1 ΛΑΣΤΕΞ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ? Δευ Οκτ 01, 2012 3:55 am
newmum
Πανταχού παρούσα!
Βάλατε ζώνη ή λαστέξ μετά τη γέννα?
και αν βάλατε τί μάρκα και πόσο κόστισε?
και αν βάλατε τί μάρκα και πόσο κόστισε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Κοριτσια εγω ηθελα να βαλω αλλα δεν εβρισκα...ξερετε μηπως που μπορω να βρω...δηλαδη σε τι μαγαζια να παω να ψαξω??μαμακα μου έγραψε:δεν ειναι μονο για να μαζεψει η κοιλια, αλλα και για να κραταει καλυτερα την τομη,τα ραμματα. δεν εβαλα στην 1 αλλα λεω να βαλω στην 2η.
Ευχαριστω πολυ! Εγω εκανα καισαρικη και μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω να βαλω και μαλιστα πολλες μαμαδες μου προτειναν να φορεσω γιατι κανει καλο!nicole1981 έγραψε:Σε ορθοπεδικά είδη θα το βρείτε και κοστίζει γύρω στα 20 ευρώ. Εγώ στην πρώτη μου γέννα δεν είχα βάλει, αλλά στη δεύτερη μου το σύστησε ο γιατρός.
mamamia12 έγραψε:ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ 18 ΕΥΡΩ .ΑΠΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ,Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΦΙΛΙΑ
ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Η ΖΩΝΗ ΚΑΙ Η ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ,ΤΡΩΣ ΥΓΕΙΙΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΗΜΟΥΝ 51 ΚΙΛΑ ΑΠΟ 73..ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΟΜΩΣ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!maryz-iraklio kritis έγραψε:Γεια σας κ από εμένα! Εμένα ο γιατρός μου είπε ΟΧΙ! Μου είπε με γυμναστική μετά το 6μηνο! Με τη μικρή μου είναι δύσκολο να τρέχω στα γυμναστήρια κ στο σπίτι δε βρίσκω χρόνο! Εχουν περάσει 17 μήνες κ σκέφτομαι τώρα να βάλω κάτι ή λάστεξ ή ζώνη ή αυτές τις βερμούδες εφίδρωσης! Εχει βάλει καμιά?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης