Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

826Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 3:17 am

vic-vic

vic-vic
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Και βέβαια θα σας πω τα νεότερα σαν πρώτη εξετάζουσα.. Wink

Άντε να δούμε το σποράκι μας για ακόμα μια φορά..

827Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 3:22 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:μαλλον πρεπει να παω αλλου ειμαι μικρη για να με εδω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad η να κατσω????? Embarassed Embarassed υπαρχει ενα για ιουνιο που εκει ανηκω αλλα δεν εχουν ορεξη εκει μονη μου μιλαω, Laughing Laughing Laughing δε πειραζει θα γεννησετε εσεις και θα μιυ πειτε πως ειναι οστωσο θα χω χρονο να το σκεφτω... Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 328109 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 328109

Άντε καλέ που να τρέχεις σε άλλο θέμα! Που θα βρεις άλλες παλαβούτσικες (με την καλή έννοια) σαν κι εμάς! Σιγά δυο βδομάδες πάνω, δυο βδομάδες κάτω... Οι αγωνίες είναι ίδιες! Κάτσε εδώ να μιλάμε για σωβρακοφανελοσουτιενοκαταστάσεις, μεγέθη ρούχων, ψώνια , μαγαζιά... Ε άντε καλά και για τα φασολάκια μας....Χα,χα,χα! Κι εμείς πριν λίγες βδομάδες νεογνά ήμασταν και σε μερικά ακόμη είμαστε! Κορίτσια έχω πήξει στις ταινίες! Όταν τελειώσει η κρεβατοθεραπεία νομίζω ότι θα έχω αποβλακωθεί εντελώς και τελείως!

828Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 4:10 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:μαλλον πρεπει να παω αλλου ειμαι μικρη για να με εδω Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad η να κατσω????? Embarassed Embarassed υπαρχει ενα για ιουνιο που εκει ανηκω αλλα δεν εχουν ορεξη εκει ,μονη μου μιλαω, Laughing Laughing Laughing δε πειραζει θα γεννησετε εσεις και θα μιυ πειτε πως ειναι οστωσο θα χω χρονο να το σκεφτω... Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 328109 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 328109

ego tha se estelna sto diako pou mas prosvaleis etsi alla leo na se gleipso na mas protimiseis adi na se vriso.ai hazi! les kai tha ehi simasia meta apo ligo kairo pou tha metrame mines.

ego to onomasa tote etsi gt ipirhe idi thema egioules maiou kapos etsi kai leo toses eine mesa as rotiso merikes pos eine me tis idies evdomades pou imouna kai asheti.

tha simfoniso me tin prolalisasa katse na milame gia sovrakofaneles pu tha vreis megaliteri trela?edo leme apo sex eos igra kai apo porditses mehri noumera rouhon kai vafes,e,..pianoume kai sovara themata me afta pou simvenoun den boreis na peis..

829Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 5:12 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εφη μου σημερα μπαινω 12η εβδομαδα!!!Αχ να ξενοιασω αλλη μια κ τελος το Α τριμηνο!!!Μετα θα πρεπει να μεταφερθούμε στα θεματα β΄τριμηνου;;
Eυα να μεινεις εδω....
vic Vic..ειδικά εγω με την Ελσα θα ειμαστε στημενες την τεταρτη να περιμενουμε να μας πεις τι μας περιμενει την Πεμπτη!!!!Εγω εχω αγχωθει πολύ..πηρα και την απαντηση για την κυστικη ίνωση..ευτυχώς αρνητικο!Αγριευτικα χθες το βραδυ με την εκπομπη!
Νανσυ εισαι καλα κουκλιτσα;;Λιγο υπομονη..μια βδομαδα και μετα ολα οκ! pig

830Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 5:54 am

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ

ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οκ οκ το καταλαβα οτι με θελετε εδω.θα κατσω λοιπον Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 215994 Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 215994

831Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 7:59 am

Nifitsa

Τελειαααα!!! Ειναι ωραια να μεγαλωνει η παρεα μας. Εγω γυρισα ψοφια σημερα απο τη δουλεια και αυτη τη στιγμη ειμαι ξαπλα και αποβλακωνομαι βλεποντας τηλεοραση... Very Happy το βραδυ ξεκιναει super σειρα στη Νετ και αυριο εχει τη μαμι αυτο θα το βλεπουμε ολες οι εγκυουλες!! Χεχε! Τελειο το πινακακι σου!!! Μονο που ξερω οτι ειμαι περιπου τελος 10ης με αρχες 11ης. Δωσε μου λιγο χρονο και την Παρασκευη που θα παω στο γιατρο θα σου πω ακριβως!!!

832Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 8:32 am

Nancy82

Nancy82
Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ στη συνηθισμένη μου θέση! Ξάπλα! Ευτυχώς από το μεσημέρι έχω να δω καφετιά όταν πάω τουαλέτα κι έχω αναθαρέψει λίγο. Αλλά η ξάπλα ξάπλα! Δεν πειράζει. Πως τα πάτε; Πείτε κανένα κουτσομπολιό! Έφη πρέπει να ξεκινήσουμε καινούργιο θέμα προβληματισμού. Λύσαμε τις σωβρακοφανέλες και πέσαμε σε τέλμα!

833Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 9:28 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eho steilei email gia to maxilari...ama mou apadisoun grafte mou..

nifitsa perimeno to teliko apotelesma kai se katahoro meta sta vromika katastiha mou...hehehe

simera stenahorithika poli gt pira svarna olo to peristeri,olo to aigaleo,aspropirgo,mandra,pefko,megara,elefsina kai alles periohes kai kapoies den eihan orthopediko ,alloi eihan kleisei to plafon tous gia dorean episkepsi kai telika pira ton poulo gt den prokeite na mou grapsoune gt xanakana to kalokeri kai adi gia 3 fores ton hrono ,tora kathe hrono kanoune.plirosa pou plirosa tin alli fora eno mou eihan grapsei kiolas tsabe gt eho diskoli periptosi kai kano polla mihanimata opote me hreosan epipleon,i proigoumenes 4 mesa ston hrono den eiha tameio kai eiha plirosei 300 euro ekastos kai pelagosa...molis parei til tha tou to xefourniso tou sizigou..kai edaxei tha mou pei ti na kanoume tha plirosoume alla kai den vgenoume kai ta ho parei me ton eoppy

834Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 9:53 am

Nancy82

Nancy82
Έφη αυτό το θέμα με το ταμείο είναι πολύ χάλια και από όπου και να το πιάσεις πονάει! Είναι γεγονός ότι θα πρέπει να παρακαλάμε να μην μας τύχει τίποτα γιατί αν μας τύχει κάλυψη μηδέν! Μην στεναχωριέσαι και μην αγχώνεσαι. Στην κατάσταση σας μας δεν πρέπει. Γιατί δεν ψάχνεις και στις υπόλοιπες περιοχές από την άλλη μεριά;

835Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 9:57 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
adi gia 3 fores ton hrono ,tora kathe hrono kanoune.mono idiotika tora.eipe o sizigos na plirothei kai tha kano liges

836Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 10:08 am

Nancy82

Nancy82
Έφη μου θα βρεθεί λύση. Μην στεναχωριέσαι! Μπορεί αυτή τη φορά να μην κοστίσουν τόσο πολύ (είμαι βέβαια λίγο άσχετη με το θέμα).Προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι σε παρακαλώ!

837Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 10:12 am

Nifitsa

Να τον χαιρομαστε τον ασφαλιστικο μας φορεα...αν τελικα δε βαλλεις το χερι στη τζεπουλα βαθια δε γινεται τιποτα ετσι οπως καταντησαμε. Κριμα! Κι εσενα βρε παιδι μου σε ξαναπιασε τον ιδιο χρονο; δεν επρεπε! τον εοπυυ τον ρωτησες;;; Χαχαχα ας κανουμε και λιγο πλακα γιατι ερχονται και χειροτερα απο οτι φαινεται...

838Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 10:20 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ δεν θα τοποθετηθω ΠΑΛΙ..τα χω ξαναπει και μετα θα κατηγορηθω πως κανω πολιτικη συζητηση!
Υπομονη και βλεπουμε Εφη..Ειπαμε- ειμαστε ο μπύθουλας της Ευρώπης!

839Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 10:22 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sad dropi mou..
rihno exo ton eoppu.. kai den se afinun na kaneis idiotiki asflaisi kai na min eheis aftin,ipohreotika sou pernoun tis kratiseis gia daftin kai prepei na kaneis extra pou eine adinaton

840Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 10:33 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μην κανουν κρατησεις και να μας δινουν τα λεφτα να κανουμε ιδιωτικες...αφου αυτοι ειναι ανικανοι!

841Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 11:15 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια!μαλλον ανηκω κι εγω στην ομαδα αυτην μιας κ ειμαι στην 6η εββομαδα κυησης στο 2ο παιδακι μου!!!ονομαζομαι κατερινα κ σημερα εκανα β χοριακη.
επιασα κ και πιο πανω για εοπυυ.πηγα στο ικα ραφηνας για να μου γραψει ο γιατρος εκει τον προγεννητικο κ μονο που δε πλακωθηκαμε...ο π@π@ρας δε δεχοταν.να πας σε αυτον που σε παρακολουθει μου ειπε.

842Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 11:50 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gt o organismos ergatikis katoikias georgia pou travaei ta lefta kathe mina os kratiseis kai ehei kleisei!

oreos giatros katerina,tirei ton nomo tou ipokrati pista!

an meineis mazi mas pes mas 2 logia gia sena ,ilikia kai poso akrivos eise gt se vazoume se lista trelon mamadon

843Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 11:56 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειμαι 31μισο και ακριβως η εγκυμοσυνη μου ειναι 5εβδομαδες κ 3μερες.ΤΕΡ 7/9/12....

844Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 12:00 pm

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσο για τον γιατρο ηταν για μπατσες.ομως του εβγαλα μια γλωσσα που δε το πιστευα...του λεω ας υποθεσουμε οτι ειστε εσεις ο γιατρος μου τι θα μου προτεινατε να κανω κ απανταει:δεν ειμαι ομως!! κ λεω :το αποφασισα θα ειστε εσεις .λοιπον περιμενω....μου εγραψε εναν υπερηχο κ καλα γιατι δεν ηξερε αν οντως ειμαι εγκυος...οκ αυτο το δεχομαι ...ειναι που η χοριακη αργησε να βγει απο το διαγνωστικο κ δε την ειχα μαζι μου...αλλιως δε θα εφευγα απο εκει αν δε μου εγραφε τις εξετασεις

845Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 10:19 pm

Nancy82

Nancy82
Καλημέρα κορίτσια! Φούντωσε χθες η συζήτηση! Χα,χα,χα! Μα πάντα στα καλύτερα μαζεύομαι και πάω για ύπνο! Γεωργία μου ποιος σε κατηγόρησε για πολιτική συζήτηση! Το ότι το ασφαλιστικό έχει πιάσει πάτο και αναγκαζόμαστε να τα πληρώνουμε από τη τσέπη μας κι ακόμη χειρότερα να αναβάλλουμε τις θεραπείες μας και τις εξετάσεις μας για όποτε και αν έχουμε χρήματα, δεν είναι πολιτική συζήτηση. Ούτε τασσομαστε με κανένα κόμμα! Την αγανάκτησή μας εκφράζουμε!Πφφφφ... πρωί πρωί χαζή κουβέντα έπιασα! Ας το πάω από την αρχή!
Πως είστε σήμερα; Εγώ κάθε μέρα καλύτερα, ευτυχώς! Kaatrin καλώς ώρισες στην παρέα μας! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να έχεις μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις με το καλό το μωράκι σου αγκαλιά! Very Happy

846Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 11:00 pm

April82

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Εδώ είμαι κι εγώ σας διαβάζω κι ας μη γράφω συχνά.
Με κουράζει το pc και το ψιλοαποφεύγω. Ασχολούμαι με κατασκευές, δουλειές και περνάει η ώρα πιο γρηγορα. Βάζω όλη μέρα και την tv απλά για να ακούγεται καμιά φωνή μέσα στο σπίτι. Πώπω δεν το αντέχω τόσο καθησιό...Η δουλειά μου μου λείπει πάρα πολύ και μαζί με αυτήν και η οδήγηση ή που περνούσα στο σχόλασμα από κανενα μαγαζί και όλο και κάτι ψώνιζα.. Μελαγχολώ αρκετά για όλα αυτά αλλά απ`την άλλη δεν το αλλάζω με τίποτα που πρόκειται να έρθει στον κόσμο το παιδάκι μας!!!

Το Σάββατο κάναμε την αυχενική μας!!! Πήγαμε στο Ιασώ σε μια εξαιρετική υπερηχογραφίστρια που μας ανέλυσε τα πάντα. Κράτησε 10 λεπτά μεν αλλά μας είπε και μας έγραψε τα πάντα! Εγώ είχα προτείνει στη γυναικολόγο μου να το κανόνιζε μια εβδομάδα αργότερα γιατί ξέρω ημερομηνία σύλληψης και θεώρησα οτι είναι νωρίς. Ημερολογιακά είμαι σήμερα 12 εβδομάδων και 4 ημερών (Έφη για το πινακάκι πάει αυτό Smile )Αλλά το μωράκι μου είναι περίπου μια εβδομαδα μικρότερο.
Έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να δούμε το φύλο τόσο νωρίς. Δεν πειράζει. Αρκεί που όλα τα αποτελέσματα ήταν τέλεια!!!
Είχα αγχωθεί γιατί άκουγα πολλά και ήθελα να γίνει σωστά πρώτα από όλα η εξέταση. Σε κάποιες περιπτώσεις την κάνουν και κολπικά εκτός από την κοιλιά και αυτό δεν το ήθελα καθόλου. Τελικά δε χρειάστηκε. Μετρήσαμε το μωράκι, το αυχενικό υγρό, είδαμε ρινικό οστό, τα μέλη, σπονδυλική στήλη και τα όργανά του. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!
Τα σκάσαμε βέβαια παραπάνω από οτι σε άλλο μαιευτήριο αλλά ήταν παρούσα και η γιατρός μου και ήταν σημαντικό για μένα.
Επίσης τέλειωσα επιτέλους με τα utrogestan και ξεκίνησα μαγνήσιο το οποίο είναι πολύυ μπλιαχχ...
Περιμένω με αγωνία και τα δικά σας νέα κορίτσια μου! Θα είναι το ίδιο τέλεια και θα φύγετε χαμογελαστές και συγκινημένες όπως εγώ!

847Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 11:09 pm

April82

Έξτρα συμβουλές : Να έχετε φάει οπωσδήποτε και να μην έχετε ουρήσει. Οι περισσότεροι γιατροί προτιμούν να πηγαίνουμε για αυχενική με την κύστη γεμάτη για να φαίνεται καλύτερα. Αν είναι άλλης γνώμης απλά θα σας στείλουν τουαλέτα.
Να έχετε μαζί σας λίγη σοκολάτα ή πορτοκαλάδα που θα κινητοποιήσει το μωράκι σας και θα το δείτε καλύτερα. Μην το παρακάνετε όμως γιατί δεν είναι καλό ούτε να είναι υπερκινητικό στην κοιλίτσα σας (πώς θα πάρει τις μετρήσεις ο γιατρός?) Αλλά είναι ωραίο που θα το δείτε να κάνει σβούρες και τουμπίτσες ένα ανθρωπάκι μια σταλιά Very Happy Είναι πολύ συγκινητική και ανεκτίμητη στιγμή.
Επειδή συνήθως δεν δίνουν dvd ζητήστε άδεια να τραβήξει ο σύζυγος ένα βίντεο για να σας μείνει και για να το μοιραστείτε με τους δικούς σας!
Θα ακούτε μετά σχόλια και γέλια του χαζομπαμπά μέσα σαυτό και θα λιώνετε!
ααχχ!!! Ο,τι άλλο θέλετε ρωτήστε κορίτσια! Πάντως να μην έχετε άγχος! ΕΓώ είχα ταχυκαρδία και τα χερια μου ήταν παγωμένα και ιδρωμένα.. Μου λέει η γιατρός μου , μην ανησυχείς καθόλου, μόνο 1% των περιπτώσεων συμβαίνει να μην πηγαίνει καλά.. Το έγραφε και η ανάλυση που μου έδωσαν μετά οτι τα περισσότερα νεογνά είναι απολύτως υγιή. Έτσι για να έχουμε πίστη και περισσότερο κουράγιο. Να σκεφτόμαστε θετικά!
Μετά έκανα papp-a αλλά και εξέταση coobs που είναι για όλες τις μανούλες που έχουν αρνητικό αίμα όπως εγώ!

848Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 11:42 pm

Nancy82

Nancy82
Πολύ ωραία τα νέα σου April. Πρέπει να ήταν πολύ συγκινητικό!Πω,πω... Ανυπομονώ!Το καλύτερο από όλα είναι ότι το μωράκι είναι μια χαρά και μεγαλώνει!Μπράβο κοπέλα μου! Με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου! Κι ευχαριστούμε για τις συμβουλές!

849Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 11:48 pm

April82

Νασαι καλά Nancy μου όλα να πάνε υπέροχα και για σένα! Είναι σίγουρο οτι θα πάνε, έχω πολύ καλό προαίσθημα για όλες μας!!! sunny

850Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Δευ Οκτ 15, 2012 11:50 pm

vic-vic

vic-vic
GeorgiaM έγραψε:Εφη μου σημερα μπαινω 12η εβδομαδα!!!Αχ να ξενοιασω αλλη μια κ τελος το Α τριμηνο!!!Μετα θα πρεπει να μεταφερθούμε στα θεματα β΄τριμηνου;;
Eυα να μεινεις εδω....
vic Vic..ειδικά εγω με την Ελσα θα ειμαστε στημενες την τεταρτη να περιμενουμε να μας πεις τι μας περιμενει την Πεμπτη!!!!Εγω εχω αγχωθει πολύ..πηρα και την απαντηση για την κυστικη ίνωση..ευτυχώς αρνητικο!Αγριευτικα χθες το βραδυ με την εκπομπη!
Νανσυ εισαι καλα κουκλιτσα;;Λιγο υπομονη..μια βδομαδα και μετα ολα οκ! pig

Γιωργία μου καλημέρα.
Περιμένω να έρθει η αυριανή ημέρα, για να μάθουμε τα αποτελέσματα.. και να μας φύγει αυτό το άγχος! Αύριο θα σας τα πω όλααααα. Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 34 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις