Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αγαπη ειναι τελεια αχαχαχα
οι μικροι μας καταδικοι!!!

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια με το καλο τα μωρακια σας!!!εω μια κορη 6μηνων και σας διαβασα απο περιεργια και νοσταλγησα και λιγο ζηλεψα...αχχχχχχχχχ!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσαρες μου καλησπερα!εχω λιωσει σημερα με τις δουλειες αλλα τουλαχιστον εβαλα μια σειρα στο σπιτι !!!ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 654316
διαβαζα αυτα που γραφατε και θα σας πω για μερικα που θυμαμαι.βρακακια μιας χρησεως τα διχτακια και σερβιετες για ελεφαντες σου δινουν στο νοσοκομειο(εγω τα φορεσα μονο την πρωτη μερα και την επομενη εβαλα τα δικα μου κανονικα βρακακια και τις δικες μου σερβιετες γιατι δεν τις αντεχα τις τεραστιες).οταν εχεις rooming in και εχεις πολυ κοσμο μπορεις να τους ζητησει να παρουν το μωρο.ειναι σιγουρο οτι τους δινουν ξενο γαλα και στον αποκλειστικο ειδικα τις 2 πρωτες μερες γιατι το δικο μας δεν εχει κατεβει ακομα και το πρωτογαλα ειναι τοσο λιγο που δεν τα καλυπτει και πεινανε(ασχετα αν λενε οτι δεν τους δινουν)και ειναι και λογικο βρε κοριτσια.στο ιασω που γεννησα εγω και ημουν σε δικλινο με roοming in ημουν τυχερη και ημουν μονη μου γιατι δεν το ζητανε πολλες.τωρα για το θεμα του κοσμου την ωρα του θηλασμου νομιζω οτι μπορει η καθεμια να συννενοηθει με τις υπολοιπες και να δουν τι θα κανουν.εγω δεν ειχα θεμα να με βλεπουν,αλλα αν ειχα θα ζητουσα να βγουν εξω.ελπιζω να βοηθησα λιγακι

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπερα Φωτεινουλα μου!! ειδες που μπηκες σιγα σιγα σε ταξη; το νινακι τι κανει; θηλαζει κανονικα;
πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που μας εδωσες, ειδικα για το ρουμινγκ ιν και για το γαλατακι τους. συμφωνω οτι ειναι λογικο να τους δινουν και ξενο για να χορτασουν αμα το πρωτογαλα ειναι λιγο

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χριστινακι μου αυτο ειναι το παντελονι αγελαδα???σουπερ ειναι!τελεια η κουνια και πολυ sexy η μανουλα!
η μικρη μου ειναι σουπερ!μονο μαμ κακα και νανι!ευτυχως ειναι ησυχη,μονο για να φαει κλαιει!με τον θηλασμο ειμαστε γενικα καλα και σημερα μπορω να πω ακομα καλυτερα γιατι συνηθισε κι αυτη και εστρωσε και το στηθος μου απο αποψη πονου και τραυματισμου!οποτε τα παμε ακομα καλυτερα,ειμαστε στο 3ωρο περιπου

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:χριστινακι μου αυτο ειναι το παντελονι αγελαδα???σουπερ ειναι!τελεια η κουνια και πολυ sexy η μανουλα!
η μικρη μου ειναι σουπερ!μονο μαμ κακα και νανι!ευτυχως ειναι ησυχη,μονο για να φαει κλαιει!με τον θηλασμο ειμαστε γενικα καλα και σημερα μπορω να πω ακομα καλυτερα γιατι συνηθισε κι αυτη και εστρωσε και το στηθος μου απο αποψη πονου και τραυματισμου!οποτε τα παμε ακομα καλυτερα,ειμαστε στο 3ωρο περιπου

αχχ τι καλη η μικρουλα σου!! να μας βαλεις και φωτο να δουμε!
αχαχαχα ναι αυτο ειναι το παντελονι αγελαδας αχαχαχα θυμασαι;
χαιρομαι γλυκεια μου που εχεις συνηθισει και μπηκατε σε προγραμμα!!
ναι και εγω αυτο φοβαμαι τον πονο στο στηθος, μαστιτιδες κτλ κτλ λογω θηλασμου..

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννα εγω δεν ειχα πονεσει με το χερι αλλα οταν μου εσπασε τα νερα η μαια μου πονεσα πολυ αλλα για 2 λεπτα μονο και αυτο επειδη ηταν πολυ ψιλα το μωρο και χρειαστηκε να βαλει το χερι μεσα μαζι με το εργαλειο και να σπρωχνει και την κοιλια προς τα κατω για να φτασει το σακο, αλλα αυτο ειναι σχετικο εγω πονεσα και στα ραματα που αλλες κοπελες δεν πονανε ειναι θεμα οργανισμου και τι θεση εχει το μωρο νομιζω.χαρα τσαμπα πειρες εσωρουχα τα δινουν στο μαιευτηριο τουλαχιστον στο ιασω μαζι με σερβιετες και αφρολουτρο και οτι χρειαστεις στο φερνουν.
χρισινακι θεα!!!!!!!!! sexy mama

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Μαρακι! αχ ακουγεσαι να ταλαιπωρηθηκες στο πρωτο σου μωρακι. ελπιζω να σου πανε ολα τελεια στο δευτερο και να εχεις ενα πανευκολο τοκετο!
γιατι ειχες γεννησει με προκληση; γενικα ξερω ειναι πιο επωδυνο με προκληση να γεννας.. διαβασα επισης οτι πολλες φορες καταληγει και σε καισαρικη η προκληση.

mariel1985

mariel1985
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΕΣ!ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΝΕΣΑΙ Κ ΧΑΛΙΑ!ΜΠΛΙΑΧ!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω μονο μια δυο μερες ποναγε το στηθος μου εβαζα μια κρεμα frezyderm και κατι πλαστικα επιθεματα με τρυπουλες της chicco και ημουν κομπλε μετα σκληρυναν η ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 401147 και δεν ποναγα αλλα ειχα και καλες θηλες μου ειπαν στο μαιευτηριο

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι γιαυτο καλυτερα τα μιας χρησης γενικως και ας ελπισουμε αιμα να μην εχουμε πολλυ και μη χρειαστουμε τις σερβιετες τουρμπο

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χριστινακι μου δυστυχως ο πονος στο στηθος ειναι αναποφευκτος..το θεμα ειναι ποσο γρηγορα θα "πιασει" την θηλη και ποσο θα σε τραυματισει γιατι θα γινει σιγουρα και ειναι λογικο γιατι η θηλη δεν ειναι συνηθισμενη σε τετοια "μεταχειριση".με το καιρο σκληραινει κι αυτη κατα καποιο τροπο και αντεχει.παιζει ρολο και η σταση στην οποια θα θηλαζει το μωρο.λενε οτι η πιο σωστη ειναι να ειναι το μωρο κοιλια με κοιλια στο πλαι και οχι μονο το κεφαλακι του στο πλαι.τουλαχιστον εμενα με βοηθησε αυτη η σταση του μωρου και η μπεμπα τα παει μια χαρα.θα σου πουν και οι κοπελες να εχεις κρεμα για τις θηλες και σιγουρα παιζει ρολο και το σχημα τους στον θηλασμο

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσαρες μου σας αφηνω να ξαπλωσω πριν ξυπνησει η μικρη και θελει μαμ!φιλια σε ολες σας!καλη ξεκουραση!οποια θελει κατι ας με ρωτησει και μακαρι να μπορω να βοηθησω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 417472

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χριστινακι παρα πολυ υπεφερα 16 ωρες 38ε γεννησα με προκληση ενω δεν επρεπε γιατι ημουν πολυ καλα και το μωρο και το αμνιακο και πολυ ψιλα το μωρο, απλα ο γιατρος εχει ιατριο καθε μερα και γενναει μονο σαβ/κο την ειχα πατησει ημουν ηλιθια δεν ηξερα τοτε τωρα αλαξα γιατρο και ευχομαι να ερθουν ολα φυσιολογικα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:χριστινακι μου δυστυχως ο πονος στο στηθος ειναι αναποφευκτος..το θεμα ειναι ποσο γρηγορα θα "πιασει" την θηλη και ποσο θα σε τραυματισει γιατι θα γινει σιγουρα και ειναι λογικο γιατι η θηλη δεν ειναι συνηθισμενη σε τετοια "μεταχειριση".με το καιρο σκληραινει κι αυτη κατα καποιο τροπο και αντεχει.παιζει ρολο και η σταση στην οποια θα θηλαζει το μωρο.λενε οτι η πιο σωστη ειναι να ειναι το μωρο κοιλια με κοιλια στο πλαι και οχι μονο το κεφαλακι του στο πλαι.τουλαχιστον εμενα με βοηθησε αυτη η σταση του μωρου και η μπεμπα τα παει μια χαρα.θα σου πουν και οι κοπελες να εχεις κρεμα για τις θηλες και σιγουρα παιζει ρολο και το σχημα τους στον θηλασμο

δεν τα ηξερα αυτα ευχαριστω για τις πληροφοριες καλη μ νασαι παντα καλα! θα παρω και κρεμουλα για τις θηλες οπωδηποτε, το ειχα ξεχασει.. θα ψαξω αν στην Κυπρο εχουμε φρεζιντερμ και θα παρω!
νομιζω ομως μονο πλαι μπορει να ειναι το μωρο οταν θηλαζει η κανω λαθος;

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φωτινη καληνυχτα καλη ξεκουραση

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλη ξεκουραση Φωτεινη μου!! μακια στα μαγουλακια της μικρουλας σου!!

Μαρια μου την ειχες πατησει ητανε και το πρωτο σου ισως δεν ηξερες κιολας και δεν το περιμενες να ερθουν ετσι τα πραγματα.. περασμενα ξεχασμενα.. ειναι για να εισαι πολυ πιο δυνατη τωρα και να ξερεις να αξιολογας τις καταστασεις! Εγω σου ευχομαι ολοκαρδα να εχεις μια πολυ ευκολη γεννα και συντομα με το δευτερο σου νινακι αγκαλια!!

Κοριτσαρες μ θα βγω και γω να κανω μπανακι και θα μπω αργοτερα χχχχχχ

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
H sila gennhse k gyrise kai spiti..emeis ti tha kanoume tha gennhsoume???xexexexex!!!

Xristinaki super h foto!!
Foteinoula..pote etrwges pizza k muffins pote gennhses..pote gyrises k spiti k kaneis k genikh..apisteyto!!!

Re koritsia egw fovamai thn proklhsh poly m ayta p exw akousei,Annako den to lew gia na se epireasw,einai dikos m fovos..esy omws ontws den tou les gia 3 tou mhna na exoun idia genethlia???K fysika fetos ton Genarh erxetai mono o Ah-Vasilis mhn fwnaksete k ton pelargo pali!!!

Emeis phgame Ikea k koritsia mou ekatse poly kala..ayth h paidikh syrtariera p exei h mple 110 eyrw thn vrhka etoimh synarmologhmenh stis prosfores me ena poly mikro xtyphma sto panw meros..opou akoumphsame ayto to strwma gia allages panas kai den fainetai tpt,argotera tha valw wraio aytolhto kai tzami..apo 109 loipon thn phrame 70 etoimh!!!!!Phgake kai lhtw na parw 2-3 teleytaia pragmatakia kai eimaste etoimoi!!Mas leipei to xali to opoio omws molis thlefwnisw tha to feroun..to eixa dwsei gia katharisma gia na eimai sigourh!Paei loipon k to diko mas dwmatio!!!Sidero gia kounoupiera den vrhka,tha agkarepsw kapoion na paei ston Moustaka ston peiraia gt ston khfiso den eixe!

Xara kai Stellitsa ta xalakia sas teleia!!!! Stella to dwmatio twn agoriwn nomizw pws tha einai oneiremeno,bravo sas to ftiaxnete teleio!!

Anna ti egine me thn kounia????
Emena oi kanapedes mallon Deytera,ayrio leei tha erthei to derma p pareigeila kai paradwsh Sabb. den kanoun..exw genethlia thn Kuriakh re gmt ti tha kanw???Ntrepomai me ta fouskwta na erthei kosmos..na to paiksw arrwsth??

Lyssaksa posa eipa??Stamataw!

mariel1985

mariel1985
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΑΛΛΙ, ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 850933 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 850933
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ! Very Happy

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
όπως θες και σε βολεύει να μην πονάει η μεση σου χριστινα μου μπορει να εισαι και ξαπλωμένη να εισαι και καθιστή. εχεις στασεις πολλες

pepelitsa

pepelitsa
Kalhnyxta se ola ta koritsakia pou pane gia ypno!!Eyxomai na ksekourasteite k na koimhtheite san poulakia!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παω να δω dvd με το γιωργο μπορει να μπω πιο μετα ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 417472

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:Kalhnyxta se ola ta koritsakia pou pane gia ypno!!Eyxomai na ksekourasteite k na koimhtheite san poulakia!!!

γεια σου κουκλιτσα!! φιλια και σε σενα πολλα!!

Φοβερη η ευκαιρια που πηρατε ε;!!! τελεια!! ειστε κομπλε τωρα ετσι!
να ερθει και ο καναπες σας ευχομαι με το καλο γιατι αρκετα σας ταλαιπωρησαν!

επιστρεφω μετα μαλλον ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! - Σελίδα 21 315810

Tini13

Tini13
Μπήκα για μια καλησπέρα και δυο λογάκια ίσα ίσα κορίτσια μου γιατί είμαι χάλια ψυχοσωματικά και θα πάω να κοιμηθώ μέχρι να ξυπνήσει η μπέμπα..

Αννούλα μου με το καλό να πας την Τρίτη, και νωρίτερα να είναι καλώς να έρθει ο μπέμπης!

Χριστινάκι μου στο νοσοκομείο στην Κύπρο κάνουν επισκληρίδιο; έχεις την επιλογή αν δεις τα ζόρια να σου κάνουν;

αα, έχω κάτι ερωτησούλες..Εσείς το ξέρατε ότι πριν τον τοκετό στην αίθουσα ωδινών σου παίρνουν τα ούρα από την κύστη;
επίσης πόσες μέρες κρατάει το αίμα μανούλες μετά τον φ.τ.; τα ράμματα πάντως μέρα τη μέρα τα βλέπω να πέφτουν όταν πάω τουαλέτα ή όταν κάνω μπάνιο..λογικά πότε θα καταλάβω ότι έχουν φύγει ώστε να πλυθώ χωρίς να φοβάμαι;

Τα χαιρετίσματά μου σε όλες, σας σκέφτομαι συνέχεια αν είστε καλά και αν γέννησε κάποια, όμως η καθημερινότητά μου άλλαξε πολύ..

pepelitsa

pepelitsa
Nai Xristinaki super eykairia!!

Tinako mou ti egine me thn manoula sou??Einai kalytera?
Ayto em ta oura den to hksera twra to ematha apo esena! Ta rammata ekei katw den aporofountai?Ayto prepei na diaferei apo giatro se giatro,tha rwthsw ton diko mou alla nomizw m eixe pei pws kanei kateytheian plastikh sthn perioxh k den fainetai tpt k oti einai aporofhsima ta rammata.
Gia to aima p les den exw idea,eixa akousei omws oti oti to poly aima krataei kamia vdomada.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις