Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
184 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 184 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 8:24 am, 1 φορά

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια..φαγαμε το λαχανοριζο μας κ μπηκα να τα πουμε..
αντε ειρηνη τη γλιτωσες παλι με τη βροχη! Very Happy Very Happy

Γειά σου Χρύσα!! Πώς είσαι? Έφαγε κ ο Ηλίας λαχανόρυζο?

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ? ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΝΕ ΨΗΛΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ! ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΑΝ ΠΟΝΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΜΟΥ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 215994

ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΕΣΣ ΕΙΣΤΕ ΘΕΕΣ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΧΑΧΑΧΑ Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ?? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ[/quote]

αχαχαχαχ και μετά να πάει στο γιατρό της με το μωρό γιατρέ γέννησα!!! Θέλω τα χρήματα μου πίσω αφού τελικά το κανα μόνη μου! Αντε να βρει κ καμιά μαία!! Μη το γελαμε γιατί μας βλέπω να γυρνάμε σε αυτές τις εποχές!! Αφρούλα θα κάνεις τη μαμή????[/quote]

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 Md064 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 Md064 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 Md064

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
xrysaki! έγραψε:καλα ειμαι κοριτσια..φαγαμε το λαχανοριζο μας κ μπηκα να τα πουμε..

ναι ναι!!!
αλλά θα πάω για μάθημα και μου τη δίνει να οδηγώ με τη βροχή..ελπίζω να μην πιάσει ακόμα
τι κάνει ο μικρός;

Γιάννα εγώ εκτός από πράγματα για το σπίτι πρέπει να παίρνω και σχολικά κάθε φορά:τετράδια,ντοσιέ,διαφάνειες κλπ..οπότε καταλαβαίνεις μόνο στα είδη μπεμπέ δεν πα΄με ακόμα...
Μαίρη όντως αυτές τις μέρες δεν είναι να πηγαίνεις

ΚΑΛΕ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ! ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΜΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! Laughing Laughing Laughing ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ! Laughing Laughing Laughing

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:

Γειά σου Χρύσα!! Πώς είσαι? Έφαγε κ ο Ηλίας λαχανόρυζο?
ελα μαρακι σε εχασα κανα δυο μερες η ειναι ιδεα μου?!ειστε καλα?
σημερα ο μικρος ειχε ψαροσουπα οποτε το γλιτωσε αν κ να σου πω την αληθεια αγαπω λαχανοριζο πολυ κ αλλα τετοια φαγητα..

xrysaki!

xrysaki!
eirini7 έγραψε:

ναι ναι!!!
αλλά θα πάω για μάθημα και μου τη δίνει να οδηγώ με τη βροχή..ελπίζω να μην πιάσει ακόμα
τι κάνει ο μικρός;

Γιάννα εγώ εκτός από πράγματα για το σπίτι πρέπει να παίρνω και σχολικά κάθε φορά:τετράδια,ντοσιέ,διαφάνειες κλπ..οπότε καταλαβαίνεις μόνο στα είδη μπεμπέ δεν πα΄με ακόμα...
καλα ειναι ειρηνη μου..μαθημα τετοια μερα βρε κ εσυ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΜ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 8:24 am, 1 φορά

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ: ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ + ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Η ΜΗΤΡΑ ΑΚΙ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
ΑΝΤΕ ΓΕΛΑΣΤΕ ΠΑΛΙ!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 531909  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 379767

xrysaki!

xrysaki!
πικρα ειναι σαβ/κο να εχεις μαθημα ειρηνη αλλα τι κανεις..
καλη ορεξη κ καλο μαθημα!φιλια Razz Razz Razz

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
eirini7 έγραψε:

ναι ναι!!!
τι κάνει ο μικρός;

δυστυχώς...πιο πολλά έχω σαβ/κο παρά καθημερινές..πέρσυ κάθε σάββατο ξεκινούσα 9 και τελείωνα 6!φέτος έχψ σκοπό να το αλλάξω..θα δείξει

κορίτσια σας αφήνω να φάμε και να φύγω!θα τα πούμε αύριο να είμαστε καλά!
σας φιλώ!!!!!!

αντιο καλο μαθημα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΜ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!

καλή όρεξη!

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
eirini7 έγραψε:

ναι ναι!!!
τι κάνει ο μικρός;

δυστυχώς...πιο πολλά έχω σαβ/κο παρά καθημερινές..πέρσυ κάθε σάββατο ξεκινούσα 9 και τελείωνα 6!φέτος έχψ σκοπό να το αλλάξω..θα δείξει

κορίτσια σας αφήνω να φάμε και να φύγω!θα τα πούμε αύριο να είμαστε καλά!
σας φιλώ!!!!!!

φιλακιαααααααα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 531909  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 531909  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 531909  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 531909  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 531909

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσακι καλησπερα κοριτσακι!! κι εδω απο εχθες ολο βρεχει..γυρισαμε κατα τις 3,30 το βραδυ και το σκηνικο επειδη ειχε κοπει και το ρευμα σε κατι περιοχες και φυσουσε ήταν σαν θριλερ!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 M162

eirini7 έγραψε:Γειά σου Χρύσα!τι κάνεις;;ε καιρός ήταν να βρέξει μπας και μου πλύνει το αυτοκίνητο γιατί αν περιμένει από εμένα...

αχαχαχα κι εμείς έτσι ειπαμε χθες!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 M136

Δεσποινάκι να το κοιτάξεις όντως γιατι εισαι πολύ κοντά πια στο να παρεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ

χαχαχαχαχαχαχα κλαιω!!!

κι εγω Τζαμπο παω παντα απο τα ειδη για σκυλια και παιρνω δωρακια στο "παιδι"μου, φανταστειτε με μανα τώρα Razz Razz

xrysaki!

xrysaki!
boubou έγραψε:Χρυσακι καλησπερα κοριτσακι!! κι εδω απο εχθες ολο βρεχει..γυρισαμε κατα τις 3,30 το βραδυ και το σκηνικο επειδη ειχε κοπει και το ρευμα σε κατι περιοχες και φυσουσε ήταν σαν θριλερ!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 M162

eirini7 έγραψε:Γειά σου Χρύσα!τι κάνεις;;ε καιρός ήταν να βρέξει μπας και μου πλύνει το αυτοκίνητο γιατί αν περιμένει από εμένα...

αχαχαχα κι εμείς έτσι ειπαμε χθες!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 M136

Δεσποινάκι να το κοιτάξεις όντως γιατι εισαι πολύ κοντά πια στο να παρεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα κλαιω!!!

κι εγω Τζαμπο παω παντα απο τα ειδη για σκυλια και παιρνω δωρακια στο "παιδι"μου, φανταστειτε με μανα τώρα Razz Razz

καλως το κοριτσι!αστα κ εδω ο καιρος ειναι σ....α ετοιμαζεται για βροχη..μας βλεπω μεσα σημερα σαβατιατικο.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΛΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΛΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ωωω ωωω την Αφρούλα!! ωωω! άντε ότι λέω στην Αννούλα μου σου λέω!! φτιάχνω μους από λευκή σοκολάτα για να καλοπιάσω τον αγά να με πάει άτα!! χεχε να πέψω??

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!! ΚΑΛΑ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ωωω ωωω την Αφρούλα!! ωωω! άντε ότι λέω στην Αννούλα μου σου λέω!! φτιάχνω μους από λευκή σοκολάτα για να καλοπιάσω τον αγά να με πάει άτα!! χεχε να πέψω??

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ!ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ! Shocked

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ!ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ! Shocked

ελαφρύ φαντάζομαι ε?? Κάνα μπασπάτι με λαχανικά? Η καμιά βαρβάτη σαλάτα με μπαλσάμικα κ τέτοια? Μακαρονάδα με φιλαδέλφεια?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕ?!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 564595  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 564595  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 564595

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕ?!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 564595  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 564595  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 564595

εδω ειμαι εγωωωωωωωωωωωωω  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 37 654316

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ! ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕ ΘΕΛΩ! ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ! Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις