Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
617 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 617 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια απορία..το μωρό αν το βγάλω έξω στο 20ήμερο, πειράζει;; εγώ ούτως ή άλλως βγήκα ήδη 2-3 φορές για χαρτούρα και υπηρεσίες,και έχω ακόμη κι άλλα να κάνω από βδομάδα, αλλά τώρα πρέπει ή εγώ να βγαίνω ή ο Μάνος, ο άλλος σπίτι με το μωρό οπωσδήποτε αφου δεν μπορώ να βασιστώ και στη μαμά..Πώς να αντέξω 40 μέρες να βγούμε έξω οικογενειακώς;;; ευελπιστώ για το 20ήμερο τουλάχιστον! και πάντα ρωτάω σε σχέση με ό,τι έχει να κάνει με το μωρό..

emilou

emilou
Tini13 έγραψε:Κορίτσια απορία..το μωρό αν το βγάλω έξω στο 20ήμερο, πειράζει;; εγώ ούτως ή άλλως βγήκα ήδη 2-3 φορές για χαρτούρα και υπηρεσίες,και έχω ακόμη κι άλλα να κάνω από βδομάδα, αλλά τώρα πρέπει ή εγώ να βγαίνω ή ο Μάνος, ο άλλος σπίτι με το μωρό οπωσδήποτε αφου δεν μπορώ να βασιστώ και στη μαμά..Πώς να αντέξω 40 μέρες να βγούμε έξω οικογενειακώς;;;

Εγω Τινακι θα τον βγαλω, μου το ειπε κ η μαια μου οτι οχι μονο δεν πειραζει αλλα πρεπει να βγουν κ αυτα λιγο να τα δει το φως!!

pepelitsa

pepelitsa
Re Tinako ti na peiraksei??? Exw dei polles fores mikrakia eksw,nomizw mporeis aneta na to vgazeis,eidika twra p dn exei krywsei k o kairos k den exeis fovo na sou krywsei gt na mhn to vgaleis???

http://www.to-mati.gr/2012/09/7757#
Re koritsia edaksei..na pareis 5-7-8 kila,na peraseis thn fash sou ok den lew..ayth exei ginei allos antrwpos!!

Tini13

Tini13
Έμη μου και Πηνελόπη μου με σώζετε!!! εγώ πιο πολύ ανησυχώ για τα μικρόβια κλπ που λένε, όχι ότι εγώ έχω μικροβιοφοβία, αλλά το να πιούμε ένα καφέ ή να πάμε ως της πεθεράς (ακόμη και αυτό θα το ευχαριστηθώ!!) είναι πια τόσο κακό!!?? Σας λατρεύω!! Smile

pepelitsa

pepelitsa
Tinako wraia foto!!!!!
Na vgeite tha aresei k sthn mikroula sou o kosmos ekei eksw!!!
Re sy ayth phre panw apo 30 kila einai ksekatharo..den einai omws posa phre sthn egkumosynh..einai p enas xronos meta den mazeythke katholou,as kratouse +10 twra exei krathsei +40.
Ade na pei oti htan miss kosmos!
Padws nai kamia mas den metamorfothike.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pepelitsa στις Παρ Σεπ 28, 2012 10:55 am, 1 φορά

Tini13

Tini13
pepelitsa έγραψε:

http://www.to-mati.gr/2012/09/7757#
Re koritsia edaksei..na pareis 5-7-8 kila,na peraseis thn fash sou ok den lew..ayth exei ginei allos antrwpos!!

γι΄αυτό λέω και ξαναλέω ότι εμείς ήμασταν - είμαστε τόσο όμορφες εγκυούλες! και λίγα κιλά και περισσότερα να πήραμε, διπλοσάγωνο δεν κάναμε!! πρόσωπα φεγγάρι!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Παρ Σεπ 28, 2012 10:53 am, 1 φορά

Tini13

Tini13
pepelitsa έγραψε:Tinako wraia foto!!!!!

Μετά την κοιλουμπίτσα και την μπέμπα, σειρά έχει φώτο με το επόμενο στόχο! Να ξαναγίνω έτσι!

pepelitsa

pepelitsa
Exw kanei edit sto pio panw.
Tha gineis etsi k kalyterh apo prin,stadar ws ta Xristougenna tha deis oloi tha s lene oti eisai kalytera apo prin!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιμή μου κ εγω θα το βγάλω το παιδι μόλις είμαι καλα.. Στις 10 μέρες θα είναι αυτο; Στις 20; Θα δείξει.. Κ στις κουνιες θα πάμε κ για καφε. Δεν γίνεται αλλιώς. Κ εγω δεν θα την παλέψω αλλα δεν φταίει κ η μικρή να κλειστεί στο Σπιτι.. Πήγαινε την καμάρι μου κ μην αγχωνεσαι για τίποτα!!!

Πηνελοπη την έχω ξαναδεί.. Κούκλα ήταν η ρουφιανα κ έγινε μπογος.. Καλα. Κάπως έτσι αισθάνομαι κ εγω ΤΏΡΑ, αλλα που θα παει θα ξεφουσκωσω.παρέπιπτωντος όταν είχα γεννήσει την μικρη όταν γύρισα στο Σπιτι δεν είχα χάσει γραμμαριο. Ούτε τα 4 κιλά που ήταν το παιδι.. Σοκ!!! Αλλα μετα φύγανε!!

Εμη, μου φαίνεται εξαρτάται κ απο τον παιδιατρο. Γιατί κ εγω έχω ακούσει διάφορα.. Ελπίζω κ εμείς να μην χρειαστεί να το κάνουμε  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 534787

pepelitsa

pepelitsa
Bre Anna omws exases 15 se 20-30 meres an thymamai kala,mallon sto maieythrio ekanes katakrathseis klp.
Kai twra tha xaseis amesws polla,exeis k 2,tha prosekseis k ligo k twra me ton gio tha gineis k esy kalyterh apo prin.Dont skas!
Re seis p einai oles shmera?????

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάρες μου καλησπέρα!καλοριζικο το 25 αντε αννούλα να είσαι η πρώτη που θα γεννήσει μια και το άνοιξες εσύ!δεν προλαβαινω να μπω να σας διαβάσω γιατι προσπαθω να μαζεψω το σπιτι απο τον χαμο που δημιουργήθηκε φτιάχνοντας δυο δωματια ταυτοχρονα,τον μικρο διαβασμα και την μικρη νεραϊδα μου!περιμενω και κοσμο το σκ για να δουν την μικρη και πρεπει να καθαρισω κιολας και δεν ειναι και το καλυτερο μου !δεν μπορω να την αφηνω απο την αγκαλια μου καθολου!!!!σας φιλω ολες μου λειπετε που δεν μιλαω συχνα αλλα θα επανελθω δρυμιτερη συντομα!φιλια γλυκες μου!!καληνυχτουδια σε ολες!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 417472

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ 25 ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!
ΤΟ 25 ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ,ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ,ΤΗΣ ΕΥΗΣ!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 215994

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΜΙΑ!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 417472

mariel1985

mariel1985
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ!
ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ DOWN ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ!ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Sad
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΓΑΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!! ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΙΝΗ Η ΕΜΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ!ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ!
ΑΝΤΕ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΚ ΩΡΑΙΑ!!!

pepelitsa

pepelitsa
Peirazei p thelw k egw na gennhsw se ayto????Kala edaksei kserw exoun alles seira alla thelw k egw!!!

Foteinoula poios tha se parekshghsei mwre an den einai to spiti sthn edeleia???Katse na xareis thn neraidoula sou!!!

Eleytheritsa kalhspera!!!

Mariel ontws k esena einai h wra sou..to 1 se pia vdomada to gennhses???
To Xristinaki leei den thelei akoma ..einai mazoxa to koritsaki mas!!

mariel1985

mariel1985
pepelitsa έγραψε:Peirazei p thelw k egw na gennhsw se ayto????Kala edaksei kserw exoun alles seira alla thelw k egw!!!

Foteinoula poios tha se parekshghsei mwre an den einai to spiti sthn edeleia???Katse na xareis thn neraidoula sou!!!

Eleytheritsa kalhspera!!!

Mariel ontws k esena einai h wra sou..to 1 se pia vdomada to gennhses???
To Xristinaki leei den thelei akoma ..einai mazoxa to koritsaki mas!!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ 39 ΚΑΙ 5 ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!
ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ Razz

pepelitsa

pepelitsa
Gia thn melanxolia p les me xtypaei k emena pou k pou nomizw einai ths anamonhs omws.
39 +5 pwpw pragmatika eyxomai kamia na mhn ftasei ws ekei,einai vasanistiko to telos!
Edwmetaksy thelw na rwthsw k kati..o sxediasmos ths pit einai apo th t.hmer.periodou. Pada omws se kuklo 28 hmerwn..an dhladh o kuklos ekeinhs ths foras htan 30 meres? paei +2 meres???

mariel1985

mariel1985
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 417472

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλοριζικο κ το 25 με πολλα πολλα νινακιαααααα!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 215994  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 2 215994
μ΄αρεσει που ανοιξα το 24 εγω για να γεννησω αλλα πουυυυυυ!!

Χριστινακι μου σε βλεπω να γεννας μεσα στο σ/κ Rolling Eyes Rolling Eyes
για τον τοκετο δεν εχω αγχος γιατι δεν ξερω τι με περιμενει χιχιχιιχ αλλα εχω μηπως παθω κατι κ δεν προλαβω να δω το μωρο μου!!

Αννουλα μωρε δεν θελω να οδηγαω τοσο μακρια μη γινει κ τπτ κ τι θα κανω μετα αλλιως πολυ θα ηθελα να ερθω να ρηξω κ μια ματια στα πραγματακια που εχεις στο μαγαζι!
αχ τι μου εκανες με το προφιτερολ σημερα που πηγα βολτα ηθελα να φαω ενα γλυκο κ πιο πολυ σε προφιτερολ σκεφτομουν περνουσα τα ζαχαροπλαστεια κ κοιτουσα απο το τζαμι σαν το πεινασμενο...κ ελεγα ας παω στο επομενο κ μετα στο επομενο κ τελικα δεν πηρα απο κανενα χαχαχα σκεφτομουν το +1 κιλο αυριο το πρωι Mad

Δεσποινακι γλυκα η μικρη φτου φτου!!

Πηνελοπακι τελεια τα νυχακια σου κ εγω που ειχα πει οτι θα τα κανω καπως ετσι δυσκολο το βλεπω εχουν σπασει αρκετα κ ειναι πολυ κοντα τωρα οποτε με το ζορι ενα ροζ γαλικο να κανω

τι αλλο ??? Rolling Eyes Rolling Eyes

emilou

emilou
Α τώρα που είπες Χαρά προφιτερολ, θυμήθηκα αυτό που έλεγε η Τινη! Κ μένα η όρεξη μειώθηκε, ειδικά τα γλυκά δέν μου κάνουν πλέον καμία αίσθηση! Πριν καμία δεκαριά μέρες αν άκουγα προφιτερολ θα λυσσαγα... Τώρα τίποτα!!!! Τελικά πολλά από τα συμπτώματα εγκυμοσύνης φέγγουν κατευθείαν... Εμένα αυτό που έμεινε είναι λίγο οι ταχυπαλμιες! Οι οποίες με πιάνουν όχι τόσο έντονα βέβαια... Αλά δέν έχουν φύγει
!!

pepelitsa

pepelitsa
Mariel kalhnyxta,kalh ksekourash kai kalo Soukou na mas kshmerwsei!!!

Xarouli mou gyrnovolouses???Giati mwre den to efages??? 1 Profiterol poso kako mporei na kanei???Ayrio na to fas! Razz
Ayto p les mhn pathw kati kata thn diarkeia to exw skeftei k egw,einai nomizw ap tous fovous olwn mas.
To oneiro p eides anatrixiastiko vevaia,alla lene pws vlepeis polla oneira sto telos k moiazoun alhthina.To exete akousei k eseis?

emilou

emilou
pepelitsa έγραψε:Gia thn melanxolia p les me xtypaei k emena pou k pou nomizw einai ths anamonhs omws.
39 +5 pwpw pragmatika eyxomai kamia na mhn ftasei ws ekei,einai vasanistiko to telos!
Edwmetaksy thelw na rwthsw k kati..o sxediasmos ths pit einai apo th t.hmer.periodou. Pada omws se kuklo 28 hmerwn..an dhladh o kuklos ekeinhs ths foras htan 30 meres? paei +2 meres???

Η πητ βγαίνει βάση κύκλου 28 ημερών, αλλά νομίζω ότι μπορεί να στην διορθώσουν στην Β επιπέδου ανάλογα με την ανάπτυξη του μωρού, να φανεί ότι η σύλληψη έγινε νωρίτερα ή αργότερα

emilou

emilou
Σας καληνυχτω

Να προλάβω όσο μπορ να κοιμηθώ γιατί βλέπω τον μπέμπη με άγριες διαθέσεις!!!

pepelitsa

pepelitsa
Sthn b epipedou den to diorthose o gennetisths,egrapse kanonika xwris na me rwthsei kioals an thymamai kala,alla egw den exw kuklo 28 hmerwn,nomizw 30 eixa.A...tha trelathw an allaksei estw k gia 2 meres h pht!!
Kalhnyxta Emo-mama,filia k stosu 2 sas alla pio polla ston mallia sou!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμη μου με τον γλυκα τον γιοκα σου που να εχεις ορεξη για γλυκα ειναι φυσικο που σου εφυγε η ορεξη Laughing Laughing

Πηνελοπακι ναι το εχω ακουσει για τους εφιαλτες τοσο καιρο δεν εβλεπα τπτ αλλα το χθεσινο ηταν αφου το ελεγα στο Γιαννη μετα κ εκλαιγα!!
τελικα δεν πηγα Κορυδαλλο κατεβηκα Πειραια κ αφου βρηκα κ παρκαρα εκανα εκει βολτες πηρα τα κουτια για τα μαφινς κ τη βαση απο τον Μουστακα κ βρηκα κ μια νυχτικουλα που μαλλον ατη θα παρω,εχουν βγει οι περισσοτερες μακρυμανικες τωρα κ δεν θελω καθολου θα σκασω!!

Μαριελ καλο βραδυ κ καλη ξεκουραση!

pepelitsa

pepelitsa
E pws na mhn klais htan sokaristiko oneiro!Ksexase to twra,apo to anxos sou einai gai thn mpoumpouka sou.
K egw ola ta nyxtika ta phra radakia kai kodomanika k thn rompa kalokairinh,ta padoflakia omws ta phra xeimwniatika!!!Exei ena magazi sthn taksiarxwn me poly kales times,egw pareigeila mesw net k mou ta steilan me adikatavolh se 2 meres..ta noumera p phra htan ola s k 2 m k ola m kanoun mono to 1 m einai kapws megalo. mariveta.gr pata k des

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις