26 Απ: μαλακτικο ρουχων?? Δευ Οκτ 01, 2012 6:09 am
mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα! Ούτε κι εγώ το ήξερα για τη σόδα, θα το δοκιμάσω. Εγώ παίρνω τελευταία και ένα απορρυπαντικό από το Lidl, το formil και είμαι πολύ ευχαριστημένη
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την elenidek στις Δευ Οκτ 01, 2012 6:37 am, 1 φορά
ναι,εγω το ειπα κ εχω δοκιμασει διαφορα λενορ κ αλλες μαρκες γιατι εχω κολλημα με τη μυρωδια των ρουχων.το χρυσο λοιπον διαρκει περισσοτερο. κατα καιρους το βαζει προσφορα σε διαφορα σουπερ μαρκετ. νομιζω στα ΑΒ ειναι 1+1 δωρο τωρα.panta έγραψε:Όπως είπε και μια κοπέλα πιο πάνω, το χρυσό lenor έχει απίστευτα μεγάλη διάρκεια. Τα ρούχα μυρίζουν ακόμη μετά την αποθήκευση για την επόμενη σεζόν.
εγω μαγειρικη εβαλα.mhtsaina έγραψε:Κορίτσια, αν μπορεί ας μου πει κάποια πού τη βρίσκω αυτή τη σόδα πλύσεως, τον τόπο έχω φάει! πήγα χθες στο bazaar, carrefour, Βερόπουλο, πουθενά δεν βρήκα! Καμία από Αθήνα να με βοηθήσει να βρω;
mhtsaina έγραψε:Κορίτσια, αν μπορεί ας μου πει κάποια πού τη βρίσκω αυτή τη σόδα πλύσεως, τον τόπο έχω φάει! πήγα χθες στο bazaar, carrefour, Βερόπουλο, πουθενά δεν βρήκα! Καμία από Αθήνα να με βοηθήσει να βρω;
dina kardoyla έγραψε:Κοριτσια ποιο μαλακτικο προτεινετε για να μοσχομυριζουν τα ρουχα?εγω βαζω το soupline το σιελ αλλα τωρα τελευταια δεν κραταει το αρωμα καθολου για πειτε να μην πεταω λεφτα δοκιμαζοντας.(αχ παλια το quanto το ροζ ητανε φανταστικο)
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΟΔΑ? ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΠΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΣΟΔΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης