Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
229 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 229 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ! ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕ ΘΕΛΩ! ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ! Mad

Φάε για αρχή τυρί και ψωμί να δεις πως θα αντιδράσεις άμα δεις ότι σε πιάνει ανακατοσούρα φάε κάτι σε ξηρά τροφή να συνηθίσει ο οργανισμός σου! Τι έχεις όρεξη να φας κ νομίζεις ότι δε θα σε χαλάσει ακόμα κ στην ιδέα??

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΑΧ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ! ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΕ ΘΕΛΩ! ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ! Mad

Φάε για αρχή τυρί και ψωμί να δεις πως θα αντιδράσεις άμα δεις ότι σε πιάνει ανακατοσούρα φάε κάτι σε ξηρά τροφή να συνηθίσει ο οργανισμός σου! Τι έχεις όρεξη να φας κ νομίζεις ότι δε θα σε χαλάσει ακόμα κ στην ιδέα??

ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ! ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΡΕΞΗ!ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓIΑΟΥΡΤΙ ΜΕ CORN FLAKES?

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
goldangel1990 έγραψε:Oχι δεν έχω κάνει καμπύλη ζαχάρου,το μέτρησα 20-30 λεπτά μετά!!

Καλό είναι αν την μετράς 1 με 1,5 ώρα μετά από το φαγητό!Αλλά με τόσα που έφαγες και λίγο ήταν!!Προσοχή με ζυμαρικά,γλυκά και ψωμιά και θα είσαι οκ!! Wink

Deb

Deb
αφρουλα έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ? ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΝΕ ΨΗΛΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ! ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΑΝ ΠΟΝΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΜΟΥ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 215994

Πιο μαλακά;Δηλαδή;Εσωτερικά να είναι πιο μαλακά;Δεν έχω ιδέα πως ληταν πριν όμως,πως θα το καταλάβω; Crying or Very sad

Deb

Deb
Φάγαμε το παστίτσιο το οποίο ήταν ΚΟΛΑΣΗ!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Θα ακολουθήσω και την συμβουλή της Μαρίας!Θα κάνω ένα μπανάκι και θα πάω μία βόλτα από το Νοσοκομείο να δω τι είναι,να ηρεμήσει το κεφάλι μου και να μου φύγει το άγχος!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deb στις Σαβ Σεπ 15, 2012 4:59 am, 1 φορά

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ? ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΝΕ ΨΗΛΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ! ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ! ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΑΝ ΠΟΝΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΜΟΥ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 215994

Πιο μαλακά;Δηλαδή;Εσωτερικά να είναι πιο μαλακά;Δεν έχω ιδέα πως ληταν πριν όμως,πως θα το καταλάβω; Crying or Very sad

ΛΕΝΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΤΟ ΛΟΒΟ ΤΟΥ ΑΦΤΙΟΥ! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑ!

Deb

Deb
αφρουλα έγραψε:
Deb έγραψε:

ΛΕΝΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝ ΤΟ ΛΟΒΟ ΤΟΥ ΑΦΤΙΟΥ! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑ!

Shocked Shocked Shocked Δύσκολα μου βάζεις!Για να φτάσω εκεί κάτω το χέρι μου με αυτή την κοιλάρα θέλει να πάρω ταξί!!! Razz Razz Razz Razz

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε δε κάνεις μια αρχή άμα δεις ότι σε ανακατεύει κ σταματάς! προς Αφρούλα!

Εγώ επειδή δε τα μπορώ αυτά κ στη θέση σου τότε ήμουν πολύ κλειστή επιμένω νοσοκομείο! Δεν έχεις να χάσεις κάτι!επειδή είχα μέρες να μπω ο γιατρός τι σου είπε?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΩ! ΜΗ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 654316

Deb

Deb
maryz-iraklio kritis έγραψε:Ε δε κάνεις μια αρχή άμα δεις ότι σε ανακατεύει κ σταματάς! προς Αφρούλα!

Εγώ επειδή δε τα μπορώ αυτά κ στη θέση σου τότε ήμουν πολύ κλειστή επιμένω νοσοκομείο! Δεν έχεις να χάσεις κάτι!επειδή είχα μέρες να μπω ο γιατρός τι σου είπε?

Γλυτώσαμε την καισαρική και πάμε για φυσιολογικό όποτε αυτή το διαλέξει!Την Δευτέρα όμως που πήγα τελευταία φορά και έκανα ζώνες είχα πόνους!Ήπιους μεν αλλά πόνους..βέβαια όλα αυτά που αισθάνομαι έχουν δυναμώσει σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και γι αυτό αγχώνομαι!Η μικρή έχει πάρει εντελώς θέση,έχω και λεπτό τράχηλο,περπατούσα και πολύ τις τελευταίες μέρες...θα πάω και θα δω τι θα μου πουν!

vorangela

vorangela
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
art86 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ......ΑΡΓΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ....ΜΕ ΠΗΡΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ..............

Ναι ε? κρίμα Crying or Very sad αλλά εσέίς να είστε καλά, δεν πειράζει, τον άλλο μήνα.

Κι εγώ άρχισα να αισθάνομαι γνωστά... Crying or Very sad ... τι να κάνουμε, δεν είναι σήμερα θα είναι την επόμενη.

Υ.Γ Καλά ε...αν διαβάσει άντρας το τι γράφουμε γενικώς αλλά ειδικά περί μαλακών και σκληρών.... θα πεθάνειιιιιι !!!!!!! Laughing Laughing Laughing

Deb

Deb
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΩ! ΜΗ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 654316

Δεν με τρελαίνεις!Μου δίνεις κουράγιο και ξεχνιέμαι!!!

Αχ!!!!!Σαν να δυνάμωσε κορίτσια!!!!Σας αφήνω να κάνω μπάνιο και να πάω!!!!!!Τσιμπάει και από κάτω κάτι!!!Έφυγα!!!Τα λέμε μετά!!!Φιλάκια!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΩ! ΜΗ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 654316

Αχ!!!!!Σαν να δυνάμωσε κορίτσια!!!!Σας αφήνω να κάνω μπάνιο και να πάω!!!!!!Τσιμπάει και από κάτω κάτι!!!Έφυγα!!!Τα λέμε μετά!!!Φιλάκια!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 417472

Αντε περιμένουμε νέα σου!! Αν γεννήσεις με το καλό κ με ένα πόνο!! φιλάκιααα!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ!!!!ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 215994

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλααα τι έγινε? Έφαγες γιαούρτι?

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:

με το καλοοοοοοοοο περιμενουμε νεα σου!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 215994

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειρηνάκι τι καιρό έχετε εκεί?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινάκι αν ήρθε η ώρα με το καλό και με ένα πονο κορίτσι μου!!!

Αφρουλα δοκιμασε να φας κατι με το ζόρι ...μη κλεισει και το στομάχι σου και έχεις αλλα μετα!

ηρθα κι εγώ πάλι Cool

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΦΑΓΑ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 328109 ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ! ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΑΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΦΑΓΑ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 328109 ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ! ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΑΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟ!

Aχ να έρθω? Δε μπορώ τη ζέστη κ τον ήλιο βαρέθηκα!!1 Τι έφαγες τελικά?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΦΑΓΑ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 - Σελίδα 38 328109 ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ! ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΑΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟ!

ΝΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! ΕΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ CORN FLAKES ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ... Crying or Very sad ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΕΛΛΗ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 48 ΚΙΛΑ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΑ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ CORN FLAKES ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ... Crying or Very sad ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΕΛΛΗ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 48 ΚΙΛΑ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΗΝ ΕΒΑΨΑ!

helloooooooooo μη μας το θυμίζεις αυτό το "48" γιατί δε θα προλάβω να έρθω θα πέσω από το 2ο κ λόγω αέρα η μητέρα μου ανέβασε τις τέντες κ ο δρόμος είναι φρέσκος από πίσσα κ λόγω ζέστης η πίσσα είναι ζεστη ακόμα κ μυρίζει αν δεν γίνω μεταξοτυπία θα μυρίζω πίσσα αντί για burberry the weekend! ( παραλήρημα)

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:

helloooooooooo μη μας το θυμίζεις αυτό το "48" γιατί δε θα προλάβω να έρθω θα πέσω από το 2ο κ λόγω αέρα η μητέρα μου ανέβασε τις τέντες κ ο δρόμος είναι φρέσκος από πίσσα κ λόγω ζέστης η πίσσα είναι ζεστη ακόμα κ μυρίζει αν δεν γίνω μεταξοτυπία θα μυρίζω πίσσα αντί για burberry the weekend! ( παραλήρημα)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΟΚ ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ! ΕΓΩ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ! ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΧΑΝΩ! ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω κρυο και βροχη και κρητη ηλιος και ζεστη?? ε οχι.. εκει επρεπε να ειμαι τωρα!!!!!
Μαρακι πολυ γελασα με την περιγραφη!!

Αφρουλα οντως.. τσουζει λιγο αυτο το 48 χααχαχχαχαχαχ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σαν νούμερο παπουτσιού μπασκεμπολίστα είναι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Η αλήθεια είναι ότι θέλω ένα ταξιδάκι στη Βόρεια Ελλάδα με τον αγά! μέχρι Λάρισα έχει πάει κ με έχει φάει ότι θέλει να πάει προς τα πάνω! Μάλλον πως θα τον βγάλω εγώ άτα τελικά τελικά! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις