Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
617 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 617 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

701Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 4:15 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στα κοριτσια που γεννουν αυτες τις μερες ευχομαι μια γρηγορη και ευκολη γεννα!Τυχερουλες,τελειωσε το μαρτυριο σας! Στις καινουριες κοπέλες θελω να τους πω ενα ζεστό καλωσόρισμα!
Τωρα Εφη φορεσα απ το ΜΑΡΚΣ & ΣΠΕΝΣΕΡ τα κυλοτακια(ενα φορεσα) ειναι τελειο..μαλακό,δεν πιεζει καθόλου και μ αρεσει πολύ..οστόσο της Λαικης πάντα σε πρωτη μουρη στο συρταρι..ειναι πολύ καλα κ αυτα!
Νανσυ αραξε κρεβατι..δες ταινιες..γκρινιαξε τον παλιοζυγο και θα περασουν οι μερες!Δεν ειναι τιποτα,,σου το λεω εγω που ειμαι το πρωτο νευροσπαστο και δεν μπορω να κατσω πουθενα~!
P.S. Εφη αλλαξε αυτη τη φωτο ρε συ!τι ξαδερφος ποντικιου ειν αυτος;;;;!!!

702Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 4:21 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eho berdeftei me ta h&m to pio efkolo einai sto river west? i ehei as poume peristeri? stin stadiou to kenourgio ehei?an k den me vlepo na me pigenei ekei.

703Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 4:41 am

Maril1

Maril1
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
epeidi ta episkeftika prosfata H&M kai gia na min ti patisw, giati ta kouragia mou kai emena den einai kai polla, tous pira ena tilefwno kai tous rwtisa gia 2 katastimata an exoun rouxa egkimosynis, sigkekrimena rwtisa gia tou Mall (den eixe) kai tou Chalandriou pou exei.
Kalitera na tous pareis tilefwno gia na eisai sigouri i an xerei kapoios na sou pei sigoura.

704Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 4:41 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝ δεν θες να πας κεντρο για Η&Μ πηγαινε ΡΙΒΕΡ ΓΟΥΕΣΤ..δεν εχει αλλου,ουτε αιγαλαιω ουτε περιστερι..στ αλλα πρπει να παρεις μετρο να πας!

705Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 4:42 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maril1 έγραψε:epeidi ta episkeftika prosfata H&M kai gia na min ti patisw, giati ta kouragia mou kai emena den einai kai polla, tous pira ena tilefwno kai tous rwtisa gia 2 katastimata an exoun rouxa egkimosynis, sigkekrimena rwtisa gia tou Mall (den eixe) kai tou Chalandriou pou exei.
Kalitera na tous pareis tilefwno gia na eisai sigouri i an xerei kapoios na sou pei sigoura.

Στο Ριβερ εχει..θα παω κ γω το απογευμα!

706Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 4:48 am

Maril1

Maril1
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
teleia Very Happy kala pswnia !!!

707Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 5:47 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ekei tha pao.na doume an tha pao prin tis 17 pou eine to r/w.tha do an benei kati...i thaaa paro kana kalson apo tin dipla poli to hei 12 euro ta 40 den..xero eke i ta houn 7,90...eheiparei kamia kalson? sfigoun ,ponane? kai ti noumero pirate,to sinithismeno?

708Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 5:49 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
GeorgiaM έγραψε:Στα κοριτσια που γεννουν αυτες τις μερες ευχομαι μια γρηγορη και ευκολη γεννα!Τυχερουλες,τελειωσε το μαρτυριο σας! Στις καινουριες κοπέλες θελω να τους πω ενα ζεστό καλωσόρισμα!
Τωρα Εφη φορεσα απ το ΜΑΡΚΣ & ΣΠΕΝΣΕΡ τα κυλοτακια(ενα φορεσα) ειναι τελειο..μαλακό,δεν πιεζει καθόλου και μ αρεσει πολύ..οστόσο της Λαικης πάντα σε πρωτη μουρη στο συρταρι..ειναι πολύ καλα κ αυτα!
Νανσυ αραξε κρεβατι..δες ταινιες..γκρινιαξε τον παλιοζυγο και θα περασουν οι μερες!Δεν ειναι τιποτα,,σου το λεω εγω που ειμαι το πρωτο νευροσπαστο και δεν μπορω να κατσω πουθενα~!
P.S. Εφη αλλαξε αυτη τη φωτο ρε συ!τι ξαδερφος ποντικιου ειν αυτος;;;;!!!

hahahaha Very Happy Very Happy vidra eine nomizo! mou arese pou kratage to pedaki tis,tin vrika tin manoula poli glikia...tora katse tha vro alli..

709Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 6:55 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sad Sad Sad Sad Sad Sad Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 534787 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 534787 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 534787 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 534787 mou ehoun spasei ta nevra.prospatho na allaxo foto avatar kai den tin pernei eno eine 150*200 kai mikro megethos.ehei kamia ..kamia idea?

710Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 10:00 am

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επιστροφη στο σπιτι παλι με αναγουλεςςςςςς.ουφφ Mad Mad Mad

711Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 11:15 am

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια καταρχην καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σας ευχομαι!!
εγω περιμενω απο μερα σε μερα να γεννησω και εχω φρικαρει... affraid
εγκυμοσυνης h&m εχει και στο ATHENS HEART και ειναι τα πιο οικονομικα κ πολυ ωραιες ποιοτητες!
αυτα,αντε και παλι υπομονη και κουραγιο!! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 417472 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 417472

712Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 11:30 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
EVI KI EGO SIMERA APO TO APOGEVMA HALIA,POLI OMOS...TI EGINE PALI/...hara efharistoume ,esi proigise omos.me ena pono koritsi mmou

713Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 1:30 pm

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stalitsa1980 έγραψε:EVI KI EGO SIMERA APO TO APOGEVMA HALIA,POLI OMOS...TI EGINE PALI/...hara efharistoume ,esi proigise omos.me ena pono koritsi mmou

ευχαριστω να εισαι καλα!!! Very Happy

714Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 9:03 pm

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα σε όλες! It's official! Απο χθες το μεσημέρι είμαι στο κρεβάτι και μόνο στο κρεβάτι! Μετά το τελευταίο μου μήνυμα χθες το μεσημέρι γύρω στις 13.30 πήγα τουαλέτα και είδα αιμα! Και στο εσώρουχο και στη ροή των ούρων! Έφυγε ο κόσμος κάτω από τα πόδια μου και επί τόπου έφυγα από τη δουλειά και ήρθα σπίτι και απο εκείνη την ώρα είμαι ξάπλα. Χθες ήμουν σε μαύρο χάλι και δεν είχα διάθεση για τίποτα. Ευτυχώς, αν μπορεί να το πει κάποιος ευτυχώς, από εκείνη τη φορά, μετά βλέπω καφέ στο χαρτί μόνο στο σκούπισμα και κάπου κάπου στο σερβιετάκι. Ο γιατρός μου είναι ψύχραιμος και δεν ανησύχησε. Για να ανησυχήσει μαζί μου είπε θα πρέπει να βγάζω τη μια σερβιέτα μετά την άλλη πνιγμένη στο αίμα (συγγνώμη για την περιγραφή), μακρυά από εμάς! Λέει οτι κάπου κάτι προσπαθεί να κολλήσει (η μήτρα ή ο πλακούντας που μεγαλώνουν) και το σώμα μου κουράζεται και δεν κολλάνε και έχω το αίμα και τα καφετιά! Υποχρεωτικά κρεβάτι για πέντε μέρες πριν αποφασίσει αν θα μου δώσει χάπια! Και φυσικά προστέθηκαν στο μενού για τις συσπάσεις τα απαίσια yutopar, ένα ανά οχτάωρο! (Τα λέω απαίσια γιατί μου προκαλούν ταχυκαρδία και τρέμουλο και με κάνουν να αισθάνομαι άσχημα). Ελπίζω και εύχομαι να σταματήσει μέχρι εδώ και χαλάλι η ξαπλα στο κρεβάτι. Ο καλός μου με έχει εξοπλίσει με όλα τα καλά, μου έφερε τη nova στην κρεβατοκάμαρα, ίντερνετ, σταθερό τηλέφωνο, το κινητό εννοείται, βιβλία και σταυρόλεξο! (Μόνο τη λεκάνη της τουαλέτας δεν έφερε για να μην μετακινούμαι). Και να' μαι ξαπλωμένη να σας μιλάω (δεν μπορώ να κοιμηθώ άλλο, κοιμάμαι από τις 10) και να χαζολογάω τηλεόραση. Από τη δουλειά έβαλα άδεια μια βδομάδα για αρχή και μετά βλέπουμε. Δεν τους πολυάρεσε αλλά αδιαφορώ. Σημασία για μένα έχει μόνο το φασολάκι!Ας είναι αυτό καλά και τα υπόλοιπα μετά! Περιττό να σας πω ότι έχω φρικάρει! Εύχομαι να σταματήσουν και τα καφετιά γρήγορα! Κατά τα άλλα Μαριλένα καλως ηρθες στο παρεάκι μας, να σου ζήσει το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο! Pepelitsa και Χαρά καλή λευτεριά και μ' έναν πόνο! Το ταξίδι φτάνει στο τέλος του και το μωράκι έρχεται!

715Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 9:41 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera nansoula mou,poli lipamai pou perases oti kai i georgia... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad ,ti na po?kouragio.edo eimaste emeis na leme vlakeies olin ora gia noumera apo soutien,kilote,vafes gia ta mallia... Laughing

716Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 9:45 pm

Nancy82

Nancy82
Προτιμώ τις συζητήσεις για τις σωβρακοφανελοκιλότες που θα πάρουμε, για τα παντελόνια που δεν μας χωράνε και για τη ρίζα που κατεβαίνει! Wink Μου έφτιαξες τη διάθεση! Πως είσαι σήμερα; Το στομάχι; Με γεια και τα κιλοτάκια! Δεν πειράζει που δεν είναι των 30 ευρώ! Crying or Very sad Αν και τα ποπουδάκια μας αξίζουν και τέτοιες κιλότες! Άσχετα που διαφωνεί η τσέπη μας!

717Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 9:52 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
simfono..simfono kai simfono....afti i tsepi re pedi mou na mas paei kodra...tha tin horiso apo shesi mou! den tin thelo gia tairi,den me simferei Very Happy

hthes apo to apogevma halia trela mavra,ponos sta podia,stin mesi,ston afhena,stin mitra,sto heri apo tenoditida elafria kai anakatema!

ola mazi! kourastika mesa stin mera kai vgike to vradi..

alla..as koitaxoume to simera.opos eipe kai i skarlet o hara,avrio ximeronei mia kenourgia mera..etsi tha to pame laou laou,gt an skeftese olokliri tin evdomada pou eheis...kaikes!

loipooooooon...ti tha itheles na sizitisoume? me ta sovrakovrakia to lisame...piase ena themataki,tha to kano ego anexadlito! Wink

718Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 10:01 pm

Nancy82

Nancy82
Μάλλον η τσέπη σου πρέπει να τα φτιάξει με τη δική μου τσέπη! Κι αυτή μίζερη και τσιγγούνα! Μη πάρεις αυτό, μη ξοδέψεις εκεί, δεν έχω πολλά λεφτά ακόμη και όλα τα σχετικά! Χα,χα,χα! Very Happy Πόσο πολύ ταιριάζουν! Και η δική μου θα έλεγε όχι σε ένα τέλειο κιλοτάκι των 30 ευρώ! Δεν έχουν γούστο βρε παιδί μου! Wink

Βλέπω καλά τα πας κι εσύ από συμπτώματα! Λίγα πράγματα βρε παιδάκι μου, έτσι για να μην ξεχνιέσαι! Wink

Χάζευα αυτά τα μαξιλάρια που είναι για να βολεύονται οι εγκυούλες για τον ύπνο! Που είναι σαν μισοφέγγαρα!Λες να χρειαστούμε! Κάποια έχουν λίγο τσιμπημένη τιμή. Το είχα δει σε μια ταινία με τη Lopez και είχε γούστο! Αλλά δεν ήξερα ότι ήταν γούστο των 60-70 ευρώ!

719Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 10:11 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ah...ase me! ase me ! se eho prolavei,ta eida ki ego...eine kala more? siga ti ehei mesa? hrisafi....ego hrisimopoio idi maxilaria apla pandos i vazo kana arkoudaki sto plai tis koilias na min kremete gt alios den volevome...borei to bourdelo na to hreiastoume den xero,eho dei ki ena allo pou ehei keno gia ta podia,alla afto pou les eine kalitero...kai kanei meta k gia to moro min pesei,kapou to eida 4 se 1 kati tetoio..

720Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 10:26 pm

Nancy82

Nancy82
Κι εγώ αυτό λέω! Ένα μαξιλάρι είναι και το έχουν να κοστίζει όσο τρία! Τώρα κι εγώ κάπως έτσι τη βολεύω! Με κανονικά μαξιλάρια! Ο άντρας μου με κοιτάει κι αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να βολεύομαι έτσι. Στην κυριολεξία σκαρφαλώνω πάνω στο μαξιλάρι. Είχε πάρει το μάτι μου πριν κανένα μήνα ότι σε κάποιο κατάστημα βρεφικών έδιναν ένα δώρο με την επίσκεψή σου εκεί είτε αγόραζες κάτι είτε όχι! Ένα από αυτά τα μισοφέγγαρα! Άραγε θα' ναι βολικά, δεν θα είναι βολικά; Δεν το είχε πάρει και καμία από τις φίλες μου που έχουν ήδη παιδιά να μου πει μια γνώμη!

721Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 10:28 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
afto pou hreiazomaste eine na min eine edelos petra,giati akoubas kai to kefali pano pano alla sigoura katholou pita malaka gt an akoubane ta gonata metaxi tous den ehei noima,distihos tin idia aporia eho,prepei na ta doume apo koda,alla polla lefta re gamoto...enalaktiki 2 maxilaria nomizo...epipleon apo to kanoniko..

722Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 10:41 pm

Nancy82

Nancy82
Τέλος τα γούστα μας είναι για άλλες τσέπες! Το αποφάσισα! Very Happy Πως τα πας με τις μετακομίσεις-μεταφορές; Πότε ξεκινάτε την ανακαίνιση; Να προσέχεις και να μην κουράζεσαι εσύ! Γιατί τελικά και το καθόλου, για το σώμα μας σε αυτή τη φάση που διανύουμε είναι κούραση!

723Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 10:51 pm

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a akoma ehoume hrono gia tin anakenisi akoma den eho xeberdepsei me tin simvoleografo kai an den vgei to daneio anakainisi giok.apla adeiazo ego to spiti,siga siga..

724Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Οκτ 12, 2012 11:04 pm

Nancy82

Nancy82
Πως το βλέπεις με το δάνειο θα τα καταφέρετε; Δίνουν δάνεια συτή την εποχή; Μακάρι να το πάρετε για να τελειώνετε! Εμένα ο καλός μου αρχίζει να μπαίνει σε διαδικασία μήπως μετακομίζαμε και πριν τη γέννα! Αλλά δεν θα μπορώ να βοηθήσω καθόλου! Θα πρέπει να τα κάνει όλα μόνος του. Ήδη έχει φορτωθεί με όλα στο σπίτι και με μένα! Άσχετο, καλή η τεμπελιά στο κρεβάτι αλλά έχω πιαστεί ολόκληρη. Όταν ξαπλώνεις ανάσκελα, νιώθεις τραβήγματα χαμηλά;

725Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Σαβ Οκτ 13, 2012 12:04 am

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια.Νανσυ μου οντως μην στεναχωριεσαι για το αιμα αμα εισαι ξαπλα θα εισαι καλα μετα και γω το ιδο εκανα,βεβαια δεν σταματησα τη δουλεια εμαθα τωρα και τις χωνω τις πελατισσες χαχα.εφοσον πηρες αδεια μην κουνηθεις απο το κρεβατι.Χαρα αντε με το καλο με εναν πονο σου ευχομαι.Πηνελοπη τι γινεται θα γεννησειςςςςςςςςςςς? Razz Razz Razz .θα δειξω και γω μια ματια στα h&m μπας και βρω τπτ ,αν και καμια φορα που πηγαινα και κοιταγα τι εχει για κανονικα ρουχα λεω οχι εγκυμοσυνης,δεν μαρεσε τπτ ,τπτ ομως...αν βρω κατι καλως διαφορετικα καμια φορμουλα με λαστιχακι θα γινω αθλητικος τυπος Laughing Laughing Laughing εγω σημερα καλυτερα ειμαι απο αναγουλες μεχρι στιγμης φτου μην το ματιασω.κατα τις 2 παω για δουλεια ,βραδυ θα γυρισω παλι.Τι αλλα εσεις...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις