501 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! Τετ Σεπ 26, 2012 10:55 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
ναι αγαπη ειναι τελεια αχαχαχα
οι μικροι μας καταδικοι!!!
οι μικροι μας καταδικοι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
foteini35 έγραψε:χριστινακι μου αυτο ειναι το παντελονι αγελαδα???σουπερ ειναι!τελεια η κουνια και πολυ sexy η μανουλα!
η μικρη μου ειναι σουπερ!μονο μαμ κακα και νανι!ευτυχως ειναι ησυχη,μονο για να φαει κλαιει!με τον θηλασμο ειμαστε γενικα καλα και σημερα μπορω να πω ακομα καλυτερα γιατι συνηθισε κι αυτη και εστρωσε και το στηθος μου απο αποψη πονου και τραυματισμου!οποτε τα παμε ακομα καλυτερα,ειμαστε στο 3ωρο περιπου
foteini35 έγραψε:χριστινακι μου δυστυχως ο πονος στο στηθος ειναι αναποφευκτος..το θεμα ειναι ποσο γρηγορα θα "πιασει" την θηλη και ποσο θα σε τραυματισει γιατι θα γινει σιγουρα και ειναι λογικο γιατι η θηλη δεν ειναι συνηθισμενη σε τετοια "μεταχειριση".με το καιρο σκληραινει κι αυτη κατα καποιο τροπο και αντεχει.παιζει ρολο και η σταση στην οποια θα θηλαζει το μωρο.λενε οτι η πιο σωστη ειναι να ειναι το μωρο κοιλια με κοιλια στο πλαι και οχι μονο το κεφαλακι του στο πλαι.τουλαχιστον εμενα με βοηθησε αυτη η σταση του μωρου και η μπεμπα τα παει μια χαρα.θα σου πουν και οι κοπελες να εχεις κρεμα για τις θηλες και σιγουρα παιζει ρολο και το σχημα τους στον θηλασμο
pepelitsa έγραψε:Kalhnyxta se ola ta koritsakia pou pane gia ypno!!Eyxomai na ksekourasteite k na koimhtheite san poulakia!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης