Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
632 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 632 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

426Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 5:59 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κι εμένα δεν μου χαλάει αλλά στο τι θα φάω και τι θα πιω είναι κέρβερος! Πάντως κι εγώ ψήνομαι για ένα καπουτσινάκι!

427Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 6:03 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω να δεις πως ψηνομαι για καπουτσινακι αλλα δεν εχω σπιτι..επαψα να αγοραζω για τους γνωστους λόγους!
Μια αλλη ερωτηση αν ξερει καμια μας-πλην εμου-η ΠΗΤ ειναι η τελευταια μερα που μπορεις να γεννησεις ή απο κει και περα ξεκινάνε οι μέρες που ειναι πιθανες για να γεννήσεις ; Δηλ. εμενα ειναι 28/4-δηλ θα γεννησω μεχρι τις 28/4 ή απο τις 28/4 και μετα; Ρωταω γιατί οι γνώμες διίστανται!

428Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 6:10 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τωρα διαβασα πως ειναι η τελευταια μερα του 9ου..αρα το deadline ειναι 28/4!Ωχ θα χω το νινι μου το Πασχα!!!!!!!

429Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 6:25 am

Nancy82

Nancy82
Γεωργία όλες Πασχαλιάτικο θα το έχουμε! Ετσι όπως τα λες εγώ έχω τελική ημερομηνία 7/5 άρα μάλλον μαζί με το μπεμπεκάκι θα περάσουμε το Πάσχα!Λαμπάδα θα πάρουμε και για το φασολάκι ή όχι;Χα,χα,χα! Wink

430Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 6:27 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νομιζω θα τους παρουμε απλα εκκλησια δεν θα παμε φετος! θα περιμενουμε τον μπαμπα στο σπιτι!

431Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 6:34 am

Nancy82

Nancy82
Εμάς η εκκλησία είναι απέναντι από το σπίτι!Οπότε θα την κάψουμε κιόλας λιγο στο μπαλκόνι!Χα,χα,χα! Τρελές μάνες! Το φαντάζεσαι; Το μπεμπάκι φασκιωμένο στην αγκαλιά και τη λαμπάδα στο χέρι!!!Αν διαβάσει το post ο άντρας μου θα νομίζει ότι τα έχω χάσει!

432Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 6:43 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αμ τι νομιζεις..καλα είμαστε;;
Τωρα εφαγα τοοοσο σοκολατενιο γλυκο που πρηστικα και ολα αυτα για να μην πιω καφε! Λες να χεις αγορακι Νάνσυ;Μα καλα οι αλλες που ειναι; Η Ελσα θα πηγε για τα αποτελέσματα μάλλον..
Για δειτε αυτο..κατα ποσο ισχυει σε σας..;
http://www.123baby.me/pregnancy_calendar.html

433Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 6:52 am

Nancy82

Nancy82
Το πρωί είδα ότι κυκλοφόρησαν λίγο στο φόρουμ! Ποιος ξέρει; Για την Έλσα μάλλον έχεις δίκιο! Η Έφη έτσι όπως είμαστε ποτέ δεν ξέρεις πότε είμαστε σε φάση να ασχοληθούμε με το ίντερνετ! Όσο για το τί έχω μέσα στην κοιλίτσα μου, δεν έχω ιδέα! Εμένα το προαίσθημά μου από την αρχή λέει αγόρι. Οι γύρω μου λένε κορίτσι! Ας μου στείλει ότι θέλει αρκεί να έρθει και να είναι γερό! Καλά και χθες ο γιατρός δεν ήταν σίγουρος! Το κοιτούσε και έλεγε "Ρε λες;" Και γυρνάει στον άντρα μου και του πετάει "Ρε μεγάλε το πέτυχες με την πρώτη;". Αλλά δεν μας είπε σίγουρα. Μπορεί να ήταν και ο λώρος μπορεί οτιδήποτε! Θα περιμένω να δω αν θα φανεί τίποτα στην αυχενική! Πάντως εχθές πριν πάω είχα φάει λίγη σοκολάτα ΙΟΝ. Λες να έπαιξε ρόλο που ήταν έτσι κινητικό; Ο γιατρός μου όταν του το είπα γέλαγε αλλά δεν μου είπε τίποτα! Μόνο ότι όταν θα θέλω να το βάλω στη πρίζα να πίνω ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι με δύο κουταλιές ζάχαρη και να ξαπλώνω! Λέω να το κάνω στην αυχενική!

434Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 6:59 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χυμό πορτοκάλι την αλλη πεμπτη δηλαδη..για ζαχαρη δεν υποσχομαο..μαλλον οχι!Και εγω εχω προαισθημα για αγορι..κανεις δε μιλαει..ολοι λενε γερο να ναι..ο αντρας μου ουτε κουβεντα..Θεωρει βλακειες τα προαισθηματα,περιμενει την αυχενικη!Καλα αυτος εχει φυγει τελειως!Δεν μπορω να τον μαζεψω..μετα την αυχενικη ετοιμαζεται για γλεντια!Εχουμε και γενεθλια στις 20/10 και κανει ήδη προγραμμα!

435Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 7:05 am

Nancy82

Nancy82
Ας τον άνθρωπο να το χαρεί! Wink Ο δικός μου με το φύλο είναι πολύ άνετος ή έτσι δείχνει! Αν και πιστεύω ότι θέλει μια μπουμπούκα κι ας του λέω εγώ ότι θα τον χορέψει στο ταψί! Λοιπόν από χθες που μας έδωσε εκτύπωση από τον υπέρηχο ο γιατρος με το φασολάκι μας, το κρατάει, το κοιτάει και είναι όλη την ώρα "Παιδί μου, παιδί μου" (Όπως ο Νικηφόρος από το Πενήντα Πενήντα με την κόρη του). Κι επειδή στη δουλειά δεν μπορούσε να κουβαλάει τον υπέρηχο (φοβάται μην πάθει τίποτα) τράβηξε φωτογραφία με το κινητό και το κοιτάει όλη μέρα!Χα,χα,χα! Πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο σημείο με τον άντρα σου!!! Ετοιμάζει γλέντι ε; Έτσι να είναι πάντα χαρούμενη και γιορτινή η ζωή σας!

436Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 7:11 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να σαι καλα κουκλα μου για τις ομορφες ευχες σου!Το ιδιο ευχομαι και σε σας! Εμενα ο δικος μου το χει βαλει wallpaper στο κινητο στου..οποτε παμε γιατρο αλλαζει το wallpaper! Να τωρα στον Αlpha η αλλη δεν μπορει να κανει παιδι!Ποσο μεγάλη ευτυχια και ποσο μεγαλο δωρο αυτο που εχουμε στην κοιλια μας!Απ τα μεγαλύτερα!Γι αυτο κανω κουραγιο με το κρεβατι..εχω φιλη με 3 εξωσωματικες αποτυχημενες και ξερω πως ειναι! Αχ ας μας εχει ολους η Παναγία καλα!

437Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 7:18 am

Nancy82

Nancy82
Αυτό να σκέφτεσαι και να παίρνεις κουράγιο! Πολλές κοπέλες το θέλουν και το προσπαθούν και δεν το καταφέρνουν κι εμάς ο Θεός μας το έδωσε και το ζούμε! Μακάρι να μας βοηθήσει να φτάσουμε μέχρι το τέλος καλά κι εμείς και τα μωράκια μας! Θα δεις που του χρόνου δεν θα θυμάσαι τίποτα! Κι εγώ που δεν είμαι στο κρεβάτι, μην νομίζεις ότι κάνω πολλά πράγματα!Για καφέ έχω να πάω από τότε που το έμαθα και η εβδομαδιαία μου έξοδος είναι στο σπίτι κάποιας φίλης! Θα μου πεις δουλεύεις και βγαίνεις λίγο απο το σπίτι αλλά δεν είναι διασκέδαση και που πάω οι κινήσεις μου είναι περιορισμένες. Και εξαιτίας του ότι έρχομαι στη δουλειά και κουράζομαι όλη την άλλη μέρα τη βγάζω στον καναπέ και το κρεβάτι για να ξεκουράζομαι όσο μπορώ! Και αυτή η τηλεόραση δεν βάζει τίποτα και βαριέμαι! Ότι βιβλίο πιάσω το ξεπετάω σε μια με δυο μέρες και μετά τέλος! Οπότε το ρίχνω στον ύπνο και περνάνε πιο γρήγορα οι μέρες!

438Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 7:22 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εκτος απ τη δουλεια τα ιδια πραγματα κανουμε..οι μερες οντως περνουν γρηγορα αλλα μου φαινονται ολες ιδιες..καμια διαφορα..Ειδες το link?σε βγαζει την ιδια βδομαδα που εισαι; εμενα με βγαζει μια μεγαλυτερη..

439Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 7:42 am

Nancy82

Nancy82
Ποιο λινκ Γεωργία μου; Δεν είδα.

440Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 7:50 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

441Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 7:57 am

Nancy82

Nancy82
Δεν το είχα δει! Κι εμένα το ίδιο με βγάζει αλλά είναι της λογικής αν κατάλαβα καλά ότι όταν είσαι στη 10η βδομάδα + 1 μέρα στην ουσία διανύεις ήδη την 11η γιατί γράφει σε κάθε ημερομηνία "Τέλος 10ης βδομάδας", "Τέλος 11ης βδομάδας" κ.λπ. Πάντως ο γιατρός μου χθες που πήγαμε μου είπε κι αυτό ότι είμαι 10 εβδομάδων! Είναι λίγο μπέρδεμα πάντως αυτό το μέτρημα!

442Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 8:01 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι μπέρδεμα οντως..εγω νομιζω διανυω την 11η αλλα μ αυτο μου βγαζει οτι το σαββατο την τελειωνω την 11η κι μπαινω 12η..τεσπα..το 3μηνο τελειωνει την 13η βδομαδα ε?Αλλο κουλο αυτο!

443Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 8:19 am

Nancy82

Nancy82
Ναι κι εγώ το είδα αυτό! Είναι παραπάνω οι εδομάδες που έχει το τρίμηνο! Ότι να' ναι! Απορώ πως βγάζουν άκρη οι γιατροί! Αφού ο γιατρός μου είπε ότι είμαι στη 10η βδομάδα εγώ δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί του! Πάντως χαρά στο κουράγιο τους των γιατρών γιατί τους κουφαίνουμε μερικές φορές με τις απορίες μας! Εσύ πως τα πας σήμερα; Εγώ όλως παραδόξως το στομάχι μου είναι ψιλονορμάλ!Χτύπησε και τρια τέσσερα κρακεράκια και είμαι κάπως καλά!

444Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 8:24 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω σημερα εφαγα σουπα λαχανικων ..την εκανα κ βελουτε..χαλια ητανε..πριν λιγο ηπια χυμο φυσικο παντα και εφαγα και 2 αχλαδια..Εμενα ο σιδηρος με χαλαει..κατα τ αλλα ειμαι οκ..μπορω να φαω απ ολα απλα προσεχω γιατι δεν θελω να παρω κιλα!

445Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 8:32 am

Nancy82

Nancy82
Ναι αυτό με τα κιλά είναι θέμα!Το εχω κι εγώ έννοια γιατί δεν θέλω να ξεφύγω.Ξεκίνησα με παραπανίσια κιλά οπότε είμαι στα όριά μου. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν πήρα κιλά αλλά χάνω λίγα γραμμαρια κάθε βδομάδα! Ο άντρας μου αγχώνεται αλλά εγώ το θεωρώ φυσιολογικό . Έχω αλλάξει τρελά τη διατροφή μου οπότε είναι λογικό να χάνω. Άσε που τα περισσότερα βράδια που είμαι χάλια δεν τρώω τίποτα άλλο από δυο τρία κράκερ και γιαούρτι στο τσακίρ κέφι! Πως να μπούνε κιλά!

446Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 8:36 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα μη φανταστεις..κ γω νταβραντισμένη είμαι αλλα ειμαι γυμνασμένη τουλαχιστον..τρεμω στην ιδεα μιας γουρουνας με μαυρη ριζα που θα προσπαθει να φροντισει ενα μικρο πλασματακι(το χω δει απειρες φορες στο δρομο)

447Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 8:40 am

Nancy82

Nancy82
Αυτή τη ρίζα δεν ξέρω αν θα τη γλιτώσουμε! Χα,χα,χα! Από τα κιλά αν προσέξουμε θα την σκαπουλάρουμε! Από τη ρίζα πως; Έμαθα για την εγκυμοσύνη λίγο πριν πάω για βάψιμο! Και από τότε περάσαν άλλη δύο μήνες! Σνιφ, σνιφ! Τα μαλλιά μου βέβαια είναι καστανά και τα έβαφα συνήθως μελί ή ανοιχτό καστανό αλλά όσο να' ναι έχει αρχίσει και φαίνεται κι εμένα το μάτι μου πηγαίνει κατευθείαν εκεί! Σκέφτεσαι να ρωτήσεις το γιατρό αν θα τα βάψεις;

448Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 8:45 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα Νανσυ μου το μαλλι μου ειναι τοοοσο ξανθο που ηταν απ τα πρωτα πραγματα που ρωτησα και βεβαια η απαντηση δεν μου αρεσε..ειναι κατηγορηματικα αρνητικος και μ πε το πολυ πολυ κατα τον 5ο να κανουμε λεει τιποτα σκουρο σε ανταυγεια(σαν κομμωτης μιλησε εκεινη την ωρα)και αυτο μονο για ψυχολογικους λογους!οποτε...κλαφτα! Εμενα; να δεις ποσο το ματι μου παει εκει..και για κατουρημα που παω τη ριζα κοιταω!Δεν ημουν προετοιμασμενη κ την πατησα με το μαλλι!

449Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 9:06 am

Nancy82

Nancy82
Σε νιώθω τι λες! Σου χαλάει όλη την ψυχολογία η ρίχα! Χάλι μαύρο. Εγώ δεν ρώτησα αλλά φοβάμαι ότι όντως η απάντηση του θα είναι όχι. Για την ακρίβεια θα είναι ΟΧΙ, σαν του Μεταξά! Μας πιάσανε στον ύπνο τα φασολάκια!Και άντε να βγεις φωτογραφίες έτσι! Εγώ τις περισσότερες ώρες τα μαζεύω για να μην βλέπω τη ρίζα! Ότι να΄ναι σου λέω! Καλά στον άντρα μου ακόμη δεν έχω αναφέρει κάτι γιατί φοβάμαι ότι θα με κρεμάσει ανάποδα! Χα,χα,χα! Ήδη με λέει τρελή! Που να του πω και κάτι τέτοιο! Αγχώνεται τρελά και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να συμβεί κάτι!

450Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Τρι Οκτ 09, 2012 9:26 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kai aytoi ρε παιδι μου δεν καταλαβαινουν ποσο σημαντικο ειναι το μαλλι;;;Ελεος!!! Καλη ψυχολογια πανω απ ολα αλλα πως με χαλια εμφανιση;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις