951 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τετ Οκτ 10, 2012 11:09 am
doritaki
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα Φιλιτσακι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
doritaki έγραψε:Μπα...Δυσκολα να το συνηθισω.Ωμο τουλαχιστον.Γιατι μαγειρεμενο δε μυριζει τοσο.Μονο στο τζατζικι μ'αρεσει.Ουτε καν στο παντζαρι ή σε μελιτζανα ψητη.Εχω ηδη αρχισει να τρωω πολλα φαγητα που δεν ετρωγα αλλα το σκορδο θα ειναι το τελευταιο!Ισως στα βαθεια γεραματα....
doritaki έγραψε:Εχεις πιεση?Εγω δεν εχω μετρησει ακομη.Αλλα απο παιδι θυμαμαι ποσο με ενοχλουσε να ειμαι κοντα σε παπουδες που μυριζαν σκορδο απο χλμ!Μπορει οταν γερασω να γινω κ εγω ετσι. Οχι οτι το τζατζικι δε μυριζει κ αυτο, αλλα δεν τρωω συχνα...Μαρεσει ομως πολυ το κρεμμυδι αλλα οχι τωρα στην εγκυμοσυνη.Κ αυτο μυριζει...
doritaki έγραψε:Πριν την εγκυμοσυνη ποσο ειχες?Εγω γυρω στο 12 ειχα παλιοτερα.Εχω χρονια να μετρηθω.
discordia έγραψε:την εφαγα την λαχανοσαλατα! Με καροτο, σελινο και ξυδι. Τωρα θα κανω μπαμ!
Το κρεμυδι μου αρεσει παρα πολυ, αλλα με πειραζει στο στομαχι, ειδικα τωρα ουτε το πλησιαζω. Το σκορδο μου αρεσει στο τζατζικι και στο παντζαρι μονο. Αχ και μια παντζαροσαλατα να ειχα τωρα...
τι εχω παθει...
Δωρα φτασαμε 7 μηνων και ο γιατρος σου δεν σου εχει μετρησει πιεση??? Ειναι σημαντικο να μην ανεβαζεις πιεση στην εγκυμοσυνη. Για ρωτησε τον λιγο γιατι μου φαινεται σημαντικη παραλειψη αυτη!
discordia έγραψε:την εφαγα την λαχανοσαλατα! Με καροτο, σελινο και ξυδι. Τωρα θα κανω μπαμ!
Το κρεμυδι μου αρεσει παρα πολυ, αλλα με πειραζει στο στομαχι, ειδικα τωρα ουτε το πλησιαζω. Το σκορδο μου αρεσει στο τζατζικι και στο παντζαρι μονο. Αχ και μια παντζαροσαλατα να ειχα τωρα...
τι εχω παθει...
Δωρα φτασαμε 7 μηνων και ο γιατρος σου δεν σου εχει μετρησει πιεση??? Ειναι σημαντικο να μην ανεβαζεις πιεση στην εγκυμοσυνη. Για ρωτησε τον λιγο γιατι μου φαινεται σημαντικη παραλειψη αυτη!
doritaki έγραψε:discordia έγραψε:την εφαγα την λαχανοσαλατα! Με καροτο, σελινο και ξυδι. Τωρα θα κανω μπαμ!
τι εχω παθει...
Εγω εφαγα ενα κρουασαν Molto code τωρα...Κ αν ειχα κ αλλα θα συνεχιζα να τρωω!!!
Πιεση στην εγκυμοσυνη ανεβαζουν μονο οσες ειναι πολυ μικρες σε ηλικια (γυρω στα 20) κ οι μεγαλυτερες γυναικες (νομιζω πανω απο 35).Κ αυτο συμβαινει κυριως στο 3ο τριμηνο.Οι ενδιαμεσες ηλικιες δεν ειναι τοσο συχνες.Κατα κανονα στην εγκυμοσυνη εχουμε χαμηλοτερη πιεση απ'οτι ειχαμε πριν.Τον ειχα ρωτησει πριν πολυ καιρο κ μου ειπε αυτα που σου λεω κ οτι οταν ερθει η ωρα θα τη μετρησουμε.Γενικα εγω δεν τρωω πολυ αλατι.Εκτος αν μιλαμε για παντζαρι ή κουνουπιδι που δεν τρωγονται αλλιως!
Sofki έγραψε:Επιτελους τελειωσα να σας διαβαζω!!!Και εγα με σελινο και μπολικο ξυδι το τρωω το λαχανο!!!!μιαμ μιαμ!!!!
Το κεικ μου βγηκε σουπερ..Εκανα και ενα πολυ πλουσιο γλασσο!!!!Μια χαρουλα!!!
Ρε κοριτσια απο το σαββατο δεν εχω παει σχεδον καθολου τουαλετα..Σορρυ και για την περιγραφη αλλα δυο μικρα σαν ποντικοκουραδα μονο ποναω πολυυυυυυυυ
Sofki έγραψε:Επιτελους τελειωσα να σας διαβαζω!!!Και εγα με σελινο και μπολικο ξυδι το τρωω το λαχανο!!!!μιαμ μιαμ!!!!
Ρε κοριτσια απο το σαββατο δεν εχω παει σχεδον καθολου τουαλετα..Σορρυ και για την περιγραφη αλλα δυο μικρα σαν ποντικοκουραδα μονο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ποναω πολυυυυυυυυ
thequeen86 έγραψε:Sofki έγραψε:Επιτελους τελειωσα να σας διαβαζω!!!Και εγα με σελινο και μπολικο ξυδι το τρωω το λαχανο!!!!μιαμ μιαμ!!!!
Ρε κοριτσια απο το σαββατο δεν εχω παει σχεδον καθολου τουαλετα..Σορρυ και για την περιγραφη αλλα δυο μικρα σαν ποντικοκουραδα μονο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ποναω πολυυυυυυυυ
φαε μια κουταλια λαδι η βουτυρο κ φαε ντοματα η καποιο φρουτο οπως πορτολαλι.κ εγω ετσι ημουν κ εστρωσα τωρα με τις φακες κ την σαλατα.εμενα παντως με σφιγγει ο σιδηρος
doritaki έγραψε:Sofki έγραψε:Επιτελους τελειωσα να σας διαβαζω!!!Και εγα με σελινο και μπολικο ξυδι το τρωω το λαχανο!!!!μιαμ μιαμ!!!!
Δοκιμασες ακτινιδια κ δαμασκηνα?Κ το γιαουρτι activia με ακτινιδιο ή δαμασκηνο εμενα με βοηθαει.Αν συνεχισει ετσι ρωτα γιατρο η φαρμακοποιο.Υπαρχουν φυτικα σκευασματα που μπορουν να βοηθησουν την κατασταση.
Sofki έγραψε:Οχι τιποτα αλλο..Θα με ζυγισει και ο Σταυρος μεθαυριο και θα ειμαι 95 κιλα εγω και 15 κιλα οι αποθηκευμενες σκατουλες....Αφηστε τον πονο..Τρελος πονος ομως
discordia έγραψε:Ασχετο αλλα μολις τα ξαναβρηκα καθως εψαχνα κατι αλλο...αυτα πηρα για το δωματιο της μπεμπας
http://www.ebay.co.uk/itm/Combo-Kids-Children-Winnie-Pooh-Tree-Coconut-Nursery-Wall-Stickers-art-Decor-/261046676640?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D2650051841521004709%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26sd%3D320983116791%26
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης