76 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 24!!!!! Δευ Σεπ 24, 2012 10:32 pm
Bebamou
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ,ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΠΗΤ 19/10 ΕΣΥ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλημέρα κορίτσι! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι κι εγώ στο πρώτο μου με καισαρική γέννησα και ήταν μεγάλο ζόρι οι πρώτες μέρες. Και τώρα με καισαρική θα γεννήσω. Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα! Αυτο που με φοβίζει περισσότερο είναι ο καθετήρας γιατί την πρώτη φορά η μαία που μου τον έβαλε με είχε πονέσει πολύ.. Ειναι το μόνο μου άγχος Τα υπόλοιπα τα αντέχω, αρκεί να είναι ο μπεμπακος μου καλά!!!!vgog65 έγραψε:Καλημέρα στα πιο ομορφα κοιλουμπάκια καισ τις πιο όμορφες μανούλες!!!!Τι κάνετε???Εγώ ακόμη στο Μητέρα είμαι...σε τρίκλινο αλλά είμαστε 2 μόνο και είναι σαν δίκλινο!!!Τα έχετε μάθει τα νέα φαντάζομαι της γέννας οτι έκανα καισαρική....(πολύ πόνος πολύ πόνος)τον μπέμπη μου μου το φέρνουν ανα 3ωρο και έχουμε μπεί σε πρόγραμμα και τρώμε "Ξενο γάλα" 30 ml μια χαρά το παιδάκι μουυυυυυυυυ!!!Μέχρι χθές με είχαν με καθετήρα και ορούς...σήμερα μου τα βγάλανε και προσπαθώ να σηκωθώ πράγμα που μου φαίνεται πολύ δύσκολο διότι πονάαω πολυ σηκώθηκα αλλά δεν με είχαν φυσουνάρει με παυσίπονα και πόνεσαααααααααααααααααααα πολύυυυυυυυ αφού δεν έπεσα κάτω!!!!!Λέγε τα νέα σας!!!!!
Bebamou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ,ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΠΗΤ 19/10 ΕΣΥ;
xara64 έγραψε:χαχαχαχ οτι ακουει λεει η μικρη τι να κανει κ αυτο???
εσυ Αννα μου απο που την ειχες παρει την βαση??αν δεν ειναι του τζαμπο την αγοραζω εγω χιχιχ
thanks ευακι!με το καλο κ εσυ!!!Bebamou έγραψε:ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΝΑ ΜΟΥ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης