951 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Σαβ Σεπ 15, 2012 5:52 am
eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ειρηνάκι τι καιρό έχετε εκεί?
ΖΕΣΤΟΥΛΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΠΟΛΥΥΥΥ ΗΛΙΟ!!!ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ!!!!ΥΠΕΡΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΕΣΕΙΣ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ειρηνάκι τι καιρό έχετε εκεί?
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΦΑΓΑ! ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ! ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΑΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟ!
Aχ να έρθω? Δε μπορώ τη ζέστη κ τον ήλιο βαρέθηκα!!1 Τι έφαγες τελικά?
ΝΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! ΕΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ CORN FLAKES ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ... ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΕΛΛΗ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 48 ΚΙΛΑ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΑ!
helloooooooooo μη μας το θυμίζεις αυτό το "48" γιατί δε θα προλάβω να έρθω θα πέσω από το 2ο κ λόγω αέρα η μητέρα μου ανέβασε τις τέντες κ ο δρόμος είναι φρέσκος από πίσσα κ λόγω ζέστης η πίσσα είναι ζεστη ακόμα κ μυρίζει αν δεν γίνω μεταξοτυπία θα μυρίζω πίσσα αντί για burberry the weekend! ( παραλήρημα)
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΟΚ ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ! ΕΓΩ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ! ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΑΝΩ! ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑ!
boubou έγραψε:Δεσποινάκι αν ήρθε η ώρα με το καλό και με ένα πονο κορίτσι μου!!!
Αφρουλα δοκιμασε να φας κατι με το ζόρι ...μη κλεισει και το στομάχι σου και έχεις αλλα μετα!
ηρθα κι εγώ πάλι
maryz-iraklio kritis έγραψε:Σαν νούμερο παπουτσιού μπασκεμπολίστα είναι
Η αλήθεια είναι ότι θέλω ένα ταξιδάκι στη Βόρεια Ελλάδα με τον αγά! μέχρι Λάρισα έχει πάει κ με έχει φάει ότι θέλει να πάει προς τα πάνω! Μάλλον πως θα τον βγάλω εγώ άτα τελικά τελικά!
αφρουλα έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΩ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ!
eirinaki έγραψε:
48 ΚΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ???ΕΓΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 57....ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ
boubou έγραψε:eirinaki έγραψε:
48 ΚΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ???ΕΓΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 57....ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ
Ειρηνη κι εγω 56 ειμαι και παιρνω ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και χανω πολυ δυσκολα!!Αλλαζουμε? χιχιιχιχιχι
boubou έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΩ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ!
χαχαχα βρε μη δικαιολογείσαι!! πλακιτσα κανουμε!!!! αυτο ελειπε!!! να προσεχεις μονο τον εαυτο σου, γιατι σε λιγες μερες που θα δεις το θα καταλαβεις οτι θα πρεπει να φροντίζεις και για καποιον αλλον πλέον!!!
αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΕΙΡΝΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ! ΟΥΤΕ ΑΠ΄ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΓΛΥΚΑ! ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ! ΠΧ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ηρεμήστε με τα κιλά γιατί είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος και θα αρχίσω να κλαίω!
Η αλήθεια είναι αυτή όταν δεις το + να αρχίσεις να τρως θρεπτικά ξέρεις εσύ δεν είναι ανάγκη να σου τα λέμε! Αν σου κάνει όρεξη κ κάτι παραπάνω ή κάτι που δεν είναι στο διατροφολόγιο σου να το φας!! Το αγοράκι σου θα σου το ζητάει κ δε πρέπει να του χαλάσεις χατίρι γιατί άμα του χαλάσεις δε θα φέρνει τους φίλους του σπίτι να τους γνωρίσεις
eirinaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΕΙΡΝΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ! ΟΥΤΕ ΑΠ΄ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΓΛΥΚΑ! ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ! ΠΧ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΝ ΥΠΟΝΟΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ...ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ Κ ΗΤΑΝ 24 ΚΙΛΑ....ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΧΧΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ...
αφρουλα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Ηρεμήστε με τα κιλά γιατί είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος και θα αρχίσω να κλαίω!
Η αλήθεια είναι αυτή όταν δεις το + να αρχίσεις να τρως θρεπτικά ξέρεις εσύ δεν είναι ανάγκη να σου τα λέμε! Αν σου κάνει όρεξη κ κάτι παραπάνω ή κάτι που δεν είναι στο διατροφολόγιο σου να το φας!! Το αγοράκι σου θα σου το ζητάει κ δε πρέπει να του χαλάσεις χατίρι γιατί άμα του χαλάσεις δε θα φέρνει τους φίλους του σπίτι να τους γνωρίσεις
ΑΧ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!! ΟΚ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΤΗΡΙ!!!! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΑ!
αφρουλα έγραψε:eirinaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΕΙΡΝΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ! ΟΥΤΕ ΑΠ΄ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΓΛΥΚΑ! ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ! ΠΧ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΝ ΥΠΟΝΟΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ...ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ Κ ΗΤΑΝ 24 ΚΙΛΑ....ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ..ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΧΧΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ...
ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΥΠΕΝΝΟΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ! ΕΓΩ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΘΑΡΑ! ΕΣΥ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ!
αφρουλα έγραψε:eirinaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΕΙΡΝΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ! ΟΥΤΕ ΑΠ΄ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΓΛΥΚΑ! ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ! ΠΧ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!
ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΥΠΕΝΝΟΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ! ΕΓΩ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΘΑΡΑ! ΕΣΥ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:eirinaki έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΕΙΡΝΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ! ΟΥΤΕ ΑΠ΄ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΩΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΓΛΥΚΑ! ΣΠΑΝΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ! ΠΧ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ!
Για τη Νανά Καραγιάννη λέτε? (Και μετά πέφτει πρόταση από το Star χιχιχι)
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ! ΤΙΣ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΝΩ ΕΜΕΤΟ! ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ - ΝΕΚΡΟ!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ! ΤΙΣ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΝΩ ΕΜΕΤΟ! ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ - ΝΕΚΡΟ!
boubou έγραψε:κοριτσια θα φυγω θα παω για ενα γρηγορο καφεδακι και μετα δουλεια!! σας φιλω ολες..καλο βραδυ!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ! ΤΙΣ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΝΩ ΕΜΕΤΟ! ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ - ΝΕΚΡΟ!
Κάτι είχε πάρει το μάτι μου γιατί ποστάριζαν στο face διάφορα αλλά δεν τις έχω δει! Εκεί τώρα χρειάζεται ειδική μεταχείριση είναι πολύ λεπτά ζητήματα αυτά! Βασικά τα κοριτσάκια τα μικρά πρέπει να προσέχουν είναι στην ανάπτυξη κ μερικά κάνουν τρέλες! Να προσέχουν αλλά κ πάλι με προσοχή ακούω ώρες ώρες κάτι φριχτά! Στην ανάπτυξη κ είναι με μαρούλια και αγγούρια!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης