26 Απ: Κάτω τα κουνούπια!!!! Πεμ Μάης 27, 2010 12:53 pm
Kathy
Είναι σε καλό δρόμο!
Η κουνουπιέρα όσο το παιδί δεν σηκώνεται είναι καλή,όταν όμως το παιδί αρχίζει να σηκώνεται και να ψαχουλεύει είναι επικίνδυνη.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
xenia έγραψε:επειδή το δερματάκι του μωρού είναι ευαίσθητο δεν ήθελα με τίποτα να το επιβαρύνω με κρέμες κ.α.!Έτσι κατέληξα στο cer' 8 (για παιδια) απ'το φαρμακείο! είναι μικρα τσιρότα που τα κολλαω στην κούνια, σε σημείο που δεν τα βλέπε,ι σε απόσταση max 1 μέτρο απ'τον ζούζουνο. και φυσικά όχι πάνω στο δερματάκι ή τα ρουχαλάκια του μικρούλη μου!είναι φυτικά και αρκετά αποτελεσματικά!δοκίμασέ τα!δυο-δυο τα κολλάω!αλλά κάθε βράδυ τα ανανεώνω για σίγουρα αποτελέσματα!
faye έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΝΑ ΞΕΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ; :?: :?: :?:
Πάντως να ξέρεις ότι οι μέλισσες τσιμπούν σπάνια.Όταν σε τσιμπήσουν βάζεις αμμωνία,όταν όμως έχεις να κάνεις με σφίγγες τότε οπωσδήποτε βάζεις ξύδι που είναι και το αντίδοτο του δηλητηρίου.faye έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ.
ΝΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΙΓΓΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑKathy έγραψε:Πάντως να ξέρεις ότι οι μέλισσες τσιμπούν σπάνια.Όταν σε τσιμπήσουν βάζεις αμμωνία,όταν όμως έχεις να κάνεις με σφίγγες τότε οπωσδήποτε βάζεις ξύδι που είναι και το αντίδοτο του δηλητηρίου.faye έγραψε:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ.
Όχι μωρέ όλα καλά θα πάνε.Έχε πάντα μαζί σου ένα μπουκαλάκι ξύδι.Αποτρέπει το πρήξιμο και τον πόνο μέσα σε λίγα λεπτα!faye έγραψε:Α ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ. ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης