751 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 Πεμ Σεπ 20, 2012 4:54 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
φ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 5:27 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τρι Ιουλ 22, 2014 5:27 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:Hi Ευούλι!!!!!!!!!!!
Ειρηνάκι νομίζω δεν πέτυχε η σαντιγύ..
eirini7 έγραψε:φεύγω θα τα πούμε το βραδάκι!
σας φιλώ!!!!!!!
boubou έγραψε:Kαλησπερα γλυκο Ειρηνακι!!
Στη δουλεια ειμαι, αλλα κλασικα δν εχω και πολυ τρεξιμο οποτε μπηκα να πω ενα γεια!!
boubou έγραψε:Πολυ ησυχια και βαριεμαι!! να δω πως θα περασουν οι ωρες μεχρι τις 12 που σχολαω!!
εντομεταξυ τον τελευταιο καιρο δν αντεχω καθολου τα στενα παντελονια να με πατανε στην κοιλια και εβαλα τζιν τωρα και ειμαι να σκασω!!! μου φαινεται θα αρχισω να ερχομαι με φορμες στην δουλεια!! πραγματικα με πιανουν τα ψυχολογικα μου και νιωθω να μου κοβουν την αναπνοη...αν ειναι δυνατον!Αφου ειναι στην κοιλια χαμηλα εχω χαζεψει
boubou έγραψε:κι επειδη κλασικα οταν δν εχουμε καλη διαθεση παμε για ψωνια, και εμενα μου χρωστουσε ο αντρουλης ενα δωρο για τον γαμο μας , ειπα να αγορασω μια ΚΑΛΗ φωτογραφικη μηχανη που πανω απο 1 χρονο ηθελα!! Στην αρχη διστασα μηπως και χρειαστω τα λεφτα για αλλα πραγματα... οπως για να κανω παιδι αλλα βρηκα πως να καλυψω το εξοδο αυτο σιγα σιγα και να ξαναβαλω αυτα τα λεφτα στην ακρη και την πηρα
(το μονοπετρο ακομη μου το χρωσταει αλλα ειπαμε οτι θα μου το παρει στην επετειο μας τον Ιανουαριο )
pigkoulinaki έγραψε:τονια μου τι κανουν τα αγγελουδια σου?????καλα ειναι????
boubou έγραψε:αντε βρε τυχερη!!Εσενα σου εκανε προταση!! Εμενα ακομη δν μου εκανε!!Το ειπα ετσι το ναι χαχαχα γι αυτο μου χρωστάει δαχτυλίδι, ας ειναι και φθηνό , δν με νοιαζει!!
toniach29 έγραψε:καλησπερουδια
τι κανετε???>εγω εκανα τις απογευματινες δουλιτσες κ περιμενω να ζεστανει το νερο να παω να κανω ενα μπανακι να χαλαρωσω
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες!!!!!!!καλα εισαστε????βρηκα την ευκαιρια και μπηκα να σας πω μια καλησπερα!!!βολο ειμαστε τωρα!
ποιες ειναι μεσα?????????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης