1 ti kanoume otan einai kollhmeno memas mono????? Δευ Ιουλ 19, 2010 1:00 pm
vikimama
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
hrthe h wra na pw kai egw ton prwsopiko mou pono......emena koritsia loipon o mikros mou pou ghnete 2 ton septembrh den ksekolaei apo panw mou.......fanasthte pws sthn mama mou den exei koimhthei pote vrady.kai mia fora pou kaname thn dokimh kai eipame na bgome gia faghto me ton adtroulh mou gyrisame arwn arwn mias kai to mpoumpoukaki mas kontepse na skasei apo to klama.....
magireuw sxedon agkalia.....pera tou oti exw pathei mallon tenontitida........kai to fetix tou na mou xaideuei sxedon sunexeia ta malia..den tha syzhthsw pws kahe mera louzomai giati fantastteite na sas pianan ta malia sunexeia.....
skeftomai ton septembrh na ton balw paidiko..egw kala to skeftomai alla ayto ti tha kanei mou lete???????
me thn korh mou pou twra einai 7 xronwn den eixa tetoia problhmata ayth parakalage na meinei sthn giagia ths.alla o mikros mou pouuuuu[center][left]
magireuw sxedon agkalia.....pera tou oti exw pathei mallon tenontitida........kai to fetix tou na mou xaideuei sxedon sunexeia ta malia..den tha syzhthsw pws kahe mera louzomai giati fantastteite na sas pianan ta malia sunexeia.....
skeftomai ton septembrh na ton balw paidiko..egw kala to skeftomai alla ayto ti tha kanei mou lete???????
me thn korh mou pou twra einai 7 xronwn den eixa tetoia problhmata ayth parakalage na meinei sthn giagia ths.alla o mikros mou pouuuuu[center][left]