776 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Σαβ Σεπ 15, 2012 1:25 am
eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
ΚΑΣΤΑΝΟ ΣΚΟΥΡΟ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
toniach29 έγραψε:καλημερα απο τον βροχερο κ επιτελους δροσερο Πυργο!!!
toniach29 έγραψε:καλημερα απο τον βροχερο κ επιτελους δροσερο Πυργο!!!
toniach29 έγραψε:καλα ειμαι ειρηνακι..απολαμβανω τον καιρο...πηραμε κ την ταινια με την τζενιφερ τι να περιμενεις οταν εισαι εγκυος
αφρουλα έγραψε:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ! ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ Η΄ΨΥΧΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ!
Deb έγραψε:Καλημέρα Τόνια!!!!!
Ειρήνη εγώ είμαι φαν του μαύρου!Αλλά γιατί δεν ρωτάς καλύτερα μία κομμώτρια που ίσως ξέρει τι θα σου πηγαίνει καλύτερα!!!
Έτοιμος και ο καφές!!Ευτυχώς που η κόρη μου δεν έχει μπαλάκια!!!χαχαχα
Μπήκε και το παστίτσιο στον φούρνο!!!μιαμ μιαμ!!!
toniach29 έγραψε:αφρουλα μου καλημερα!!!
τι κανεις?εγω εκανα ολο το σπθτθ μαγειρεψα πηγαμε βολτα κ σε λιγο εχει μαμ κ νανι
toniach29 έγραψε:ειρηνακι δεν την ειδαμε ακομα..σημερα η αυριο θα την δουμε...
τι μαγειρεψατε?
εγω εκανα γιγαντες
eirinaki έγραψε:Deb έγραψε:Καλημέρα Τόνια!!!!!
Ειρήνη εγώ είμαι φαν του μαύρου!Αλλά γιατί δεν ρωτάς καλύτερα μία κομμώτρια που ίσως ξέρει τι θα σου πηγαίνει καλύτερα!!!
Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Κ ΑΥΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ..ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Κ ΠΟΛΥ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΟΟΥΥΥΦΦΦ...
ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ!!!!
Κ ΠΑΣΤΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΠΩΠΩΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΧΧΙΧΙΧΙΧΙ
αφρουλα έγραψε:toniach29 έγραψε:αφρουλα μου καλημερα!!!
τι κανεις?εγω εκανα ολο το σπθτθ μαγειρεψα πηγαμε βολτα κ σε λιγο εχει μαμ κ νανι
ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΗΛΑΔΗ!!!
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ! ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΕΜΠΕΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΙΔΕΡΩΜΑ! ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ! Α ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΙΖΑ! ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΣΟ ΞΑΝΘΟ ΘΑ ΞΕΘΩΡΙΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Deb έγραψε:eirinaki έγραψε:Deb έγραψε:Καλημέρα Τόνια!!!!!
Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ Κ ΑΥΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ..ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Κ ΠΟΛΥ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΟΟΥΥΥΦΦΦ...
ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΕΥΤΗΧΩΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ!!!!
Κ ΠΑΣΤΙΤΣΑΚΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΠΩΠΩΠΩ ΤΗΝ ΚΑΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΧΧΙΧΙΧΙΧΙ
Μία την έχουμε...να μην την καλό μάθουμε;;;
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΠΕΙΝΑΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ!!! ΠΑΛΙ ΜΕ ΨΩΜΙ ΤΥΡΙ ΕΛΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ! ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60!
toniach29 έγραψε:αφρουλα εμενα σημερα καθεται απο βραδινο κ αυριο εχει ρεπο...τελειααααα
γεια σου δεσποινακι
αφρουλα έγραψε:ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!! ΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ! ΕΣΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΧΑΖΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ!
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΩ! ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΙ! ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ....
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΩ! ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΙ! ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης