26 Απ: Συμπτωμα εγκυμοσίνης? Λετε? Παρ Σεπ 14, 2012 10:50 am
stefy
Πρωταγωνιστής!!
Λειπει κι ο αντρας μου και ειμαι μονη μου με την μπεμπα... και δεν ξερω με ποιον να μοιραστω τη χαρα μου!! Στους φιλους μας θελω να το ανακοινωσουμε μαζι....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
stefy έγραψε:eirinaki έγραψε:stefy έγραψε:Κοριτσια μου δεν αντεξα κι εκανα το τεστακι που μου ειχε μεινει... ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
Ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!! Πρωτα ο Θεος τα παιδακια μου θα εχουν ακριβως 2 χρονια διαφορα!!! 21/5/2013 ειναι η ΠΗΤ μου τωρα 18/8/2011 ηταν η ΠΗΤ μου τοτε!!!!!!!! Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τισ ευχες σας!!! Μου φερατε πολυ γουρι!!! Να ειστε καλά!!!!! Με το καλο ευχουλα μου να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου και Ειρηνακι μου σου ευχομαι να εχεις οτι θελησεις οποτε το θελήσεις! Να σου ερθουν τα πραγματα οπως τα θες και να γινεις κι εσυ μανουλιτσα συντομα!!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΕΥΧΗΘΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΛΑΙΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ Κ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ
Α ρε Ειρηνακι... γιατι να εισαι μακρια!!!! Να μην εισαι εδω κοντα να κανουμε παρεουλα ε? Εισαι πολυ καλος ανθρωπος... Δεν με ξερεις καν κι ομως χαρηκες με την χαρα μου τοσο πολυ.... Σ ευχαριστω!!!! Θα ηθελα πολυ να ειχα μια φιλη σαν κι εσενα! Εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος.
stefy έγραψε:Ο Νατρας μου λειπει ταξιδι αλλα δεν αντεξα ... του το ειπα εστω κι απο το τηλεφωνο... του λεω " Ναι γυρισεις γρηγορα γιατι μας λείπεις! Λειπεις σε ολους μας... σ εμενα... στην Στελίτσα-σταλίτσα και στην κουκιδίτσα μου"!!! Μου λεει τι ειναι η κουκιδίτσα? ¨"Εχω και μια κουκιδιτσα εδω εγω...του λεω... και λειπεις κι σ εκεινη..."!!! Το καταλαβε αμέσως... Αλλα απο μακρυα... Χαρηκε πολυ παντως το ηθελε κι εκεινος πολυ ... Τωρα θα ειναι χαζομπαμπας χ 2!!!
stefy έγραψε:Ναι αμε σου στελνω πμ!!!
tatijana έγραψε:Μικρη μου με το καλοοοοο...Πολυ χάρηκα με τα νεακια σου...Να είναι γερο,καλοτυχο,υγιέστατο,μαλλιαρο σαν την κοράκλα σου...Δε ξέρεις πόσο χάρηκα....
stefy έγραψε:Ο Νατρας μου λειπει ταξιδι αλλα δεν αντεξα ... του το ειπα εστω κι απο το τηλεφωνο... του λεω " Ναι γυρισεις γρηγορα γιατι μας λείπεις! Λειπεις σε ολους μας... σ εμενα... στην Στελίτσα-σταλίτσα και στην κουκιδίτσα μου"!!! Μου λεει τι ειναι η κουκιδίτσα? ¨"Εχω και μια κουκιδιτσα εδω εγω...του λεω... και λειπεις κι σ εκεινη..."!!! Το καταλαβε αμέσως... Αλλα απο μακρυα... Χαρηκε πολυ παντως το ηθελε κι εκεινος πολυ ... Τωρα θα ειναι χαζομπαμπας χ 2!!!
stefy έγραψε:Σ ευχαριστω πολυυυυυυ Να σαι καλα!!!
Οποτε κοριτσια να προστεθουν και οι καψες στα συμπτωματα εηκυμοσυνης ενταξει???????????????????
amazona έγραψε:Με το καλό!Πολύ χάρηκα στέφη μου!Παρακολουθώ όλα τα post και συγκινούμαι με τέτοια νέα!όλα να σου πάνε καλά!
Vivian έγραψε:Κοριτσακι μου ομορφο με το καλοοοο!!!! Χαρηκα παρα πολύ!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης