Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
589 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 589 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

76Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 12:01 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κοριτσάκια μου όλες τα ίδια σκεφτόμαστε!Δεν μπορούμε όμως να κλειστούμε και σπίτι..εμένα μόνο κ μόνο απ το άβαφτο μαλλί φαίνεται..ναααα η ρίζα!Εμένα μόνο κ μόνο μια γρουσούζα που το έμαθε μου φτάνει αλλά δεν γινόταν..
κάποια είπε για οργασμό..δεν φοβάσαι;εγω έτσι έπαθα την αποκόλληση.. Διακοσμητικό στοιχείο ο άντρας μου κορίτσια!Φοβάται βέβαια κ αυτός!
Κατι δυσπεψίες μου ξεκίνησαν και μένα κάτι βράδια..
Και αυτό με τα τηλέφωνα..ειδικά η κουνιάδα μου..τα νεύρα μου..βλέπεις ο γυναικολόγος είναι δικός της και αυτη ειναι νοσοκόμα..τα πάντα ξέρει(και καλά)-Τι κάνει το ανηψάκι μου..χαχα!
Μου ρχεται να της κλείσω το τηλ..ειναι κ μικρότερη απο μένα και μου δίνει κ συμβουλές..χθες δεν της το σήκωσα..που παίρνεις 4 παρα???Μου ρθε το προηγουμενο Σαββατο με τη κόρη της με ενα καινουριο σετ μπογιες να ζωγραφίσει η μικρή στο σπίτι μου..μα ειναι δυνατον;;Εγώ ειμαι χάλια..δουλειές δεν μπορώ να κάνω και μ ρχεσαι με μπογιες στο ασπρο σπιτι να μου ζωγραφίσει το 3χρονο παιδι σου πάνω στην ασπρη λάκα;; Και μ λεει καλα τώρα που θα κάνεις παιδί να τα ξεχάσεις αυτα με τις καθαριότητες..χαλια θα ειναι το σπιτι σου(εχω πολυ καθρεφτη σπιτι μου και τα επιπλά μου μου ειναι λευκά) Μου ρχετε να της πω-ΝΑΙ,αλλα θα τα λερώνει το ΔΙΚΟ μου παιδί και δεν θα με νοιάζει!!!!!Κακία ε?Επειδή κ αυτη ειναι κακια κ πεταει κακιες γενικως πρεπει να της πω τιποτα..αλλα ειναι θεμα τακτ και παιδειας..δεν θα το εκανα ποτε! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 215994

77Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 12:25 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Georgia σε όλα σε νιώθω εκτός από το θέμα κουνιάδα γιατί δεν έχω χα,χα,χα!!!Αλλά μπορείς την κουνιάδα να την αντικαταστήσεις με άλλα πρόσωπα οπότε κάτι γίνεται!!!Να πω για τη ρίζα; Να πω!Το μήνα που ήταν να βάψω το μαλλί, τσουουουουπ... μαθαίνω για την εγκυμοσύνη!Οπότε τώρα αυτή κατεβαίνει, κατεβαίνει και γω νευριάζω,νευριάζω αλλά δεν αλλάζει τίποτα! Αυτά με τα τηλέφωνα με νευριάζουν και μένα! Δυόμιση-τρεις με πεντέμιση- έξι με νευριάζουν όταν με παίρνουν αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος (και όταν λέω σοβαρός, όχι κάηκε το φαί, δεν πέτυχε η βαφή)! Όσο για το σπίτι, εγώ δεν έχω επισκέψεις!Δεν καλώ κανέναν και γενικά αποφεύγω τα πάντα!Κάνω που κάνω με το ζόρι τα βασικά αν αρχίσουν και τα σούρτα φέρτα, τότε είναι που δεν θα μαζεύεται με τίποτα!Αφήστε που εγώ τον εαυτό μου δεν μπορώ να εξυπηρετώ μερικές φορές!Όχι να έχω και κόσμο και να πρέπει να τον περιποιηθώ και να κερνάω και όλα τα σχετικά!Θα γίνει κι αυτό με τη σειρά του αφού βρω εγώ πρώτα τη δική μου!

78Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 1:12 am

April82

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Georgia διαβάζω παντού οτι είναι ασφαλές όταν μια εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά. Έτσι όταν το ήθελα πολύ και εφόσον δεν πονούσα και δεν είχα άλλο ανησυχητικό σύμπτωμα το κάναμε όσο πιο light μπορούσαμε. Γενικά εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Φυσικά και δεν το ρισκάρουμε να κάνουμε περισσότερα ή πιο συχνά και έχουμε αποφασίσει να κάνουμε πολλή υπομονή από την αρχή. Αλλά έτσι όπως την κόβω τη γιατρό μου, δεν θα μας δώσε ποτέ το οκ :-) Και το "τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος" λέει πως όχι μόνο είναι απόλυτα ασφαλές αν η εγκυμοσύνη είναι καλή αλλά και οτι όσο προικισμένος και να είναι ο σύντροφός μας αποκλείεται να ενοχλήσει το μωράκι.
Δεν αντέχω να ζω μέσα στο φόβο. Με πολλήηη προσοχή και όσο πιο αραιά γίνεται.

79Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 1:33 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
April82 έγραψε:Georgia διαβάζω παντού οτι είναι ασφαλές όταν μια εγκυμοσύνη εξελίσσεται ομαλά. Έτσι όταν το ήθελα πολύ και εφόσον δεν πονούσα και δεν είχα άλλο ανησυχητικό σύμπτωμα το κάναμε όσο πιο light μπορούσαμε. Γενικά εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Φυσικά και δεν το ρισκάρουμε να κάνουμε περισσότερα ή πιο συχνά και έχουμε αποφασίσει να κάνουμε πολλή υπομονή από την αρχή. Αλλά έτσι όπως την κόβω τη γιατρό μου, δεν θα μας δώσε ποτέ το οκ :-) Και το "τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος" λέει πως όχι μόνο είναι απόλυτα ασφαλές αν η εγκυμοσύνη είναι καλή αλλά και οτι όσο προικισμένος και να είναι ο σύντροφός μας αποκλείεται να ενοχλήσει το μωράκι.
Δεν αντέχω να ζω μέσα στο φόβο. Με πολλήηη προσοχή και όσο πιο αραιά γίνεται.

Εχεις δίκιο Απριλ..το χω διαβάσει και γω σχεδόν παντού..δεν πρέπει να ζούμε με το φόβο!γι αυτό είπαμε κ μεις να χαρούμε λίγο την άλλη φορά και την πατήσαμε..μπορεί βεβαια να ναι τυχαίο γεγονός..αλλες 3 βδομάδες υπομονη θα κάνω..

80Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 1:58 am

April82

Ναι κοριτσάκι μου, με προσοχή και σιγά σιγά όλα θα γίνουν! Οι γιατροί μας δύσκολα θα μας δώσουν το οκ γιατί με το να ειναι εκείνοι υπερβολικοί εξασφαλίζουν οτι κι εμείς θα προσέχουμε και βέβαια δεν αναλαμβάνουν και την ευθύνη.. Έτσι αν βλέπουμε στις εξετάσεις μας οτι όλα είναι καλά, αν μειώσουμε σημαντικά και το utrogestan (αλλος ένας δείκτης οτι πάμε καλά) τότε μπαίνουμε ξανά κι εμείς στο παιχνίδι. Πάντα με προσοχή, τρυφερότητα και πολλή αγάπη. Θα ξαναβρούμε το πάθος αργότερα.. τώρα μπορεί να νιώθουμε περιορισμένες αλλά οι μήνες θα περάσουν και μόλις πάρουμε τα μωρουδάκια μας αγκαλίτσα σίγουρα θα πούμε πως άξιζαν τα πάντα!
Και θα αλληλοστηριζόμαστε φυσικά και μέσα από το forum στις δυσκολίες μας!
Εγώ ήδη νιώθω πως η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ.
Με τα μαλλιά έχω κι εγώ θεματάκι. Τα έβαφα στο χρώμα μου γιατί έβγαιναν άσπρες τρίχες και δε μπορούσα να τις βλέπω. Τώρα τις ανέχομαι από το καλοκαίρι..Δε πρόλαβα να τα βάψω πριν το μάθω και τώρα δεν κάνει.. Φοβάμαι ακόμα και τις φυτικές που λένε οτι επιτρέπονται στο δεύτερο τρίμηνο.

81Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:14 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
April82 έγραψε:Ναι κοριτσάκι μου, με προσοχή και σιγά σιγά όλα θα γίνουν! Οι γιατροί μας δύσκολα θα μας δώσουν το οκ γιατί με το να ειναι εκείνοι υπερβολικοί εξασφαλίζουν οτι κι εμείς θα προσέχουμε και βέβαια δεν αναλαμβάνουν και την ευθύνη.. Έτσι αν βλέπουμε στις εξετάσεις μας οτι όλα είναι καλά, αν μειώσουμε σημαντικά και το utrogestan (αλλος ένας δείκτης οτι πάμε καλά) τότε μπαίνουμε ξανά κι εμείς στο παιχνίδι. Πάντα με προσοχή, τρυφερότητα και πολλή αγάπη. Θα ξαναβρούμε το πάθος αργότερα.. τώρα μπορεί να νιώθουμε περιορισμένες αλλά οι μήνες θα περάσουν και μόλις πάρουμε τα μωρουδάκια μας αγκαλίτσα σίγουρα θα πούμε πως άξιζαν τα πάντα!
Με τα μαλλιά έχω κι εγώ θεματάκι. Τα έβαφα στο χρώμα μου γιατί έβγαιναν άσπρες τρίχες και δε μπορούσα να τις βλέπω. Τώρα τις ανέχομαι από το καλοκαίρι..Δε πρόλαβα να τα βάψω πριν το μάθω και τώρα δεν κάνει.. Φοβάμαι ακόμα και τις φυτικές που λένε οτι επιτρέπονται στο δεύτερο τρίμηνο.

Ευτυχώς καθε 2 μερες μου κόβει κ από ένα utrogestan!Δεν το συζητω για τα μωράκια μας αξίζουν τα πάντα,απο προχθες που το είδαμε να κουνάει και τα ποδαράκια του νιώθω μια παραπάνω ευθύνη(μπορώ να κλάψω τώρα!ατιμες ορμόνες)
Όσο για το μαλλί..εμενα ειναι πολύ ξανθό και στη ρίζα σκούρο..εχω σιχαθεί τη μούρη μου!
Πως τα πας με τα utrogestan?Πόσα παίρνεις;Σίδηρο σου έδωσε;και αν ναι ,ποιο;

82Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:14 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η σταλίτσα που είναι;;;

83Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:20 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
oh...simfono shedon se oti diavasa akoma kai otan itan aditheto to ena apo to allo ,sto sex diladi..apo tin mia fovame kai fovate kai apo tin alli den xero ti tha kano an mou girisei to mati.Georgia mallon emeis ehoume allo ena koino me tin kouniada,exali tha ginomoun ki ego as min elega tpt alla den thelo na to skefto tora gt tha sighisto.
Simera xipnisa kai eiha to klasiko travigma sto stomahi les kai eime nistiki ena mina kai adi gia gala kai dimitriaka efaga kai 2 tost...i ora einai 13.17 kai akoma niotho oti eho petres sto stomahi kai ipia kai mia soda! Ti na po ? malon parapira tharos...eine allo pragma apo oles tis ales meres..tha perasei sto heri tou einai(NAI! DISTIHOS STO HERI TOU EINE!)
Georgia mou 3 vdomades eine ade na perasoun grigora.
Ego eho aghothei me ena thema kai me epiase alergia kai en kanei na valo tin krema pou evaza kai eime na skaso.popo tha vgo gt tha skaso pou kathome stin karekla k piezete to stomahi mou,tha bo to vradi.

84Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:24 am

April82

GeorgiaM έγραψε:
April82 έγραψε:Ναι κοριτσάκι μου, με προσοχή και σιγά σιγά όλα θα γίνουν! Οι γιατροί μας δύσκολα θα μας δώσουν το οκ γιατί με το να ειναι εκείνοι υπερβολικοί εξασφαλίζουν οτι κι εμείς θα προσέχουμε και βέβαια δεν αναλαμβάνουν και την ευθύνη.. Έτσι αν βλέπουμε στις εξετάσεις μας οτι όλα είναι καλά, αν μειώσουμε σημαντικά και το utrogestan (αλλος ένας δείκτης οτι πάμε καλά) τότε μπαίνουμε ξανά κι εμείς στο παιχνίδι. Πάντα με προσοχή, τρυφερότητα και πολλή αγάπη. Θα ξαναβρούμε το πάθος αργότερα.. τώρα μπορεί να νιώθουμε περιορισμένες αλλά οι μήνες θα περάσουν και μόλις πάρουμε τα μωρουδάκια μας αγκαλίτσα σίγουρα θα πούμε πως άξιζαν τα πάντα!

Ευτυχώς καθε 2 μερες μου κόβει κ από ένα utrogestan!Δεν το συζητω για τα μωράκια μας αξίζουν τα πάντα,απο προχθες που το είδαμε να κουνάει και τα ποδαράκια του νιώθω μια παραπάνω ευθύνη(μπορώ να κλάψω τώρα!ατιμες ορμόνες)
Όσο για το μαλλί..εμενα ειναι πολύ ξανθό και στη ρίζα σκούρο..εχω σιχαθεί τη μούρη μου!
Πως τα πας με τα utrogestan?Πόσα παίρνεις;Σίδηρο σου έδωσε;και αν ναι ,ποιο;

Τώρα παίρνω ακόμα 2 utrogestan και από βδομάδα θα παίρνω 1. Σίδηρο από Δευτέρα θα αρχίσω, μου έγραψε το Hemafar. Είναι σαν καραμέλα αλλά αν δεν το αντέχεις να το κρατάς στο στόμα και σε ανακατεύει μπορείς να το πιεις απευθείας με νεράκι.

85Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:25 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Georgia mou to vradi xipnisa stis 5 kai xanakoimithika stis 9 kai den eiha sikomo meta efaga poli kai den borousa na kounitho apo tin polithrona pou kataskinosa sto saloni me mia soda kai giafto bika arga.alla na skaso eime kai tora tha bo argotera gt tha eine o sizigos edo simera to mesimeri,den ton vlepo kathe mera menoume se xehorista spitia mehri na vgaloume akri se kati kolimata pou proekipsan kai eine o logos pou aghonome kai stenahorieme kai vgike i alergioula..

86Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:28 am

Nancy82

Nancy82
Stallitsa κουράγιο και υπομονή!Όλα θα λυθούν. Και προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι! Δεν μπορεί να σου την αντικαταστήσει με κάτι άλλο την κρέμα; Όσο για το στομάχι, πονεμένη ιστορία για όλες!Δεν τρως, πονάει από την πείνα!Τρώς, νιώθεις σαν να έχεις φάει πέτρες!Ότι να'ναι!
Εμένα για σίδηρο μου έδωσε τα Resoferon. Είναι χαπάκι που το καταπίνω κατευθείαν.Αν και δεν έχω ιδέα από τέτοια χάπια μιας και πρώτη φορά τα παίρνω. Πάντως είναι εύγεστα! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 4872

87Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:28 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stalitsa1980 έγραψε:oh...simfono shedon se oti diavasa akoma kai otan itan aditheto to ena apo to allo ,sto sex diladi..apo tin mia fovame kai fovate kai apo tin alli den xero ti tha kano an mou girisei to mati.Georgia mallon emeis ehoume allo ena koino me tin kouniada,exali tha ginomoun ki ego as min elega tpt alla den thelo na to skefto tora gt tha sighisto.
Simera xipnisa kai eiha to klasiko travigma sto stomahi les kai eime nistiki ena mina kai adi gia gala kai dimitriaka efaga kai 2 tost...i ora einai 13.17 kai akoma niotho oti eho petres sto stomahi kai ipia kai mia soda! Ti na po ? malon parapira tharos...eine allo pragma apo oles tis ales meres..tha perasei sto heri tou einai(NAI! DISTIHOS STO HERI TOU EINE!)
Georgia mou 3 vdomades eine ade na perasoun grigora.
Ego eho aghothei me ena thema kai me epiase alergia kai en kanei na valo tin krema pou evaza kai eime na skaso.popo tha vgo gt tha skaso pou kathome stin karekla k piezete to stomahi mou,tha bo to vradi.

Μόλις π'ηρε η πεθερά..δεν το σήκωσα..εχει ερθει κ η μανα μου για δουλειές κ μου την έχει δώσει!!!!!!!!!Πήγε απ το ενα βρεγμένο μπαλκονι στο άλλο με τις βρεγμένες σαγιονάρες!!!!!!!!!!!Θεέ μου!!!
Δεν πειράζει για τα τοστ..εγω εφαγα χαλβά! Α η κουνιάδα μ πε να μην πίνω ανθρακούχα γιατι λέει κουφαίνεται το μωρό..και γω η χαζή δεν πίνω ουτε ανθρακούχο νερό που τόσο λάτρευα!(Το λέω για τη soda σου)
Καλή ξεκούραση!

88Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:29 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Stallitsa κουράγιο και υπομονή!Όλα θα λυθούν. Και προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι! Δεν μπορεί να σου την αντικαταστήσει με κάτι άλλο την κρέμα; Όσο για το στομάχι, πονεμένη ιστορία για όλες!Δεν τρως, πονάει από την πείνα!Τρώς, νιώθεις σαν να έχεις φάει πέτρες!Ότι να'ναι!
Εμένα για σίδηρο μου έδωσε τα Resoferon. Είναι χαπάκι που το καταπίνω κατευθείαν.Αν και δεν έχω ιδέα από τέτοια χάπια μιας και πρώτη φορά τα παίρνω. Πάντως είναι εύγεστα! Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 4872

και μένα Νανσυ αυτά μου έδωσε..μια ώρα μετα το πρωινο μου..ενα την ημέρα!

89Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty 7 εβδομάδων Παρ Σεπ 28, 2012 2:34 am

biskotaki77

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σήμερα λοιπόν μπήκα και εγώ στις 7 εβδομάδες! Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου και σαν να μου φαίνεται λίγο ευκολότερη απο την πρώτη. Δε λέω, έχω τις καούρες, ανακατωσούρες, εμετούς, αλλά λιγότερο απο ότι είχα στην πρώτη μου... Ελπίζω οτι δε θα μου τα χαλάσει στη πορεία...

Καλή μας συνέχεια κορίτσια! Wink

90Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:37 am

Nancy82

Nancy82
Να σας πω την αλήθεια εγώ τα πίνω τώρα κατά τις μία. Το πρωί μόλις ξυπνήσω πίνω μαγνήσιο και φυλλικό οξύ. Κατά τις 9.30 πίνω το ασβέστιο, στις 13.00 πίνω το σίδηρο και το βράδυ κατα τις 9 πίνω πάλι μαγνήσιο. Δεν πίνω μαζί μαγνήσιο-ασβέστιο ή σίδηρο- ασβέστιο γιατί έχω διαβάσει ότι το ασβέστιο μειώνει την απορρόφηση των άλλων δύο. Μαγνήσιο- σίδηρο όμως κάνει;Έχει ακούσει καμία κάτι;

91Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:37 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αχ συγγνωμη για το γελιο αλλα μου φανηκε αστειο! Μηπως εννοουσε οτι ξεκουφαινεται απο τις μπουρμπουληθρες? Αχ ηταν αστειο ετσι οπως το διαβασα,μπα σε καλο σου...καλα δεν θα το ξανακανω αμα ειναι...Εκτος και αν καταπιω ενα ζευγαρι ωτοασπιδες μπας και τις φορεσει! Laughing Laughing Laughing Αχ...ντροπη μου μεγαλη! Χιλια συγγνωμη...δεν θα μου το ελεγε ομως ο γιατρος που με εχει αφησει και πεδευομαι με τις ναυτιες γιατι μονο αυτα τα κωλουποθετα θεωρει απολυτως ασφαλη και μη επιβλαβη για το μωρο?ξερω γω?και η κουφαμαρα σοβαρο ειναι... Embarassed Embarassed ντροπη μου το λεω παλι...

92Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:38 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stalitsa1980 έγραψε:Georgia mou to vradi xipnisa stis 5 kai xanakoimithika stis 9 kai den eiha sikomo meta efaga poli kai den borousa na kounitho apo tin polithrona pou kataskinosa sto saloni me mia soda kai giafto bika arga.alla na skaso eime kai tora tha bo argotera gt tha eine o sizigos edo simera to mesimeri,den ton vlepo kathe mera menoume se xehorista spitia mehri na vgaloume akri se kati kolimata pou proekipsan kai eine o logos pou aghonome kai stenahorieme kai vgike i alergioula..

Μη στεναχωριέσαι..ολα θα γίνουν..ολοι εχουμε τα αγγουρια μας..κανε υπομονη..σε καταλαβαινω γιατι και γω μόνο με τον αντρα μου θέλω να μαι αυτό το καιρό-όλοι οι άλλλοι μου τη δίνουν!όλο συμβουλές και αιδιες,τουλαχιστον εκεινος ξέρει αφου είναι μπροστα στο γιατρο και του κάνει και ερωτησεις..μ αυτον ειμαι μόνο χαλαρη(αν κ φωναζει για το λαπτοπ που το χω στα πόδια μου κ βγαζει θερμότητα). Μη στεναχωριέσαι όμως δεν οφελεί και για το μωράκι σας.ο,τι είναι να γίνει θα γίνει..μη σκας!Ετσι σκεφτομαι κ γω που φοβαμαι με τα δανεια και αγχωνομαι..

93Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:39 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ και μενα μου πε την δευτερα θα παει να ρωτησει για να παρει..

94Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:39 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stalitsa1980 έγραψε:XΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Αχ συγγνωμη για το γελιο αλλα μου φανηκε αστειο! Μηπως εννοουσε οτι ξεκουφαινεται απο τις μπουρμπουληθρες? Αχ ηταν αστειο ετσι οπως το διαβασα,μπα σε καλο σου...καλα δεν θα το ξανακανω αμα ειναι...Εκτος και αν καταπιω ενα ζευγαρι ωτοασπιδες μπας και τις φορεσει! Laughing Laughing Laughing Αχ...ντροπη μου μεγαλη! Χιλια συγγνωμη...δεν θα μου το ελεγε ομως ο γιατρος που με εχει αφησει και πεδευομαι με τις ναυτιες γιατι μονο αυτα τα κωλουποθετα θεωρει απολυτως ασφαλη και μη επιβλαβη για το μωρο?ξερω γω?και η κουφαμαρα σοβαρο ειναι... Embarassed Embarassed ντροπη μου το λεω παλι...

Δεν ξερω παιδακι ου μ αυτες τις τρελλες της κουνιαδας!Αυτη ουτε καφε δεν επινε..μετα τον 6ο μηνα λέει..κρύα σε όλα της αυτη η κοπέλα!

95Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:45 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Να σας πω την αλήθεια εγώ τα πίνω τώρα κατά τις μία. Το πρωί μόλις ξυπνήσω πίνω μαγνήσιο και φυλλικό οξύ. Κατά τις 9.30 πίνω το ασβέστιο, στις 13.00 πίνω το σίδηρο και το βράδυ κατα τις 9 πίνω πάλι μαγνήσιο. Δεν πίνω μαζί μαγνήσιο-ασβέστιο ή σίδηρο- ασβέστιο γιατί έχω διαβάσει ότι το ασβέστιο μειώνει την απορρόφηση των άλλων δύο. Μαγνήσιο- σίδηρο όμως κάνει;Έχει ακούσει καμία κάτι;

Εσύ έχεις και τσαντάκι που τα κουβαλάς οοοολα αυτα ή έχεις το πλαστικό κουτάκι με τις μέρες κ ώρες που πρέπει να τα παίρνεις;;;αχαχαχαχ!
Εγώ τώρα 8 η ωρα παιρνω 2 utrogestan (1 απ τον κολπο ενα απ το στόμα) μετα παίρνω το σιδηρο, κατα τη 1-2 παίρνω το φελισιν, κατα τις 4 αλλα 2 ουτροτζεσταν και 12 το βραδυ παλι 2 ουτροτζεσταν..
πολλά παίρνω κ γω τωρα που τα εγραψα...

96Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:46 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xerolas akougete....san tin dikia mou kai ta leei me apotomo tropo.tin mera tis giortis mou ekana ton proto iperiho kai akousa kardoula kai pao spiti tis pou me perimenane kai tin agaliazo kai tis leo naiiiiiiiiiiii einai endomitriooooooo akousa kardoulaaaaaaaaa..
kai mu leei(gt tin idia mera koureftika gt eho sgoura malia k berdevodousan sto lousimo kai anakatevomoun perisotero)
: mazepse ta mallia sou gt eise tromaktiki!
(gt zitisa na mou ta stegnosei kala me to pistolaki min krioso pou tha pigena ston giatro kai eihan foudosei)
e..den itan afto pou me enoiaze ekeini tin ora. Crying or Very sad

97Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:48 am

Nancy82

Nancy82
biskotaki77 έγραψε:Σήμερα λοιπόν μπήκα και εγώ στις 7 εβδομάδες! Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου και σαν να μου φαίνεται λίγο ευκολότερη απο την πρώτη. Δε λέω, έχω τις καούρες, ανακατωσούρες, εμετούς, αλλά λιγότερο απο ότι είχα στην πρώτη μου... Ελπίζω οτι δε θα μου τα χαλάσει στη πορεία...

Καλή μας συνέχεια κορίτσια! Wink
Καλώς όρισες στην παρέα μας!Να χαίρεσαι το πρώτο σου παιδάκι και με το καλό το δεύτερο!

98Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:51 am

GeorgiaM

GeorgiaM
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stalitsa1980 έγραψε:xerolas akougete....san tin dikia mou kai ta leei me apotomo tropo.tin mera tis giortis mou ekana ton proto iperiho kai akousa kardoula kai pao spiti tis pou me perimenane kai tin agaliazo kai tis leo naiiiiiiiiiiii einai endomitriooooooo akousa kardoulaaaaaaaaa..
kai mu leei(gt tin idia mera koureftika gt eho sgoura malia k berdevodousan sto lousimo kai anakatevomoun perisotero)
: mazepse ta mallia sou gt eise tromaktiki!
(gt zitisa na mou ta stegnosei kala me to pistolaki min krioso pou tha pigena ston giatro kai eihan foudosei)
e..den itan afto pou me enoiaze ekeini tin ora. Crying or Very sad

Γλυκός άνθρωπος η κουνιάδα σου...

99Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:56 am

stalitsa1980

stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
poli krima omos gt tha ithela na itan... Sad Sad Sad
biskotaki sou eipa kalos irthes kolaei o ipologistis kai den boro na anevo na do.

100Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 Empty Απ: Εγκυούλες 7 εβδομάδων. Παρ Σεπ 28, 2012 2:56 am

Nancy82

Nancy82
Άσε Georgia και πλησιάζω στο τσαντάκι. Βάλε και άλλα δυο κουτιά που κουβαλάω προληπτικά για τις συσπάσεις...τη γιαγιά μου μου θυμίζω!Πάντα όπου πάει με το κουτάκι της!Αλλά και συ κοριτσάκι μου σε βλέπω ομοιοπαθούσα με τα χάπια!Σωρηδόν!Αφού λέω να βάλω και ringtone στο κινητό όπως η Θεοπούλα: "Το χάπι για το σίδηρο στις 10 το πρωί..." Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 679259 Χα,χα,χα!!!
Stallitsa αυτό για το ανθρακικό το διάβασα κι εγώ κάπου μέσα στο internet αλλά μου φάνηκε γελοίο!Εγώ πιο πολύ σκέφτομαι τις τσάμπα θερμίδες! Όσο για τις κουνιάδες σας υπομονή κορίτσια!Πάντα ένας ξερόλας θα υπάρχει στην οικογένεια!Θεία, ξαδέρφη, μπατζανάκης... Εγκυούλες 7 εβδομάδων. - Σελίδα 4 654655

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις