351 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Πεμ Σεπ 13, 2012 6:10 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΩ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εμεμα πρωσοπικα δεν με πρηζεις κα8ολου..ισα ισα αλλαζουμε και αποψεις.μην το ξαναπεις αυτοαφρουλα έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΩ!
ΧΙΧΙΧΙΧΧΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ!
κανονικα προχ8ες ηταν να μου ρ8ει...και στις τελευταιες μου περιοδους ειχα 2 μερες καφε τωρα ττπ...toniach29 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ...ΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ....ΕΓΩ ΕΠΡΗΖΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Κ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΠΙΤΣΙΝΙΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΑΚΙ Κ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΑΚΙ ΜΟΥ...
ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
αφρουλα έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΩ!
toniach29 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ...ΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ....ΕΓΩ ΕΠΡΗΖΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Κ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΠΙΤΣΙΝΙΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ..ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΑΚΙ Κ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΑΚΙ ΜΟΥ...
ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
λεω αν περιμενω λιγες μερεσ ακομα ............αν περασουν 3 μερες ακομα 8α ειμαι πιο σιγουρη γτ εχω σχεδον στανταρ κυκλο κα8ε μηνα...αλλα δεν θελω αν κανω ακοαμ για να μην απογοητευτωαφρουλα έγραψε:ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ 3-4 ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΑ?!
αφρουλα έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΜΕ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΝΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ! ΕΙΔΙΚΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ......
ειχες παραγγειλει αυτα απο τι ιντερνετ ε??????και εγω αν ειχα σιγουρα 8α εμπαινα στο πειρασμο αν κανωαφρουλα έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ! ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ! ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ! ΕΙΝΑΙ 9Η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ! ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ......
ε οντως ειναι πολυ νωρις!!ελα μην σε παιρνει απο κατω δεν θελω τετοια..ας περιμενουμε τοτε λιγο ακομα..αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ! ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ! ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ! ΕΙΝΑΙ 9Η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ! ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 5:22 am, 1 φορά
για τον πονο μην σε παιρνεια πο κατω.εννοειταιοτι θα εχεις πονους περιοδου μπορει ακι ολο το 1ο 3μηνο..αρα πονοι πριοδου δεν σημαινει απαραιτητα περιοδος.εγω να σου πω απο πειρα πονουσα τοσο που πηγαινα ανα 10 λεπτα τουαλετα γτ νομιζα οτι μου ρθε ακι τλκ ημουν εγκυος.και το τεστ το εκανες πολυ νωρις.αρα δεν υπαρχει λογος ακνενασ να σε παιρνει απο ακτωαφρουλα έγραψε:ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ! ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΜΥΔΡΗ ΕΛΠΙΔΑ....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης