Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
28 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 28 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια καλα αποτελεσματα!!!!!αν και πιστευω οτι ολα θα ειναι ρολοι!!!το αγχος πολυ αρνητικος παραγοντας!!!!!!!προχθες η ξαδερφη μου απο πατρα εμεινε εγκυος για δευτερη φορα και αυτη τη φορα φυσιολογικοτατα!!!!!
το πρωτο το παιδακι τους το επιασαν με εξωσωματικη.δεν το πιστευαν!!!!
γι αυτο πρεπει να ειμαστε ηρεμες και χαλαρες!!!

αλλα για προληπτικους λογους καλα κανετε!
αλλα θα ειναι ολα οκ!!!! Wink Wink Wink Wink Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!! ΚΑΛΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ?

pigkoulinaki

pigkoulinaki
αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!! ΚΑΛΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ?

παιδι μου....παιζει η παναθα σημερα!!!!!!!οταν τελειωσει...θα ερθει!!!!!!! Wink Wink Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΙΔΕΑ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ!!! ΚΑΛΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ?

μια απο τα ιδια!! ετσι το σκεφτομαι κι εγω!!να δω τελικα αν δν υπαρχει κατι να μου φυγει το κολλημα που εχω οτι κατι παιζει!! η αν οντως κατι παιζει να δουμε μετα πως θα το διορθωσουμε! οπως και να χει καλο ειναι, κακο δν ειναι !! Wink Wink

Ασε οσον αφορα τον σταθερο κυκλο δν φανταζεσαι πως ξενερωσα που ειχα τοσες μερες καθυστερηση!!! ..τωρα ουτε αυτο θα πρεπει να λαβω υπόψιν μου οταν ξανασυμβει!! μια χαρα ηταν που παντα ερχοταν στην ωρα της, γιατι να αργησει αυτη τη φορα!!!???? Crying or Very sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ΚΑΛΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΜΗ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

μια απο τα ιδια!! ετσι το σκεφτομαι κι εγω!!να δω τελικα αν δν υπαρχει κατι να μου φυγει το κολλημα που εχω οτι κατι παιζει!! η αν οντως κατι παιζει να δουμε μετα πως θα το διορθωσουμε! οπως και να χει καλο ειναι, κακο δν ειναι !! Wink Wink

Ασε οσον αφορα τον σταθερο κυκλο δν φανταζεσαι πως ξενερωσα που ειχα τοσες μερες καθυστερηση!!! ..τωρα ουτε αυτο θα πρεπει να λαβω υπόψιν μου οταν ξανασυμβει!! μια χαρα ηταν που παντα ερχοταν στην ωρα της, γιατι να αργησει αυτη τη φορα!!!???? Crying or Very sad

ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ! ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δν ξερω βρε Αφρουλα μου αν πριν ειχα καποια αποκλυση δν το κοιτουσα καθολου γιατι ημουν σχεδον σταθερη!! τωρα ομως απο τοτε που ξεκινησαμε ελευθερα ουτε μια φορα δν ειχα καθυστερηση, ισα ισα μου ερχοταν και πολυ νωριτερα παντα απ οτι περιμενα! Αλλα θα μου πεις και το νωριτερα παλι φυσιολογικο δν ηταν αφου ωορρηξια εκανα παντα 14η με 15η μερα!! παντα ομως!!

Οτι να ειναι θα φανει τωρα ομως οποτε δν αγχωνομαι καθολου!

εντομεταξυ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δν αγχωνομαι ΚΑΘΟΛΟΥ και ολοι μου λενε φταιει το αγχος!!

στεναχωριεμαι ΝΑΙ και μαλιστα ΠΟΛΥ, αλλα δν αγχωνομαι γμτ!!!

μακαρι να αλλαξει ολο αυτο για ολες μας και σε λιγο καιρο να ειμαστε φουσκοκοιλιτσες ΟΛΕΣ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΒΓΑΖΩ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ Η' ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 16 ΗΜΕΡΕΣ Η ΩΧΡΙΝΙΚΗ ΣΟΥ ΦΑΣΗ!!! ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΛΛΟ! ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΡΩ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασε μη λεμε για σεξ γιατι δν εκανα εδω και 10 μερες..μου εχουν γυρισει τα ματια!!αντε να φυγει η αλεκα να ξαναρχισουμε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουκλιτσες βγαινω να κανω καμια δουλεια πριν σχολασω!!! θα τα ξαναπουμε!!!

φιλακια πολλα σε ολες! καληνυχτα!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΤΡΕΛΑ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!! ΧΑΧΑΧΑ! ΔΕ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΣΠΕΣΙΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΜΟΥ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 215994

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472

Deb

Deb
Καλημέρααααααααααααααααα!!!!!!!!

Καταρχήν να ευχηθώ καλά αποτελέσματα σήμερα για την Αφρούλα!!!όλα θα πάνε καλά!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Χρύσα
ήρθατε Βόλο ε;Να περάσετε σούπερ αυτό το τριήμερο!!! Wink

Έλλη μου περιμένουμε και τα δικά σου αποτελέσματα!!!Εύχομαι να είναι όλα τέλεια και απλά το άγχος να ευθύνεται για όλα!!!!!(το ίδιο ισχύει και για την Αφρούλα)

Εγώ σήμερα κατά τις 1 θα πάω στον γιατρό!!!Παρακαλάω να έχει αλλάξει κάτι για να με κρατήσει μέσα από μόνος του!!!Ουφ!!!!Άντε να δούμε!!!Σας αφήνω να κοιμηθώ λιγάκι ακόμα μιας και δεν ξέρω τι με περιμένει!!!

Φιλιά σε όλες!!Να έχετε μία υπέροχη μέρα!! flower flower flower flower flower

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια
Πως είστε;

Δεσποινακι εύχομαι να σε κρατήσει κούκλα μου ο γιατρός και να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα μεχρι αύριο!! Με το καλο!!

Αφρούλα μου τι κάνεις; Ελπίζω να βγάλεις άκρη με αυτούς τους ξεφτιλισμενους ανθρώπους γιατι το θέμα εχει καταντήσει αηδία!

Φιλια σε ολες

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!
ΟΥΦ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ!!!
ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ Ο ΝΙΚΟΣ Κ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!
ΑΦΡΟΥΛΑ Κ ΕΛΛΗ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Deb

Deb
Καλημέρα Τόνια!!!

Καλημέρα Άννα!!!Μακάρι να με κρατήσει!!!Σε λίγο θα κάνω και μπάνιο για παν ενδεχόμενο να είμαι έτοιμη!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
deb Smile ¨ηρθε επιτελους η ωρα? ολα να πανε καλα με ενα πονο και να κρατησεις συντομα το μωρακι σου αγκαλιτσα
σας διαβαζω συχνα εστω και αν δεν πεταγομαι τα καλυτερα αποτελεσματα ευχομαι σε ολες ...αυτη η κουβεντα με το αγχος εγω παντα αγχος ειχα για να πετυχει ετσι ημουν και στα διαγωνισματα αμα δεν ειχα αγχος το 20 δεν το εβλεπα παντα με αγχος εγραφα εγω δεν πιστευω να ισχυει προσωπικα εχεις δεν εχεις...

Deb

Deb
Αυγολεμονη έγραψε:deb Smile ¨ηρθε επιτελους η ωρα? ολα να πανε καλα με ενα πονο και να κρατησεις συντομα το μωρακι σου αγκαλιτσα
σας διαβαζω συχνα εστω και αν δεν πεταγομαι τα καλυτερα αποτελεσματα ευχομαι σε ολες ...αυτη η κουβεντα με το αγχος εγω παντα αγχος ειχα για να πετυχει ετσι ημουν και στα διαγωνισματα αμα δεν ειχα αγχος το 20 δεν το εβλεπα παντα με αγχος εγραφα εγω δεν πιστευω να ισχυει προσωπικα εχεις δεν εχεις...

Αυγολέμονη!!!Σε χάσαμε!!!!!

Επιτέλους έφτασε η ώρα!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα σε κρατήσει Δεσποινακι!! Αλλιώς θα μείνεις εσυ εκει με το ζόρι
Τονια καλη βολτουλα

Αυγολεμονη καλημέρα
Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eyxaristw den me xasate edw eimai apla kamia fora den xerw ti na pw kai den petagomai egw akoma thymamai poy metroysame thermokrasies. Deb xerw pws niwtheis ta dyskola einai meta thn genna tpt min fovasai ypomoni kai ksenixtia

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 34 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αφρούλα μου
Τι κάνεις; Το απόγευμα θα έχετε τα αποτελέσματα; Εύχομαι να είναι όλα καλα κοριτσάκι μου

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?!!!

Άντε θα περιμένουμε τα νέα σου!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις