26 Απ: ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΟ ΜΩΡΟΥ Τρι Οκτ 09, 2012 1:03 am
hhmaria
Πανταχού παρούσα!
έχεις φωτο αυχενικής με το μωρο ξαπλωμενο;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
ariadnh έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Κ DVD??ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΙΣΧΥΕΙ??
discordia έγραψε:Τα "προσόντα" του αγοριού εμφανίζονται κυρίως μετά την 17η εβδομάδα. Πριν από αυτό ό,τι και να είναι φαίνεται για κοριτσάκι. Η αυχενική είναι πάρα πολύ νωρίς για να πουν με σιγουριά οι γιατροί και αυτοί που λένε, δεν έχουν να χάσουν τίποτα. 50-50 το παίζουν. Εμένα, όταν το πίεσα εγώ να δει στις 16 εβδομάδες περίπου, μου είπε ότι κάτι διακρίνεται για αγοράκι, αλλά μπορεί κάλλιστα να έχει και τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα στα πόδια. Τελικά είχα κοριτσάκι. Και αυτό που λένε πως τρως αλμυρά αν έχεις αγόρι, και γλυκά αν έχεις κορίτσι, σε μας ακριβώς το αντίθετο! Έτρωγα μονο αλμυρά. Γλυκα ούτε να δω.
ariadnh έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Κ DVD??ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΙΣΧΥΕΙ??
*aggeliki* έγραψε:doritaki έγραψε:Στην αυχενικη δεν μπορεις να διακρινεις ευκολα το φυλο.Μια εικασια κανεις...Κ εμενα μου ειπε μια πρωτη προβλεψη ειναι να ειναι αγορι (ομως να μην το ανακοινωσω πουθενα) αλλα στο β επιπεδου αποδειχτηκε κοριτσι!Ημουν σιγουρη οτι ειναι κοριτσακι. Οποτε μη δινεις σημασια κ περιμενε 10 βδομαδουλες ακομη.
Κ εντελως πληροφοριακα τα στατιστικα ειναι υπερ των κοριτσιων.Πολυ λιγες φρεσκιες εγκυουλες περιμενουν αγορακι.
EGW DHLADH POU EIMAI FRESKIA MANOULA KIA EKANA AGORAKI EINAI STIS EKSERESEIS??
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!
stefy έγραψε:Κοριτσια μου στηνν Α αυχενικη αν ειναι αγορακι και δουνε τσουτσουνακι τοτε ειναι σιγουρο 100% αν δεν χουνε κατι μπορουν να πουν οτι μαλλον ειναι κοριτσακι αλλα χωρις να ειναι σιγουροι γιατι μπορει να μην φανηκε κατι... Τωρα σε μια κοπελα πιο πανω δεν μπορω να καταλαβω γαιτι της ειπε οτι καια 75% ειναι αγορακι... τι ειδε δηλαδη ο γιατρος? Μισο τσουτσουνακι? Ειναι δυνατον? Αυτο ή το βλεπεις ή οχι
thequeen86 νομιζω οτι η επιθυμια σου θα πραγματοποιηθει... νομιζω οτι κοριτσακι εχεις...
Με το καλό όλες σας !!! Κι εγω μαζι... βεβαια εχω μερες ακομη και την Α αυχενικη... στην 8η εβδομαδα ειμαι..
Παρεπιπτοντως εγω αυτην την φορα θελω αγορακι... Το κοριτσακι με ακουσε ο Θεουλης και μου το εδωσε... ελπιζω να με ακουσει και τωρα και να μου δωσει ενα αγορακι... Βεβαια και κοριτσακι να ειναι παλυ θα χαρω πολυ γιατι θα εχει αλλα καλα το να εχω δυο κοριτσακια... Γερα να ειναι τα παιδακια μας... κι ολα τα αλλα...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης