76 Απ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?? Τετ Σεπ 26, 2012 7:54 am
Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΚΕΝΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΥΓ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ.fairyter έγραψε:Κοριτσια καλησπερα!
Ειπα να γραψω εδω τον πονο μου μιας και ειναι το μονο ενεργο θεμα με συμπτωματα.
Εχουμε περιπου ενα 8μηνο που προσπαθουμε για νινακι. Καθε μηνα νομιζα οτι ειχα συμπτωματα και μολις αδιαθετουσα...η πληρης απογοητευση...
Τωρα ομως συνεβη κατι που δεν το εχω ξαναπαθει απο τοτε που ξεκινησε η περιοδος μου...ειδα για 1μιση μερα ελαχιστο αιματακι. Να τα παρω απο την αρχη ομως..
Τελευταια περιοδος 30/8 και με κυκλο γυρω στις 32 μερες, περιμενω να αδιαθετησω σε 5 μερες δλδ 1/10. Στην 24η μερα του κυκλου ειδα αυτο το λιγο αιμα. Κρατησε σχεδον 1μιση μερα και αυτο οχι με συνεχομενη ροη, σταγονες μονο. Εκεινες τις μερες ειχα και λιγα πονακια περιοδου, τα οποια εξαφανιστηκαν. Το στηθος μου ποναει αλλα οχι υπερβολικα (παντα ομως πονουσε το στηθος μου οταν περιμενα να αδιαθετησω). Υπαρχει περιπτωση να ηταν καποιο συμπτωμα αυτο? Τι λετε??
Ξερω οτι πρεπει να περιμενω εστω και μια μερα καθυστερηση για να πω οτι θα κανω τεστ αλλα εχω πεθανει απο αγωνια!!