651 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Παρ Σεπ 14, 2012 7:27 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΚΡΥΟ! ΜΠΡΡΡΡ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΚΡΥΟ! ΜΠΡΡΡΡ!
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ,ΕΙΡΗΝΑΚΙ,ΕΛΛΗ ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ?! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ?
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΚΡΥΟ! ΜΠΡΡΡΡ!
boubou έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΚΡΥΟ! ΜΠΡΡΡΡ!
αυτο ακριβως ειπα κι εγω πιο πανω!!!
επισης..αμα εισαι ομως??? κανε τα πιο σημαντικα! και σιγα σιγα, δν χρειαζεται να ξεπατωθεις στις δουλειες!!
αφρουλα έγραψε:50-50 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ! ΝΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ! ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ....
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ...ΑΛΛΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΒΡΟΧΗ..Κ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
αφρουλα έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ...ΑΛΛΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΒΡΟΧΗ..Κ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!!
ΚΑΛΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΣΟ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ! ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.....
αχ κ εμενα στισ δεκα παρα θα φυγει κλαψ κλαψαφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
boubou έγραψε:εμενα με προβληματιζει μονο οτι δν νιωθω τιποτα!! ... αν δν ειχα το αρνητικο τεστ το πρωι θα ειχα υποψιες!
Δν εχω πριστει, δν ποναω, δν εχει κατι το στηθος μου, τιποτα απολυτος και κυριως εχω πολυ καλη διαθεση! συνηθως αυτες τις μερες ειναι τελειως μαυρα και ματαια ολα !! σαν να ειναι μια απλη συνηθισμένη μερα!!
boubou έγραψε:εμενα με προβληματιζει μονο οτι δν νιωθω τιποτα!! ... αν δν ειχα το αρνητικο τεστ το πρωι θα ειχα υποψιες!
Δν εχω πριστει, δν ποναω, δν εχει κατι το στηθος μου, τιποτα απολυτος και κυριως εχω πολυ καλη διαθεση! συνηθως αυτες τις μερες ειναι τελειως μαυρα και ματαια ολα !! σαν να ειναι μια απλη συνηθισμένη μερα!!
boubou έγραψε:απο οτι ειδα στο ιντερνετ 25 mIU/ml
toniach29 έγραψε:αχ κ εμενα στισ δεκα παρα θα φυγει κλαψ κλαψαφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
αφρουλα έγραψε:toniach29 έγραψε:αχ κ εμενα στισ δεκα παρα θα φυγει κλαψ κλαψαφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Η' ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 5:57 am, 1 φορά
toniach29 έγραψε:αφρουλα έγραψε:toniach29 έγραψε:αχ κ εμενα στισ δεκα παρα θα φυγει κλαψ κλαψαφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ...ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Η' ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ!
ΑΧ ΣΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης