376 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66 Πεμ Σεπ 13, 2012 6:51 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αμα το ξανα πεις 8α θυμωσω ε???????????????????ποτε ειπαμε ειναι αν αδιαθετησεις??αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ! ΠΗΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΘΩ! ΟΥΦ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ! ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΝΑΙ ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ EBAY ΤΕΣΤ! 30 ΓΙΑ 7,5 ΕΥΡΩ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 5:22 am, 1 φορά
κανε εκεινες τις μερες ενα τεστακι γτ σε εχω κοψει εσενα εισαι ανυπομονη ......και ευχοαμι αν εχεις τα πιο καλα αποτελεσματααφρουλα έγραψε:ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Η' ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΟΛΥ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 5:25 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ! ΛΟΓΩ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΦΛΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!???? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ!
ομοιοπαθεηςςςςςς ειμαστε ακι εγω τα σκεφτομαι κατι τετοια.απο την μεγαλη λαχταρα ειναι..αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ! ΛΟΓΩ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΦΛΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!???? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ!
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!!!
τι κανετε?εμεις απο το πρωι δεν ειχαμε ρευμα κ τωρα ηρθε..
χτες κοριτσια περασαμε πολυ ομορφα..ηταν συγκινητικα..
αννουλα σου ηρθε τελικα η ατιμη ε?προχωραμε δυναμικα δεν μας παιρνει απο κατω!!!
αρτεμουλα κ ελλη καλως ηρθατε κ παλι..τι κανετε?αρτεμις μακαρι κοριτσακι μου να ακουσουμε κ απο σενα τα ευχαριστα μακαρι..
αφρουλαααα???γιατι δεν κανεις βρε ενα τεστακι?κοντευω να γεννησω εγω απο την αγωνια μου περιμενει κ ο ηλιας σου τα ευχαριστα
eirini7 έγραψε:καλησπέρα!επανήλθα λίιιγο καλύτερα
αφρουλα έγραψε:ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ! ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΜΥΔΡΗ ΕΛΠΙΔΑ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 5:25 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 5:26 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ! ΛΟΓΩ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΦΛΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!???? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ!
eirini7 έγραψε:Γειά σου Ειρηνάκι!
art86 έγραψε:κοριτσια θα την πεσω....σα να νυσταξα.τα λεμε αυριο...φιλακαι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Παρ Ιουλ 25, 2014 5:27 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #66
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης