαγαμε το λαχανοριζο μας κ μπηκα να τα πουμε..
Γειά σου Χρύσα!! Πώς είσαι? Έφαγε κ ο Ηλίας λαχανόρυζο?
καλα ειναι ειρηνη μου..μαθημα τετοια μερα βρε κ εσυ?eirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια..φαγαμε το λαχανοριζο μας κ μπηκα να τα πουμε..
ναι ναι!!!
αλλά θα πάω για μάθημα και μου τη δίνει να οδηγώ με τη βροχή..ελπίζω να μην πιάσει ακόμα
τι κάνει ο μικρός;
Γιάννα εγώ εκτός από πράγματα για το σπίτι πρέπει να παίρνω και σχολικά κάθε φορά:τετράδια,ντοσιέ,διαφάνειες κλπ..οπότε καταλαβαίνεις μόνο στα είδη μπεμπέ δεν πα΄με ακόμα...
eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:eirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια..φαγαμε το λαχανοριζο μας κ μπηκα να τα πουμε..
ναι ναι!!!
τι κάνει ο μικρός;
ΚΑΛΕ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?
δυστυχώς...πιο πολλά έχω σαβ/κο παρά καθημερινές..πέρσυ κάθε σάββατο ξεκινούσα 9 και τελείωνα 6!φέτος έχψ σκοπό να το αλλάξω..θα δείξει
κορίτσια σας αφήνω να φάμε και να φύγω!θα τα πούμε αύριο να είμαστε καλά!
σας φιλώ!!!!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΜ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!
eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:eirini7 έγραψε:xrysaki! έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια..φαγαμε το λαχανοριζο μας κ μπηκα να τα πουμε..
ναι ναι!!!
τι κάνει ο μικρός;
ΚΑΛΕ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?
δυστυχώς...πιο πολλά έχω σαβ/κο παρά καθημερινές..πέρσυ κάθε σάββατο ξεκινούσα 9 και τελείωνα 6!φέτος έχψ σκοπό να το αλλάξω..θα δείξει
κορίτσια σας αφήνω να φάμε και να φύγω!θα τα πούμε αύριο να είμαστε καλά!
σας φιλώ!!!!!!
eirini7 έγραψε:Γειά σου Χρύσα!τι κάνεις;;ε καιρός ήταν να βρέξει μπας και μου πλύνει το αυτοκίνητο γιατί αν περιμένει από εμένα...
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
καλως το κοριτσι!αστα κ εδω ο καιρος ειναι σ....α ετοιμαζεται για βροχη..μας βλεπω μεσα σημερα σαβατιατικο.boubou έγραψε:Χρυσακι καλησπερα κοριτσακι!! κι εδω απο εχθες ολο βρεχει..γυρισαμε κατα τις 3,30 το βραδυ και το σκηνικο επειδη ειχε κοπει και το ρευμα σε κατι περιοχες και φυσουσε ήταν σαν θριλερ!!eirini7 έγραψε:Γειά σου Χρύσα!τι κάνεις;;ε καιρός ήταν να βρέξει μπας και μου πλύνει το αυτοκίνητο γιατί αν περιμένει από εμένα...
αχαχαχα κι εμείς έτσι ειπαμε χθες!!!!
Δεσποινάκι να το κοιτάξεις όντως γιατι εισαι πολύ κοντά πια στο να παρεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχα κλαιω!!!
κι εγω Τζαμπο παω παντα απο τα ειδη για σκυλια και παιρνω δωρακια στο "παιδι"μου, φανταστειτε με μανα τώρα
αφρουλα έγραψε:ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΛΑ!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΛΑ!!!
ωωω ωωω την Αφρούλα!! ωωω! άντε ότι λέω στην Αννούλα μου σου λέω!! φτιάχνω μους από λευκή σοκολάτα για να καλοπιάσω τον αγά να με πάει άτα!! χεχε να πέψω??
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΛΑ!!!
ωωω ωωω την Αφρούλα!! ωωω! άντε ότι λέω στην Αννούλα μου σου λέω!! φτιάχνω μους από λευκή σοκολάτα για να καλοπιάσω τον αγά να με πάει άτα!! χεχε να πέψω??
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ!ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕ?!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης