Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ MUSTELA POY EINAI ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ/ΠΟΔΙΩΝ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Η΄ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΜΟΥ Η΄ΔΕ ΘΑ ΤΡΩΩ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΩΣΩ! ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ MUSTELA POY EINAI ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ/ΠΟΔΙΩΝ

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?Ο ΗΛΙΑΣ?ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΩΡΑ!!!!

ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ/ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ??

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΟΣΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ?ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ

Καλά είμαι Τόνια μου
Εσύ?

xrysaki! έγραψε:Αννουλα καλο ταξιδι να εχεις κ σου ευχομαι ολοψυχα την επομενη φορα που θα μας ερθεις στον ομορφο πειραια για καφεδακι να εισαι διπλη!!! Very Happy

Ευχαριστώ Χρύσα μου
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 13 334590

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ...

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ!!!ΑΑΑΑ!!!ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΙΡΗΤΜΑΤΑ.....ΣΑΝ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ Κ ΓΑΡΓΑΛΗΤΑΑΑΑ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:κοριτσια θα σας αφησω τωρα να σιδερωσω αν ειναι κ θα μπω αργοτερα..
δεσποινακι με το καλο κ παλι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 13 875502 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 13 875502

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 13 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 13 379767

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ...

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ!!!ΑΑΑΑ!!!ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΙΡΗΤΜΑΤΑ.....ΣΑΝ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ Κ ΓΑΡΓΑΛΗΤΑΑΑΑ

ΑΧΧΧΧΧ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ!!! ΛΙΩΝΩΩΩΩΩ!!!! ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ "ΑΣΕ Μ@Λ@ΚΙ@ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ!" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ! ΜΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ-ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 13 215994

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ...

ΑΧΧΧΧΧ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ!!! ΛΙΩΝΩΩΩΩΩ!!!! ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ "ΑΣΕ Μ@Λ@ΚΙ@ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ!" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ! ΜΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ-ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 13 215994

ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ...Ο ΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ...ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ...ΠΩΠΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΜΗΝ

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ?

Τις πρώτες μέρες είμαι μες την τρελή χαρα
Βλέπω κόσμο, τους γονείς μου, τον αδελφό μου
Μετα απο μερικές μέρες θέλω να γυρήσω σπίτι μου

Αυτό το έχω πάντα, όπου και αν μένω, θέλω το σπίτι μου και τη βολή μου

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!! ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!! ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΧ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΚΤΛ...ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΩ Κ ΕΓΩ ΚΟΥΚΛΕΣ...ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΙΑ..Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΨΑΝΧΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!? ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ: ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!? ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ!!!!

ΧΑΧΑΧΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ..ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕΝΕΤΕ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΕΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!! ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΑΧ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΚΤΛ...ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΩ Κ ΕΓΩ ΚΟΥΚΛΕΣ...ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΙΑ..Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΨΑΝΧΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? Η΄ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ?
ΤΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΨΩΝΙΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

Εννοείς να το μεταφέρεις να μένεις και να το ανεβάζεις πάλι πάνω?
χαχα
Έχεις πλάκα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ! ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ!!!!! Laughing Laughing Laughing

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
toniach29 έγραψε:

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? Η΄ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕ ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ?
ΤΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΩΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΨΩΝΙΟ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΕΑ ΗΜΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑ...ΕΧΩ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ...ΕΠΙΣΗ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ...ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΑΝΝΑ ΜΟΥ! ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 3:03 am, 1 φορά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΝΕ .....ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΥΝΩ ΠΡΙΝ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ ΤΟ ΚΟΒΩ! ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΡΗΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΙΛΟΜΕΓΕΘΥΝΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 95% ΠΕΦΤΩ ΜΕΣΑ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλα δεν την αντέχεις καθόλου την Καβάλα ε?
Τι έγινε με τη δουλεια?

Ειρήνη μου καλημέρα
Ασε!!!Οχι πω κάτω είναι καλυτερα, συνήθως έβλεπα καρότσι και γυρνούσα απο την άλλη

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 3:20 am, 1 φορά

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 13 417472 ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ?! ΑΣΕ!!!
ΝΑΙ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ! ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΠΑΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις