326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ #11 Τρι Φεβ 26, 2013 1:46 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι κάνετε;;;
Πες τα βρε Αλικάκι μου και την έχει φάει το άγχος τη χοντρούλα μας!!!
καλημερα σωτο μου.εμεις καλα ειμαστε αν και εγω πλεον ψιλοσερνομαι η βουβαλο.
ο μικρος σου τι κανει;
εμεις τη πεμπτη θα παμε να της παραγγειλουμε τα καινουρια της γυαλια .ειμαι περιεργη θα τη βολεψουν αυτα;ή δε θα τα θελει στην αρχη;
Υπομονή χοντρούλα μου και κοντεύει ο καιρός!!!!
Μια χαρούλα είμαστε κι εμείς! Χθες τον πήγα στις κούνιες και βγήκε off. Απο τις 17:30 κοιμήθηκε! Δεν πρόλαβα καθόλου να τον δω.....δεν κοιμάται στον παιδικό ή κοιμάται το πολύ μια ώρα κι έτσι δεν αντέχει μετά.
Σίγουρα θα της φανούν διαφορετικά γιατί απο τους 2,5 βαθμούς στους 5 σίγουρα είναι μεγάλη διαφορά. Πιστεύω όμως οτι θα βλέπει καλύτερα, οπότε θα τα συνηθίσει πολύ πιο γρήγορα απο οτι την πρώτη φορά! Don't worry Titiko! Γίνεται για μια στιγμή να μην ανησυχείς για κάτι;;;;;;
χαχαχαχαχαχα οχι βεβαια απο τη φυση μου ετσι ειμαι.και οταν ημουν ελευθερη χωρις καμια υποχρεωση ουσιαστικα παλι για κατι θα ανησυχουσα. ελα ρε συ κοιμοταν απο τις 17.30 μεχρι την επομενη ημερα;τελειο μου ακουγεται
Ναι, προσπαθούσα να τον ξυπνήσω αλλά τίποτα!!!Αφού και το γάλα του μέσα στον ύπνο του το έδωσα.Έτσι κι εγώ, σιδέρωσα, μαγείρεψα, έκανα μπάνιο και την έπεσα απο τις 22:00!!!
Ξύπνησε σήμερα και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: "ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ"
χαχαχαχαχαχαχαχα καλα εκανες ευκαιρια ηταν.πωπω ρε συ τον καημενο θα ειχε λιμοκτονησει.εμενα το σκατο οσο και κουρασμενη να ειναι δεν κοιμαται νωρις παντα αυτο το παιδι στην τσιτα απο μωρο ρε πουστη μου